Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Park Hill Hotel Mactan

Matumbo Road Pusok, Lapu-Lapu City, Mactan, Mactan Island, Filippinerna 6015

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,0

baserat på 835 omdömen

4 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,6
Läge
7,9
Personal
6,8
Hotellets Skick/Renlighet
6,6
Bekvämligheter på rummet
7,3
Mat/Middag
5,8
Alla omdömen (835)
Sortera efter:
Katja W. Reste med partner Sweden, den 23 maj 2015
Perfekt vid tidigt flyg

Nära flygplatsen, trevlig personal, härlig filt
6,7
Det är ett bra hotell för den som ska med ett flyg! Billig flygtransfer som kom i god tid! Rent, men tyvärr lite myror på rummet. Trevlig personal!
Anmäl det här omdömet
Daniel C. Reste med partner Sweden, den 6 maj 2012
Bra hotell för er som ska stanna en natt

Bra läge för dig som ska ta en tidig flight
6,3
Vi stannade här en natt pga tidig flight så kraven kan inte vara höga. Wifi och ac uppskattas
Anmäl det här omdömet
Fredrik T. Reste med partner Sweden, den 9 december 2011
Inget att välja.

-
2,7
Inget var positivt, ligger nära flygplatsen men finns ingen mat eller butik i närheten.
Anmäl det här omdömet
Robert A. Reste med partner Sweden, den 27 december 2010
ok för det priset

priset
7
helt ok.ombyggnad pågår hoppas dom uppgraderar toaletten
Tips: taxameter från flygplatsen tricykel från hotellet till marinamull,gå sista hundra meterna p.g.a.tricykel förbud,taxameter tillbaka?5-10 minuters promenad park hill till marinamall,inget för den bekväma hehe
Anmäl det här omdömet
Douglas E. Reste med partner United States of America, den 5 februari 2016
Simple

Simple clean nice bathroom
10
Superlative perfect for a layover
Anmäl det här omdömet
Hug M. Reste med partner Switzerland, den 26 december 2015
2 Star hotel

Price, close to the airport, bed
5,3
Good for one overnight stay after a long jurney
Anmäl det här omdömet
Elaine D. Ensamresenär Philippines, den 24 december 2015
Very good transient hotel

location, staff, comfort
9,7
i stayed here to stay overnight for my early flight the next day. really fast check-in even if i arrived past midnight. they even hailed a cab for going to the airport.
Anmäl det här omdömet
Dylanna B. Ensamresenär Philippines, den 22 november 2015
pleasant 8 hour stay

Location, language, staff
8,7
I like how quick on their feet the staff was to help me find a taxi. I stayed for a brief period just to wait overnight for my 6am flight. Location is great. It's super close to the airport.
Anmäl det här omdömet
Richard S. Reste med partner Philippines, den 21 november 2015
More like a motel. No soap. Dirty.
5
Not good. Toilet flash is broken. No toiletries.
Anmäl det här omdömet
Meneleo M. Reste med partner United States of America, den 8 november 2015
close to airport

clean room, clean hotel, close to airport
8,3
Not close to night life and no lights on the streets when walking to get drinks and food. No access to pedestrian for walking safe. Small road which shares with transportation.
Anmäl det här omdömet
1 - 4 av 4 omdömen
Park Hill Hotel Mactan Mactan IslandPark Hill Hotel Mactan Mactan Island - OmgivningarPark Hill Hotel Mactan Mactan Island - OmgivningarPark Hill Hotel Mactan Mactan Island - Hotellet från utsidanPark Hill Hotel Mactan Mactan Island - Hotellet från utsidanPark Hill Hotel Mactan Mactan Island - Hotellet från utsidanPark Hill Hotel Mactan Mactan Island - ReceptionPark Hill Hotel Mactan Mactan Island - LobbyPark Hill Hotel Mactan Mactan Island - GästrumPark Hill Hotel Mactan Mactan Island - GästrumPark Hill Hotel Mactan Mactan Island - GästrumPark Hill Hotel Mactan Mactan Island - GästrumPark Hill Hotel Mactan Mactan Island - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C01