eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Palazzo Pensionne

49 Sepulveda Street, Cebu City, Cebu City, Filippinerna 6000 (Visa karta)

Boka nu!

Palazzo Pensionne Cebu City - Entré Palazzo Pensionne Cebu City - Hotellet från insidan Palazzo Pensionne Cebu City - Hotellet från insidan Palazzo Pensionne Cebu City - Restaurang Palazzo Pensionne Cebu City - Restaurang Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum
Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum
Område: Cebu City Antal rum: 14
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

från 572 recensioner

Valuta för pengarna
8,0
Läge
6,8
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
7,6
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
6,7
Alla recensioner (572)
Sortera efter:
Julia L. Gruppresenär Sweden, den 23 februari 2013
Fräscha rum, prisvärt. Dock inte så mycket mer..

Stora, fräscha rum, prisvärt och hjälpsam personal.
6,3
Trivdes bra i rummen. Men hotellet låg avsides och det fanns inte mycket i närheten. Dålig wifi på rummet.
Fredrik K. Reste med partner Sweden, den 25 januari 2013
Hjälpsam personal

Enkelt och rent till ett bra pris
6,3
ett enkelt pensionat med mycket hjälpsam personal. rummen är helt ok med tv, dusch, ac, säkerhetsskåp, skrivbord. läget är inte det bästa, de flesta får ta en 10-15 minuters promenad innan man hittar något som passar en västerlänning. vill man shoppa förstaklass så ta en taxi till ayala center för 30 peso.
Carina T. Reste med partner Sweden, den 26 november 2012
Bra rum

stort och rymligt rum
6,7
Rummet var prisvärt, stort och rymligt. Fräsch toa&dusch. Dock var resturangen ett skämt. 1h fick vi vänta på maten. Låg lite offside men det var inga problem med taxi, bara att be de i receptionen.
Kjell L. Ensamresenär Sweden, den 6 december 2011
enkelt men ok

billigt
5,3
ett enkelt bed and breakfast som duger för enstaka natt eller längre om man har en tight budget. litet rum med egen toalett och tv. frukosten fick man beställa kvällen innan till en viss tid på morgonen. personalen var trevlig. kan tänka mig komma tillbaks om jag har liten budget annars inte. det fanns wifi
Naomi S. Reste med partner United Kingdom, den 23 januari 2015
Nice place in Cebu

comfort, breakfast, location
7,3
We had stayed before 4 years ago. Cebu is not a great city so we just pass through on our way to somewhere else. This hotel is within walking distance, 15 minutes, of a large mall with nice restaurants and coffee places. Breakfast is basic but included in the price of the room. Wifi did not work in our room but did in the breakfast room. Recommended for a short stopover.
Neschelle L. Ensamresenär Philippines, den 19 januari 2015
I am a solo traveller from canada.

the hotel room is clean.
5
Not very good. the hotel staff were not nice. it seems that they are not upon my arrival.
Dennis M. Gruppresenär Canada, den 13 januari 2015
Satisfaction

Location , good food & friendly staff
10
It was a good experience and place to stay
Robert G. Reste med partner Luxembourg, den 10 januari 2015
sure i will be back

friendly staff, location close to ayala mall, nice restaurant
8,7
a place where i stay many times and i will go back next visite in cebu
Jose A. Reste med partner Philippines, den 10 januari 2015
Nice and clean place

Location, value for money, clean
9,3
Robert G. Reste med partner Luxembourg, den 8 januari 2015
a nice place

location, friendly staff, and value for money
8,7
a place to return, and i will do it next visit in cebu

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Palazzo Pensionne Cebu CityPalazzo Pensionne Cebu City - EntréPalazzo Pensionne Cebu City - Hotellet från insidanPalazzo Pensionne Cebu City - Hotellet från insidanPalazzo Pensionne Cebu City - RestaurangPalazzo Pensionne Cebu City - RestaurangPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - Gästrum


AS-AGWEB-3B07