eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Oriental Lander Hotel

206, Tong Mei Road, Mong Kok, Kowloon, Mongkok, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gästrum Oriental Lander Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Oriental Lander Hotel Hong Kong - Svit Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gästrum Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gästrum Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gästrum Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gästrum Oriental Lander Hotel Hong Kong - Badrum Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gästrum Oriental Lander Hotel Hong Kong - Restaurang Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gästrum Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gästrum Oriental Lander Hotel Hong Kong - Badrum Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gästrum Oriental Lander Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Oriental Lander Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan
Oriental Lander Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Oriental Lander Hotel Hong Kong - Entré Oriental Lander Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Oriental Lander Hotel Hong Kong - Lobby Oriental Lander Hotel Hong Kong - Restaurang Oriental Lander Hotel Hong Kong - Business Center Oriental Lander Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Oriental Lander Hotel Hong Kong - Restaurang
Område: Mongkok Antal rum: 80
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,8

från 2435 recensioner

Valuta för pengarna
6,9
Läge
7,2
Personal
6,5
Hotellets Skick/Renlighet
7,3
Bekvämligheter på rummet
6,8
Mat/Middag
5,8
Alla recensioner (2435)
Sortera efter:
Henrik J. Reste med partner Sweden, den 24 januari 2013
Hong Kong är alltid härligt, så vistelsen var bra.

bekväm säng. tv. ok läge
4,7
Det var OK, men hotellet i sig var inte så märkvärdigt. Ska man bara bo 1 natt eller två och vara ute mycket så funkar det bra.
Aasa C. Gruppresenär Sweden, den 30 augusti 2012
Mysigt Hotell

Rent, bra personal och mysigt
8
I jämförelse med andra hotell är detta relativt billigt. fast än rummen var små så fanns kändes det ändå bekvämt att stanna. Hotellet var mycket rent och personalen var mycket hjälpsamma. Om man är medveten om hur bussarna fungerar i Hong Kong så var hotellet nära till allt i princip. Annars blev det 5-10 minuters promenad till närmsta tunnelbanestation beroende på hastighet och väder. även om frukost inte ingår i hotellet så fanns det restauranger och stora köpcentrum mycket nära hotellets läge. Jag rekommenderar detta hotell till de som vill bo billigare men fortfarande ett hotell.
Barbara L. Reste med partner Sweden, den 23 mars 2012
Utmarkt lage men sma rum

Bra lage nara mtr bra stadning rent
5,7
Extremt sma rum utan fonster du har bara 30cm mellan sangarna for att ga till toaletten det ar all ledig plats om du har tva vaskor brandlarmet utlostet kl 2 pa natten det var tydligen nagon som rokt pa rummet, stang inte ac pa natten luften racker da inte till.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Gang avstand till Blomstermarknaden,fagelmarknaden och akvariefiskmarnaden Ladies marknaden.Utflykt till Big Budda, Tai O fiskelage och titta pa dom Kinessika Vita och rosa delfinerna.
Filip J. Reste med partner Sweden, den 26 december 2011
Hyftas OK ställe men fanns ingen restaurang

Låg bra till, nära till tunnelbanan
5,7
Hotellet låg bra till men känndes ganska trångt. Rummet vi fick var väldigt litet och vi hade bara ett fönster som såg ut mot bakgården.
Lisa K. Gruppresenär den 2 april 2011
Bra läge men små rum!

Fräscht och rent
6
vi bodde där en natt och det var lätt att hitta till hotellet. fräscht men jättelitet rum, toaletten var alldeles för liten man kunde knappt vända sig! i övrigt är allt bra och rekommenderas!
Sum K. Familj med småbarn Malaysia, den 20 november 2014
Value for money

Clean, 10min away from MTR, ok
7
Clean, 10min away from MTR, ok
Leung S. Reste med partner China, den 17 november 2014
cheap price, worth to go

cheap price
6
Chun G. Gruppresenär Hong Kong, den 13 november 2014
Value for Money

Value for Money, Room Comfort & Location
6,3
For the money we paid, the room condition & location close to Mongkok HK. I would say this is a hotel we could enjoy our trip.
Chi W. Reste med partner Hong Kong, den 11 november 2014
Expensive

Nil
6
Expensive
Kar S. Ensamresenär Hong Kong, den 11 november 2014
nice stay

location, cleaniness, friendly
9,3
wonderful staff & good location.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Oriental Lander Hotel Hong KongOriental Lander Hotel Hong Kong - GästrumOriental Lander Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanOriental Lander Hotel Hong Kong - SvitOriental Lander Hotel Hong Kong - GästrumOriental Lander Hotel Hong Kong - GästrumOriental Lander Hotel Hong Kong - GästrumOriental Lander Hotel Hong Kong - GästrumOriental Lander Hotel Hong Kong - BadrumOriental Lander Hotel Hong Kong - GästrumOriental Lander Hotel Hong Kong - RestaurangOriental Lander Hotel Hong Kong - GästrumOriental Lander Hotel Hong Kong - GästrumOriental Lander Hotel Hong Kong - BadrumOriental Lander Hotel Hong Kong - GästrumOriental Lander Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanOriental Lander Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanOriental Lander Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanOriental Lander Hotel Hong Kong - EntréOriental Lander Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanOriental Lander Hotel Hong Kong - LobbyOriental Lander Hotel Hong Kong - RestaurangOriental Lander Hotel Hong Kong - Business CenterOriental Lander Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanOriental Lander Hotel Hong Kong - Restaurang


AS-AGWEB-3C08