eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Paragayo Resort

Rona's Corner Tawala, Panglao Island, Alona Beach - Panglao Island, Bohol, Filippinerna 6340 (Visa karta)

Boka nu!

Paragayo Resort Bohol - Hotellet från utsidan Paragayo Resort Bohol - Hotellet från utsidan Paragayo Resort Bohol - Hotellet från utsidan Paragayo Resort Bohol - Hotellet från utsidan Paragayo Resort Bohol - Gästrum Paragayo Resort Bohol - Hotellet från insidan Paragayo Resort Bohol - Gästrum Paragayo Resort Bohol - Gästrum Paragayo Resort Bohol - Badrum Paragayo Resort Bohol - Badrum Paragayo Resort Bohol - Hotellet från insidan Paragayo Resort Bohol - Hotellet från utsidan Paragayo Resort Bohol - Gästrum Paragayo Resort Bohol - Gästrum Paragayo Resort Bohol - Gästrum Paragayo Resort Bohol - Hotellet från utsidan
Paragayo Resort Bohol - Gästrum Paragayo Resort Bohol - Entré Paragayo Resort Bohol - Hotellet från insidan Paragayo Resort Bohol - Gästrum Paragayo Resort Bohol - Trädgård Paragayo Resort Bohol - Trädgård Paragayo Resort Bohol - Gästrum Paragayo Resort Bohol - Hotellet från insidan
Område: Alona Beach - Panglao Island Antal rum: 20

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

från 284 recensioner

Valuta för pengarna
7,7
Läge
7,8
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
7,7
Bekvämligheter på rummet
7,4
Mat/Middag
5,7
Alla omdömen (284)
Sortera efter:
Nina M. Reste med partner Sweden, den 13 mars 2013
Enkelt, billigt och bra läge

Priset, läget, tyst omgivning
6
Ett väldigt enkelt men rent hotell. Gratis wifi i "wifi-zonen" i hotellets trädgård, fungerade bra. Nära gångavstånd till Alona beach men på lagom avstånd från barer och annat oljud om nätterna. Glad och trevlig personal. Ett enkelt och bra budgethotell, inget utöver det vanliga men perfekt när man reser runt bland öarna och inte vill lägga en förmögenhet på boende. Rekommenderas!
Jenny B. Ensamresenär Sweden, den 13 februari 2013
Fint och rent hotell en bit ovanför stranden

Mycket trevlig personal, rent rum, fin trädgård mellan rummen som fungerar som wifi-area
6,7
ett hotell ett par minuters gångväg från alona beach. ligger dock i en korsning med huvudgatan så det finns gott om restauranger, barer osv precis utanför... städas rent och fräscht, fanns tv på rummet för den som vill ha det. ingen restaurang på själva hotellet men det gick ju bra att bara gå över gatan till ngn annan. mysig innergård.
Helena R. Reste med partner Sweden, den 2 januari 2013
Lugnt läge med trevlig personal

Ligger lite avskiljt men ändå extremt nära
7,3
Trevlig och hjälpsam personal. Ligger bra frukostställe invid. Rummen var bra, dock lustigt med dusch i badrummet vilket kanske inte var helt optimalt
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Hyr egna motorcyklar/moppar för att se Chocolate Hills och Tarsiers istället för att åka med stora Bussar. Bra vägar och då många pratar extremt bra engelska är det enkelt att hitta. Undvik Tagbilaran med moppe då trafiken är rätt kaotisk. Bohol Beach Club rekommenderas då deras strand är superfin jämfört med den allmänna i bohol. Kostar 300 Pesos dit med Tricycle eller taxi. Inträde varierar beroende på helgdag osv men man får äta i restaurangen för den entréavgift man betalar!
Jacqueline P. Reste med partner Singapore, den 22 februari 2015
No frills and clean

Cleanliness, size of room and location
8,7
Overall good. There was a brownout one night and the cable TV went kaput the last evening there. I could actually receive wifi in my room, 23, although it was a little weak. Only downside is the noise levels, especially on weekends. There was a cultural show going on that ended close to midnight. However, I liked that the hotel was easy to find, opposite lots of eating places and a short walk to the beach.
Jeremy D. Ensamresenär United Kingdom, den 18 februari 2015
Lived up to my expectations

Location. Quietness. Ambience
7,3
It lived up to the reviews that I had read. Decent price for a hotel 5 minutes walk to the beach. It was on the main main road but the rooms were set back far enough to be peaceful. My room faced a pleasant courtyard where other guests would sit to be near to the wi-fi hub. The wi-fi wasnt great but as I found that appears to be the case everywhere! The room A/C blasted noisily straight at my bed so I had it off for most of the time as there was a fan as well. The reception staff were very pleasant throughout my stay.
Maricon G. Reste med partner Philippines, den 3 februari 2015
Paragayo

price, cleanliness, location
9,3
We enjoyed our stay there.good wifi connection. Affordable and hope it stays that way.Clean resort and rooms with hot water nd working A/c..would definitely stay there again md recommend to family nd friends
David L. Ensamresenär United Kingdom, den 25 januari 2015
Convenient to everything and not far to beach.

Peaceful, clean, friendly
5,3
This hotel has no restaurant facilities, so budget for P250/person for breakfast and when comparing with other hotels with breakfast included. Good buget option. Don't count on internet working, but the same applies to the whole of Alona Beach.
Olivier C. Ensamresenär France, den 21 januari 2015
Pleasant stay

Location, smilling staff, comfortable bed
7,3
Good place but better to avoid the rooms close from the road. Location is great as right next to night life, bars, restaurants. Rooms are spacious enough and beds are comfortable. Safe easy to use. Garden is well maintained. Staff is very kind. I had a nice stay and I would recommend it.
Stuart W. Reste med partner Australia, den 18 januari 2015
Paragayo

Staff. Rooms. Cleanliness.
8
Good.
Raymond C. Familj med äldre barn United States of America, den 1 januari 2015
Georgia's vacation

Location, location, location
8,3
Brilliant. Just as expected. Low key, active and totally laid back

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Paragayo Resort BoholParagayo Resort Bohol - Hotellet från utsidanParagayo Resort Bohol - Hotellet från utsidanParagayo Resort Bohol - Hotellet från utsidanParagayo Resort Bohol - Hotellet från utsidanParagayo Resort Bohol - GästrumParagayo Resort Bohol - Hotellet från insidanParagayo Resort Bohol - GästrumParagayo Resort Bohol - GästrumParagayo Resort Bohol - BadrumParagayo Resort Bohol - BadrumParagayo Resort Bohol - Hotellet från insidanParagayo Resort Bohol - Hotellet från utsidanParagayo Resort Bohol - GästrumParagayo Resort Bohol - GästrumParagayo Resort Bohol - GästrumParagayo Resort Bohol - Hotellet från utsidanParagayo Resort Bohol - GästrumParagayo Resort Bohol - EntréParagayo Resort Bohol - Hotellet från insidanParagayo Resort Bohol - GästrumParagayo Resort Bohol - TrädgårdParagayo Resort Bohol - TrädgårdParagayo Resort Bohol - GästrumParagayo Resort Bohol - Hotellet från insidan


AS-AGWEB-3C06