Mitt konto (logga in)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Pensiri House

112 Moo 5,Saku ,Naiyang Beach, Thalang, Naiyang / Naithon, Phuket, Thailand 83110 (Visa karta)

Boka nu!

Pensiri House Phuket - Gästrum Pensiri House Phuket - Gästrum Pensiri House Phuket - Gästrum Pensiri House Phuket - Gästrum Pensiri House Phuket - Gästrum Pensiri House Phuket - Svit Pensiri House Phuket - Hotellet från insidan Pensiri House Phuket - Balkong/terrass Pensiri House Phuket - Balkong/terrass Pensiri House Phuket - Hotellet från insidan Pensiri House Phuket - Restaurang Pensiri House Phuket - Restaurang Pensiri House Phuket - Café Pensiri House Phuket - Café Pensiri House Phuket - Reception Pensiri House Phuket - Omgivningar
Pensiri House Phuket - Omgivningar
Läge: Naiyang / Naithon Antal rum: 7
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,7

från 181 recensioner

Valuta för pengarna
8,2
Läge
7,5
Personal
7,6
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,0
Mat/Middag
6,4
Alla recensioner (181)
Madeleine F. Ensamresenär Sweden, den 30 januari 2013
Ok hotell

Trevlig personal
6
Inte mycket frukost att välja på men restaurangerna ligger bara 5 min därifrån
Lars-Ake A. Reste med partner Sweden, den 12 januari 2013
Helt okey

Rent o billigt, nära flygplatsen.
6,3
Långt o gå till frukost, ända nere vid huvudgatan, men en promenad skadar väl inte.
Kicki C. Reste med partner Sweden, den 31 december 2012
Enkelt hotell

AC och Kylskåp
8
detta var ett enkelt hotell med ac och kylskåp på rummet. det fanns en affär i anslutning till hotellet där man kunde hyra moppe för en billig peng, bath för en heldag. hotellet erbjöd frukost men vi åt aldrig där för atmosfären kunde varit bättre. däremot så fick man en kupong för att få 20% rabatt på maten på en speciell restaurang nere vid stranden (komer dock inte ihåg namnet). personalen var mycket trevlig på hotellet. vi var här i 4 nätter och fick nästan lite "lappsjuka", tyvärr så finns det inte så mycket att göra i nai yang.
Restaurangtips: Alla restauranger låg nere vid stranden, där dom dukade upp bord nästan ända ner till vattenbrynet.
Torben S. Reste med partner Sweden, den 13 april 2012
Litet trevligt guesthouse, nära till flygplatsen.

Hotellets litenhet och den minimarket som låg på bottenvåningen
7,3
Vi stannade de två sista nätterna på Phuket innan vi skulle vidare till Sverige. Vi valde Pensiri på grund av närheten till flygplatsen. Rummet var helt ok och frukosten likaså. Hotellet ligger 5 minuters promenad från stranden. Vi tycker att det passade oss perfekt för "transferövernattning" innan hemresan och skulle nog kunna tänka oss att välja det igen, ifall våra resplaner någon gång i framtiden skulle ta sig samma väg igen.
Per G. Ensamresenär Sweden, den 29 februari 2012
Mycket prisvärt

Fräsht
6,7
stort rum med dusch,lite dålig belysning i badrummet och inget varmvatten vid handfatet.god tillgång på varmvatten i duschen. stor balkong. rena sängkläder och handdukar. väl fungerande ac. safebox ( som dock stod lös i garderoben!). bodde bara två nätter som en " mellanlandning " men ser inga problem att bo där längre tid. 5 min gångväg till strander & restauranger via en genväg som dock är mycket dåligt upplyst vid mörker. som helhet ett mycket prisvärt boende.
Lizette L. Ensamresenär Sweden, den 14 januari 2012
Nära till stranden och fräscha rum

rent & fräscht, 5 min till stranden
8
Pensiri house var utmärkt för mig som stannade 2 veckor själv. Rent och fräscht rum med egen toalett ac och tv. Även minimarket i samma byggnad och tillgång till frukost. Bara 5 minuter gångväg till stranden där du även får 10% rabatt på notan på Phen´s restaurang eftersom du bor på pensiri house.
Craig D. Reste med partner Canada, den 10 mars 2014
Close to airport, Perfect for late flight

Close to Airport... Price...
6,3
We had a late flight from Chiang Mai to Phuket and we arrived quite late (after 12am). I had emailed the hotel to let them know we would be in late and they assured me that someone would be there to check us in. Upon arrival all the lights were out, luckily there was a drunk guest who had just arrived at the hotel and he was able to let us in. He tried to get in contact with someone to help us.. After a long day, the last thing we wanted to deal with was this.. After trying to find a phone number or some sort of contact info, we ended up having to wake up a guest sleeping right next to reception and she somehow got in contact with the owners, who finally woke up and gave us a room.. Very unsatisfied with the service, but the next day Pong did set up a transfer to the ferry port. Breakfast was very confusing because there was no actual explanation where it was, very disorganized and cluttered? We were glad to get out of there.. But it did the trick as its close to the airport. I would by no means stay here longer than 1 night, as there are no nearby restaurants or anything.
Greg S. Affärsresenär United States of America, den 8 mars 2014
Not too far to the beach!

A nice walk to the beach, easy commute to the airport, clean
5,7
Room was normal, clean, nothing outstanding. Quiet area, 300 meters walk to the beach and 2 kms to the airport. I had a motorcycle so it was easy to get around. Without a motorcycle it would be a bit more difficult.
Joergen B. Reste med partner Denmark, den 8 mars 2014
nice and clean

quiet surroundings
6
Soo K. Familj med småbarn Malaysia, den 3 mars 2014
Bad Tempered Service, Always Scold Customers!

Nothing
5
The Owner is fierce, scold a lot, no discussion at all!! Rude attitude, stay at there must use their taxi, no price negotiation for the expensive taxi, can not call for cheaper taxi, if not, the other taxi driver will get scolded by Pensiri House's Owner. People who stay at Pensiri House, no other taxi service dare to fetch us because of the owner attitude!!!!

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Pensiri House PhuketPensiri House Phuket - GästrumPensiri House Phuket - GästrumPensiri House Phuket - GästrumPensiri House Phuket - GästrumPensiri House Phuket - GästrumPensiri House Phuket - SvitPensiri House Phuket - Hotellet från insidanPensiri House Phuket - Balkong/terrassPensiri House Phuket - Balkong/terrassPensiri House Phuket - Hotellet från insidanPensiri House Phuket - RestaurangPensiri House Phuket - RestaurangPensiri House Phuket - CaféPensiri House Phuket - CaféPensiri House Phuket - ReceptionPensiri House Phuket - OmgivningarPensiri House Phuket - Omgivningar


AS-AGWEB-3C08