Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Patong Merlin Hotel

44, Thaveewong Road, Kathu District, Patong, Phuket, Thailand (Visa på karta)

Boka nu!

Patong Merlin Hotel Phuket - Pool Patong Merlin Hotel Phuket - Pool Patong Merlin Hotel Phuket - Pool Patong Merlin Hotel Phuket - Pool Patong Merlin Hotel Phuket - Trädgård Patong Merlin Hotel Phuket - Barnklubb Patong Merlin Hotel Phuket - Pub/lounge Patong Merlin Hotel Phuket - Spa Patong Merlin Hotel Phuket - Café Patong Merlin Hotel Phuket - Café Patong Merlin Hotel Phuket - Spa Patong Merlin Hotel Phuket - Fritidsfaciliteter Patong Merlin Hotel Phuket - Gym Patong Merlin Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Patong Merlin Hotel Phuket - Pool Patong Merlin Hotel Phuket - Pool
Patong Merlin Hotel Phuket - Pool Patong Merlin Hotel Phuket - Lobby
Område: Patong Antal rum: 448
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,7

baserat på 414
omdömen

Valuta för pengarna
7,2
Läge
8,7
Personal
7,6
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,5
Mat/Middag
7,6
Alla omdömen (414)
Sortera efter:
Tiina N. Reste med partner Sweden, den 21 februari 2014
Bra hotell med fin trädgård, trevlig personal

Nära till allt
10
Den var perfekt, bra mat och fina pooler. Hjälpsam personal, nära till shopping.
Anmäl det här omdömet
Reza K. Reste med partner Sweden, den 30 december 2013
ok "resort"... bra poolhäng

trevlig personal. fina pooler. nära till strand
7
helt ok. varken bra eller dålig. trevlig personal. frukosten var inte det bästa. servicen kunde varit bättre. lite långt att gå till patong centrum.
Anmäl det här omdömet
Mats H. Familj med äldre barn Sweden, den 3 januari 2013
Bra hotell med bra läge i Patong

Poolområdet
7,3
Hotellområdet är lugnt i där man kan vila från det hetsiga stadslivet utanför.
Anmäl det här omdömet
Elisabeth S. Reste med partner Sweden, den 20 december 2012
Great location and nice rooms

Great poolarea
6,7
This size of hotell should have free internet all over the hotell.
Tips om att göra på hotellet: Great Deluxe rooms, the poolarea is fantastic and the breakfast buffé is very nice! Unfortunately the internet is only free in the lounge/reception and you don't want to sit there. Otherwise the location is perfect!
Anmäl det här omdömet
Torben B. Reste med partner Sweden, den 7 februari 2010
Patong Merlin Hotel

Poolområdet. Frukostbuffen. Lunchen vid poolen. Läget.
7,3
Vi bodde först i vinge 3. Rummet var mycket slitet och sängen var som att ligga direkt på stengolvet. Kändes i rygg och nacke. Vi hade tur och blev erbjudna uppgradering till deras nybyggda vinge med poolaccess.Vilket var ett lyft. Frukostbuffen var något att se fram emot varje morgon.Trädgården samt poolområdet var enormt vackert. Lätt att få platser vid poolen. Närheten till både shopping och strand var perfekt. Intenetuppkopplingen var en katastrof. Man hade förbrukat sin tid innan man var ute på nätet. Dåligt för ett hotell i den klassen. Helhetsintrycket gör att vi trots bristerna ändå gärna återkommer.
Anmäl det här omdömet
Charles H. Ensamresenär United Kingdom, den 27 juli 2015
Merlin Patong July 2015 (20th-27th)check in was ef

Staff, proximity to the beach, low noise levels, swimming pools and the food
7,7
Check in was efficient, all the staff were helpful and efficient, a very enjoyable stay, I will stay here again. A little far from the major nightlife areas but a very nice location, the beach is just across the road.
Anmäl det här omdömet
Terry J. Familj med äldre barn United States of America, den 22 juli 2015
Breakfast and pools

breakfast pools landscaping
9
Check in was a pain as they did not have a record of Agoda booking and phone died right as we arrived. Good breakfast with lots of items my picky daughter enjoyed. At other hotels with similar offerrings she has refused to eat any of the breakfast so this was a happy change. Beautiful pool areas that are primarily in the middle of all buildings
Anmäl det här omdömet
Anthony M. Affärsresenär Australia, den 19 juli 2015
Wifi is third world country no email

Staff ,food,
7
Wifi you cannot do business via email as it is no good , cats all over eating area , no healthy
Anmäl det här omdömet
Murray S. Reste med partner Australia, den 10 juli 2015
Merlin Patong Beach

Close to beach. Hotel Nice and Clean. Room modern update was pleasant.
6,3
OK but just, staff were polite but some residence not so, can't blame hotel for that. Seems this hotel may attract the bogan, there were plenty late night shouting and general loud mouth discussions from pool to rooms even from the high rooms. Our choice has made us more wiser for future hotel decisions. This one off the list.
Anmäl det här omdömet
Cassandra A. Reste med partner Australia, den 9 juli 2015
Nothing flash but good value

Room. Location. Service.
7,3
It was very loud at night in the front rooms area 6. This can easily be fixed by upgrading the balcony doors as we could pull ours off the hinges it was that old. I might as well went to enjoy hard rock music every night outside as it was just as loud in the room. Get with the times and include coffee machines in breakfast as the coffee and tea is terribly cheap and annoying refilling after 1 cup in 2 sips. Sun loungers are old and shabby and chairs broken and rotted. Merlin is started to show the signs of age. Go see some hotels in koh Samui to compare. I would say 3 star hotel and no more than 80-90 a night aud.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Patong Merlin Hotel PhuketPatong Merlin Hotel Phuket - PoolPatong Merlin Hotel Phuket - PoolPatong Merlin Hotel Phuket - PoolPatong Merlin Hotel Phuket - PoolPatong Merlin Hotel Phuket - TrädgårdPatong Merlin Hotel Phuket - BarnklubbPatong Merlin Hotel Phuket - Pub/loungePatong Merlin Hotel Phuket - SpaPatong Merlin Hotel Phuket - CaféPatong Merlin Hotel Phuket - CaféPatong Merlin Hotel Phuket - SpaPatong Merlin Hotel Phuket - FritidsfaciliteterPatong Merlin Hotel Phuket - GymPatong Merlin Hotel Phuket - Hotellet från utsidanPatong Merlin Hotel Phuket - PoolPatong Merlin Hotel Phuket - PoolPatong Merlin Hotel Phuket - PoolPatong Merlin Hotel Phuket - Lobby


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C08