Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Patra Mansion

116/23 , Patipath Road, Muang, Phuket Stad, Phuket, Thailand 83000

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

baserat på 90 omdömen

5 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,4
Läge
7,2
Personal
7,9
Hotellets Skick/Renlighet
8,2
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
5,4
Alla omdömen (90)
Sortera efter:
Anna C. Gruppresenär Sweden, den 13 februari 2015
3 stycken tjugoåringen

Bra pool, trevlig personal
5,7
Om man bara vill ligga hotellet så var det väl okej men det fanns ingen restaurang på hotellet. Det fanns inga bra restauranger i närheten heller. Det var 1 mil till stranden. Poolen och personalen var bra iallafall.
Anmäl det här omdömet
Josefine S. Reste med partner Sweden, den 15 februari 2013
Helt ok hotell

Stora rum, poolen
6,7
okej hotell för att utforska phuket town, dock är läget ganska off.. rummen är fina och stora, dock väldigt lyhört. fin pool.
Tips: Kan vara svårt att gå taxiförare att hitta, karta rekommenderas.
Anmäl det här omdömet
Bengt A. Ensamresenär Sweden, den 2 december 2012
Trevlig personal

Bra pool
6,7
Två nätter i Phuket stad mer änn väl inte så mycket att göra mest en massa bilar och trafik. Hotellet var bra rent och fint rum men väldigt hårda sängar,det besta var den mysiga poolen. Ligger ganska centralt tog en mc-taxi från busshållplatsen tog cirka tio minuter kostade 100 bht.Kommer inte att bo i Phuket stad fler gånger men gillar man hårda sängar så är hotellet utmärkt.
Anmäl det här omdömet
Magnus E. Ensamresenär Sweden, den 11 november 2012
Välskött hotell

Prisvärt lugnt läge bra personal Mkt fräscht!
7,3
Har bott här flera gånger och gillar hotellet o det lugna läget. Mkf fin swimingpool med bra längd. Vill man ha en lugn och avkopplande hotellvistelse är läget mkt bra, tyst o lugnt om nätterna.
Anmäl det här omdömet
Magnus E. Ensamresenär Sweden, den 9 november 2012
Lugnt läge

Lugnt läge, fin pool, bra personal
7,3
lite i utkanten men lagom gångavstånd till det mesta, bl.a till den lokala marknaden, inte heller så långt till busstation. har bott på detta hotell flera gånger och tycker det är mycket prisvärt! trevlig personal som talar bra engelska, och fräsch välstädade rum. ett mycket bra läge om man vill ha det lugnt o koppla av!
Anmäl det här omdömet
Jeffrey L. Affärsresenär Australia, den 12 maj 2016
Cheap hotel Phuket Town
6
Lacking some facilities such as no kettle/hot water or tea coffee in room, and its a long walk from main downtown area. But the staff are very nice
Anmäl det här omdömet
Vivian L. Familj med äldre barn United Kingdom, den 14 mars 2016
Convenient friendly hotel
6,7
This hotel offers excellent value for money.It is near to Phuket town centre,has a lovely pool area and the staff make every effort to maintain a high level of cleanliness.Check in was quick and the staffwere very polite throughout our stay.I would definately stay here again
Anmäl det här omdömet
Yanika P. Affärsresenär Thailand, den 25 februari 2016
Great

location, staff, room
6,7
great place
Anmäl det här omdömet
Ulla K. Ensamresenär Finland, den 24 februari 2016
Excellent choice

Staff, pool, location
9,3
I booked for 4 days, stayed for some more. The location close to the old town is perfect. All thet needed connections to the beaches, shopping etc are good. Nearby nice restaurants, the staff performance is great and the pool, wow. So peaceful and quiet...it is luxury and for me now all I needed. Will recommend and will return.
Anmäl det här omdömet
Jayne H. Reste med partner United Kingdom, den 4 januari 2016
Cheap and cheerful

Price, comfy bed, pool
8,3
Just stayed for one night- all good. Would stay again
Anmäl det här omdömet
1 - 5 av 5 omdömen
Patra Mansion PhuketPatra Mansion Phuket - GästrumPatra Mansion Phuket - GästrumPatra Mansion Phuket - GästrumPatra Mansion Phuket - GästrumPatra Mansion Phuket - GästrumPatra Mansion Phuket - GästrumPatra Mansion Phuket - GästrumPatra Mansion Phuket - GästrumPatra Mansion Phuket - GästrumPatra Mansion Phuket - GästrumPatra Mansion Phuket - Balkong/terrassPatra Mansion Phuket - PoolPatra Mansion Phuket - PoolPatra Mansion Phuket - PoolPatra Mansion Phuket - Hotellet från utsidanPatra Mansion Phuket - LobbyPatra Mansion Phuket - LobbyPatra Mansion Phuket - Business CenterPatra Mansion Phuket - Hotellet från utsidanPatra Mansion Phuket - TrädgårdPatra Mansion Phuket - LobbyPatra Mansion Phuket - GästrumPatra Mansion Phuket - Gästrum


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B03