eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Panda Hotel

3 Tsuen Wah Street, Tsuen Wan, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Panda Hotel Hong Kong - Utsikt Panda Hotel Hong Kong - Lobby Panda Hotel Hong Kong - Lobby Panda Hotel Hong Kong - Reception Panda Hotel Hong Kong - Business Center Panda Hotel Hong Kong - Executive Lounge Panda Hotel Hong Kong - Executive Lounge Panda Hotel Hong Kong - Restaurang Panda Hotel Hong Kong - Restaurang Panda Hotel Hong Kong - Restaurang Panda Hotel Hong Kong - Restaurang Panda Hotel Hong Kong - Restaurang Panda Hotel Hong Kong - Restaurang Panda Hotel Hong Kong - Restaurang Panda Hotel Hong Kong - Restaurang Panda Hotel Hong Kong - Pub/lounge
Panda Hotel Hong Kong - Pub/lounge Panda Hotel Hong Kong - Gästrum Panda Hotel Hong Kong - Gästrum Panda Hotel Hong Kong - Gästrum Panda Hotel Hong Kong - Gästrum Panda Hotel Hong Kong - Gästrum Panda Hotel Hong Kong - Gästrum Panda Hotel Hong Kong - Gästrum Panda Hotel Hong Kong - Gästrum Panda Hotel Hong Kong - Gästrum Panda Hotel Hong Kong - Gästrum Panda Hotel Hong Kong - Gästrum
Område: Tsuen Wan Antal rum: 1026
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

från 3519 recensioner

Valuta för pengarna
7,8
Läge
7,4
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
6,8
Alla recensioner (3519)
Sortera efter:
Nina T. Reste med partner Sweden, den 20 december 2012
Bra

Bra service, effektiva och trevliga personal!
9,7
Vi är väldig nöjda om vår vistelse i ert hotell. Personalen är väldig trevliga och effektiva. Rummet är alltid rena och städade, vilket är väldigt skönt! Sängen är också skön, det är väldig viktigt när man kommer in efter en tröttsam dag, man behöver riktigt avkoppling då. Rummet och servicen ni erbjuder, erbjuder denna sorts avkoppling! Det som är negativt är att det inte finns gratis wifi.
Restaurangtips: En restaurang under Panda Hotel är väldig utsökt! Billigt och gott. Dimsum är väldig goda där.
Nina T. Reste med partner Sweden, den 6 december 2012
Tjusig hotell och trevlig personal

God service. Artiga personal.nära centrum och bra buss förbindelse till flyggplast
9
Trivsam och trevliga personalen. Rummet är rent . Sakna gratis internet service.
Daniel W. Ensamresenär Sweden, den 28 december 2011
Slitet hotell halvdåligt läge

Stort, bra utbud av handel runt omkring
5,3
Ganska slitet hotell som låg ganska långt från centrum. Stort med mycket affärer/butiker/restauranger i komplexet.
Restaurangtips: En grym italiensk restaurang finns i komplexet.
Christoph C. Familj med äldre barn Sweden, den 12 april 2010
Trevlig

Nära MTR och flygplatsen, trevlig personal, nyligen renoverat, läge
8,3
Trevlig och trots storleken familjärt hotel i en distrikt av HongKong med mycket lokal colorit. personalen är hjälpsamoch mycket till mötesgående även med extra önskningar. Hotellet har nyligen genomgått en större renovering som syns mycket på rummen och i fitness området. det finns mycket shopping möjligheter i huset och det finns en bra läkare i huset i fall av sjukdom. Hotellet har mycket grupper från Japan och Korea grupperna checkar in endast sent på kväller men kolla med receptionen när det är lämpligast att checka ut så att man inte krockar med grupperna , då kan det ta tid.
Christoph C. Familj med äldre barn Sweden, den 12 april 2010
Trevligt

läge, personalen
8
Trevlig och trots storleken familjärt hotel i en distrikt av HongKong med mycket lokal colorit. personalen är hjälpsamoch mycket till mötesgående även med extra önskningar. Hotellet har nyligen genomgått en större renovering som syns mycket på rummen och i fitness området. det finns mycket shopping möjligheter i huset och det finns en bra läkare i huset i fall av sjukdom. Hotellet har mycket grupper från Japan och Korea grupperna checkar in endast sent på kväller men kolla med receptionen när det är lämpligast att checka ut så att man inte krockar med grupperna , då kan det ta tid.
Mikael I. Reste med partner Finland, den 1 februari 2010
Panda hotel i hongkong

Trafikmässigt bra läge från flygstationen. Bra klass på restaurang och rum.Tidig frukost från 06:00
7
Speciellt hotel som vi bara besökte över natten så vi fick ej nån riktig bild hur det skulle varit att bo några nätter. Saklig betjäning fast bestämda regler
Tips: Från Hongkong flygplats till Panda med taxi ca 25 min. till priset
Tony T. Reste med partner Sweden, den 13 januari 2010
okej

trevlig personal,gratis bus till centrum
7
panda hotell ligger en bit utanför själva centrum,det tar runt en kvart med mtr och ca 30-40min med buss från hotellet...Man har tillgång till gratis buss från hotellet och även tillbaka man bokar bara vilken tid man vill åka...Och till en mtr station har man ca 10min gångväg..Personalen va trevlig och hjälpsam,rummet vi hade va ganska litet och lite slitet men helt ok...Man har även tillgång till ångbastu och vanlig bastu samt gym...Finns även internet på hotellet men är ganska dyrt och dom har bara två datorer..Vi bokade med frukost och den va väl ok men inte mer...
Chen S. Affärsresenär Taiwan, den 19 oktober 2014
GOOD

GOOD
7,7
GOOD
Nancy T. Gruppresenär Philippines, den 18 oktober 2014
The place is comfortable and accessible

has its own different stores to visit into, too classy and
9,3
Very nice and safe
Charlie Y. Affärsresenär Taiwan, den 16 oktober 2014
great hotel

staff, room, location
9,7
Great experience, had the opportunity to upgrade my room to executive room. Staff was great as well, just perfect. Will stay there again

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Panda Hotel Hong KongPanda Hotel Hong Kong - UtsiktPanda Hotel Hong Kong - LobbyPanda Hotel Hong Kong - LobbyPanda Hotel Hong Kong - ReceptionPanda Hotel Hong Kong - Business CenterPanda Hotel Hong Kong - Executive LoungePanda Hotel Hong Kong - Executive LoungePanda Hotel Hong Kong - RestaurangPanda Hotel Hong Kong - RestaurangPanda Hotel Hong Kong - RestaurangPanda Hotel Hong Kong - RestaurangPanda Hotel Hong Kong - RestaurangPanda Hotel Hong Kong - RestaurangPanda Hotel Hong Kong - RestaurangPanda Hotel Hong Kong - RestaurangPanda Hotel Hong Kong - Pub/loungePanda Hotel Hong Kong - Pub/loungePanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - PoolPanda Hotel Hong Kong - PoolPanda Hotel Hong Kong - GymPanda Hotel Hong Kong - SpaPanda Hotel Hong Kong - SpaPanda Hotel Hong Kong - Sport och fritidsaktiviteterPanda Hotel Hong Kong - LekplatsPanda Hotel Hong Kong - SpaPanda Hotel Hong Kong - BadrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - GästrumPanda Hotel Hong Kong - Gästrum


AS-AGWEB-3C08