eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Palazzo Pensionne

49 Sepulveda Street, Cebu City, Cebu City, Filippinerna 6000 (Visa karta)

Boka nu!

Palazzo Pensionne Cebu City - Hotellet från utsidan Palazzo Pensionne Cebu City - Entré Palazzo Pensionne Cebu City - Hotellet från insidan Palazzo Pensionne Cebu City - Hotellet från insidan Palazzo Pensionne Cebu City - Reception Palazzo Pensionne Cebu City - Reception Palazzo Pensionne Cebu City - Restaurang Palazzo Pensionne Cebu City - Restaurang Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum
Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum
Område: Cebu City Antal rum: 14
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,4

från 534 recensioner

Valuta för pengarna
8,0
Läge
6,7
Personal
7,6
Hotellets Skick/Renlighet
7,6
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
6,7
Alla recensioner (534)
Sortera efter:
Julia L. Gruppresenär Sweden, den 23 februari 2013
Fräscha rum, prisvärt. Dock inte så mycket mer..

Stora, fräscha rum, prisvärt och hjälpsam personal.
6,3
Trivdes bra i rummen. Men hotellet låg avsides och det fanns inte mycket i närheten. Dålig wifi på rummet.
Fredrik K. Reste med partner Sweden, den 25 januari 2013
Hjälpsam personal

Enkelt och rent till ett bra pris
6,3
ett enkelt pensionat med mycket hjälpsam personal. rummen är helt ok med tv, dusch, ac, säkerhetsskåp, skrivbord. läget är inte det bästa, de flesta får ta en 10-15 minuters promenad innan man hittar något som passar en västerlänning. vill man shoppa förstaklass så ta en taxi till ayala center för 30 peso.
Carina T. Reste med partner Sweden, den 26 november 2012
Bra rum

stort och rymligt rum
6,7
Rummet var prisvärt, stort och rymligt. Fräsch toa&dusch. Dock var resturangen ett skämt. 1h fick vi vänta på maten. Låg lite offside men det var inga problem med taxi, bara att be de i receptionen.
Kjell L. Ensamresenär Sweden, den 6 december 2011
enkelt men ok

billigt
5,3
ett enkelt bed and breakfast som duger för enstaka natt eller längre om man har en tight budget. litet rum med egen toalett och tv. frukosten fick man beställa kvällen innan till en viss tid på morgonen. personalen var trevlig. kan tänka mig komma tillbaks om jag har liten budget annars inte. det fanns wifi
Stuart J. Reste med partner United Kingdom, den 25 juni 2014
Safe, friendly, trustworthy, excellent!

Central location, safe & friendly, value for money.
9
Excellent budget hotel! A very safe, secure, quiet hotel, with extremely trustworthy, friendly & helpful staff in a central location. Rooms are excellent & a good size & have all amenities including free fast Wi-Fi in all rooms. The free breakfast is excellent. We cannot praise this hotel highly enough & is our personal favourite in Cebu City. You can truly relax in this hotel.
Robert G. Ensamresenär Luxembourg, den 7 juni 2014
great, a place to return

As a returning guest, I can always recommend this place to budget travelers. everything was great during my stay.
9,7
Robert G. Ensamresenär Luxembourg, den 5 juni 2014
great a n ice stay

rooms, location, shopping
9,7
As a returning guest, I can always recommend this place to budget travelers. everything was great during my stay.
Agnes J. Gruppresenär Philippines, den 31 maj 2014
Fast WIFI connection

Value for Money, Friendly Staff, Big Rooms
8,3
As a returning guest, I can always recommend this place to budget travelers. I hope the management can fix the shower in room 2D. Other than that, everything was great during out stay.
Jesse B. Reste med partner Canada, den 23 maj 2014
A solid decent value hotel.

Clean, nice mattress, and located close to the Ferry.
7,7
We found this to be a solid decent value hotel. The linens were clean, the mattress was comfortable, and the AC worked well. It was also located close to the ferry, so it was easy an access in the morning. We didn't find it cheap by Philippine standards, but based on our experiences in the country it was a reasonably priced hotel (we're budget travelers). The staff were helpful in getting us to our destinations in the morning, and the breakfast was tasty. If we were in Cebu again we'd try something cheaper, but it's an affluent town, so that might be hard to find. I'd recommend staying there if you have a few bucks. You won't be disappointed.
Jarno K. Reste med partner Finland, den 12 maj 2014
My favourite stay in Cebu

value for money, quiet location, friendly staff
8,7
I keep coming back here whenever visit Cebu. Place is nice, well kept, clean and cozy. Location is very quiet and peaceful, but still all needed, malls, restaurants etc. are in 5-10 minutes walking distance. Wifi was also recently updated and worked well. In cafe, they have one of the best Pancit Canton I've ever tasted in Phils.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Palazzo Pensionne Cebu CityPalazzo Pensionne Cebu City - Hotellet från utsidanPalazzo Pensionne Cebu City - EntréPalazzo Pensionne Cebu City - Hotellet från insidanPalazzo Pensionne Cebu City - Hotellet från insidanPalazzo Pensionne Cebu City - ReceptionPalazzo Pensionne Cebu City - ReceptionPalazzo Pensionne Cebu City - RestaurangPalazzo Pensionne Cebu City - RestaurangPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - Gästrum


AS-AGWEB-3C04