eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Park Hotel Hong Kong

61-65 Chatham Road South, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidan Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Reception Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Reception Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/lounge Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/lounge Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Mötesrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Festvåning Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/lounge
Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurang Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gym Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Buffé Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från utsidan Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Mötesrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Buffé Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Lobby Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Mötesrum
Område: Tsim Sha Tsui Antal rum: 347
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

från 4100 recensioner

Valuta för pengarna
7,7
Läge
8,7
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,2
Bekvämligheter på rummet
8,0
Mat/Middag
6,9
Alla omdömen (4100)
Sortera efter:
Harri A. Ensamresenär Sweden, den 14 maj 2014
Bra läge

Läget, personalen och frukosten
7,3
Skall man välja boende i Hongkong så föredrar jag Kowloon sidan där detta hotell ligger. Hotellet är OK.
Bo L. Affärsresenär Sweden, den 28 oktober 2013
Ok hotel

Läget, närheten till det mesta, rummet
6,3
Marcello H. Affärsresenär Switzerland, den 27 oktober 2012
camera spaziosa

buona dislocazione , immagine povera dell'ingresso
5,3
potrebbe essere migliorato il servizio, la possibilità di un luogo d'incontro ed un bar forse più decoroso
Patrick O. Reste med partner Sweden, den 13 mars 2010
Skit hotell!

Det enda positiva jag kan komma på är läget.
2
Det går inte att dricka vatten ur kran i Hongkong och hotellet bjuder inte ens på gratis vatten utan "erbjudet" vatten från minibaren som kostar 22 hkd. Kuddar och täcke i syntet material stenhård säng. När vi klagade ville inte personalen lyssna utan tyckte vi skulle fylla i ett formulär.
Norashikin I. Familj med småbarn Malaysia, den 22 februari 2015
Good location

1.prime location 2.comfortable 3.reasonable price
8,7
It was a pleasant stay in park hotel. The location in the middle of the city makes it very convenient to move around.everything is just a walking distance away.there are a lot of restaurants like kfc,mc d and halal food reataurants is just 10 mins walk away.
Kit I. Familj med äldre barn Hong Kong, den 19 februari 2015
Good

Very good place
9
Neng C. Ensamresenär Cambodia, den 16 februari 2015
Good accommodation for business traveller.

Location, cleanliness, and great services
9
My favorite hotel in T.S.T area.
Jana W. Reste med partner China, den 15 februari 2015
n/a

n/a
8,3
Peamlap J. Affärsresenär Thailand, den 15 februari 2015
สุดยอดโรงแรม

free smart phone with free international call, big room with reasonable price
8,7
Good location with 5 minutes walk to shopping area in Tsim san jui. We can book deluxe room with price only 4000B. Good wifi. Free smart phone with free internet and free international call to 5 countries including Thailand. Great deal super recommended.
Choy H. Reste med partner Australia, den 11 februari 2015
Luxury Hotel with rude staff at check-in

Clean, Convenient, Good Facilities
4,7
When I arrived they did not find my name in their system and were very rude about it. I had to spend a good 30 mins proving that I had purchased the room on Agoda. They finally found my booking and the inexperienced staff were embarrassed but still defiant and unapologetic.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Park Hotel Hong Kong Hong KongPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidanPark Hotel Hong Kong Hong Kong - ReceptionPark Hotel Hong Kong Hong Kong - ReceptionPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/loungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/loungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - MötesrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - FestvåningPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/loungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GymPark Hotel Hong Kong Hong Kong - BufféPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från utsidanPark Hotel Hong Kong Hong Kong - MötesrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - BufféPark Hotel Hong Kong Hong Kong - LobbyPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - MötesrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - CaféPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Faciliteter

Kundrecensioner - Park Hotel Hong Kong, Hong Kong

AS-AGWEB-3A08