Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Patong Bay Garden Resort

33/1 Thaweewongse Road, Kathu, Patong, Phuket, Thailand

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,4

baserat på 1565 omdömen

27 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,0
Läge
8,9
Personal
7,0
Hotellets Skick/Renlighet
6,9
Bekvämligheter på rummet
7,0
Mat/Middag
7,2
Alla omdömen (1565)
Sortera efter:
Lennart L. Reste med partner Sweden, den 10 januari 2016
Fantastiskt läge

Läget, utsikten och personalen.
8,3
Anmäl det här omdömet
Ricky M. Familj med äldre barn Sweden, den 21 november 2015
Bra läge, medium service, dåliga rum och för dyrt!

Läget, läget och läget
6,3
Rummen är av gammal thai-standard där ventilationen är helkass och lågt i tak. A/C blåser rakt ner i sängen, så kan inte vara på under natten utan förkylning. Sängarna Asien-hårda, så inte komfortabla. I badrummet är det som en sauna och ingen ventilation alls. Restaurangen acceptabel, lite höga priser jämfört med andra motsvarande ställen. Totalt sett för dyrt hotell för denna standarden, även om läget är 5 star. Första och sista gången för oss, finns bättre alternativ på stranden ett stenkast norrut.
Anmäl det här omdömet
Ake S. Reste med partner Sweden, den 14 juli 2015
Bra läge men alldeles för plåttrigt

Läget
5,7
Anmäl det här omdömet
Jens T. Familj med äldre barn Sweden, den 24 juni 2015
Bra som som vanligt.

bra pool, läget, prisvärt
9,3
Riktigt bra läge mitt i smeten men lungt. Pool och strand bra med härlig bar med sandstrand utsikt så lång ögat kan nå.
Anmäl det här omdömet
Johan S. Reste med partner Sweden, den 5 mars 2015
Bra läge till precis allt

Läget är oslagbart
6,7
Bra
Anmäl det här omdömet
Karl B. Reste med partner Sweden, den 12 februari 2015
Avkoppling

Personalen Läget Drinkarna
9,3
Mycket bra
Anmäl det här omdömet
Anders L. Reste med partner Sweden, den 27 november 2014
Nära till Havet

Bra läge vid stranden, Fin bar , tillgång till pool
6,3
Lite slitet hotel, men allting funkar bra. Nära till havet , nära till restauranger.
Anmäl det här omdömet
Hakan E. Reste med partner Sweden, den 31 juli 2014
Strandläge

Läget, fukten, doften
6,7
Hela fem rum har havsutsikt. Fint läge vid en strand som pittoreskt utsmyckats med sandsäckar, övergivna förfallna hus och annat bråte. Vid knäböjande en fin havsutsikt från frukostrestaurangen under markisen. Proteinberikad frukost med myror. Besök hotellet innan det glider ut i havet!
Anmäl det här omdömet
Sandy E. Familj med äldre barn Sweden, den 1 april 2013
Bra läge vid stranden. Närma till allt. Gratis wif

Älskade att man åt frukost direkt på stranden.
6,7
Första natten va det massa småkryp på golvet. Vi sa till i receptionen och dem sprayade med insektsmedel. Kvällen efter va detsamma med småkryp då bad vi om att få byta rum. Och det va inget problem. :) Det nya rummet var var där inga småkryp, så skulle tro att det va någon springa från balkongen som småkrypen kom in i första rummet. Vi bodde i superier rum med utsikt mot gatan. Rekommenderar att ta rum med utsikt in mot poolen. Kommer absolut komma tillbaka, att sitta på stranden och äta frukost var helt underbart. :)
Anmäl det här omdömet
Emma N. Reste med partner Sweden, den 8 november 2012
Kanon läge, med bra och hjälpsam personal.

Det låg på stranden och nära till det mesta.
8,7
Bra läge bodde ut emot vägen men man stördes inte av trafiken. Lite tråkigt att man inte kunde sitta på balkongen. Ett mycket trevligt hotell som jag kommer att besöka igen!
Anmäl det här omdömet
1 - 10 av 27 omdömen Nästa sida
Patong Bay Garden Resort PhuketPatong Bay Garden Resort Phuket - PoolPatong Bay Garden Resort Phuket - PoolPatong Bay Garden Resort Phuket - Hotellet från utsidanPatong Bay Garden Resort Phuket - StrandPatong Bay Garden Resort Phuket - GästrumPatong Bay Garden Resort Phuket - GästrumPatong Bay Garden Resort Phuket - GästrumPatong Bay Garden Resort Phuket - GästrumPatong Bay Garden Resort Phuket - GästrumPatong Bay Garden Resort Phuket - GästrumPatong Bay Garden Resort Phuket - OmgivningarPatong Bay Garden Resort Phuket - PoolPatong Bay Garden Resort Phuket - LobbyPatong Bay Garden Resort Phuket - BadrumPatong Bay Garden Resort Phuket - BadrumPatong Bay Garden Resort Phuket - GästrumPatong Bay Garden Resort Phuket - GästrumPatong Bay Garden Resort Phuket - GästrumPatong Bay Garden Resort Phuket - LobbyPatong Bay Garden Resort Phuket - GästrumPatong Bay Garden Resort Phuket - GästrumPatong Bay Garden Resort Phuket - GästrumPatong Bay Garden Resort Phuket - Hotellet från insidan


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B07