eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Panda Hotel

3 Tsuen Wah Street, Tsuen Wan, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Panda Hotel Hong Kong - Utsikt Panda Hotel Hong Kong - Lobby Panda Hotel Hong Kong - Lobby Panda Hotel Hong Kong - Reception Panda Hotel Hong Kong - Business Center Panda Hotel Hong Kong - Executive Lounge Panda Hotel Hong Kong - Executive Lounge Panda Hotel Hong Kong - Restaurang Panda Hotel Hong Kong - Restaurang Panda Hotel Hong Kong - Restaurang Panda Hotel Hong Kong - Restaurang Panda Hotel Hong Kong - Restaurang Panda Hotel Hong Kong - Restaurang Panda Hotel Hong Kong - Restaurang Panda Hotel Hong Kong - Restaurang Panda Hotel Hong Kong - Pub/lounge
Panda Hotel Hong Kong - Pub/lounge Panda Hotel Hong Kong - Gästrum Panda Hotel Hong Kong - Gästrum Panda Hotel Hong Kong - Gästrum Panda Hotel Hong Kong - Gästrum Panda Hotel Hong Kong - Gästrum Panda Hotel Hong Kong - Gästrum Panda Hotel Hong Kong - Gästrum Panda Hotel Hong Kong - Gästrum Panda Hotel Hong Kong - Gästrum Panda Hotel Hong Kong - Gästrum Panda Hotel Hong Kong - Gästrum
Område: Tsuen Wan Antal rum: 1026
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

från 3545 recensioner

Valuta för pengarna
7,8
Läge
7,4
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
6,9
Alla recensioner (3545)
Sortera efter:
Nina T. Reste med partner Sweden, den 20 december 2012
Bra

Bra service, effektiva och trevliga personal!
9,7
Vi är väldig nöjda om vår vistelse i ert hotell. Personalen är väldig trevliga och effektiva. Rummet är alltid rena och städade, vilket är väldigt skönt! Sängen är också skön, det är väldig viktigt när man kommer in efter en tröttsam dag, man behöver riktigt avkoppling då. Rummet och servicen ni erbjuder, erbjuder denna sorts avkoppling! Det som är negativt är att det inte finns gratis wifi.
Restaurangtips: En restaurang under Panda Hotel är väldig utsökt! Billigt och gott. Dimsum är väldig goda där.
Nina T. Reste med partner Sweden, den 6 december 2012
Tjusig hotell och trevlig personal

God service. Artiga personal.nära centrum och bra buss förbindelse till flyggplast
9
Trivsam och trevliga personalen. Rummet är rent . Sakna gratis internet service.
Daniel W. Ensamresenär Sweden, den 28 december 2011
Slitet hotell halvdåligt läge

Stort, bra utbud av handel runt omkring
5,3
Ganska slitet hotell som låg ganska långt från centrum. Stort med mycket affärer/butiker/restauranger i komplexet.
Restaurangtips: En grym italiensk restaurang finns i komplexet.
Christoph C. Familj med äldre barn Sweden, den 12 april 2010
Trevlig

Nära MTR och flygplatsen, trevlig personal, nyligen renoverat, läge
8,3
Trevlig och trots storleken familjärt hotel i en distrikt av HongKong med mycket lokal colorit. personalen är hjälpsamoch mycket till mötesgående även med extra önskningar. Hotellet har nyligen genomgått en större renovering som syns mycket på rummen och i fitness området. det finns mycket shopping möjligheter i huset och det finns en bra läkare i huset i fall av sjukdom. Hotellet har mycket grupper från Japan och Korea grupperna checkar in endast sent på kväller men kolla med receptionen när det är lämpligast att checka ut så att man inte krockar med grupperna , då kan det ta tid.
Christoph C. Familj med äldre barn Sweden, den 12 april 2010
Trevligt

läge, personalen
8
Trevlig och trots storleken familjärt hotel i en distrikt av HongKong med mycket lokal colorit. personalen är hjälpsamoch mycket till mötesgående även med extra önskningar. Hotellet har nyligen genomgått en större renovering som syns mycket på rummen och i fitness området. det finns mycket shopping möjligheter i huset och det finns en bra läkare i huset i fall av sjukdom. Hotellet har mycket grupper från Japan och Korea grupperna checkar in endast sent på kväller men kolla med receptionen när det är lämpligast att checka ut så att man inte krockar med grupperna , då kan det ta tid.
Mikael I. Reste med partner Finland, den 1 februari 2010
Panda hotel i hongkong

Trafikmässigt bra läge från flygstationen. Bra klass på restaurang och rum.Tidig frukost från 06:00
7
Speciellt hotel som vi bara besökte över natten så vi fick ej nån riktig bild hur det skulle varit att bo några nätter. Saklig betjäning fast bestämda regler
Tips: Från Hongkong flygplats till Panda med taxi ca 25 min. till priset
Tony T. Reste med partner Sweden, den 13 januari 2010
okej

trevlig personal,gratis bus till centrum
7
panda hotell ligger en bit utanför själva centrum,det tar runt en kvart med mtr och ca 30-40min med buss från hotellet...Man har tillgång till gratis buss från hotellet och även tillbaka man bokar bara vilken tid man vill åka...Och till en mtr station har man ca 10min gångväg..Personalen va trevlig och hjälpsam,rummet vi hade va ganska litet och lite slitet men helt ok...Man har även tillgång till ångbastu och vanlig bastu samt gym...Finns även internet på hotellet men är ganska dyrt och dom har bara två datorer..Vi bokade med frukost och den va väl ok men inte mer...
Tat P. Affärsresenär Singapore, den 29 oktober 2014
Value for money

Location, mall, eatery
7,3
Shari K. Familj med äldre barn United States of America, den 26 oktober 2014
Good Night in Hong Kong

front desk staff, comfort of beds, cleanliness of room
6,7
It was mostly a good stay. We needed to drop off our bags to go to Disney and then come back late that night to go to our room. The staff was friendly and helpful at the front desk. We wanted to go to the game room to play pool and air hockey before we checked out for the next day, but realized when we got there that we needed to pay - we expected it to be a free service. We ate lunch there since there isn't any place available other than the dining area to eat but two of your staff came in and kicked us out. They told us that we weren't allowed to move the chair and that we needed to leave the room. I didn't think this was very respectful since my 81 year old father wanted to sit in the chair to eat with us. We left the hotel after this with a bad feeling after we thought it was great coming in.
Keng H. Reste med partner Malaysia, den 26 oktober 2014
Definitely Value For Money

friendly staff, very clean, free upgrade to family suite
9
Enjoy

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Panda Hotel Hong KongPanda Hotel Hong Kong - UtsiktPanda Hotel Hong Kong - LobbyPanda Hotel Hong Kong - LobbyPanda Hotel Hong Kong - ReceptionPanda Hotel Hong Kong - Business CenterPanda Hotel Hong Kong - Executive LoungePanda Hotel Hong Kong - Executive LoungePanda Hotel Hong Kong - RestaurangPanda Hotel Hong Kong - RestaurangPanda Hotel Hong Kong - RestaurangPanda Hotel Hong Kong - RestaurangPanda Hotel Hong Kong - RestaurangPanda Hotel Hong Kong - RestaurangPanda Hotel Hong Kong - RestaurangPanda Hotel Hong Kong - RestaurangPanda Hotel Hong Kong - Pub/loungePanda Hotel Hong Kong - Pub/loungePanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - PoolPanda Hotel Hong Kong - PoolPanda Hotel Hong Kong - GymPanda Hotel Hong Kong - SpaPanda Hotel Hong Kong - SpaPanda Hotel Hong Kong - Sport och fritidsaktiviteterPanda Hotel Hong Kong - LekplatsPanda Hotel Hong Kong - SpaPanda Hotel Hong Kong - BadrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - Gästrum


AS-AGWEB-3C02