eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Park Hotel Hong Kong

61-65 Chatham Road South, Tsimshatsui, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidan Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från utsidan Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Reception Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Reception Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/lounge Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/lounge Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gym
Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Mötesrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Festvåning Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/lounge Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurang
Område: Tsim Sha Tsui Antal rum: 347
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

från 3564 recensioner

Valuta för pengarna
7,7
Läge
8,7
Personal
7,9
Hotellets Skick/Renlighet
8,2
Bekvämligheter på rummet
8,0
Mat/Middag
6,9
Alla recensioner (3564)
Sortera efter:
Harri A. Ensamresenär Sweden, den 14 maj 2014
Bra läge

Läget, personalen och frukosten
7,3
Skall man välja boende i Hongkong så föredrar jag Kowloon sidan där detta hotell ligger. Hotellet är OK.
Bo L. Affärsresenär Sweden, den 28 oktober 2013
Ok hotel

Läget, närheten till det mesta, rummet
6,3
Marcello H. Affärsresenär Switzerland, den 27 oktober 2012
camera spaziosa

buona dislocazione , immagine povera dell'ingresso
5,3
potrebbe essere migliorato il servizio, la possibilità di un luogo d'incontro ed un bar forse più decoroso
Patrick O. Reste med partner Sweden, den 13 mars 2010
Skit hotell!

Det enda positiva jag kan komma på är läget.
2
Det går inte att dricka vatten ur kran i Hongkong och hotellet bjuder inte ens på gratis vatten utan "erbjudet" vatten från minibaren som kostar 22 hkd. Kuddar och täcke i syntet material stenhård säng. När vi klagade ville inte personalen lyssna utan tyckte vi skulle fylla i ett formulär.
Yewei Y. Familj med äldre barn Singapore, den 24 juli 2014
decent hotel

location and comfort
8
Decent location about 10min walk to both exit b2 of tst or p3 of tst east MTR Hotel is not new but the staff made up for it
. Familj med småbarn den 23 juli 2014
great!!

friendly staff
9,3
Would recommend this hotel to my friends! Friendly and helpful staff esp. Steven who even helped us get into our bus to the airport.Thank you!
Junichi I. Ensamresenär Japan, den 22 juli 2014
Location

Location, clean room and good hospitality
8,7
very convenient location, friendly service, reasonable price. happy to stay here.
Roberto E. Familj med äldre barn Philippines, den 21 juli 2014
Excellent hotel staff & comfortable room

Hotel staff, comfortable hotel room, not too far from MRT.
7
The hotel room presented a minimalistic, relaxed atmosphere- nice to wind down after a hard day. The bathroom was large enough. Transportation was not too far away- just a 15 minute walk to the Mody Road MRT. The buffet breakfast was not great and the taste wanting. The hotel staff was excellent- very helpful and always quick to satisfy. Will definitely consider staying here again.
Kai R. Reste med partner Malaysia, den 21 juli 2014
Good location,convenient

Location,space,environment
8,3
It was great! The location is perfect and can easily find nice food around that area
Qi L. Gruppresenär United States of America, den 21 juli 2014
Great location, rooms are clean and spaces.

Friendly staff Perfect location Reasonable prices
9
Make my HK stay very enjoyed. Highly recommend it!

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Park Hotel Hong Kong Hong KongPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidanPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från utsidanPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - ReceptionPark Hotel Hong Kong Hong Kong - ReceptionPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/loungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/loungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - GymPark Hotel Hong Kong Hong Kong - MötesrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - FestvåningPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/loungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurang

Kundrecensioner - Park Hotel Hong Kong, Hong Kong

AS-AGWEB-3A05