Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Patong Lodge Hotel

284/1 Prabaramee Road, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Visa på karta)

Boka nu!

Patong Lodge Hotel Phuket - Gästrum Patong Lodge Hotel Phuket - Gästrum Patong Lodge Hotel Phuket - Gästrum Patong Lodge Hotel Phuket - Gästrum Patong Lodge Hotel Phuket - Gästrum Patong Lodge Hotel Phuket - Gästrum Patong Lodge Hotel Phuket - Gästrum Patong Lodge Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Patong Lodge Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Patong Lodge Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Patong Lodge Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Patong Lodge Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Patong Lodge Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Patong Lodge Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Patong Lodge Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Patong Lodge Hotel Phuket - Hotellet från utsidan
Patong Lodge Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Patong Lodge Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Patong Lodge Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Patong Lodge Hotel Phuket - Pool Patong Lodge Hotel Phuket - Pool Patong Lodge Hotel Phuket - Pool Patong Lodge Hotel Phuket - Pool Patong Lodge Hotel Phuket - Pool Patong Lodge Hotel Phuket - Pool Patong Lodge Hotel Phuket - Pool Patong Lodge Hotel Phuket - Pool Patong Lodge Hotel Phuket - Pool
Område: Patong Antal rum: 130

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,7

baserat på 278
omdömen

Valuta för pengarna
7,0
Läge
6,9
Personal
6,6
Hotellets Skick/Renlighet
6,8
Bekvämligheter på rummet
6,6
Mat/Middag
6,3
Alla omdömen (278)
Sortera efter:
Jan H. Reste med partner Sweden, den 23 oktober 2012
Bra läge

Nyrenoverade rum
5
Vid ankomst fungerade inte duschen vilket påtalades i receptionen. Detta skulle ordnas omgående. När vi kom tillbaka på natten var detta inte gjort varför vi blev utan dusch när vi checkade ut. Detta påtalades för närvarande chef som helt ignorerade saken och inte var villig att reducera priset. Mycket dålig stil.
Anmäl det här omdömet
Nawar H. Reste med partner Sweden, den 31 december 2011
ok hotel nära havet

känns fräscht, pol
6,7
Helt ok hotel med bekvämt avstånd till strand. Lite längre till centrum men går att gå dit iaf. finns mycket taxi i närheten och mopeder att låna från hotellet för ca 300 bht. polen är bra om man inte orkar gå till stranden. men ibland störs man av moské som ligger nära hotellet. hhotelpersonalen trevlig. bra läge till att gå längs stranden. finns mycket restuaranger i närheten där det finns mycket att välja på.
Tips om att göra på hotellet: hyra moped är ett tips då man enkelt kan ta sig runt i patong utan att tänka på taxi.
Anmäl det här omdömet
Eva M. Familj med äldre barn Sweden, den 18 december 2011
Lugnt läge vid norra delen av patong beach

Lugnet
5
Ok hotell med bekvämt avstånd till mysig strand, promenad avstånd på 5 min. 20 minuter gång till centrum men går att gå dit, det finns gott om Taxi –tuk tuk utanför hotellet och även så att man kan hyra egen moped om man skulle vilja det. Polen är bra och med olika djup och passar småbarnsfamiljen likväl tonårsfamiljen. Hotelpersonalen är relativt trevliga, dock inte alla, de verkar som de tappat service känslan bara. Dock var det mycket som saknades på menyn, fick ofta svaret att det var slut då vi ville beställa något. Tyvärr fick vi rum mot baksidan av hotellet in mot ett lager trots att hotellet inte var överfullt och det kändes urk. Frukosten var bra och det fanns mycket att välja på. Bilderna ljuger lite om hur hotellet ser ut i verkligheten, relativt slitet och det fanns en unken lukt på hotellet. Långa korridorer för att ta sig till rummet.
Tips: Stranden som ligger vid änden av stora patongbeach i en liten fika delvis för sig själv, trevlig service där och inte alls så många strandförsäljare där som på den stora långa stranden. Hyr gärna en moped (fotografera den innan för att undvika att få betala något som du inte har åstakommit) åk till andra stränder och bada, så som Karon och Kata. Åk en kväll strax innan solen går ner för att se solnedgången ifrån utsikten uppe vid Buddan, helt underbart vackert. Shopping vid marknaden som ligger vid stranden som är öppen på em och kvällen, billigt och trevligt. Prova även och smaka maten som görs i stånden där, helt otroligt gott.
Anmäl det här omdömet
Jan P. Ensamresenär Sweden, den 28 november 2011
Ganska trevligt hotell

Lungt område
6,3
Ganska hygglig standard och relativt trevligt. Många saker kostade extra som security box och wi-fi på rummet. Jag köpte ett 3-dagars internet för bath, vilket jag tycker är dyrt och det låg nere i halva tiden. Försökte få kompensation men då vart det svårt med språket. Annars var det inget fel på hotellet. Mitt pris var cirka sek per natt och det tycker jag var godkänt för slutet av november.
Tips om att göra på hotellet: Bada, sola, sova kanske ta en öl vid poolen
Anmäl det här omdömet
Robin H. Reste med partner Sweden, den 25 januari 2011
Mysigt hotell vid utkanten av Patong

Bra mat, mysig miljö, härligt poolområde
6,7
Detta var ett trevligt hotell med en riktigt bra restaurang. Helt okej frukost. Tråkigt att de talade så dålig engelska och hade lite problem med servicen. Poolområdet var inte så stort men väldigt trevligt. Där fanns också en poolbar med trevliga drycker och skön musik. Det låg inte precis i centrum av Patong vilket passade oss utmärkt. En promenad på 20 minuter så var man mitt i smeten.
Anmäl det här omdömet
Berthold G. Reste med partner Sweden, den 15 januari 2011
."Tjusigt hotell och trevlig personal"

Lungt läge nära stränder, men ändå inte så långt till shopping, nöjen, bra frukostbuffé, bra service
9
det enda negativa var de hårda sängarna och kuddarna. när vi påpekade detta la städerskan in filtar under lakan. det blev bättre, men inte bra. vi la även dit handdukar så att vi inte skulle få ont i höfter mm. en 5 cm bäddmadrass av ex skummgummi skulle göra susen. det var flera gäster inkl oss som blev dåliga i magen. vad det berodde på vet vi inte, men min familj har varit i thailand 9 ggr och endast en som en gång blivit sjuk innan denna gång.
Anmäl det här omdömet
Mikael S. Familj med äldre barn Sweden, den 29 januari 2010
patong lodge

bra läge fina pooler
6,3
bra frukost trevlig personal
Tips om nattklubbar: soi bangla är ett måste
Anmäl det här omdömet
Jurgen B. Reste med partner Sweden, den 13 januari 2009
Värsta uräkten för ett hotell jag hittills sett...

Inget,förutom några väldigt få i personalen som förstått att dom arbetar inom ett serviceyrke...
2,3
Hotellet ligger offside dvs för långt bort från händelsernas centrum.Kostar minst 200 baht för att åka taxi dit.Gamla och slitna lokaliteter.Katastrofal hotellpolicy,att man ska betala för att använda safetyboxen och att man ska "straffas" som hotellgäst med att betala mycket mer för internet användning än på internetcafeérna.Och sedan som avslutning inte kunna sova pga en eller flera muslimska böneutropares obetvingliga lust att vråla/skrika ut sitt budskap...detta s.k "hotell" är ofattbart många gånger värre än Fawlty Towers,för de som känner till denna otroligt roliga parodi på ett engelskt hotell i John Cleeses regi.....
Tips om att göra på hotellet: Tips om att göra på hotellet: Att lämna det så fort som möjligt,alternativt att inte checka där,förrän betydande förändringar har gjorts...
Anmäl det här omdömet
Darrell G. Reste med partner United States of America, den 8 augusti 2015
A 3 star and potentially more

stores, beach and transportation.
9,3
I first checked in to a standard room. It was my first night of a two night stay. On the second night, I would be staying in a two bedroom suite. I was initially disappointed with the standard because it did not look like the photo, but it was not old or dirty. It was still an acceptable room. My biggest concern was simply that the two room suite would also look quite different. Another flag was raised when I tried to log in to WiFi, but was told I had to buy a package. Upon further inspection, I realised that the room description does strategically say "Wireless Internet access" in every room and does not specifically say free. Don't let this discourage you. For the location and amenities at the price these rooms go for, you can factor in the small WiFi charge and still call it good value for the money. At this point, I'm still thinking it's off to a bad start, but I keep a smile on my face and am always friendly. This is where the stay tripled in value. The staff is very receptive to friendliness and they are all warm people. The staff did not hesitate to show me the two bedroom suite in advance and it did actually look like the photos. The rest of my stay was a pleasure. The breakfast was plentiful, the staff was extremely hospitable and I have no complaints. My girlfriend is Thai and she was a registered guest with me, but the security guards at the foot of the driveway yelled quite aggressively at her a couple of times obviously thinking she was a working girl sneaking into the hotel with a foreign customer. The good thing is that the guards take their job seriously and are strict about the security of the guest. It would have been much more pleasant to simply ask nicely if she was a registered guest. All in all, it was a fantastic stay if you make the most of the hospitality on offer. I would definitely stay there again.
Anmäl det här omdömet
George Z. Reste med partner Australia, den 27 juli 2015
returning customer

the pool. staff.view
7,7
very pleasant
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Patong Lodge Hotel PhuketPatong Lodge Hotel Phuket - GästrumPatong Lodge Hotel Phuket - GästrumPatong Lodge Hotel Phuket - GästrumPatong Lodge Hotel Phuket - GästrumPatong Lodge Hotel Phuket - GästrumPatong Lodge Hotel Phuket - GästrumPatong Lodge Hotel Phuket - GästrumPatong Lodge Hotel Phuket - Hotellet från utsidanPatong Lodge Hotel Phuket - Hotellet från utsidanPatong Lodge Hotel Phuket - Hotellet från utsidanPatong Lodge Hotel Phuket - Hotellet från utsidanPatong Lodge Hotel Phuket - Hotellet från utsidanPatong Lodge Hotel Phuket - Hotellet från utsidanPatong Lodge Hotel Phuket - Hotellet från utsidanPatong Lodge Hotel Phuket - Hotellet från utsidanPatong Lodge Hotel Phuket - Hotellet från utsidanPatong Lodge Hotel Phuket - Hotellet från utsidanPatong Lodge Hotel Phuket - Hotellet från utsidanPatong Lodge Hotel Phuket - Hotellet från utsidanPatong Lodge Hotel Phuket - PoolPatong Lodge Hotel Phuket - PoolPatong Lodge Hotel Phuket - PoolPatong Lodge Hotel Phuket - PoolPatong Lodge Hotel Phuket - PoolPatong Lodge Hotel Phuket - PoolPatong Lodge Hotel Phuket - PoolPatong Lodge Hotel Phuket - PoolPatong Lodge Hotel Phuket - PoolPatong Lodge Hotel Phuket - PoolPatong Lodge Hotel Phuket - LobbyPatong Lodge Hotel Phuket - LobbyPatong Lodge Hotel Phuket - LobbyPatong Lodge Hotel Phuket - LobbyPatong Lodge Hotel Phuket - SpaPatong Lodge Hotel Phuket - RestaurangPatong Lodge Hotel Phuket - RestaurangPatong Lodge Hotel Phuket - RestaurangPatong Lodge Hotel Phuket - StrandPatong Lodge Hotel Phuket - StrandPatong Lodge Hotel Phuket - StrandPatong Lodge Hotel Phuket - StrandPatong Lodge Hotel Phuket - TrädgårdPatong Lodge Hotel Phuket - Balkong/terrassPatong Lodge Hotel Phuket - Mat och dryckPatong Lodge Hotel Phuket - Mat och dryckPatong Lodge Hotel Phuket - MötesrumPatong Lodge Hotel Phuket - MötesrumPatong Lodge Hotel Phuket - PoolPatong Lodge Hotel Phuket - Hotellet från utsidanPatong Lodge Hotel Phuket - RestaurangPatong Lodge Hotel Phuket - Hotellet från utsidanPatong Lodge Hotel Phuket - Hotellet från utsidanPatong Lodge Hotel Phuket - PoolPatong Lodge Hotel Phuket - PoolPatong Lodge Hotel Phuket - Hotellet från utsidanPatong Lodge Hotel Phuket - PoolPatong Lodge Hotel Phuket - GästrumPatong Lodge Hotel Phuket - GästrumPatong Lodge Hotel Phuket - Hotellet från insidanPatong Lodge Hotel Phuket - GästrumPatong Lodge Hotel Phuket - GästrumPatong Lodge Hotel Phuket - Omgivningar


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C03