Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Park Hill Hotel Mactan

Matumbo Road Pusok, Lapu-Lapu City, Mactan Island, Cebu City, Filippinerna 6015 (Visa på karta)

Boka nu!

Park Hill Hotel Mactan Cebu City - Omgivningar Park Hill Hotel Mactan Cebu City - Omgivningar Park Hill Hotel Mactan Cebu City - Hotellet från utsidan Park Hill Hotel Mactan Cebu City - Hotellet från utsidan Park Hill Hotel Mactan Cebu City - Hotellet från utsidan Park Hill Hotel Mactan Cebu City - Reception Park Hill Hotel Mactan Cebu City - Lobby Park Hill Hotel Mactan Cebu City - Gästrum Park Hill Hotel Mactan Cebu City - Gästrum Park Hill Hotel Mactan Cebu City - Gästrum Park Hill Hotel Mactan Cebu City - Gästrum Park Hill Hotel Mactan Cebu City - Gästrum
Område: Mactan Island Antal rum: 24

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,0

baserat på 809
omdömen

Valuta för pengarna
7,6
Läge
7,9
Personal
6,8
Hotellets Skick/Renlighet
6,6
Bekvämligheter på rummet
7,4
Mat/Middag
5,8
Alla omdömen (809)
Sortera efter:
Katja W. Reste med partner Sweden, den 23 maj 2015
Perfekt vid tidigt flyg

Nära flygplatsen, trevlig personal, härlig filt
6,7
Det är ett bra hotell för den som ska med ett flyg! Billig flygtransfer som kom i god tid! Rent, men tyvärr lite myror på rummet. Trevlig personal!
Daniel C. Reste med partner Sweden, den 6 maj 2012
Bra hotell för er som ska stanna en natt

Bra läge för dig som ska ta en tidig flight
6,3
Vi stannade här en natt pga tidig flight så kraven kan inte vara höga. Wifi och ac uppskattas
Fredrik T. Reste med partner Sweden, den 9 december 2011
Inget att välja.

-
2,7
Inget var positivt, ligger nära flygplatsen men finns ingen mat eller butik i närheten.
Robert A. Reste med partner Sweden, den 27 december 2010
ok för det priset

priset
7
helt ok.ombyggnad pågår hoppas dom uppgraderar toaletten
Tips: taxameter från flygplatsen tricykel från hotellet till marinamull,gå sista hundra meterna p.g.a.tricykel förbud,taxameter tillbaka?5-10 minuters promenad park hill till marinamall,inget för den bekväma hehe
Cj Y. Ensamresenär Australia, den 24 juni 2015
Cheap and great place

Affordable convenient and really nice staff !
8
Great ?
Bradley B. Ensamresenär United States of America, den 10 juni 2015
overrated, HOT

location
4,7
checked into our 1st floor room and found the window lock was broken. the air con didn't work well too. and the bed coverings where stained and had holes. the staff moved us to another room, but with the same problem except the window lock worked. very poor aircon, a fan would have cooled better.mold in the bathroom tiles. overrated. not a good value. did not use the restaurant.
Lisa-Marie N. Ensamresenär Sweden, den 6 juni 2015
Dirty, unfriendly ant-crawling hotel in mactan.
2,7
Ok, because i know what i was paying for, which was something cheap. But the staff was unfriendly, rooms full of bugs, noisy aircons, broken sheets etc. Would not recommend. You can do so much better in mactant!
David W. Ensamresenär United Kingdom, den 3 juni 2015
Convenient, comfortable and reasonable

Convenient, comfortable and reasonable
6,3
I wanted a hotel that was close to Cebu airport, so that I could return a hie car without having to drive through the city. This hotel if very close to the airport, only about 5 mins drive, and had it's own parking facilities. The location is also good for last minute shopping at a nearby mall, and several restaurants are nearby. The location is a little difficult to find and I had to ask directions! Google maps took me to a blocked off roar. The room was very comfortable, with everything needed, though the A/C was a little noisy!
Yoav P. Reste med partner Israel, den 14 maj 2015
Close to the airport

WiFi was good, very close to the airport, taxi came on time
7
We wanted a hotel near the airport for an early flight and that's what we've got. Air con was good, WiFi was OK, staff was friendly and helped with the taxi.
Meneleo M. Ensamresenär United States of America, den 27 april 2015
comfortable hotel

clean room, staffs are great, close to everything
8
nice and comfortable and enjoyable.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Park Hill Hotel Mactan Cebu CityPark Hill Hotel Mactan Cebu City - OmgivningarPark Hill Hotel Mactan Cebu City - OmgivningarPark Hill Hotel Mactan Cebu City - Hotellet från utsidanPark Hill Hotel Mactan Cebu City - Hotellet från utsidanPark Hill Hotel Mactan Cebu City - Hotellet från utsidanPark Hill Hotel Mactan Cebu City - ReceptionPark Hill Hotel Mactan Cebu City - LobbyPark Hill Hotel Mactan Cebu City - GästrumPark Hill Hotel Mactan Cebu City - GästrumPark Hill Hotel Mactan Cebu City - GästrumPark Hill Hotel Mactan Cebu City - GästrumPark Hill Hotel Mactan Cebu City - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A04