Mitt konto (logga in)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Patong Merlin Hotel

44, Thaveewong Road, Kathu District, Patong, Phuket, Thailand (Visa karta)

Boka nu!

Patong Merlin Hotel Phuket - Pool Patong Merlin Hotel Phuket - Pool Patong Merlin Hotel Phuket - Pool Patong Merlin Hotel Phuket - Pool Patong Merlin Hotel Phuket - Lobby Patong Merlin Hotel Phuket - Entré Patong Merlin Hotel Phuket - Lobby Patong Merlin Hotel Phuket - Trädgård Patong Merlin Hotel Phuket - Barnklubb Patong Merlin Hotel Phuket - Pub/lounge Patong Merlin Hotel Phuket - Spa Patong Merlin Hotel Phuket - Café Patong Merlin Hotel Phuket - Café Patong Merlin Hotel Phuket - Spa Patong Merlin Hotel Phuket - Spa Patong Merlin Hotel Phuket - Fritidsfaciliteter
Patong Merlin Hotel Phuket - Gym Patong Merlin Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Patong Merlin Hotel Phuket - Pool Patong Merlin Hotel Phuket - Pool Patong Merlin Hotel Phuket - Pool
Läge: Patong Antal rum: 448
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

från 358 recensioner

Valuta för pengarna
7,2
Läge
8,7
Personal
7,5
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,5
Mat/Middag
7,7
Alla recensioner (358)
Tiina N. Reste med partner Sweden, den 21 februari 2014
Bra hotell med fin trädgård, trevlig personal

Nära till allt
10
Den var perfekt, bra mat och fina pooler. Hjälpsam personal, nära till shopping.
Reza K. Reste med partner Sweden, den 30 december 2013
ok "resort"... bra poolhäng

trevlig personal. fina pooler. nära till strand
7
helt ok. varken bra eller dålig. trevlig personal. frukosten var inte det bästa. servicen kunde varit bättre. lite långt att gå till patong centrum.
Mats H. Familj med äldre barn Sweden, den 3 januari 2013
Bra hotell med bra läge i Patong

Poolområdet
7,3
Hotellområdet är lugnt i där man kan vila från det hetsiga stadslivet utanför.
Elisabeth S. Reste med partner Sweden, den 20 december 2012
Great location and nice rooms

Great poolarea
6,7
This size of hotell should have free internet all over the hotell.
Tips om att göra på hotellet: Great Deluxe rooms, the poolarea is fantastic and the breakfast buffé is very nice! Unfortunately the internet is only free in the lounge/reception and you don't want to sit there. Otherwise the location is perfect!
Torben B. Reste med partner Sweden, den 7 februari 2010
Patong Merlin Hotel

Poolområdet. Frukostbuffen. Lunchen vid poolen. Läget.
7,3
Vi bodde först i vinge 3. Rummet var mycket slitet och sängen var som att ligga direkt på stengolvet. Kändes i rygg och nacke. Vi hade tur och blev erbjudna uppgradering till deras nybyggda vinge med poolaccess.Vilket var ett lyft. Frukostbuffen var något att se fram emot varje morgon.Trädgården samt poolområdet var enormt vackert. Lätt att få platser vid poolen. Närheten till både shopping och strand var perfekt. Intenetuppkopplingen var en katastrof. Man hade förbrukat sin tid innan man var ute på nätet. Dåligt för ett hotell i den klassen. Helhetsintrycket gör att vi trots bristerna ändå gärna återkommer.
Stephen K. Reste med partner Australia, den 29 mars 2014
fantastic hotel

cleanliness pools staff
10
this was our 2nd time staying here & it only got better. friendly staff, great food, clean rooms, great pool areas 4 in total. loved everything about it.
Rachel B. Reste med partner Australia, den 1 mars 2014
Resort holiday at there best

Pool location and the little tiger restaurant up the hill
9,3
We went to the Merlin for a wedding and the service location could not be faulted. Amazing holiday
Marisela H. Reste med partner United States of America, den 24 februari 2014
Great location and close to the beach

Breakfast, pools, and internet
9,7
The wifi was very fast. The staff was friendly and spoke English. The breakfast was the best. It lasted 4.5 hours, which is surprisingly long. The hotel room was clean, but the water pressure was not the best. The pools were great and it was so close to the beach and the best shopping.
Lisa G. Reste med partner Australia, den 7 februari 2014
Extremely rude staff

Pools & room
6
The hotel room & pools were great. We have previously stayed at the Patong Merlin and loved it. This trip however we found the staff on Reception extremely rude. It was like they just didn't want us there. The pool staff were also quite rude, it was a huge effort for them to give you a bar menu and to then actually bring you a drink or food. We will never stay here again and I will definitely not recommend the hotel to any of my friends or family. Overall an extremely disappointing experience.
Cuiping L. Reste med partner China, den 2 februari 2014
Good service ! Nice pool good location

服务!环境!地理位置!
8

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Patong Merlin Hotel PhuketPatong Merlin Hotel Phuket - PoolPatong Merlin Hotel Phuket - PoolPatong Merlin Hotel Phuket - PoolPatong Merlin Hotel Phuket - PoolPatong Merlin Hotel Phuket - LobbyPatong Merlin Hotel Phuket - EntréPatong Merlin Hotel Phuket - LobbyPatong Merlin Hotel Phuket - TrädgårdPatong Merlin Hotel Phuket - BarnklubbPatong Merlin Hotel Phuket - Pub/loungePatong Merlin Hotel Phuket - SpaPatong Merlin Hotel Phuket - CaféPatong Merlin Hotel Phuket - CaféPatong Merlin Hotel Phuket - SpaPatong Merlin Hotel Phuket - SpaPatong Merlin Hotel Phuket - FritidsfaciliteterPatong Merlin Hotel Phuket - GymPatong Merlin Hotel Phuket - Hotellet från utsidanPatong Merlin Hotel Phuket - PoolPatong Merlin Hotel Phuket - PoolPatong Merlin Hotel Phuket - Pool


AS-AGWEB-3A05