eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Palazzo Pensionne

49 Sepulveda Street, Cebu City, Cebu City, Filippinerna 6000 (Visa karta)

Boka nu!

Palazzo Pensionne Cebu City - Hotellet från utsidan Palazzo Pensionne Cebu City - Entré Palazzo Pensionne Cebu City - Hotellet från insidan Palazzo Pensionne Cebu City - Hotellet från insidan Palazzo Pensionne Cebu City - Reception Palazzo Pensionne Cebu City - Reception Palazzo Pensionne Cebu City - Restaurang Palazzo Pensionne Cebu City - Restaurang Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum
Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum
Område: Cebu City Antal rum: 14
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

från 555 recensioner

Valuta för pengarna
8,0
Läge
6,8
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
7,6
Bekvämligheter på rummet
7,9
Mat/Middag
6,8
Alla recensioner (555)
Sortera efter:
Julia L. Gruppresenär Sweden, den 23 februari 2013
Fräscha rum, prisvärt. Dock inte så mycket mer..

Stora, fräscha rum, prisvärt och hjälpsam personal.
6,3
Trivdes bra i rummen. Men hotellet låg avsides och det fanns inte mycket i närheten. Dålig wifi på rummet.
Fredrik K. Reste med partner Sweden, den 25 januari 2013
Hjälpsam personal

Enkelt och rent till ett bra pris
6,3
ett enkelt pensionat med mycket hjälpsam personal. rummen är helt ok med tv, dusch, ac, säkerhetsskåp, skrivbord. läget är inte det bästa, de flesta får ta en 10-15 minuters promenad innan man hittar något som passar en västerlänning. vill man shoppa förstaklass så ta en taxi till ayala center för 30 peso.
Carina T. Reste med partner Sweden, den 26 november 2012
Bra rum

stort och rymligt rum
6,7
Rummet var prisvärt, stort och rymligt. Fräsch toa&dusch. Dock var resturangen ett skämt. 1h fick vi vänta på maten. Låg lite offside men det var inga problem med taxi, bara att be de i receptionen.
Kjell L. Ensamresenär Sweden, den 6 december 2011
enkelt men ok

billigt
5,3
ett enkelt bed and breakfast som duger för enstaka natt eller längre om man har en tight budget. litet rum med egen toalett och tv. frukosten fick man beställa kvällen innan till en viss tid på morgonen. personalen var trevlig. kan tänka mig komma tillbaks om jag har liten budget annars inte. det fanns wifi
Howard J. Reste med partner United Kingdom, den 16 november 2014
Palazzo pensione Cebu city

Friendly staff nice big breakfast comfortable rooms
9
All good
Sean H. Ensamresenär Australia, den 10 november 2014
Comfortable stay in a well run hotel

Comfort, internet connection and cleanlness.
8,7
Palazzo has clean and comfortable rooms with reliable internet, air conditioning, a nice breakfast and some cable channels. The staff are very friendly and I always enjoy my stay at Palazzo.
Agnes J. Reste med partner Philippines, den 9 november 2014
Fave Budget Inn in the City

Fast Wifi, Cost Efficient, Great Customer Service
8,7
Great! The only thing that I want to comment on this visit is the occurrence of a strand of hair in my breakfast meal. It would be better for those who cook and serve the meals to put a cap on their head and a protective mask on their mouth for sanitary purposes. Thanks.
Agnes J. Reste med partner Philippines, den 19 oktober 2014
Best Customer Service!

Best Customer Service, Value for Money, Fast Wifi
8,7
We keep on coming back here because the customer service is superb. It's very rare to find budget inns that genuinely care for the needs of their guests.
Susanna Y. Reste med partner Finland, den 15 oktober 2014
luxury with small money

room, staff price
9,3
Will definitely return back to Palazzo Pensionne! Awesome service. great room. Recommend it for sure. Thank you so much for the great service while we were visiting Cebu. Will stay next time also there.
Chantille R. Gruppresenär Philippines, den 15 oktober 2014
Excellent!

staff, value for the money, location
10
We decided to extend our stay! It was still great! And of course, we will still choose this hotel when we get back to Cebu. ^_^

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Palazzo Pensionne Cebu CityPalazzo Pensionne Cebu City - Hotellet från utsidanPalazzo Pensionne Cebu City - EntréPalazzo Pensionne Cebu City - Hotellet från insidanPalazzo Pensionne Cebu City - Hotellet från insidanPalazzo Pensionne Cebu City - ReceptionPalazzo Pensionne Cebu City - ReceptionPalazzo Pensionne Cebu City - RestaurangPalazzo Pensionne Cebu City - RestaurangPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - Gästrum


AS-AGWEB-3B04