eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Pacific Hotel

No.108 West Nanjing Road, Huangpu - Folkets torg och södra Bund, Shanghai, Kina (Visa karta)

Boka nu!

Pacific Hotel Shanghai - Faciliteter Pacific Hotel Shanghai - Gästrum Pacific Hotel Shanghai - Mötesrum Pacific Hotel Shanghai - Hotellet från utsidan Pacific Hotel Shanghai - Mötesrum Pacific Hotel Shanghai - Hotellet från insidan Pacific Hotel Shanghai - Lobby Pacific Hotel Shanghai - Hotellet från insidan Pacific Hotel Shanghai - Hotellet från utsidan Pacific Hotel Shanghai - Gästrum Pacific Hotel Shanghai - Gästrum Pacific Hotel Shanghai - Gästrum Pacific Hotel Shanghai - Gästrum Pacific Hotel Shanghai - Gästrum Pacific Hotel Shanghai - Gästrum Pacific Hotel Shanghai - Gästrum
Pacific Hotel Shanghai - Gästrum Pacific Hotel Shanghai - Gästrum Pacific Hotel Shanghai - Gästrum Pacific Hotel Shanghai - Gästrum Pacific Hotel Shanghai - Faciliteter Pacific Hotel Shanghai - Hotellet från utsidan Pacific Hotel Shanghai - Badrum Pacific Hotel Shanghai - Gästrum
Område: Huangpu - Folkets torg och södra Bund Antal rum: 171
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

baserat på 1484 omdömen

Valuta för pengarna
7,8
Läge
9,3
Personal
7,3
Hotellets Skick/Renlighet
7,5
Bekvämligheter på rummet
7,6
Mat/Middag
6,3
Alla omdömen (1484)
Sortera efter:
Christel A. Reste med partner Sweden, den 24 februari 2013
Mycket bra läge

Läget är perfekt. Rummet ok.
8
Perfekt läge för utflykter, museer mm. People´s Park med museer och metro på andra sidan gatan.
Restaurangtips: Indisk restaurang: Kebabs on the grille
Mats J. Affärsresenär Sweden, den 25 oktober 2012
Toppen läge

Nära till allt i gammalt anrikt hotell
7,7
Jag uppgraderade mitt rum så jag fick utsikt mot Nanjing Road och hade en skön vistelse med nära till shopping och upplevelser.
Lars-Gosta A. Reste med partner Sweden, den 16 maj 2012
Utmärkt läge men ingen AC mellan 00.00-17.00

Modernt hotell i gammal stil
7,7
Pacific hotell ligger bra till för så gott som allt. Peoples park ligger på andra sidan gatan och parken är en oas för såväl boende som turister. I parken ligger även Shanghais museum som är värt ett besök, gratis inträde. 15-20 minuters prommenadoch du är ner på the Bund som är ett härligt prommenadstråk så väl dag som kväll. Vi prommenderade för det mesta men då orken tröt tog vi ta t-banan hem, finns en uppgång precis vid hotellet. En mängd shoppingställen finns i hotellets närhet
Restaurangtips: I peopels park finns en restuarang, Barbarosa, ett trevligt ställe för en drink, happy hour mellan 17-20.
Claes-Goran L. Reste med partner Sweden, den 9 april 2012
Utmärkt läge och trevlig personal

Hotellets läge och trevlig personal. Hotellet hade en gammal stil som vi gillade. Bra pris.
6,3
vi var i shanghai i tolv dagar och bodde hela tiden på samma hotell. hotellets läge var utmärkt, rummen lagom stora och allt till ett bra pris. vi var uppe i restaurangen ett par mornar och åt frukost men den var inget vi rekommenderar. frukosten såg "grå" ut och det var brist på färsk frukt och jougurt. frukosten var inte värt sitt pris. städningen på rummen var också sådär. vi fick efter en vecka säga till om att få lakarnen bytta i sängarna. men varje dag fick vi rena handukar. personalen var trevlig och på hotellet fanns det mesta man behöver. saknade dock ett gym. precis i anslutning till hotellet finns en frisörsalong som har ryktet av sig att vara ett av de bästa i stan.
Tips om shopping: Hotellet ligger väldigt centralt och shopping finns runt om. Vägg i vägg med hotellet ligger ett stort varuhus och inte långt där i från till höger om entren ligger den berömda gågatan.Feikmarknader finns det också gott om. Är du ute för att shoppa ligger hotellet perfekt.
Susanne J. Affärsresenär Sweden, den 27 april 2011
Fint gammalt hotell med jättebra läge

trevlig personal
8,3
Läget är perfekt vid peoplesquare,Mycket seviceinriktad personal
Chawanlak S. Ensamresenär Thailand, den 15 mars 2015
Wi fi very bad should have in wifi in room

price was ok
6,3
room good clean but no wifi no good
David S. Affärsresenär Australia, den 12 mars 2015
fantastic the position is great the old hotel

position value and friendly
7,7
its was great all staff help
Rui C. Ensamresenär China, den 7 mars 2015
Good stay

Great Location, affordable rate, Clean Room
7,7
The room was very clean and in good conditions. It was not as spacious as I expected but it has all I needed. The only drawback was the sound blocking was not that good. I could hear some noise from the corridor. Other than that this hotel offers great price value.
Anastasia K. Familj med äldre barn Russia, den 23 februari 2015
Very tired hotel need renovation

location and room size
6,7
Hotel is really very old and need renovation. Insects present. No safebox. Very good pillows! And good location.
Muneer A. Ensamresenär Saudi Arabia, den 8 januari 2015
wifi is very bad

location
6

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Pacific Hotel ShanghaiPacific Hotel Shanghai - FaciliteterPacific Hotel Shanghai - GästrumPacific Hotel Shanghai - MötesrumPacific Hotel Shanghai - Hotellet från utsidanPacific Hotel Shanghai - MötesrumPacific Hotel Shanghai - Hotellet från insidanPacific Hotel Shanghai - LobbyPacific Hotel Shanghai - Hotellet från insidanPacific Hotel Shanghai - Hotellet från utsidanPacific Hotel Shanghai - GästrumPacific Hotel Shanghai - GästrumPacific Hotel Shanghai - GästrumPacific Hotel Shanghai - GästrumPacific Hotel Shanghai - GästrumPacific Hotel Shanghai - GästrumPacific Hotel Shanghai - GästrumPacific Hotel Shanghai - GästrumPacific Hotel Shanghai - GästrumPacific Hotel Shanghai - GästrumPacific Hotel Shanghai - GästrumPacific Hotel Shanghai - FaciliteterPacific Hotel Shanghai - Hotellet från utsidanPacific Hotel Shanghai - BadrumPacific Hotel Shanghai - Gästrum


AS-AGWEB-3B07