eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Orchid Hotel

1 Tras Link, Chinatown/T. Bahru, Singapore 078867 (Visa karta)

Boka nu!

Orchid Hotel Singapore - Pool Orchid Hotel Singapore - Pool Orchid Hotel Singapore - Hotellet från utsidan Orchid Hotel Singapore - Hotellet från utsidan Orchid Hotel Singapore - Faciliteter Orchid Hotel Singapore - Badrum Orchid Hotel Singapore - Hotellet från utsidan Orchid Hotel Singapore - Hotellet från utsidan Orchid Hotel Singapore - Hotellet från utsidan Orchid Hotel Singapore - Gästrum Orchid Hotel Singapore - Restaurang Orchid Hotel Singapore - Restaurang Orchid Hotel Singapore - Lobby Orchid Hotel Singapore - Gästrum Orchid Hotel Singapore - Lobby Orchid Hotel Singapore - Gästrum
Orchid Hotel Singapore - Gästrum Orchid Hotel Singapore - Restaurang Orchid Hotel Singapore - Restaurang Orchid Hotel Singapore - Restaurang Orchid Hotel Singapore - Gästrum Orchid Hotel Singapore - Restaurang Orchid Hotel Singapore - Restaurang Orchid Hotel Singapore - Restaurang Orchid Hotel Singapore - Restaurang Orchid Hotel Singapore - Restaurang Orchid Hotel Singapore - Restaurang Orchid Hotel Singapore - Restaurang
Område: Chinatown/T. Bahru Antal rum: 272
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

8,0

från 2761 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
8,7
Personal
8,1
Hotellets Skick/Renlighet
8,3
Bekvämligheter på rummet
8,0
Mat/Middag
6,7
Alla omdömen (2761)
Sortera efter:
Jan E. Reste med partner Sweden, den 8 januari 2015
Skåning

Läget WiFi utmärkt, bra utgångspunkt till det mesta i Singapore
8,3
Ganska bra förutom renoveringen på speciella våningar, det är Inte acceptabelt att man renoverar och för oväsen tills kl 22.00, ringde ner till receptionen kl 21.00 och påtalande detta man lovade tystnad omedelbart, det varade 15 minuter, sedan var det oväsen till ca 22.00. När man är i sådana här storstäder så brukar man vara ganska tidigt uppe, för att hinna med så mycket som möjligt under en i regel kort vistelse. Detta medför att man går och lägger sig ganska tidigt och så även för oss. Man vaknade av allt oväsen som renoveringen medförde, och detta gjorde att man vaknade 2 ggr samma kväll, detta medförde i sin tur en ganska sömnlös natt för mig och min fru. Dagen efter blev vi erbjudna ett annat rum på ett annat plan, det hade inneburit ytterligare tid på hotellet, vi tackade nej, Htl gästerna blir alltid lidande, medans hotellet vinner på sina utlägg. Det hade känts bättre om man hade blivit erbjuden en Middag istället, men ack Nej. Jan Eric Hall
Goran J. Reste med partner Sweden, den 1 januari 2015
Betyg 150105

Läget, poolen
5
OK
Helena S. Familj med småbarn Sweden, den 3 april 2012
bra läge i kanten av chinatown

supersköna sängar, nära till mrt
8,3
Vi checkade in väldigt sent och nattreceptionisten ville nästan inte släppa in oss då vi bara hade en e-voucher. Han var allmänt ohjälpsam. Annars gillade vi hotellet mycket. Stort rum, vi hade en svit. Stor pool, bra frukost. 50 m till mrt med några minuters färd till sentosa eller orchard road. 5 min promenad till maxwell foodcourt, billig och god mat.
Wen C. Reste med partner Taiwan, den 2 mars 2015
Good

Mrt
8
Muhamad A. Reste med partner Singapore, den 2 mars 2015
Feedback

Clean, big room and staffs friendly..
8,7
The room is big but the size doesn't seems like 32 feet unlike other big hotels that I've been to... Should have a bathtub for 3+ above hotels... Parking should allow for bikes also...
Mengxin W. Familj med äldre barn China, den 1 mars 2015
Very convenient location

staff location
8,3
Mengxin W. Familj med äldre barn China, den 28 februari 2015
Very convenient location

location staff cleanliness
8,7
Kendy G. Reste med partner Indonesia, den 28 februari 2015
Nice hotel

Nice, comfort, good
10
This hotel is very nice and have good location. So many food nearby here. Alot of taxi and food here.. This hotel have a good staffs , have a lot shopping mall and ramen
Steven G. Reste med partner United States of America, den 27 februari 2015
Ok hotel for short stay

Location location location
6,3
The orchid is a solid 3 star hotel located right across the street from a main subway line. From here you can get to the airport, orchard st, Clarke Quay, Sentosa Island, etc. Your next ti China town and the hotel is simple quiet and comfortable. While not my style (ultramodern), I'd stay there again for the price. I didn't use any of the facilities or restaurants so I can't comment but for Singapore its a very acceptable. I did enjoy the single & king size bed in the room great setup for a family & child
Chen Y. Familj med småbarn Singapore, den 25 februari 2015
Great Hotel

Location, Clean and Comfortable
9,3
The Deluxe room came with a double and a single bed. Very suitable for a family of 3 (2A+1C). Room is big and comfortable. Although there is no bathroom, but we feel it's good enough.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Orchid Hotel SingaporeOrchid Hotel Singapore - PoolOrchid Hotel Singapore - PoolOrchid Hotel Singapore - Hotellet från utsidanOrchid Hotel Singapore - Hotellet från utsidanOrchid Hotel Singapore - FaciliteterOrchid Hotel Singapore - BadrumOrchid Hotel Singapore - Hotellet från utsidanOrchid Hotel Singapore - Hotellet från utsidanOrchid Hotel Singapore - Hotellet från utsidanOrchid Hotel Singapore - GästrumOrchid Hotel Singapore - RestaurangOrchid Hotel Singapore - RestaurangOrchid Hotel Singapore - LobbyOrchid Hotel Singapore - GästrumOrchid Hotel Singapore - LobbyOrchid Hotel Singapore - GästrumOrchid Hotel Singapore - GästrumOrchid Hotel Singapore - RestaurangOrchid Hotel Singapore - RestaurangOrchid Hotel Singapore - RestaurangOrchid Hotel Singapore - GästrumOrchid Hotel Singapore - RestaurangOrchid Hotel Singapore - RestaurangOrchid Hotel Singapore - RestaurangOrchid Hotel Singapore - RestaurangOrchid Hotel Singapore - RestaurangOrchid Hotel Singapore - RestaurangOrchid Hotel Singapore - RestaurangOrchid Hotel Singapore - GästrumOrchid Hotel Singapore - RestaurangOrchid Hotel Singapore - GästrumOrchid Hotel Singapore - RestaurangOrchid Hotel Singapore - Hotellet från utsidanOrchid Hotel Singapore - LobbyOrchid Hotel Singapore - BadrumOrchid Hotel Singapore - BadrumOrchid Hotel Singapore - GymOrchid Hotel Singapore - RestaurangOrchid Hotel Singapore - GymOrchid Hotel Singapore - GästrumOrchid Hotel Singapore - MötesrumOrchid Hotel Singapore - MötesrumOrchid Hotel Singapore - MötesrumOrchid Hotel Singapore - MötesrumOrchid Hotel Singapore - Mötesrum


AS-AGWEB-3C06