eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Pacific Hotel

No.108 West Nanjing Road, People Square and South Bund Huangpu, Shanghai, Kina (Visa på karta)

Boka nu!

Pacific Hotel Shanghai - Faciliteter Pacific Hotel Shanghai - Gästrum Pacific Hotel Shanghai - Mötesrum Pacific Hotel Shanghai - Hotellet från utsidan Pacific Hotel Shanghai - Mötesrum Pacific Hotel Shanghai - Hotellet från insidan Pacific Hotel Shanghai - Lobby Pacific Hotel Shanghai - Hotellet från insidan Pacific Hotel Shanghai - Hotellet från utsidan Pacific Hotel Shanghai - Gästrum Pacific Hotel Shanghai - Gästrum Pacific Hotel Shanghai - Gästrum Pacific Hotel Shanghai - Gästrum Pacific Hotel Shanghai - Gästrum Pacific Hotel Shanghai - Gästrum Pacific Hotel Shanghai - Gästrum
Pacific Hotel Shanghai - Gästrum Pacific Hotel Shanghai - Gästrum Pacific Hotel Shanghai - Gästrum Pacific Hotel Shanghai - Gästrum Pacific Hotel Shanghai - Faciliteter Pacific Hotel Shanghai - Hotellet från utsidan Pacific Hotel Shanghai - Badrum Pacific Hotel Shanghai - Gästrum
Område: People Square and South Bund Huangpu Antal rum: 171
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

baserat på 1491 omdömen

Valuta för pengarna
7,8
Läge
9,3
Personal
7,3
Hotellets Skick/Renlighet
7,5
Bekvämligheter på rummet
7,6
Mat/Middag
6,3
Alla omdömen (1491)
Sortera efter:
Christel A. Reste med partner Sweden, den 24 februari 2013
Mycket bra läge

Läget är perfekt. Rummet ok.
8
Perfekt läge för utflykter, museer mm. People´s Park med museer och metro på andra sidan gatan.
Restaurangtips: Indisk restaurang: Kebabs on the grille
Mats J. Affärsresenär Sweden, den 25 oktober 2012
Toppen läge

Nära till allt i gammalt anrikt hotell
7,7
Jag uppgraderade mitt rum så jag fick utsikt mot Nanjing Road och hade en skön vistelse med nära till shopping och upplevelser.
Lars-Gosta A. Reste med partner Sweden, den 16 maj 2012
Utmärkt läge men ingen AC mellan 00.00-17.00

Modernt hotell i gammal stil
7,7
Pacific hotell ligger bra till för så gott som allt. Peoples park ligger på andra sidan gatan och parken är en oas för såväl boende som turister. I parken ligger även Shanghais museum som är värt ett besök, gratis inträde. 15-20 minuters prommenadoch du är ner på the Bund som är ett härligt prommenadstråk så väl dag som kväll. Vi prommenderade för det mesta men då orken tröt tog vi ta t-banan hem, finns en uppgång precis vid hotellet. En mängd shoppingställen finns i hotellets närhet
Restaurangtips: I peopels park finns en restuarang, Barbarosa, ett trevligt ställe för en drink, happy hour mellan 17-20.
Claes-Goran L. Reste med partner Sweden, den 9 april 2012
Utmärkt läge och trevlig personal

Hotellets läge och trevlig personal. Hotellet hade en gammal stil som vi gillade. Bra pris.
6,3
vi var i shanghai i tolv dagar och bodde hela tiden på samma hotell. hotellets läge var utmärkt, rummen lagom stora och allt till ett bra pris. vi var uppe i restaurangen ett par mornar och åt frukost men den var inget vi rekommenderar. frukosten såg "grå" ut och det var brist på färsk frukt och jougurt. frukosten var inte värt sitt pris. städningen på rummen var också sådär. vi fick efter en vecka säga till om att få lakarnen bytta i sängarna. men varje dag fick vi rena handukar. personalen var trevlig och på hotellet fanns det mesta man behöver. saknade dock ett gym. precis i anslutning till hotellet finns en frisörsalong som har ryktet av sig att vara ett av de bästa i stan.
Tips om shopping: Hotellet ligger väldigt centralt och shopping finns runt om. Vägg i vägg med hotellet ligger ett stort varuhus och inte långt där i från till höger om entren ligger den berömda gågatan.Feikmarknader finns det också gott om. Är du ute för att shoppa ligger hotellet perfekt.
Susanne J. Affärsresenär Sweden, den 27 april 2011
Fint gammalt hotell med jättebra läge

trevlig personal
8,3
Läget är perfekt vid peoplesquare,Mycket seviceinriktad personal
Wai H. Ensamresenär Hong Kong, den 16 april 2015
Accessibility

Opposite to metro station. Good location
7
Not bad but the room was located at smoking floor so this was not good at all
Yuen N. Ensamresenär Hong Kong, den 6 april 2015
Good location

Good location and nice building
8
Very good location, only 5 minutes walk to Nanjing Road and you can see he hotel when you get out of the metro station. The building is historied and it matches your imagination of old Shanghai! The room was clean and big although it's a little bit old. Very good value of money and highly recommend this hotel!!!
Yhanawich T. Affärsresenär Thailand, den 2 april 2015
It's best location

Good location
8,7
Feel comfortable
Julien B. Ensamresenär France, den 28 mars 2015
Cheap- well localized but dirty

Perfect localisation
7,3
Perfect localisation but dirty I even had cockroach on the wall. The receptionist were really nice and helpful.
Chawanlak S. Ensamresenär Thailand, den 15 mars 2015
Wi fi very bad should have in wifi in room

price was ok
6,3
room good clean but no wifi no good

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Pacific Hotel ShanghaiPacific Hotel Shanghai - FaciliteterPacific Hotel Shanghai - GästrumPacific Hotel Shanghai - MötesrumPacific Hotel Shanghai - Hotellet från utsidanPacific Hotel Shanghai - MötesrumPacific Hotel Shanghai - Hotellet från insidanPacific Hotel Shanghai - LobbyPacific Hotel Shanghai - Hotellet från insidanPacific Hotel Shanghai - Hotellet från utsidanPacific Hotel Shanghai - GästrumPacific Hotel Shanghai - GästrumPacific Hotel Shanghai - GästrumPacific Hotel Shanghai - GästrumPacific Hotel Shanghai - GästrumPacific Hotel Shanghai - GästrumPacific Hotel Shanghai - GästrumPacific Hotel Shanghai - GästrumPacific Hotel Shanghai - GästrumPacific Hotel Shanghai - GästrumPacific Hotel Shanghai - GästrumPacific Hotel Shanghai - FaciliteterPacific Hotel Shanghai - Hotellet från utsidanPacific Hotel Shanghai - BadrumPacific Hotel Shanghai - Gästrum


AS-AGWEB-3A06