Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Pacific Hotel

No.108 West Nanjing Road, People Square och södra Bund Huangpu, Shanghai, Kina (Visa på karta)

Boka nu!

Pacific Hotel Shanghai - Hotellet från utsidan Pacific Hotel Shanghai - Hotellet från utsidan Pacific Hotel Shanghai - Faciliteter Pacific Hotel Shanghai - Faciliteter Pacific Hotel Shanghai - Lobby Pacific Hotel Shanghai - Hotellet från insidan Pacific Hotel Shanghai - Mötesrum Pacific Hotel Shanghai - Mötesrum Pacific Hotel Shanghai - Gästrum Pacific Hotel Shanghai - Gästrum Pacific Hotel Shanghai - Gästrum Pacific Hotel Shanghai - Gästrum Pacific Hotel Shanghai - Gästrum Pacific Hotel Shanghai - Gästrum Pacific Hotel Shanghai - Gästrum Pacific Hotel Shanghai - Gästrum
Pacific Hotel Shanghai - Gästrum Pacific Hotel Shanghai - Gästrum Pacific Hotel Shanghai - Gästrum Pacific Hotel Shanghai - Gästrum Pacific Hotel Shanghai - Badrum Pacific Hotel Shanghai - Gästrum Pacific Hotel Shanghai - Utsikt
Område: People Square och södra Bund Huangpu Antal rum: 171
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

baserat på 1531
omdömen

Valuta för pengarna
7,8
Läge
9,2
Personal
7,3
Hotellets Skick/Renlighet
7,4
Bekvämligheter på rummet
7,6
Mat/Middag
6,3
Alla omdömen (1531)
Sortera efter:
Christel A. Reste med partner Sweden, den 24 februari 2013
Mycket bra läge

Läget är perfekt. Rummet ok.
8
Perfekt läge för utflykter, museer mm. People´s Park med museer och metro på andra sidan gatan.
Restaurangtips: Indisk restaurang: Kebabs on the grille
Anmäl det här omdömet
Mats J. Affärsresenär Sweden, den 25 oktober 2012
Toppen läge

Nära till allt i gammalt anrikt hotell
7,7
Jag uppgraderade mitt rum så jag fick utsikt mot Nanjing Road och hade en skön vistelse med nära till shopping och upplevelser.
Anmäl det här omdömet
Lars-Gosta A. Reste med partner Sweden, den 16 maj 2012
Utmärkt läge men ingen AC mellan 00.00-17.00

Modernt hotell i gammal stil
7,7
Pacific hotell ligger bra till för så gott som allt. Peoples park ligger på andra sidan gatan och parken är en oas för såväl boende som turister. I parken ligger även Shanghais museum som är värt ett besök, gratis inträde. 15-20 minuters prommenadoch du är ner på the Bund som är ett härligt prommenadstråk så väl dag som kväll. Vi prommenderade för det mesta men då orken tröt tog vi ta t-banan hem, finns en uppgång precis vid hotellet. En mängd shoppingställen finns i hotellets närhet
Restaurangtips: I peopels park finns en restuarang, Barbarosa, ett trevligt ställe för en drink, happy hour mellan 17-20.
Anmäl det här omdömet
Claes-Goran L. Reste med partner Sweden, den 9 april 2012
Utmärkt läge och trevlig personal

Hotellets läge och trevlig personal. Hotellet hade en gammal stil som vi gillade. Bra pris.
6,3
vi var i shanghai i tolv dagar och bodde hela tiden på samma hotell. hotellets läge var utmärkt, rummen lagom stora och allt till ett bra pris. vi var uppe i restaurangen ett par mornar och åt frukost men den var inget vi rekommenderar. frukosten såg "grå" ut och det var brist på färsk frukt och jougurt. frukosten var inte värt sitt pris. städningen på rummen var också sådär. vi fick efter en vecka säga till om att få lakarnen bytta i sängarna. men varje dag fick vi rena handukar. personalen var trevlig och på hotellet fanns det mesta man behöver. saknade dock ett gym. precis i anslutning till hotellet finns en frisörsalong som har ryktet av sig att vara ett av de bästa i stan.
Tips om shopping: Hotellet ligger väldigt centralt och shopping finns runt om. Vägg i vägg med hotellet ligger ett stort varuhus och inte långt där i från till höger om entren ligger den berömda gågatan.Feikmarknader finns det också gott om. Är du ute för att shoppa ligger hotellet perfekt.
Anmäl det här omdömet
Susanne J. Affärsresenär Sweden, den 27 april 2011
Fint gammalt hotell med jättebra läge

trevlig personal
8,3
Läget är perfekt vid peoplesquare,Mycket seviceinriktad personal
Anmäl det här omdömet
En L. Affärsresenär China, den 16 juli 2015
Worst experience ever
3,3
Den här gästen har bara poängsatt hotellet och har inte skrivit några kommentarer.
Anmäl det här omdömet
Rosemary W. Reste med partner Australia, den 5 juli 2015
Great location but don't go for breakfast there

The location, friendly reception, comfortable bed
7,3
This old Italianate style hotel shouts history but must be struggling as it is pretty shabby and many of the facilities in the Info folder are no longer evident. But the location is fabulous, the room comfortable and it is good value. We were the only westerners there which was fine except for breakfast. There was no cold milk, no non-Chinese tea bags, no water, the toaster didn't work and none of the staff were able to communicate with us. We left hungry!
Anmäl det här omdömet
Christophe V. Affärsresenär France, den 2 juli 2015
Stay away

Location and Art Deco architecture are the only positive pouts of this hotel. Poor staff and very old furniture and equipments in idle state
5
I will never come back to this very over evaluated hotel. My glasses box desapeared, the bell boy waiting for the tip making bad face, the lack if amenities in the bathroom.... And more
Anmäl det här omdömet
Shuk Y. Familj med äldre barn Hong Kong, den 27 juni 2015
great location and comfort hotel

Location, price and space
8
I was good experience. The hotel has long history, but, the room condition are not that old. Much better than I expected. Very good location, just opposite to the subway exit, closed to much local restaurants. Room are spacious, water pressure are strong and hot, air-con is good, too!
Anmäl det här omdömet
Wei P. Affärsresenär Malaysia, den 23 juni 2015
Centrally located, comfortable beds

Value for money, hotel is centrally located and rooms are clean and comfortable.
7,7
Overall stay was great !
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Pacific Hotel ShanghaiPacific Hotel Shanghai - Hotellet från utsidanPacific Hotel Shanghai - Hotellet från utsidanPacific Hotel Shanghai - FaciliteterPacific Hotel Shanghai - FaciliteterPacific Hotel Shanghai - LobbyPacific Hotel Shanghai - Hotellet från insidanPacific Hotel Shanghai - MötesrumPacific Hotel Shanghai - MötesrumPacific Hotel Shanghai - GästrumPacific Hotel Shanghai - GästrumPacific Hotel Shanghai - GästrumPacific Hotel Shanghai - GästrumPacific Hotel Shanghai - GästrumPacific Hotel Shanghai - GästrumPacific Hotel Shanghai - GästrumPacific Hotel Shanghai - GästrumPacific Hotel Shanghai - GästrumPacific Hotel Shanghai - GästrumPacific Hotel Shanghai - GästrumPacific Hotel Shanghai - GästrumPacific Hotel Shanghai - BadrumPacific Hotel Shanghai - GästrumPacific Hotel Shanghai - Utsikt


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C06