Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Oriental Lander Hotel

206, Tong Mei Road, Mong Kok, Kowloon, Mongkok, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

Oriental Lander Hotel Hong Kong - Lobby Oriental Lander Hotel Hong Kong - Restaurang Oriental Lander Hotel Hong Kong - Business Center Oriental Lander Hotel Hong Kong - Entré Oriental Lander Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Oriental Lander Hotel Hong Kong - Restaurang Oriental Lander Hotel Hong Kong - Entré Oriental Lander Hotel Hong Kong - Lobby Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gästrum Oriental Lander Hotel Hong Kong - Badrum Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gästrum Oriental Lander Hotel Hong Kong - Badrum Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gästrum Oriental Lander Hotel Hong Kong - Lobby Oriental Lander Hotel Hong Kong - Badrum Oriental Lander Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan
Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gästrum Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gästrum Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gästrum Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gästrum Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gästrum Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gästrum Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gästrum Oriental Lander Hotel Hong Kong - Lobby Oriental Lander Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gästrum Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gästrum Oriental Lander Hotel Hong Kong - Badrum
Område: Mongkok Antal rum: 80

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,8

baserat på 2811 omdömen

6 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
6,9
Läge
7,2
Personal
6,7
Hotellets Skick/Renlighet
7,3
Bekvämligheter på rummet
6,8
Mat/Middag
5,8
Alla omdömen (2811)
Sortera efter:
Mats J. Affärsresenär Sweden, den 25 mars 2015
Värde för pengarna och i övrigt bra

priset läget och lugnt område
6,7
Anmäl det här omdömet
Henrik J. Reste med partner Sweden, den 24 januari 2013
Hong Kong är alltid härligt, så vistelsen var bra.

bekväm säng. tv. ok läge
4,7
Det var OK, men hotellet i sig var inte så märkvärdigt. Ska man bara bo 1 natt eller två och vara ute mycket så funkar det bra.
Anmäl det här omdömet
Aasa C. Gruppresenär Sweden, den 30 augusti 2012
Mysigt Hotell

Rent, bra personal och mysigt
8
I jämförelse med andra hotell är detta relativt billigt. fast än rummen var små så fanns kändes det ändå bekvämt att stanna. Hotellet var mycket rent och personalen var mycket hjälpsamma. Om man är medveten om hur bussarna fungerar i Hong Kong så var hotellet nära till allt i princip. Annars blev det 5-10 minuters promenad till närmsta tunnelbanestation beroende på hastighet och väder. även om frukost inte ingår i hotellet så fanns det restauranger och stora köpcentrum mycket nära hotellets läge. Jag rekommenderar detta hotell till de som vill bo billigare men fortfarande ett hotell.
Anmäl det här omdömet
Barbara L. Reste med partner Sweden, den 23 mars 2012
Utmarkt lage men sma rum

Bra lage nara mtr bra stadning rent
5,7
Extremt sma rum utan fonster du har bara 30cm mellan sangarna for att ga till toaletten det ar all ledig plats om du har tva vaskor brandlarmet utlostet kl 2 pa natten det var tydligen nagon som rokt pa rummet, stang inte ac pa natten luften racker da inte till.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Gang avstand till Blomstermarknaden,fagelmarknaden och akvariefiskmarnaden Ladies marknaden.Utflykt till Big Budda, Tai O fiskelage och titta pa dom Kinessika Vita och rosa delfinerna.
Anmäl det här omdömet
Filip J. Reste med partner Sweden, den 26 december 2011
Hyftas OK ställe men fanns ingen restaurang

Låg bra till, nära till tunnelbanan
5,7
Hotellet låg bra till men känndes ganska trångt. Rummet vi fick var väldigt litet och vi hade bara ett fönster som såg ut mot bakgården.
Anmäl det här omdömet
Lisa K. Gruppresenär den 2 april 2011
Bra läge men små rum!

Fräscht och rent
6
vi bodde där en natt och det var lätt att hitta till hotellet. fräscht men jättelitet rum, toaletten var alldeles för liten man kunde knappt vända sig! i övrigt är allt bra och rekommenderas!
Anmäl det här omdömet
Lo P. Ensamresenär Hong Kong, den 2 februari 2016
3 star hotel

location
6,3
Anmäl det här omdömet
Jack M. Ensamresenär United Kingdom, den 18 januari 2016
1 night stopover

Helpful staff, location, comfy bed
7,3
Coming from China flying to Manila early next morning I wanted a central place where I could see some of Hong Kong during the afternoon and evening. Thanks to the helpful staff who kindly provided a map and walked me through the places nearby worth visiting. I would have been lost without them! The room was compact and cosy, one of the smallest rooms I've stayed in but it was all very well kept, clean and tidy. Note breakfast isn't catered for. The next morning the hotel lobby returned my deposit and called a taxi for me. People flying may be interested to know it takes less than 30 minutes to reach the airport. Will definitely consider booking here again! Thank you
Anmäl det här omdömet
Lai Y. Familj med äldre barn Singapore, den 16 januari 2016
Pleasant & Comfy Short Stay

Staff, Value, Cleaniless
8
It was a pleasant stay although a little distance from the nearest MTR (Prince Edward Station). Given the room price and centralised location, its a good deal. Plus the offer of upgrading to a twin room only cost me S$6 for 3 nights which's unbeatable. Staff customer service has improved as compared to my previous 2 stay. The room has comfortable beds and cleaniless is acceptable. Housekeeping staff is polite too. I would rate Oriental Lander Hotel a 3.5 star
Anmäl det här omdömet
Fabian R. Reste med partner Indonesia, den 16 januari 2016
it's just ok

the staffs, location, building
6,7
The building is okay from the outside, but the room that I stayed is kind a small and the bath room so small
Anmäl det här omdömet
1 - 6 av 6 omdömen
 

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Oriental Lander Hotel Hong KongOriental Lander Hotel Hong Kong - LobbyOriental Lander Hotel Hong Kong - RestaurangOriental Lander Hotel Hong Kong - Business CenterOriental Lander Hotel Hong Kong - EntréOriental Lander Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanOriental Lander Hotel Hong Kong - RestaurangOriental Lander Hotel Hong Kong - EntréOriental Lander Hotel Hong Kong - LobbyOriental Lander Hotel Hong Kong - GästrumOriental Lander Hotel Hong Kong - BadrumOriental Lander Hotel Hong Kong - GästrumOriental Lander Hotel Hong Kong - BadrumOriental Lander Hotel Hong Kong - GästrumOriental Lander Hotel Hong Kong - LobbyOriental Lander Hotel Hong Kong - BadrumOriental Lander Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanOriental Lander Hotel Hong Kong - GästrumOriental Lander Hotel Hong Kong - GästrumOriental Lander Hotel Hong Kong - GästrumOriental Lander Hotel Hong Kong - GästrumOriental Lander Hotel Hong Kong - GästrumOriental Lander Hotel Hong Kong - GästrumOriental Lander Hotel Hong Kong - GästrumOriental Lander Hotel Hong Kong - LobbyOriental Lander Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanOriental Lander Hotel Hong Kong - GästrumOriental Lander Hotel Hong Kong - GästrumOriental Lander Hotel Hong Kong - BadrumOriental Lander Hotel Hong Kong - Lobby


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A05