Mitt konto (logga in)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Panda Hotel

3 Tsuen Wah Street, Tsuen Wan, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Panda Hotel Hong Kong - Utsikt Panda Hotel Hong Kong - Lobby Panda Hotel Hong Kong - Lobby Panda Hotel Hong Kong - Reception Panda Hotel Hong Kong - Business Center Panda Hotel Hong Kong - Executive Lounge Panda Hotel Hong Kong - Executive Lounge Panda Hotel Hong Kong - Restaurang Panda Hotel Hong Kong - Restaurang Panda Hotel Hong Kong - Restaurang Panda Hotel Hong Kong - Restaurang Panda Hotel Hong Kong - Restaurang Panda Hotel Hong Kong - Restaurang Panda Hotel Hong Kong - Restaurang Panda Hotel Hong Kong - Restaurang Panda Hotel Hong Kong - Pub/lounge
Panda Hotel Hong Kong - Pub/lounge Panda Hotel Hong Kong - Gästrum Panda Hotel Hong Kong - Gästrum Panda Hotel Hong Kong - Gästrum Panda Hotel Hong Kong - Gästrum Panda Hotel Hong Kong - Gästrum Panda Hotel Hong Kong - Gästrum Panda Hotel Hong Kong - Gästrum Panda Hotel Hong Kong - Gästrum Panda Hotel Hong Kong - Gästrum Panda Hotel Hong Kong - Gästrum Panda Hotel Hong Kong - Gästrum
Läge: Tsuen Wan Antal rum: 1026
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

från 2975 recensioner

Valuta för pengarna
7,8
Läge
7,4
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
6,9
Alla recensioner (2975)
Nina T. Reste med partner Sweden, den 20 december 2012
Bra

Bra service, effektiva och trevliga personal!
9,7
Vi är väldig nöjda om vår vistelse i ert hotell. Personalen är väldig trevliga och effektiva. Rummet är alltid rena och städade, vilket är väldigt skönt! Sängen är också skön, det är väldig viktigt när man kommer in efter en tröttsam dag, man behöver riktigt avkoppling då. Rummet och servicen ni erbjuder, erbjuder denna sorts avkoppling! Det som är negativt är att det inte finns gratis wifi.
Restaurangtips: En restaurang under Panda Hotel är väldig utsökt! Billigt och gott. Dimsum är väldig goda där.
Nina T. Reste med partner Sweden, den 6 december 2012
Tjusig hotell och trevlig personal

God service. Artiga personal.nära centrum och bra buss förbindelse till flyggplast
9
Trivsam och trevliga personalen. Rummet är rent . Sakna gratis internet service.
Daniel W. Ensamresenär Sweden, den 28 december 2011
Slitet hotell halvdåligt läge

Stort, bra utbud av handel runt omkring
5,3
Ganska slitet hotell som låg ganska långt från centrum. Stort med mycket affärer/butiker/restauranger i komplexet.
Restaurangtips: En grym italiensk restaurang finns i komplexet.
Christoph C. Familj med äldre barn Sweden, den 12 april 2010
Trevlig

Nära MTR och flygplatsen, trevlig personal, nyligen renoverat, läge
8,3
Trevlig och trots storleken familjärt hotel i en distrikt av HongKong med mycket lokal colorit. personalen är hjälpsamoch mycket till mötesgående även med extra önskningar. Hotellet har nyligen genomgått en större renovering som syns mycket på rummen och i fitness området. det finns mycket shopping möjligheter i huset och det finns en bra läkare i huset i fall av sjukdom. Hotellet har mycket grupper från Japan och Korea grupperna checkar in endast sent på kväller men kolla med receptionen när det är lämpligast att checka ut så att man inte krockar med grupperna , då kan det ta tid.
Christoph C. Familj med äldre barn Sweden, den 12 april 2010
Trevligt

läge, personalen
8
Trevlig och trots storleken familjärt hotel i en distrikt av HongKong med mycket lokal colorit. personalen är hjälpsamoch mycket till mötesgående även med extra önskningar. Hotellet har nyligen genomgått en större renovering som syns mycket på rummen och i fitness området. det finns mycket shopping möjligheter i huset och det finns en bra läkare i huset i fall av sjukdom. Hotellet har mycket grupper från Japan och Korea grupperna checkar in endast sent på kväller men kolla med receptionen när det är lämpligast att checka ut så att man inte krockar med grupperna , då kan det ta tid.
Mikael I. Reste med partner Finland, den 1 februari 2010
Panda hotel i hongkong

Trafikmässigt bra läge från flygstationen. Bra klass på restaurang och rum.Tidig frukost från 06:00
7
Speciellt hotel som vi bara besökte över natten så vi fick ej nån riktig bild hur det skulle varit att bo några nätter. Saklig betjäning fast bestämda regler
Tips: Från Hongkong flygplats till Panda med taxi ca 25 min. till priset
Tony T. Reste med partner Sweden, den 13 januari 2010
okej

trevlig personal,gratis bus till centrum
7
panda hotell ligger en bit utanför själva centrum,det tar runt en kvart med mtr och ca 30-40min med buss från hotellet...Man har tillgång till gratis buss från hotellet och även tillbaka man bokar bara vilken tid man vill åka...Och till en mtr station har man ca 10min gångväg..Personalen va trevlig och hjälpsam,rummet vi hade va ganska litet och lite slitet men helt ok...Man har även tillgång till ångbastu och vanlig bastu samt gym...Finns även internet på hotellet men är ganska dyrt och dom har bara två datorer..Vi bokade med frukost och den va väl ok men inte mer...
Thammaphong I. Familj med småbarn Thailand, den 20 april 2014
This hotel has a great location

Close to the wet market, very clan room, nice interior design.
7,3
We have a very great time at this hotel, even though the hotel is located outside Hong Kong city, but the community around the hotel has everythings for the tourist.
Mariyam S. Reste med partner Maldives, den 19 april 2014
good area, easy access

near to MTR, free shuttle. shopping mall
6
it was good,
Abdul R. Affärsresenär Singapore, den 15 april 2014
Very Nice Hotel with Halal Menu

Friendly staff, nice rooms, Halal food (though only 3 items on menu, but only place you can find Halal food within walking distance in Tsuen Wan)
8,7
Had a very pleasant stay. Bus and MTR stations are just minutes away with services to Kowloon, Disneyland, Airport and other interesting places in HKG. There are malls below the hotel and a few other malls, parks, many eating places and local shopping area all within surrounding walking area in Tsuen Wan. Nice swimming pool and gym, sauna room to wind down after work. The hotel itself has big rooms, very clean, well maintained and friendly staff all around. A very good place which has all the (slightly above) basic necessities for a comfortable stay be it for business or holidays with families or friends.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Panda Hotel Hong KongPanda Hotel Hong Kong - UtsiktPanda Hotel Hong Kong - LobbyPanda Hotel Hong Kong - LobbyPanda Hotel Hong Kong - ReceptionPanda Hotel Hong Kong - Business CenterPanda Hotel Hong Kong - Executive LoungePanda Hotel Hong Kong - Executive LoungePanda Hotel Hong Kong - RestaurangPanda Hotel Hong Kong - RestaurangPanda Hotel Hong Kong - RestaurangPanda Hotel Hong Kong - RestaurangPanda Hotel Hong Kong - RestaurangPanda Hotel Hong Kong - RestaurangPanda Hotel Hong Kong - RestaurangPanda Hotel Hong Kong - RestaurangPanda Hotel Hong Kong - Pub/loungePanda Hotel Hong Kong - Pub/loungePanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - PoolPanda Hotel Hong Kong - PoolPanda Hotel Hong Kong - GymPanda Hotel Hong Kong - SpaPanda Hotel Hong Kong - SpaPanda Hotel Hong Kong - Sport och fritidsaktiviteterPanda Hotel Hong Kong - LekplatsPanda Hotel Hong Kong - SpaPanda Hotel Hong Kong - Badrum


AS-AGWEB-3A02