eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Palazzo Pensionne

49 Sepulveda Street, Cebu City, Cebu City, Filippinerna 6000 (Visa karta)

Boka nu!

Palazzo Pensionne Cebu City - Hotellet från utsidan Palazzo Pensionne Cebu City - Entré Palazzo Pensionne Cebu City - Hotellet från insidan Palazzo Pensionne Cebu City - Hotellet från insidan Palazzo Pensionne Cebu City - Reception Palazzo Pensionne Cebu City - Reception Palazzo Pensionne Cebu City - Restaurang Palazzo Pensionne Cebu City - Restaurang Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum
Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum Palazzo Pensionne Cebu City - Gästrum
Område: Cebu City Antal rum: 14
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,4

från 547 recensioner

Valuta för pengarna
8,0
Läge
6,8
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
7,6
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
6,7
Alla recensioner (547)
Sortera efter:
Julia L. Gruppresenär Sweden, den 23 februari 2013
Fräscha rum, prisvärt. Dock inte så mycket mer..

Stora, fräscha rum, prisvärt och hjälpsam personal.
6,3
Trivdes bra i rummen. Men hotellet låg avsides och det fanns inte mycket i närheten. Dålig wifi på rummet.
Fredrik K. Reste med partner Sweden, den 25 januari 2013
Hjälpsam personal

Enkelt och rent till ett bra pris
6,3
ett enkelt pensionat med mycket hjälpsam personal. rummen är helt ok med tv, dusch, ac, säkerhetsskåp, skrivbord. läget är inte det bästa, de flesta får ta en 10-15 minuters promenad innan man hittar något som passar en västerlänning. vill man shoppa förstaklass så ta en taxi till ayala center för 30 peso.
Carina T. Reste med partner Sweden, den 26 november 2012
Bra rum

stort och rymligt rum
6,7
Rummet var prisvärt, stort och rymligt. Fräsch toa&dusch. Dock var resturangen ett skämt. 1h fick vi vänta på maten. Låg lite offside men det var inga problem med taxi, bara att be de i receptionen.
Kjell L. Ensamresenär Sweden, den 6 december 2011
enkelt men ok

billigt
5,3
ett enkelt bed and breakfast som duger för enstaka natt eller längre om man har en tight budget. litet rum med egen toalett och tv. frukosten fick man beställa kvällen innan till en viss tid på morgonen. personalen var trevlig. kan tänka mig komma tillbaks om jag har liten budget annars inte. det fanns wifi
Andreas D. Ensamresenär Netherlands, den 16 september 2014
Again !!

Staff, Quietness, value for money
8,7
I will be back!!
Rea D. Reste med partner Philippines, den 6 september 2014
good

friendly staff, yummy food and nice room
9,3
Ma E. Familj med äldre barn Philippines, den 17 augusti 2014
Value for money

Value for money, courteous staff and good breakfast
7
Staff are courteous. Room is clean and comfortable to stay in. Expansion construction was ongoing during our stay there.
Hiro M. Familj med småbarn Switzerland, den 26 juli 2014
good price-performance level

Deluxe room 2E was for the price very okay, quite spacious, nice cable TV, room service
8,3
We spent 5 nights there, with car - they have free parking places, stuff was friendly, we asked and they made room service for breakfast too and the young friendly lady always brought it with a warm morning smile :-)
Agnes J. Reste med partner Philippines, den 21 juli 2014
We've Got More than We've Paid For

Very Fast Wifi, Value for Money, Yummy Breakfast
8,7
I booked for a standard room for two nights. I specifically asked to book us in room 2D because the wifi connection in there is quite fast. "Unfortunately", the receptionist told us that the room is still being occupied. To appease us, they let us stay in a superior room. The awesome thing is, the internet connection in that room is very fast. We stayed in that room a few months ago and we are happy that they upgraded the wifi connection. It had a very crappy connection before. I was so happy with our two-night stay. N.B.: I'm a loyal and returning guest. (:
Stuart J. Reste med partner United Kingdom, den 25 juni 2014
Safe, friendly, trustworthy, excellent!

Central location, safe & friendly, value for money.
9
Excellent budget hotel! A very safe, secure, quiet hotel, with extremely trustworthy, friendly & helpful staff in a central location. Rooms are excellent & a good size & have all amenities including free fast Wi-Fi in all rooms. The free breakfast is excellent. We cannot praise this hotel highly enough & is our personal favourite in Cebu City. You can truly relax in this hotel.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Palazzo Pensionne Cebu CityPalazzo Pensionne Cebu City - Hotellet från utsidanPalazzo Pensionne Cebu City - EntréPalazzo Pensionne Cebu City - Hotellet från insidanPalazzo Pensionne Cebu City - Hotellet från insidanPalazzo Pensionne Cebu City - ReceptionPalazzo Pensionne Cebu City - ReceptionPalazzo Pensionne Cebu City - RestaurangPalazzo Pensionne Cebu City - RestaurangPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - GästrumPalazzo Pensionne Cebu City - Gästrum


AS-AGWEB-3B01