eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Park Hotel Hong Kong

61-65 Chatham Road South, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidan Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Reception Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Reception Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/lounge Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/lounge Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Mötesrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Festvåning Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/lounge
Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurang Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gym Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Buffé Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från utsidan Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Mötesrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Buffé Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Lobby Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Mötesrum
Område: Tsim Sha Tsui Antal rum: 347
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

från 3940 recensioner

Valuta för pengarna
7,7
Läge
8,7
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,2
Bekvämligheter på rummet
8,0
Mat/Middag
6,9
Alla recensioner (3940)
Sortera efter:
Harri A. Ensamresenär Sweden, den 14 maj 2014
Bra läge

Läget, personalen och frukosten
7,3
Skall man välja boende i Hongkong så föredrar jag Kowloon sidan där detta hotell ligger. Hotellet är OK.
Bo L. Affärsresenär Sweden, den 28 oktober 2013
Ok hotel

Läget, närheten till det mesta, rummet
6,3
Marcello H. Affärsresenär Switzerland, den 27 oktober 2012
camera spaziosa

buona dislocazione , immagine povera dell'ingresso
5,3
potrebbe essere migliorato il servizio, la possibilità di un luogo d'incontro ed un bar forse più decoroso
Patrick O. Reste med partner Sweden, den 13 mars 2010
Skit hotell!

Det enda positiva jag kan komma på är läget.
2
Det går inte att dricka vatten ur kran i Hongkong och hotellet bjuder inte ens på gratis vatten utan "erbjudet" vatten från minibaren som kostar 22 hkd. Kuddar och täcke i syntet material stenhård säng. När vi klagade ville inte personalen lyssna utan tyckte vi skulle fylla i ett formulär.
Sim W. Affärsresenär Malaysia, den 17 december 2014
Great Experience

Clean and convenient
8,7
Good
Kay L. Reste med partner Singapore, den 17 december 2014
good clean place.

location and environment. clean. attention staff
8
Excellent. Value for money
Esther L. Familj med småbarn Singapore, den 14 december 2014
my experience

hotel very well maintained
9,3
I definitely very happy with the room n staffs.
Narattah C. Affärsresenär Thailand, den 14 december 2014
naratah

price
8
Katherine A. Familj med äldre barn Philippines, den 14 december 2014
good hotel

location, lobby and room size
7,7
We used to stay in this other hotel near Peak Hotel Hong Kong. The price is almost the same or even more expensive than Park Hotel but the size of the room is very small and the carpet seems really dirty. We were very surprised with Park Hotel because it seems small from the outside but the room is surprisingly much bigger than the other hotel we used to stay in. I really liked the restroom at the lobby because it is very clean and it is not accessible for non-guests. I just find it a little of a hassle that they close the front door after midnight and we have to go around the other street to use the back entrance of the hotel. I would still highly recommend this one.
Tiaw C. Familj med småbarn Singapore, den 13 december 2014
Wonderful trip

Location near MTR, near shopping areas and nearby has many restaurants with good foods
8
A pleasant one. Convenient is the main thing.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Park Hotel Hong Kong Hong KongPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidanPark Hotel Hong Kong Hong Kong - ReceptionPark Hotel Hong Kong Hong Kong - ReceptionPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/loungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/loungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - MötesrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - FestvåningPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/loungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurangPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GymPark Hotel Hong Kong Hong Kong - BufféPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från utsidanPark Hotel Hong Kong Hong Kong - MötesrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - BufféPark Hotel Hong Kong Hong Kong - LobbyPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - MötesrumPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Café

Kundrecensioner - Park Hotel Hong Kong, Hong Kong

AS-AGWEB-3B02