eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Oriental Lander Hotel

206, Tong Mei Road, Mong Kok, Kowloon, Mongkok, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gästrum Oriental Lander Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Oriental Lander Hotel Hong Kong - Svit Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gästrum Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gästrum Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gästrum Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gästrum Oriental Lander Hotel Hong Kong - Badrum Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gästrum Oriental Lander Hotel Hong Kong - Restaurang Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gästrum Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gästrum Oriental Lander Hotel Hong Kong - Badrum Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gästrum Oriental Lander Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Oriental Lander Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan
Oriental Lander Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Oriental Lander Hotel Hong Kong - Entré Oriental Lander Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Oriental Lander Hotel Hong Kong - Lobby Oriental Lander Hotel Hong Kong - Restaurang Oriental Lander Hotel Hong Kong - Business Center Oriental Lander Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Oriental Lander Hotel Hong Kong - Restaurang
Område: Mongkok Antal rum: 80
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,7

från 2372 recensioner

Valuta för pengarna
6,8
Läge
7,2
Personal
6,5
Hotellets Skick/Renlighet
7,3
Bekvämligheter på rummet
6,8
Mat/Middag
5,8
Alla recensioner (2372)
Sortera efter:
Henrik J. Reste med partner Sweden, den 24 januari 2013
Hong Kong är alltid härligt, så vistelsen var bra.

bekväm säng. tv. ok läge
4,7
Det var OK, men hotellet i sig var inte så märkvärdigt. Ska man bara bo 1 natt eller två och vara ute mycket så funkar det bra.
Aasa C. Gruppresenär Sweden, den 30 augusti 2012
Mysigt Hotell

Rent, bra personal och mysigt
8
I jämförelse med andra hotell är detta relativt billigt. fast än rummen var små så fanns kändes det ändå bekvämt att stanna. Hotellet var mycket rent och personalen var mycket hjälpsamma. Om man är medveten om hur bussarna fungerar i Hong Kong så var hotellet nära till allt i princip. Annars blev det 5-10 minuters promenad till närmsta tunnelbanestation beroende på hastighet och väder. även om frukost inte ingår i hotellet så fanns det restauranger och stora köpcentrum mycket nära hotellets läge. Jag rekommenderar detta hotell till de som vill bo billigare men fortfarande ett hotell.
Barbara L. Reste med partner Sweden, den 23 mars 2012
Utmarkt lage men sma rum

Bra lage nara mtr bra stadning rent
5,7
Extremt sma rum utan fonster du har bara 30cm mellan sangarna for att ga till toaletten det ar all ledig plats om du har tva vaskor brandlarmet utlostet kl 2 pa natten det var tydligen nagon som rokt pa rummet, stang inte ac pa natten luften racker da inte till.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Gang avstand till Blomstermarknaden,fagelmarknaden och akvariefiskmarnaden Ladies marknaden.Utflykt till Big Budda, Tai O fiskelage och titta pa dom Kinessika Vita och rosa delfinerna.
Filip J. Reste med partner Sweden, den 26 december 2011
Hyftas OK ställe men fanns ingen restaurang

Låg bra till, nära till tunnelbanan
5,7
Hotellet låg bra till men känndes ganska trångt. Rummet vi fick var väldigt litet och vi hade bara ett fönster som såg ut mot bakgården.
Lisa K. Gruppresenär den 2 april 2011
Bra läge men små rum!

Fräscht och rent
6
vi bodde där en natt och det var lätt att hitta till hotellet. fräscht men jättelitet rum, toaletten var alldeles för liten man kunde knappt vända sig! i övrigt är allt bra och rekommenderas!
Ma. F. Gruppresenär Philippines, den 28 september 2014
Good but.....

If you're looking for a clean and nice smelling hotel, I definitely recommend this hotel. But in terms of accessibility on hong kongs tourist spot, this hotel is not convenient for you.
5,7
Good as we just stayed there to sleep and leave after 4-6 hrs of sleep.
Harald F. Affärsresenär Netherlands, den 25 september 2014
not to bad

location price and easy to go in and out the lobby
5,7
Good quiet place no long waiting for the lift.
Lydia C. Reste med partner Malaysia, den 23 september 2014
Worth the stay and money.

friendly staff, perfect location and clean
8,3
I stayed here for a night. They upgraded our room for free which was very nice of them. To our surprise the room had a small living area/bedroom. So basically it's like a 2 room hotel. I think this would be ideal for a family of 3 where the extra room could be given to the child. The extra room also has a television. I think the only issue was the toilet which was very very small but other than that it was a really good experience.
Leo L. Reste med partner Hong Kong, den 21 september 2014
OK

location is good
6
location is good, other is standard
Tan C. Familj med småbarn Hong Kong, den 21 september 2014
very small room

convenient, nice staff, low price
6

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Oriental Lander Hotel Hong KongOriental Lander Hotel Hong Kong - GästrumOriental Lander Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanOriental Lander Hotel Hong Kong - SvitOriental Lander Hotel Hong Kong - GästrumOriental Lander Hotel Hong Kong - GästrumOriental Lander Hotel Hong Kong - GästrumOriental Lander Hotel Hong Kong - GästrumOriental Lander Hotel Hong Kong - BadrumOriental Lander Hotel Hong Kong - GästrumOriental Lander Hotel Hong Kong - RestaurangOriental Lander Hotel Hong Kong - GästrumOriental Lander Hotel Hong Kong - GästrumOriental Lander Hotel Hong Kong - BadrumOriental Lander Hotel Hong Kong - GästrumOriental Lander Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanOriental Lander Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanOriental Lander Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanOriental Lander Hotel Hong Kong - EntréOriental Lander Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanOriental Lander Hotel Hong Kong - LobbyOriental Lander Hotel Hong Kong - RestaurangOriental Lander Hotel Hong Kong - Business CenterOriental Lander Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanOriental Lander Hotel Hong Kong - Restaurang


AS-AGWEB-3B08