eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Patong Merlin Hotel

44, Thaveewong Road, Kathu District, Patong, Phuket, Thailand (Visa karta)

Boka nu!

Patong Merlin Hotel Phuket - Pool Patong Merlin Hotel Phuket - Pool Patong Merlin Hotel Phuket - Pool Patong Merlin Hotel Phuket - Pool Patong Merlin Hotel Phuket - Trädgård Patong Merlin Hotel Phuket - Barnklubb Patong Merlin Hotel Phuket - Pub/lounge Patong Merlin Hotel Phuket - Spa Patong Merlin Hotel Phuket - Café Patong Merlin Hotel Phuket - Café Patong Merlin Hotel Phuket - Spa Patong Merlin Hotel Phuket - Spa Patong Merlin Hotel Phuket - Fritidsfaciliteter Patong Merlin Hotel Phuket - Gym Patong Merlin Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Patong Merlin Hotel Phuket - Pool
Patong Merlin Hotel Phuket - Pool Patong Merlin Hotel Phuket - Pool Patong Merlin Hotel Phuket - Lobby
Område: Patong Antal rum: 448
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,7

från 385 recensioner

Valuta för pengarna
7,2
Läge
8,7
Personal
7,5
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,5
Mat/Middag
7,7
Alla recensioner (385)
Sortera efter:
Tiina N. Reste med partner Sweden, den 21 februari 2014
Bra hotell med fin trädgård, trevlig personal

Nära till allt
10
Den var perfekt, bra mat och fina pooler. Hjälpsam personal, nära till shopping.
Reza K. Reste med partner Sweden, den 30 december 2013
ok "resort"... bra poolhäng

trevlig personal. fina pooler. nära till strand
7
helt ok. varken bra eller dålig. trevlig personal. frukosten var inte det bästa. servicen kunde varit bättre. lite långt att gå till patong centrum.
Mats H. Familj med äldre barn Sweden, den 3 januari 2013
Bra hotell med bra läge i Patong

Poolområdet
7,3
Hotellområdet är lugnt i där man kan vila från det hetsiga stadslivet utanför.
Elisabeth S. Reste med partner Sweden, den 20 december 2012
Great location and nice rooms

Great poolarea
6,7
This size of hotell should have free internet all over the hotell.
Tips om att göra på hotellet: Great Deluxe rooms, the poolarea is fantastic and the breakfast buffé is very nice! Unfortunately the internet is only free in the lounge/reception and you don't want to sit there. Otherwise the location is perfect!
Torben B. Reste med partner Sweden, den 7 februari 2010
Patong Merlin Hotel

Poolområdet. Frukostbuffen. Lunchen vid poolen. Läget.
7,3
Vi bodde först i vinge 3. Rummet var mycket slitet och sängen var som att ligga direkt på stengolvet. Kändes i rygg och nacke. Vi hade tur och blev erbjudna uppgradering till deras nybyggda vinge med poolaccess.Vilket var ett lyft. Frukostbuffen var något att se fram emot varje morgon.Trädgården samt poolområdet var enormt vackert. Lätt att få platser vid poolen. Närheten till både shopping och strand var perfekt. Intenetuppkopplingen var en katastrof. Man hade förbrukat sin tid innan man var ute på nätet. Dåligt för ett hotell i den klassen. Helhetsintrycket gör att vi trots bristerna ändå gärna återkommer.
Lyn S. Ensamresenär Australia, den 6 november 2014
I am inlove with the Merlin

First Class Accommodation, Wonderful Staff, Food is Five Star, Excellent Gym and the Pool is to Dye for. I could stay there for ever -thank you
10
Customer Service excels and we had a wonderful stay
Genoveffa G. Reste med partner Australia, den 2 november 2014
Brilliant location, opposite beach and shops

Had three big pools and the staff were very friendly and pleasant.
8,3
Very pleasant a bit dissappointed in room.
Rebekah G. Gruppresenär Australia, den 28 september 2014
Great location

Location
8
Adrian M. Reste med partner Australia, den 25 september 2014
1 week stay

the rooms were clean.
6,3
The wireless didn't work for the whole time we stayed there, The shower didn't drain the water away fast enough so you had to have a quick shower or the water would start moving into the main room, The main thing that I really found annoying was the staff always expected a tip no matter how small a task they did for you and if it was good or bad service they expected it, Few awkward monuments. I don't think the staff and very well trained and aren't very friendly,a few were but most weren't. and the breakfast wasn't the best. But I gress the it is a cheap hotel and I gress there must be worst, I am going to learn from it and spend a bit more and have better service next time.
Hans G. Affärsresenär Australia, den 21 september 2014
excellent location and very nice family hotel

Location, pools & clean rooms
8,3
very good would highly recumbent. room size a little small but plenty of room under cover to relax if its raining.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Patong Merlin Hotel PhuketPatong Merlin Hotel Phuket - PoolPatong Merlin Hotel Phuket - PoolPatong Merlin Hotel Phuket - PoolPatong Merlin Hotel Phuket - PoolPatong Merlin Hotel Phuket - TrädgårdPatong Merlin Hotel Phuket - BarnklubbPatong Merlin Hotel Phuket - Pub/loungePatong Merlin Hotel Phuket - SpaPatong Merlin Hotel Phuket - CaféPatong Merlin Hotel Phuket - CaféPatong Merlin Hotel Phuket - SpaPatong Merlin Hotel Phuket - SpaPatong Merlin Hotel Phuket - FritidsfaciliteterPatong Merlin Hotel Phuket - GymPatong Merlin Hotel Phuket - Hotellet från utsidanPatong Merlin Hotel Phuket - PoolPatong Merlin Hotel Phuket - PoolPatong Merlin Hotel Phuket - PoolPatong Merlin Hotel Phuket - Lobby


AS-AGWEB-3B05