Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Park Hotel Hong Kong

61-65 Chatham Road South, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

baserat på 4785 omdömen

4 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,7
Läge
8,7
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,2
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
6,9
Alla omdömen (4785)
Sortera efter:
Harri A. Ensamresenär Sweden, den 14 maj 2014
Bra läge

Läget, personalen och frukosten
7,3
Skall man välja boende i Hongkong så föredrar jag Kowloon sidan där detta hotell ligger. Hotellet är OK.
Bo L. Affärsresenär Sweden, den 28 oktober 2013
Ok hotel

Läget, närheten till det mesta, rummet
6,3
Marcello H. Affärsresenär Switzerland, den 27 oktober 2012
camera spaziosa

buona dislocazione , immagine povera dell'ingresso
5,3
potrebbe essere migliorato il servizio, la possibilità di un luogo d'incontro ed un bar forse più decoroso
Patrick O. Reste med partner Sweden, den 13 mars 2010
Skit hotell!

Det enda positiva jag kan komma på är läget.
2
Det går inte att dricka vatten ur kran i Hongkong och hotellet bjuder inte ens på gratis vatten utan "erbjudet" vatten från minibaren som kostar 22 hkd. Kuddar och täcke i syntet material stenhård säng. När vi klagade ville inte personalen lyssna utan tyckte vi skulle fylla i ett formulär.
Supanat T. Reste med partner Thailand, den 26 maj 2016
Best hotel
6,7
Good location,Near subway,near K4 bus stop,Easy to go to airport
Chester F. Affärsresenär Malaysia, den 19 maj 2016
wonderful
6,7
great location, great hotel and convenient
Anand T. Familj med småbarn Indonesia, den 19 maj 2016
Bad service
3
Came back to hotel after shopping n found out the room was still dirty. Nobody cm to clean ... were so dead tired bt hv to complain to the lobby n they tell us to wait while they going to send somebody to clean the room at 3 in d afternoon. N thats my children sleeping time... not happy staying hwrw
Roderick D. Reste med partner Philippines, den 18 maj 2016
Good Stay for me and my mother
6
Good breakfast buffet and even provided us with Handy phone that helped us navigate. It was my mother's first trip overseas and she really enjoyed the stay at Park Hotel.
Chester F. Affärsresenär Malaysia, den 17 maj 2016
Great Hotel
6,3
Great location and services are great.
Viranphat C. Gruppresenär Thailand, den 15 maj 2016
good
6,7
good room good view
1 - 4 av 4 omdömen
Park Hotel Hong Kong Hong KongPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från utsidanPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från utsidanPark Hotel Hong Kong Hong Kong - ReceptionPark Hotel Hong Kong Hong Kong - ReceptionPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/loungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/loungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/loungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - FaciliteterPark Hotel Hong Kong Hong Kong - BadrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GymPark Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangPark Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangPark Hotel Hong Kong Hong Kong - MötesrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - MötesrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - MötesrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Mötesrum


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C01