eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Panpen Bungalow

65/11 Moo5, Naiyang Beach, Naiyang / Naithon, Phuket, Thailand 83130 (Visa karta)

Boka nu!

Panpen Bungalow Phuket - Gästrum Panpen Bungalow Phuket - Hotellet från insidan Panpen Bungalow Phuket - Gästrum Panpen Bungalow Phuket - Hotellet från insidan Panpen Bungalow Phuket - Badrum Panpen Bungalow Phuket - Gästrum Panpen Bungalow Phuket - Hotellet från insidan Panpen Bungalow Phuket - Gästrum Panpen Bungalow Phuket - Gästrum Panpen Bungalow Phuket - Gästrum Panpen Bungalow Phuket - Gästrum Panpen Bungalow Phuket - Gästrum Panpen Bungalow Phuket - Badrum Panpen Bungalow Phuket - Gästrum Panpen Bungalow Phuket - Entré Panpen Bungalow Phuket - Omgivningar
Panpen Bungalow Phuket - Hotellet från insidan Panpen Bungalow Phuket - Hotellet från insidan Panpen Bungalow Phuket - Gästrum Panpen Bungalow Phuket - Hotellet från utsidan Panpen Bungalow Phuket - Strand Panpen Bungalow Phuket - Strand Panpen Bungalow Phuket - Strand Panpen Bungalow Phuket - Hotellet från insidan Panpen Bungalow Phuket - Hotellet från insidan Panpen Bungalow Phuket - Hotellet från insidan Panpen Bungalow Phuket - Hotellet från insidan Panpen Bungalow Phuket - Hotellet från utsidan
Område: Naiyang / Naithon Antal rum: 17
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

från 252 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
7,2
Personal
7,8
Hotellets Skick/Renlighet
7,6
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
6,3
Alla recensioner (252)
Sortera efter:
Emma I. Reste med partner Sweden, den 10 mars 2014
Trevlig, fräsch bungalow med trevlig personal

Fin och rymlig bungalow, trevlig och personal, mysig trädgård.
8
Ägaren var väldigt serviceminded och hjälpsam, erbjuder gratis hämtning och lämning på flygplatsen. Han hämtade även upp oss från ett annat hotell vi bodde på först. Vi bodde i den bungalow som låg närmast huvudvägen och där var det väldigt störande med mycket trafik, kan vara bra med öronproppar vid läggdags. Gångavstånd till strand ca. 20 min.
Peter K. Familj med småbarn Sweden, den 4 februari 2012
Bra hotell nära flyget

Hämtade på flygplatsen, bra rum, perfekt om man vill ha närhet till flyget.
7,3
stannade bara några timmar, så för oss var det perfekt. skulle dock inte välja detta hotell om jag tänkte hänga på hotellet nån längre tid annat än att sova. kommer gärna tillbaka nästa gång jag har flighter med konstiga tider.
Hanna P. Reste med partner Sweden, den 4 februari 2012
Okej inte mer.

Nära till flygplatsen.
4,7
hotellet är inte speciellt fint och det har inget bra läge bredvid stranden. personalen är dock trevliga och hjälpsamma. de erbjuder gratis skjuts till och från stranden. okej boende för första och sista natten efter och innan flygning men inte mer.
Jessica F. Gruppresenär Sweden, den 18 januari 2012
Mitt i ingenstans

Inget!
2,7
Blev väldigt lurade av beskrivelsen bokade 4 dagar men flyttade ut efter första natten. Låg mitt i ingenstans inget hav ingen pool inga affärer kände oss väldigt kutade helt enkelt! Inget söker jag rekomenderar.
Guoheng L. Reste med partner China, den 22 juli 2014
Panpen Bungalow

good
10
Mardijanto K. Gruppresenär Indonesia, den 5 juli 2014
a

Very near from the airport [within 10 minutes]
6,7
George L. Ensamresenär Australia, den 4 maj 2014
Short and sweet but I'm going back.

Airport pickup. Friendly staff. Good English
8
Mr Luan forgot to pick me up at the airport (so keep his Phone number handy). I only stayed one night because I was arriving late from Australia and he offers airport pickup. I rented a nice motorbike from him for my 27 day stay in Phuket at a good rate. I plan to stay there the night before I leave. *A good budget place*
Tsz C. Gruppresenär China, den 24 april 2014
great location, poor service

location
5,7
The location is great, around 10 mins from airport to hotel. What made me disappointed is the hotel service. We had communicated well before we arrive and ensured the hotel staff will pick up us. However, we couldn't find anyone outside the arrival hall since our flight was delay 1 hour. We had to call the hotel TWICE and awaited over 45 mins in the midnight. We just got frustrated. The condition of the hotel is acceptable if you just stay for 1 night.
Vincent W. Affärsresenär Singapore, den 16 april 2014
Expensive for what it is.

Near airport, quiet
5
I wanted something near the airport. Paid significantly more for Panpen because of the promised free airport transfer which never happened because nobody picked me up from the airport. Pretty poor value otherwise
Erickson R. Familj med småbarn Philippines, den 15 april 2014
Value for money

Airport transfer, beach transfer, taxi service
7,7
Very budget friendly, considering how much taxi service costs in Phuket, I wonder how the owner can still profit with all the transfers we have from the airport, to Nai Yang beach, and providing us a taxi service I've never imagined will be, a mid-size SUV. Very cool!

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Panpen Bungalow PhuketPanpen Bungalow Phuket - GästrumPanpen Bungalow Phuket - Hotellet från insidanPanpen Bungalow Phuket - GästrumPanpen Bungalow Phuket - Hotellet från insidanPanpen Bungalow Phuket - BadrumPanpen Bungalow Phuket - GästrumPanpen Bungalow Phuket - Hotellet från insidanPanpen Bungalow Phuket - GästrumPanpen Bungalow Phuket - GästrumPanpen Bungalow Phuket - GästrumPanpen Bungalow Phuket - GästrumPanpen Bungalow Phuket - GästrumPanpen Bungalow Phuket - BadrumPanpen Bungalow Phuket - GästrumPanpen Bungalow Phuket - EntréPanpen Bungalow Phuket - OmgivningarPanpen Bungalow Phuket - Hotellet från insidanPanpen Bungalow Phuket - Hotellet från insidanPanpen Bungalow Phuket - GästrumPanpen Bungalow Phuket - Hotellet från utsidanPanpen Bungalow Phuket - StrandPanpen Bungalow Phuket - StrandPanpen Bungalow Phuket - StrandPanpen Bungalow Phuket - Hotellet från insidanPanpen Bungalow Phuket - Hotellet från insidanPanpen Bungalow Phuket - Hotellet från insidanPanpen Bungalow Phuket - Hotellet från insidanPanpen Bungalow Phuket - Hotellet från utsidanPanpen Bungalow Phuket - Hotellet från utsidanPanpen Bungalow Phuket - Hotellet från insidanPanpen Bungalow Phuket - Hotellet från insidanPanpen Bungalow Phuket - Hotellet från utsidanPanpen Bungalow Phuket - Hotellet från utsidanPanpen Bungalow Phuket - Hotellet från utsidanPanpen Bungalow Phuket - Hotellet från insidanPanpen Bungalow Phuket - Hotellet från insidanPanpen Bungalow Phuket - Hotellet från insidanPanpen Bungalow Phuket - Hotellet från utsidanPanpen Bungalow Phuket - Hotellet från insidanPanpen Bungalow Phuket - Hotellet från insidanPanpen Bungalow Phuket - Hotellet från utsidanPanpen Bungalow Phuket - Hotellet från utsidanPanpen Bungalow Phuket - Hotellet från insidanPanpen Bungalow Phuket - OmgivningarPanpen Bungalow Phuket - EntréPanpen Bungalow Phuket - ReceptionPanpen Bungalow Phuket - RestaurangPanpen Bungalow Phuket - OmgivningarPanpen Bungalow Phuket - OmgivningarPanpen Bungalow Phuket - OmgivningarPanpen Bungalow Phuket - RestaurangPanpen Bungalow Phuket - Omgivningar


AS-AGWEB-3B01