Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Pearl Grand Hotel

No. 09, Edward Lane, Colombo 03, Bambalapitiya, Colombo, Sri Lanka (Visa på karta)

Boka nu!

Pearl Grand Hotel Colombo - Gästrum Pearl Grand Hotel Colombo - Gästrum Pearl Grand Hotel Colombo - Hotellet från insidan Pearl Grand Hotel Colombo - Gästrum Pearl Grand Hotel Colombo - Gästrum Pearl Grand Hotel Colombo - Gästrum Pearl Grand Hotel Colombo - Gästrum Pearl Grand Hotel Colombo - Gästrum Pearl Grand Hotel Colombo - Gästrum Pearl Grand Hotel Colombo - Gästrum Pearl Grand Hotel Colombo - Gästrum Pearl Grand Hotel Colombo - Gästrum Pearl Grand Hotel Colombo - Gästrum Pearl Grand Hotel Colombo - Gästrum Pearl Grand Hotel Colombo - Gästrum Pearl Grand Hotel Colombo - Gästrum
Pearl Grand Hotel Colombo - Gästrum Pearl Grand Hotel Colombo - Gästrum Pearl Grand Hotel Colombo - Gästrum Pearl Grand Hotel Colombo - Badrum Pearl Grand Hotel Colombo - Badrum Pearl Grand Hotel Colombo - Lobby Pearl Grand Hotel Colombo - Lobby Pearl Grand Hotel Colombo - Lobby Pearl Grand Hotel Colombo - Lobby Pearl Grand Hotel Colombo - Restaurang Pearl Grand Hotel Colombo - Restaurang Pearl Grand Hotel Colombo - Restaurang
Område: Bambalapitiya Antal rum: 90
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,7

baserat på 493
omdömen

Valuta för pengarna
7,5
Läge
8,0
Personal
7,6
Hotellets Skick/Renlighet
8,1
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
7,1
Alla omdömen (493)
Sortera efter:
Bernt N. Reste med partner Sweden, den 5 mars 2015
Feedback

comfort läge personal
9,3
Vistelsen var bra det enda som kan förbättras är utbudet på frukosten.
Anmäl det här omdömet
Patrick O. Reste med partner Sweden, den 30 maj 2013
Trevligt hotell

Rummet, läget, omgivning
8,7
Anmäl det här omdömet
Patrick O. Reste med partner Sweden, den 14 maj 2013
Bra standard!

Sängen, balkong, läget
8,3
Anmäl det här omdömet
Patrick O. Reste med partner Sweden, den 23 april 2013
Perfekt!

läget, rummen, balkong
8,3
Perfekt då hotellet ligger nära shopping tex Romafour och Barefoot. Bästa med rummen är att det finns balkong och att sängen är skön. Ingen fantast av hotellets frukost men helt ok. Hotellet serverar ingen alkohol så den får man köpa utanför och ta med till rummet.
Anmäl det här omdömet
Goran E. Familj med småbarn Sweden, den 7 april 2013
Okej hotell med hyfsat läge

Stort rum, fin pool, bra reception
6,7
Vi hade ett rymligt familjerum med en dubbelsäng och två enkelsängar. Badrummet var relativt litet men duschen var rymlig. Allt var rent och fräscht. Restaurangen hade dålig service och serverar ingen alkohol. Frukostbuffen var ok men det internationella utbudet var begränsat. Poolen på taket var verkligen fin.
Anmäl det här omdömet
Joacim K. Reste med partner Sweden, den 10 januari 2013
Centralt och prisvärt

Ligger centralet, nära till bra restauranger och shopping, fin pool.
8,7
Rummet var fint men litet. Bra med utrustning i rummet. Frukostbuffen var helt okej. Riktigt prisvärt. Ett litet minus var att trots att hotellet var nyöppnat kändes badrummet redan lite slitet. Personalen var mycket hjälpsamma. När jag fråga efter packningstejp gick dom till och med och köpte en rulle åt mig. Kan absolut rekommendera detta hotell!
Restaurangtips: Bara några gator från hotellet ligger flera bra restauranger som t ex Cricket club.
Anmäl det här omdömet
Laura M. Reste med partner United States of America, den 26 augusti 2015
Great hotel and location

Staff friendliness, location, cleanliness
9,7
This hotel was a great recommendation from our driver. It was very clean, excellent location, very good food and pleasant staff. The roof top views were beautiful and the free foot massage was great. Very good value and highly recommended.
Anmäl det här omdömet
Raniya M. Ensamresenär Maldives, den 25 augusti 2015
Very friendly staff

welcoming staff, Clean, good location
9,7
i stayed here just for a single night, check in was very smooth , took me only 5 mins to get my keys to the room with a complementary foot massage and internet voucher. Room was clean and spacious. Fridge was stuffed with soft drinks and juices. As a general rule the checkout time is at 12 , since my flight was at 6 in the evening I requested the staff at the counter if I could make a late checkout. Surprisingly she offered me until 3pm. It was enough time for me to get refs he'd after finishing my business meeting in the morning. I would recommend this place for any traveller looking for a good hotel in the city center.
Anmäl det här omdömet
Morten R. Familj med äldre barn Denmark, den 23 augusti 2015
Liars! Unthrustworthy and bad service

none
3,7
Reception promised us we could stay until plane left from Airport next evening for a half day payment.So we moved in and unpacked our suitcases the evening before flying out. Next morning they wouldent keep their promise, reception refused to let me talk to the manager, and we had no other option than moving to another hotel. It should be noted that we had written in advance also with our request, they dident bother answering our mail!
Anmäl det här omdömet
Shaneez I. Reste med partner Maldives, den 15 augusti 2015
Please replace new towels

Good stuff
6,3
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Pearl Grand Hotel ColomboPearl Grand Hotel Colombo - GästrumPearl Grand Hotel Colombo - GästrumPearl Grand Hotel Colombo - Hotellet från insidanPearl Grand Hotel Colombo - GästrumPearl Grand Hotel Colombo - GästrumPearl Grand Hotel Colombo - GästrumPearl Grand Hotel Colombo - GästrumPearl Grand Hotel Colombo - GästrumPearl Grand Hotel Colombo - GästrumPearl Grand Hotel Colombo - GästrumPearl Grand Hotel Colombo - GästrumPearl Grand Hotel Colombo - GästrumPearl Grand Hotel Colombo - GästrumPearl Grand Hotel Colombo - GästrumPearl Grand Hotel Colombo - GästrumPearl Grand Hotel Colombo - GästrumPearl Grand Hotel Colombo - GästrumPearl Grand Hotel Colombo - GästrumPearl Grand Hotel Colombo - GästrumPearl Grand Hotel Colombo - BadrumPearl Grand Hotel Colombo - BadrumPearl Grand Hotel Colombo - LobbyPearl Grand Hotel Colombo - LobbyPearl Grand Hotel Colombo - LobbyPearl Grand Hotel Colombo - LobbyPearl Grand Hotel Colombo - RestaurangPearl Grand Hotel Colombo - RestaurangPearl Grand Hotel Colombo - RestaurangPearl Grand Hotel Colombo - RestaurangPearl Grand Hotel Colombo - RestaurangPearl Grand Hotel Colombo - Balkong/terrassPearl Grand Hotel Colombo - OmgivningarPearl Grand Hotel Colombo - Hotellet från insidanPearl Grand Hotel Colombo - FaciliteterPearl Grand Hotel Colombo - PoolPearl Grand Hotel Colombo - PoolPearl Grand Hotel Colombo - PoolPearl Grand Hotel Colombo - PoolPearl Grand Hotel Colombo - ReceptionPearl Grand Hotel Colombo - Business CenterPearl Grand Hotel Colombo - Business CenterPearl Grand Hotel Colombo - Hotellet från utsidanPearl Grand Hotel Colombo - Hotellet från utsidanPearl Grand Hotel Colombo - FaciliteterPearl Grand Hotel Colombo - Faciliteter


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B07