Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Palazzo Pensionne

49 Sepulveda Street, Zapatera, Cebu City, Filippinerna 6000

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

baserat på 610 omdömen

4 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,1
Läge
6,8
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
7,7
Bekvämligheter på rummet
7,9
Mat/Middag
6,8
Alla omdömen (610)
Sortera efter:
Julia L. Gruppresenär Sweden, den 23 februari 2013
Fräscha rum, prisvärt. Dock inte så mycket mer..

Stora, fräscha rum, prisvärt och hjälpsam personal.
6,3
Trivdes bra i rummen. Men hotellet låg avsides och det fanns inte mycket i närheten. Dålig wifi på rummet.
Anmäl det här omdömet
Fredrik K. Reste med partner Sweden, den 25 januari 2013
Hjälpsam personal

Enkelt och rent till ett bra pris
6,3
ett enkelt pensionat med mycket hjälpsam personal. rummen är helt ok med tv, dusch, ac, säkerhetsskåp, skrivbord. läget är inte det bästa, de flesta får ta en 10-15 minuters promenad innan man hittar något som passar en västerlänning. vill man shoppa förstaklass så ta en taxi till ayala center för 30 peso.
Anmäl det här omdömet
Carina T. Reste med partner Sweden, den 26 november 2012
Bra rum

stort och rymligt rum
6,7
Rummet var prisvärt, stort och rymligt. Fräsch toa&dusch. Dock var resturangen ett skämt. 1h fick vi vänta på maten. Låg lite offside men det var inga problem med taxi, bara att be de i receptionen.
Anmäl det här omdömet
Kjell L. Ensamresenär Sweden, den 6 december 2011
enkelt men ok

billigt
5,3
ett enkelt bed and breakfast som duger för enstaka natt eller längre om man har en tight budget. litet rum med egen toalett och tv. frukosten fick man beställa kvällen innan till en viss tid på morgonen. personalen var trevlig. kan tänka mig komma tillbaks om jag har liten budget annars inte. det fanns wifi
Anmäl det här omdömet
Nancy C. Ensamresenär Canada, den 13 februari 2016
quiet

quiet location clean
6,7
If you want peace and quiet in the middle of the city this is it ...... located on a quiet side street not far from all amenities
Anmäl det här omdömet
Christopher S. Ensamresenär United States of America, den 9 februari 2016
Great value

Staff, location, and value for money.
6,7
This hotel is one of the better budget options in this area. The staff was friendly and helpful with all of my questions. I recommend this palce is you want a simple, inexpensive option for a short stay. The only small issue was that the bathroom sink could use a little TLC, as it leaked from the drain pipe.
Anmäl det här omdömet
Ma. G. Reste med partner Philippines, den 30 januari 2016
over our expectations.. very good :)

the staff were very accomodating, hotel was very clean but the lication is not that accessible, but overall, we were over satisfied with our overnight stay :)
9
almost perfect..
Anmäl det här omdömet
Luigi R. Ensamresenär United States of America, den 15 januari 2016
great Hotel and great location

Cleanliness, Staff Performance, Value for the money. o
4,3
Is comfortable and clean, good for the money
Anmäl det här omdömet
Charmaine A. Reste med partner Philippines, den 25 november 2015
enjoyable stay

food, cleanliness, ambiance
7,7
Anmäl det här omdömet
Darcy E. Reste med partner Australia, den 24 november 2015
Peaceful

Location, peaceful, helpful.
9
We found everything to our liking. It will be nice when they finish the renovations which where not noisy. A bit skimpy on the bathroom items tho. All in all very satisfactory. We would stay there again. Wi fi was on and off, mainly off.
Anmäl det här omdömet
1 - 4 av 4 omdömen
Palazzo Pensionne Cebu CityPalazzo Pensionne Cebu City - Hotellet från utsidanPalazzo Pensionne Cebu City - EntréPalazzo Pensionne Cebu City - Hotellet från insidanPalazzo Pensionne Cebu City - Hotellet från insidanPalazzo Pensionne Cebu City - RestaurangPalazzo Pensionne Cebu City - RestaurangPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - RestaurangPalazzo Pensionne Cebu City - Sevärdheter i närheten


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A06