Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Panglao Regents Park

Ester A. Lim Drive, Tawala, Panglao, Tawala, Panglao Island, Filippinerna 6340 (Visa på karta)

Boka nu!

Panglao Regents Park Panglao Island - Mötesrum Panglao Regents Park Panglao Island - Hotellet från utsidan Panglao Regents Park Panglao Island - Buffé Panglao Regents Park Panglao Island - Sevärdheter i närheten Panglao Regents Park Panglao Island - Sevärdheter i närheten Panglao Regents Park Panglao Island - Sevärdheter i närheten Panglao Regents Park Panglao Island - Sevärdheter i närheten Panglao Regents Park Panglao Island - Sevärdheter i närheten Panglao Regents Park Panglao Island - Sevärdheter i närheten Panglao Regents Park Panglao Island - Sevärdheter i närheten Panglao Regents Park Panglao Island - Sevärdheter i närheten Panglao Regents Park Panglao Island - Sevärdheter i närheten Panglao Regents Park Panglao Island - Pool Panglao Regents Park Panglao Island - Pub/lounge Panglao Regents Park Panglao Island - Pool Panglao Regents Park Panglao Island - Hotellet från insidan
Panglao Regents Park Panglao Island - Restaurang Panglao Regents Park Panglao Island - Hotellet från utsidan Panglao Regents Park Panglao Island - Pool Panglao Regents Park Panglao Island - Pool Panglao Regents Park Panglao Island - Pool Panglao Regents Park Panglao Island - Hotellet från utsidan
Område: Tawala Antal rum: 64

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

baserat på 1875
omdömen

Valuta för pengarna
8,1
Läge
7,5
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,1
Bekvämligheter på rummet
7,9
Mat/Middag
7,2
Alla omdömen (1875)
Sortera efter:
Louise F. Familj med äldre barn Sweden, den 3 december 2014
Trevligt hotel med bra standard

Mycket bra service, bra pool, allmänt trevligt
8,3
Anmäl det här omdömet
Jacob V. Ensamresenär Sweden, den 3 mars 2014
Bra hotell utan något extra, trevlig personal

Personalen, fräscht tyst
7
Anmäl det här omdömet
Mikael G. Ensamresenär Sweden, den 22 mars 2013
Helt ok med väldigt fin swimmingpool

swimmingpoolen läget
5,7
Den var helt ok men personalen i restaurangen visste inte riktigt vad de sysslade med där och hade ingen vetskap om maten. Jag blev serverad lax med hollandaisesås och det var citron smaksatt smör. 2 gånger på morgonen då jag skulle äta frukost kom dom inte ens fram och tog beställning istället fick jag gå och uppmärksamma ansvarig om detta. Det hände även att personalen i restaurangen glömde det jag beställt och jag fick tala om detta för dem flertalet gånger.
Anmäl det här omdömet
Jens K. Reste med partner Sweden, den 19 februari 2013
bra om man bara ska övernatta.

bra pool
3
Ok hotell för övernattning. Mycket myror och vi hade läckars från taket som inte åtgärdades. Hårda kuddar men tror att det är standard här. Poolen är ok. Långt från stranden.
Anmäl det här omdömet
Nelli E. Reste med partner Sweden, den 25 oktober 2012
Tjusigt hotell och trevlig personal

Rent
9,3
Riktigt fint och rent hotell.Värd varenda öre. Trevligt personal.Den enda va långsamt WI-FI annars va helt perfekt hotell för oss
Anmäl det här omdömet
Kenneth K. Familj med äldre barn Sweden, den 23 april 2012
lungt läge

rent hotell med bra variation på rummens olika standar
9
hade 3 underbara dagar på ett mycket fint hotell.låg ungefär 10 min gångväg till beachen
Restaurangtips: gå gärna till stranden på kvällen och njut av skaldjur o fisk som grillas öppet,plus allt stoj och rörelse.
Anmäl det här omdömet
Peder B. Reste med partner Sweden, den 12 februari 2012
Bra hotell med gång avstånd till stranden.

Rent, fint, bra service, trevlig personal.
8,3
Ett rent och fräscht hotell med bra service och trevlig personal. Ligger ca 10 min gångtid från stranden vilket medför att priset är betydligt lägre än de nere vid strandpromenaden.
Anmäl det här omdömet
Leonard R. Reste med partner Sweden, den 2 februari 2012
Fint hotelle men med något slitna rum

Trevlig personal
7
Hotellet var fint och vi blev väl bemötta av den trevliga personal som jobbar där. Hotellets öppna områden var fina och fräscha men tyvärr så kändes rummen något slitna. Ett annat minus var att det inte fanns någon frukostbuffé att köpa till, dock var det inget fel på a la carten.
Anmäl det här omdömet
Kenny E. Reste med partner Sweden, den 16 januari 2012
Prisvärt hotell

Bra poolområde, bra mat på restaurang
7,7
rent och fint hotell, ligger en liten bit bort från stranden men tar 5 minuter att gå. superior rummet var rätt litet med gammal ac som lät som en mindre lastbil och gick knappt att ha igång på nätterna. förutom ac så finns inte mycket negativt, resterande motsvarade förväntingarna, bra standard för de pengarna som det kostade. kanonhotell, halva priset mot att bo på stranden.
Anmäl det här omdömet
Hozan T. Reste med partner Sweden, den 15 januari 2012
Bra standard med trevlig personal.

En bit från stranden (5 min), då slipper man myggen.
9
hadde en dunder vistelse på regents park. trevlig och hjälpsam personal, fick problem med transfer till tagbilaran sista dagen och det löste sig på tio minuter. hotelpolen var ett jätte plus, samt restaurangen hade bra utbud av frukost.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Panglao Regents Park Panglao IslandPanglao Regents Park Panglao Island - MötesrumPanglao Regents Park Panglao Island - Hotellet från utsidanPanglao Regents Park Panglao Island - BufféPanglao Regents Park Panglao Island - Sevärdheter i närhetenPanglao Regents Park Panglao Island - Sevärdheter i närhetenPanglao Regents Park Panglao Island - Sevärdheter i närhetenPanglao Regents Park Panglao Island - Sevärdheter i närhetenPanglao Regents Park Panglao Island - Sevärdheter i närhetenPanglao Regents Park Panglao Island - Sevärdheter i närhetenPanglao Regents Park Panglao Island - Sevärdheter i närhetenPanglao Regents Park Panglao Island - Sevärdheter i närhetenPanglao Regents Park Panglao Island - Sevärdheter i närhetenPanglao Regents Park Panglao Island - PoolPanglao Regents Park Panglao Island - Pub/loungePanglao Regents Park Panglao Island - PoolPanglao Regents Park Panglao Island - Hotellet från insidanPanglao Regents Park Panglao Island - RestaurangPanglao Regents Park Panglao Island - Hotellet från utsidanPanglao Regents Park Panglao Island - PoolPanglao Regents Park Panglao Island - PoolPanglao Regents Park Panglao Island - PoolPanglao Regents Park Panglao Island - Hotellet från utsidan


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C02