Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Pearl Hotel

42 Montri Road, Muang, Phuket Stad, Phuket, Thailand 83000 (Visa på karta)

Boka nu!

Pearl Hotel Phuket - Gästrum Pearl Hotel Phuket - Gästrum Pearl Hotel Phuket - Gästrum Pearl Hotel Phuket - Gästrum Pearl Hotel Phuket - Gästrum Pearl Hotel Phuket - Badrum Pearl Hotel Phuket - Restaurang Pearl Hotel Phuket - Restaurang Pearl Hotel Phuket - Restaurang Pearl Hotel Phuket - Gästrum Pearl Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Pearl Hotel Phuket - Lobby Pearl Hotel Phuket - Hotellet från insidan Pearl Hotel Phuket - Lobby Pearl Hotel Phuket - Mötesrum Pearl Hotel Phuket - Mötesrum
Pearl Hotel Phuket - Mötesrum Pearl Hotel Phuket - Restaurang Pearl Hotel Phuket - Pool Pearl Hotel Phuket - Pool Pearl Hotel Phuket - Mötesrum Pearl Hotel Phuket - Mötesrum Pearl Hotel Phuket - Gästrum Pearl Hotel Phuket - Gästrum
Område: Phuket Stad Antal rum: 212

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,9

baserat på 119
omdömen

Valuta för pengarna
6,9
Läge
7,7
Personal
6,4
Hotellets Skick/Renlighet
6,6
Bekvämligheter på rummet
7,4
Mat/Middag
6,4
Alla omdömen (119)
Sortera efter:
Thomas S. Reste med partner Sweden, den 4 mars 2013
helt ok hotell, centralt

centralt och med ok frukost
7
Lite mkt oväsen eftersom det var mitt i stan, väldigt litet rum och ganska så gammalt/nedgånget. Poolen var väldigt fin i varje fall. Phuket town som ställe är inget jag rekommenderar, karon beach verkar mkt trevligare och har också bra prisläge. Detta hotellet låg nära färjan till phi phi, vilket var bra.
Peter K. Ensamresenär Sweden, den 31 mars 2012
Slitet hotell men ok

Bra frukost och lunchställe och väldigt nära till massage
6,3
Slitet hotel men med gångavstånd till Robinson och Expo. Massage parlor i samma hotell för den som har lust med sånt
Anders B. Reste med partner Sweden, den 3 februari 2012
Trevligt hotell

Tyst, bra läge.
7,3
Det var ett bra rum. Vi hade aldrig igång AC för den lät för högt. Hyggligt för att övernatta en natt. Inte för några längre vistelser. Då måste man ha öronproppar för AC:en. Frukosten var bra. Vi saknade bara yoghurten. Bra personal.
Restaurangtips: Den italenska restaurangen La Gaetana ligger i Phuket Där har de fantastisk mat och jätteroligt miljö. Gå dit och ät om ni gillar italenskt. Telefon: 076 250 523 Mobile: 081 397 1227 En länk till La Gaetana http://www.phuket.com/magazine/la-gaetana.htm
Per J. Familj med småbarn Sweden, den 26 januari 2012
Bra läge, lite slitet

Det ligger nära shopping
5,3
Ett ganska slitet hotell, märks att det varit med ett tag. Stora fläckar på heltäckningsmattan. Vi hade bokat för 6 nätter men valde att checka ut redan efter en natt. Det ligger centralt i Phuket Town men omgivningarna är inte så jättetrevliga.
Lena O. Familj med äldre barn Sweden, den 6 januari 2012
Centralt läge med trevlig och hjälpsam personal

Centralt läge,rena fräscha rum och trevlig,hjälpsam personal
8,7
Ett rent och fräscht hotell med centralt läge.Gångavstånd till både shopping och matställen.Kykskåp på rummen och gratis vatten på flaskor.Trevlig och hjälpsam personal,som hjälpte till att kontrollera flygavgångar och bokade transfer till oss.Litet men fräscht poolområde. Toaletter och dusch ute vid poolområdet-även dom fräscha.
Tips om shopping: Ett bra köpcentrum är Expo som ligger på gångavstånd från hotellet med många små affärer i.Mest kläder men mycket fint och billigt. Köpcentrum Robinson-även det på gångavstånd från Pearl hotel, med många affärer. Robinsson är dyrare men har mera märkeskläder i "orginal"
Rolf J. Reste med partner Sweden, den 7 mars 2011
Slitet men centralt, bra restaurang

Olika ankrätter i restaurangen på våning 12
6,3
Vänlig personal, slitna rum. Hotellet har ett bra centralt läge för att se den gamla stadskärnan. Men fråga inte efter massage på hotellet då kommer ni till ett harem av vackra flickor som allt utom vanlig Thai massage. Peking Duck på våning 12 är superb.
Jurarat R. Reste med partner Thailand, den 16 april 2015
Not many service

Near the city
6,3
We stayed just 1night,,it was good
Joanne S. Reste med partner Australia, den 17 januari 2015
Newly refurbished rooms very spacious and pleasant

Location. Comfort, size and cleanliness of room. Pool.
7,7
The Pearl Hotel looks awful from the outside! Once you step inside, however, you see that it is steeped in history. We stayed on one of the newly refurbed rooms and it was very nice. It was spacious, modern, spotless and offered a great view across the city. Air-con and TV worked and the window opened. There is no balcony. The wifi was intermittent during our stay. The pool area was quiet and charming, although the pool looked a bit dirty. We did not have any food or drink in the hotel.
Stephanie D. Reste med partner Australia, den 9 januari 2015
nice hotel. good location. modern rooms

room, restaurant, clean
8,7
Hans H. Reste med partner Germany, den 8 januari 2015
BIGGG ROOM

location, size of room, breakfast
7,3
We had a large big room here on floor 5 with view to the palace. Nice clean bathroom with radio in the shower. Kitchenette provided. Great breakfast buffet included - next door to the hotel. The lounge seemed "posh" but after all it was just a nice and clean hotel with a giant room. Nothing special but absolutely good enough for a night. Funny - when returning late that evening, the receptionist still tried to arrange "massage girls" for us :-)

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Pearl Hotel PhuketPearl Hotel Phuket - GästrumPearl Hotel Phuket - GästrumPearl Hotel Phuket - GästrumPearl Hotel Phuket - GästrumPearl Hotel Phuket - GästrumPearl Hotel Phuket - BadrumPearl Hotel Phuket - RestaurangPearl Hotel Phuket - RestaurangPearl Hotel Phuket - RestaurangPearl Hotel Phuket - GästrumPearl Hotel Phuket - Hotellet från utsidanPearl Hotel Phuket - LobbyPearl Hotel Phuket - Hotellet från insidanPearl Hotel Phuket - LobbyPearl Hotel Phuket - MötesrumPearl Hotel Phuket - MötesrumPearl Hotel Phuket - MötesrumPearl Hotel Phuket - RestaurangPearl Hotel Phuket - PoolPearl Hotel Phuket - PoolPearl Hotel Phuket - MötesrumPearl Hotel Phuket - MötesrumPearl Hotel Phuket - GästrumPearl Hotel Phuket - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B08