Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Park Hotel Hong Kong

61-65 Chatham Road South, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidan Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidan Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Reception Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Reception Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/lounge Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/lounge Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Mötesrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Festvåning
Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/lounge Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurang Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gym Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Buffé Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från utsidan Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Mötesrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Buffé Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Lobby Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum
Område: Tsim Sha Tsui Antal rum: 347
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

baserat på 4217 omdömen

Valuta för pengarna
7,7
Läge
8,7
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,2
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
6,9
Alla omdömen (4217)
Sortera efter:
Harri A. Ensamresenär Sweden, den 14 maj 2014
Bra läge

Läget, personalen och frukosten
7,3
Skall man välja boende i Hongkong så föredrar jag Kowloon sidan där detta hotell ligger. Hotellet är OK.
Bo L. Affärsresenär Sweden, den 28 oktober 2013
Ok hotel

Läget, närheten till det mesta, rummet
6,3
Marcello H. Affärsresenär Switzerland, den 27 oktober 2012
camera spaziosa

buona dislocazione , immagine povera dell'ingresso
5,3
potrebbe essere migliorato il servizio, la possibilità di un luogo d'incontro ed un bar forse più decoroso
Patrick O. Reste med partner Sweden, den 13 mars 2010
Skit hotell!

Det enda positiva jag kan komma på är läget.
2
Det går inte att dricka vatten ur kran i Hongkong och hotellet bjuder inte ens på gratis vatten utan "erbjudet" vatten från minibaren som kostar 22 hkd. Kuddar och täcke i syntet material stenhård säng. När vi klagade ville inte personalen lyssna utan tyckte vi skulle fylla i ett formulär.
Nathalie D. Gruppresenär Philippines, den 24 april 2015
Good

Bed, location, and car service
7,7
Nagib S. Affärsresenär United Kingdom, den 22 april 2015
Dated Room Decor

location, location, location
6,7
Being a business client knowing i as the only one to occupy the room, they still insisted to give me a twin room and did not tell me so until i got to the room and then had to go about getting the room changed - not the best first impression of this hotel.
Denny T. Ensamresenär Singapore, den 20 april 2015
Overall good

Price. Location. Stay
8
Overall good
Billy A. Ensamresenär Indonesia, den 19 april 2015
excellent location, innovative wifi service

location, wifi service, and price
7,7
overall, this is a good hotel.
Wiboon P. Familj med småbarn Thailand, den 18 april 2015
Nice hotel and clean

Nice room, well staff and location is acceptable
8,7
Antony R. Affärsresenär Australia, den 17 april 2015
always stay here

this hotel is great and located centrally in kowloon
8
I always stay at this hotel and have travelled to Hong Kong for years on business. This is the best value thatI have found for convenience, and in getting to the airport express Station in kowloon

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Park Hotel Hong Kong Hong KongPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidanPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidanPark Hotel Hong Kong Hong Kong - ReceptionPark Hotel Hong Kong Hong Kong - ReceptionPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/loungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/loungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - MötesrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - FestvåningPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/loungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GymPark Hotel Hong Kong Hong Kong - BufféPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från utsidanPark Hotel Hong Kong Hong Kong - MötesrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - BufféPark Hotel Hong Kong Hong Kong - LobbyPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - MötesrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - CaféPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Faciliteter


AS-AGWEB-3C02