Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Paragayo Resort

Rona's Corner Tawala, Panglao Island, Alona Beach - Panglao Island, Bohol, Filippinerna 6340 (Visa på karta)

Boka nu!

Paragayo Resort Bohol - Hotellet från insidan Paragayo Resort Bohol - Gästrum Paragayo Resort Bohol - Trädgård Paragayo Resort Bohol - Trädgård Paragayo Resort Bohol - Gästrum Paragayo Resort Bohol - Hotellet från insidan Paragayo Resort Bohol - Balkong/terrass Paragayo Resort Bohol - Utsikt Paragayo Resort Bohol - Utsikt Paragayo Resort Bohol - Utsikt Paragayo Resort Bohol - Utsikt Paragayo Resort Bohol - Utsikt Paragayo Resort Bohol - Utsikt Paragayo Resort Bohol - Utsikt Paragayo Resort Bohol - Utsikt Paragayo Resort Bohol - Utsikt
Paragayo Resort Bohol - Trädgård Paragayo Resort Bohol - Hotellet från insidan Paragayo Resort Bohol - Hotellet från insidan Paragayo Resort Bohol - Trädgård Paragayo Resort Bohol - Hotellet från insidan Paragayo Resort Bohol - Trädgård Paragayo Resort Bohol - Trädgård Paragayo Resort Bohol - Hotellet från insidan Paragayo Resort Bohol - Entré Paragayo Resort Bohol - Trädgård Paragayo Resort Bohol - Balkong/terrass Paragayo Resort Bohol - Trädgård
Område: Alona Beach - Panglao Island Antal rum: 20

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

baserat på 309
omdömen

Valuta för pengarna
7,7
Läge
7,8
Personal
7,6
Hotellets Skick/Renlighet
7,6
Bekvämligheter på rummet
7,4
Mat/Middag
5,7
Alla omdömen (309)
Sortera efter:
Nina M. Reste med partner Sweden, den 13 mars 2013
Enkelt, billigt och bra läge

Priset, läget, tyst omgivning
6
Ett väldigt enkelt men rent hotell. Gratis wifi i "wifi-zonen" i hotellets trädgård, fungerade bra. Nära gångavstånd till Alona beach men på lagom avstånd från barer och annat oljud om nätterna. Glad och trevlig personal. Ett enkelt och bra budgethotell, inget utöver det vanliga men perfekt när man reser runt bland öarna och inte vill lägga en förmögenhet på boende. Rekommenderas!
Jenny B. Ensamresenär Sweden, den 13 februari 2013
Fint och rent hotell en bit ovanför stranden

Mycket trevlig personal, rent rum, fin trädgård mellan rummen som fungerar som wifi-area
6,7
ett hotell ett par minuters gångväg från alona beach. ligger dock i en korsning med huvudgatan så det finns gott om restauranger, barer osv precis utanför... städas rent och fräscht, fanns tv på rummet för den som vill ha det. ingen restaurang på själva hotellet men det gick ju bra att bara gå över gatan till ngn annan. mysig innergård.
Helena R. Reste med partner Sweden, den 2 januari 2013
Lugnt läge med trevlig personal

Ligger lite avskiljt men ändå extremt nära
7,3
Trevlig och hjälpsam personal. Ligger bra frukostställe invid. Rummen var bra, dock lustigt med dusch i badrummet vilket kanske inte var helt optimalt
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Hyr egna motorcyklar/moppar för att se Chocolate Hills och Tarsiers istället för att åka med stora Bussar. Bra vägar och då många pratar extremt bra engelska är det enkelt att hitta. Undvik Tagbilaran med moppe då trafiken är rätt kaotisk. Bohol Beach Club rekommenderas då deras strand är superfin jämfört med den allmänna i bohol. Kostar 300 Pesos dit med Tricycle eller taxi. Inträde varierar beroende på helgdag osv men man får äta i restaurangen för den entréavgift man betalar!
Amielyn B. Gruppresenär Philippines, den 29 juni 2015
A well spend vacay here.

The accommodating staff. Cleanliness of the room and the location is near to Alona Beach.
9,7
Thank you Paragayo Resort! We are satisfied with your service even the driver of van who pick up and send us to airport is so kind and very accommodating. We will recommend you to our friends!
Lorna B. Ensamresenär Philippines, den 30 maj 2015
Easy and happy

clean room, good location and quiet
8
Very good stay as i got it a good deal for $20 very good location not by the party area, near food places and by the main road. Just 5mins walk to Alona and friendly staff
George H. Reste med partner United States of America, den 21 maj 2015
Great low budget place to stay

Location, location and location
7,3
Beautifully landscaped, the rooms were adequate and for the price you couldn't beat the location. Rona's market was two doors down, cabs and tricycles parked out front for transportation, a good bar with great people watching across the street and Alona beach a few hundred yards away. The aircon worked, the room was very clean and the staff was ok. We were very happy with the Paragayo and will be back when we visit the Philippines again.
Ma C. Familj med småbarn Philippines, den 6 maj 2015
convenient hotel

god location, good staff and clean accomodation
7,7
i enjoy staying except for the aircon in their family bungalow, its not working well.
Wai S. Reste med partner Hong Kong, den 7 april 2015
Nice stay

Spacious room, quiet environment, nice garden
8
Staffs are nice and helpful with a nice garden. Not as close to beach front as other resorts. No breakfast but many restaurants nearby.
Andrea G. Reste med partner Philippines, den 24 mars 2015
Good enough but not so close to the beach

Cheap, clean, basic
6
Paragayo is a bit further away from the beach than what I expected. The room was basic, it was clean, had heated shower but the water pressure was low. We're budget travellers so we chose this place for our two night stay at Alona Beach. Wifi was only available at the lobby and will not reach your room. The staff were really nice though and very friendly. They made our stay more pleasant.
Raymond S. Gruppresenär Australia, den 19 mars 2015
Good Location

Close to main shopping area, 5 minutes walk to beach and clean rooms
6,7
Hotel is close to everything but does not provide much extra than a room and bed for visitors. Very clean and good staff.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Paragayo Resort BoholParagayo Resort Bohol - Hotellet från insidanParagayo Resort Bohol - GästrumParagayo Resort Bohol - TrädgårdParagayo Resort Bohol - TrädgårdParagayo Resort Bohol - GästrumParagayo Resort Bohol - Hotellet från insidanParagayo Resort Bohol - Balkong/terrassParagayo Resort Bohol - UtsiktParagayo Resort Bohol - UtsiktParagayo Resort Bohol - UtsiktParagayo Resort Bohol - UtsiktParagayo Resort Bohol - UtsiktParagayo Resort Bohol - UtsiktParagayo Resort Bohol - UtsiktParagayo Resort Bohol - UtsiktParagayo Resort Bohol - UtsiktParagayo Resort Bohol - TrädgårdParagayo Resort Bohol - Hotellet från insidanParagayo Resort Bohol - Hotellet från insidanParagayo Resort Bohol - TrädgårdParagayo Resort Bohol - Hotellet från insidanParagayo Resort Bohol - TrädgårdParagayo Resort Bohol - TrädgårdParagayo Resort Bohol - Hotellet från insidanParagayo Resort Bohol - EntréParagayo Resort Bohol - TrädgårdParagayo Resort Bohol - Balkong/terrassParagayo Resort Bohol - TrädgårdParagayo Resort Bohol - TrädgårdParagayo Resort Bohol - TrädgårdParagayo Resort Bohol - Hotellet från insidanParagayo Resort Bohol - Balkong/terrassParagayo Resort Bohol - Hotellet från insidanParagayo Resort Bohol - TrädgårdParagayo Resort Bohol - Hotellet från utsidanParagayo Resort Bohol - TrädgårdParagayo Resort Bohol - TrädgårdParagayo Resort Bohol - Balkong/terrassParagayo Resort Bohol - TrädgårdParagayo Resort Bohol - Balkong/terrassParagayo Resort Bohol - Hotellet från insidanParagayo Resort Bohol - Hotellet från utsidanParagayo Resort Bohol - TrädgårdParagayo Resort Bohol - Balkong/terrassParagayo Resort Bohol - Hotellet från insidanParagayo Resort Bohol - Trädgård


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B05