Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Park Hotel Hong Kong

61-65 Chatham Road South, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidan Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidan Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Reception Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Reception Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/lounge Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/lounge Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Mötesrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Festvåning
Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/lounge Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurang Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gym Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Buffé Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från utsidan Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Mötesrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Buffé Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Lobby Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum
Område: Tsim Sha Tsui Antal rum: 347
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

baserat på 4256 omdömen

Valuta för pengarna
7,7
Läge
8,7
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,2
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
6,9
Alla omdömen (4256)
Sortera efter:
Harri A. Ensamresenär Sweden, den 14 maj 2014
Bra läge

Läget, personalen och frukosten
7,3
Skall man välja boende i Hongkong så föredrar jag Kowloon sidan där detta hotell ligger. Hotellet är OK.
Bo L. Affärsresenär Sweden, den 28 oktober 2013
Ok hotel

Läget, närheten till det mesta, rummet
6,3
Marcello H. Affärsresenär Switzerland, den 27 oktober 2012
camera spaziosa

buona dislocazione , immagine povera dell'ingresso
5,3
potrebbe essere migliorato il servizio, la possibilità di un luogo d'incontro ed un bar forse più decoroso
Patrick O. Reste med partner Sweden, den 13 mars 2010
Skit hotell!

Det enda positiva jag kan komma på är läget.
2
Det går inte att dricka vatten ur kran i Hongkong och hotellet bjuder inte ens på gratis vatten utan "erbjudet" vatten från minibaren som kostar 22 hkd. Kuddar och täcke i syntet material stenhård säng. När vi klagade ville inte personalen lyssna utan tyckte vi skulle fylla i ett formulär.
Rattanawalee M. Familj med äldre barn Thailand, den 23 maj 2015
easy to access, clean,safe and near walking street

In city, comfortable, clean.
8,7
Good
Jose M. Familj med småbarn Philippines, den 19 maj 2015
Good value hotel

Rooms were big compared to other hotels in the area. Staff were also helpful.
7,7
My family enjoyed our stay. Rooms were big and easily accommodated 4 persons (2 kids). The free android phone was very easy to use and we had free 3g data during our stay. The phone could d also be used as a wifi hotspot so our other phones could connect to the internet as well. We will consider staying here again.
Nurul J. Gruppresenär Singapore, den 18 maj 2015
Nice hotel

Conceige very help, hotel clean n good location
8,3
Good
Nilesh S. Familj med småbarn India, den 17 maj 2015
Amazing stay

location, quality of rooms, providing smart phone service
9,7
Martin G. Gruppresenär Indonesia, den 16 maj 2015
recomended hotel

location, clean hotel and nice room
7,7
Pratima M. Affärsresenär Thailand, den 14 maj 2015
Easy to find and nice location

Good service and friendly
8
Clean, comfortable and good decorated. Room facilities were lovely and nice prepared for the guest.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Park Hotel Hong Kong Hong KongPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidanPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidanPark Hotel Hong Kong Hong Kong - ReceptionPark Hotel Hong Kong Hong Kong - ReceptionPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/loungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/loungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - MötesrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - FestvåningPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/loungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GymPark Hotel Hong Kong Hong Kong - BufféPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från utsidanPark Hotel Hong Kong Hong Kong - MötesrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - BufféPark Hotel Hong Kong Hong Kong - LobbyPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - MötesrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - CaféPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Faciliteter

Kundrecensioner - Park Hotel Hong Kong, Hong Kong

AS-AGWEB-3B02