Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Palazzo Pensionne

49 Sepulveda Street, Cebu City, Cebu City, Filippinerna 6000 (Visa på karta)

Boka nu!

Palazzo Pensionne Cebu City - Entré Palazzo Pensionne Cebu City - Hotellet från insidan Palazzo Pensionne Cebu City - Hotellet från insidan Palazzo Pensionne Cebu City - Restaurang Palazzo Pensionne Cebu City - Restaurang Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum
Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum
Område: Cebu City Antal rum: 14
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

baserat på 591
omdömen

Valuta för pengarna
8,1
Läge
6,8
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
7,7
Bekvämligheter på rummet
7,9
Mat/Middag
6,8
Alla omdömen (591)
Sortera efter:
Julia L. Gruppresenär Sweden, den 23 februari 2013
Fräscha rum, prisvärt. Dock inte så mycket mer..

Stora, fräscha rum, prisvärt och hjälpsam personal.
6,3
Trivdes bra i rummen. Men hotellet låg avsides och det fanns inte mycket i närheten. Dålig wifi på rummet.
Fredrik K. Reste med partner Sweden, den 25 januari 2013
Hjälpsam personal

Enkelt och rent till ett bra pris
6,3
ett enkelt pensionat med mycket hjälpsam personal. rummen är helt ok med tv, dusch, ac, säkerhetsskåp, skrivbord. läget är inte det bästa, de flesta får ta en 10-15 minuters promenad innan man hittar något som passar en västerlänning. vill man shoppa förstaklass så ta en taxi till ayala center för 30 peso.
Carina T. Reste med partner Sweden, den 26 november 2012
Bra rum

stort och rymligt rum
6,7
Rummet var prisvärt, stort och rymligt. Fräsch toa&dusch. Dock var resturangen ett skämt. 1h fick vi vänta på maten. Låg lite offside men det var inga problem med taxi, bara att be de i receptionen.
Kjell L. Ensamresenär Sweden, den 6 december 2011
enkelt men ok

billigt
5,3
ett enkelt bed and breakfast som duger för enstaka natt eller längre om man har en tight budget. litet rum med egen toalett och tv. frukosten fick man beställa kvällen innan till en viss tid på morgonen. personalen var trevlig. kan tänka mig komma tillbaks om jag har liten budget annars inte. det fanns wifi
Jehun K. Ensamresenär South Korea, den 4 juli 2015
best value for money in cebu city.

staff. room cindition. clean.
9,3
It was one of my best experience in cebu althought the location is bit far from main load and little tricky to find.. except that everything was great for this hotel. Very clean and simple. But it is the basic of all hotel in which most two star hotel in cebu can not keep nowadays..so i would recommand
Sarah M. Ensamresenär Philippines, den 31 maj 2015
Best place to stay!

The room was very clean and well-organized, peaceful place and great food.
9,3
The place was very clean, well-organized and convenient. It's the best place to stay if you want to clear your mind from all the stressful and busy streets of the city. The food was great. I would definitely come back here.
Amelia C. Gruppresenär Malaysia, den 31 maj 2015
Nice and quiet place to stay..

The breakfast is the best. We get to try Filipino breakfast...
9,3
Amelia C. Gruppresenär Malaysia, den 31 maj 2015
Nice place to stay...

Breakfast is the best.. Get to try Filipino breakfast
9,3
Kiki K. Reste med partner United States of America, den 30 maj 2015
One Night in Cebu City

Bed Comfort, Easy Check In, Clean Room
7,3
We stayed one night in Cebu before heading to Bohol. This was a good place to stay. Clean room. Ok internet. Breakfast was "meh", but at least it was something. Staff gave good recommendations and where helpful catching a cab. We walked to dinner at the Lighthouse Restaurant - good Filipino choice. Nice good - would recommend. Fine for one night, but the location didn't have too much around, so we didn't stay here again.
Joseph W. Ensamresenär United States of America, den 22 maj 2015
Well Worth Price

Affordable Price, Awesome Staff, Clean Room
9
Every time I visit Cebu I stay in this hotel. You really can't beat it for the value. If you are looking for a resort, this isn't the place for you; however, if you are looking for a comfortable hotel at an exceptional price then you will enjoy your stay.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

SG-AGWEB-6B03