eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Pensiri House

112 Moo 5,Saku ,Naiyang Beach, Thalang, Naiyang / Naithon, Phuket, Thailand 83110 (Visa karta)

Boka nu!

Pensiri House Phuket - Gästrum Pensiri House Phuket - Gästrum Pensiri House Phuket - Faciliteter Pensiri House Phuket - Gästrum Pensiri House Phuket - Gästrum Pensiri House Phuket - Entré Pensiri House Phuket - Sevärdheter i närheten Pensiri House Phuket - Faciliteter Pensiri House Phuket - Omgivningar Pensiri House Phuket - Fritidsfaciliteter Pensiri House Phuket - Restaurang Pensiri House Phuket - Balkong/terrass Pensiri House Phuket - Omgivningar Pensiri House Phuket - Lobby Pensiri House Phuket - Faciliteter Pensiri House Phuket - Lobby
Pensiri House Phuket - Faciliteter Pensiri House Phuket - Faciliteter Pensiri House Phuket - Badrum Pensiri House Phuket - Badrum Pensiri House Phuket - Faciliteter Pensiri House Phuket - Hotellet från insidan Pensiri House Phuket - Faciliteter Pensiri House Phuket - Butiker
Område: Naiyang / Naithon Antal rum: 7
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,7

från 188 recensioner

Valuta för pengarna
8,2
Läge
7,5
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
8,3
Bekvämligheter på rummet
8,0
Mat/Middag
6,4
Alla recensioner (188)
Sortera efter:
Madeleine F. Ensamresenär Sweden, den 30 januari 2013
Ok hotell

Trevlig personal
6
Inte mycket frukost att välja på men restaurangerna ligger bara 5 min därifrån
Lars-Ake A. Reste med partner Sweden, den 12 januari 2013
Helt okey

Rent o billigt, nära flygplatsen.
6,3
Långt o gå till frukost, ända nere vid huvudgatan, men en promenad skadar väl inte.
Kicki C. Reste med partner Sweden, den 31 december 2012
Enkelt hotell

AC och Kylskåp
8
detta var ett enkelt hotell med ac och kylskåp på rummet. det fanns en affär i anslutning till hotellet där man kunde hyra moppe för en billig peng, bath för en heldag. hotellet erbjöd frukost men vi åt aldrig där för atmosfären kunde varit bättre. däremot så fick man en kupong för att få 20% rabatt på maten på en speciell restaurang nere vid stranden (komer dock inte ihåg namnet). personalen var mycket trevlig på hotellet. vi var här i 4 nätter och fick nästan lite "lappsjuka", tyvärr så finns det inte så mycket att göra i nai yang.
Restaurangtips: Alla restauranger låg nere vid stranden, där dom dukade upp bord nästan ända ner till vattenbrynet.
Torben S. Reste med partner Sweden, den 13 april 2012
Litet trevligt guesthouse, nära till flygplatsen.

Hotellets litenhet och den minimarket som låg på bottenvåningen
7,3
Vi stannade de två sista nätterna på Phuket innan vi skulle vidare till Sverige. Vi valde Pensiri på grund av närheten till flygplatsen. Rummet var helt ok och frukosten likaså. Hotellet ligger 5 minuters promenad från stranden. Vi tycker att det passade oss perfekt för "transferövernattning" innan hemresan och skulle nog kunna tänka oss att välja det igen, ifall våra resplaner någon gång i framtiden skulle ta sig samma väg igen.
Per G. Ensamresenär Sweden, den 29 februari 2012
Mycket prisvärt

Fräsht
6,7
stort rum med dusch,lite dålig belysning i badrummet och inget varmvatten vid handfatet.god tillgång på varmvatten i duschen. stor balkong. rena sängkläder och handdukar. väl fungerande ac. safebox ( som dock stod lös i garderoben!). bodde bara två nätter som en " mellanlandning " men ser inga problem att bo där längre tid. 5 min gångväg till strander & restauranger via en genväg som dock är mycket dåligt upplyst vid mörker. som helhet ett mycket prisvärt boende.
Lizette L. Ensamresenär Sweden, den 14 januari 2012
Nära till stranden och fräscha rum

rent & fräscht, 5 min till stranden
8
Pensiri house var utmärkt för mig som stannade 2 veckor själv. Rent och fräscht rum med egen toalett ac och tv. Även minimarket i samma byggnad och tillgång till frukost. Bara 5 minuter gångväg till stranden där du även får 10% rabatt på notan på Phen´s restaurang eftersom du bor på pensiri house.
Parada P. Affärsresenär Thailand, den 26 juni 2014
economic price and near air port

near air port, near nature environment with sea & sand
8
short stay for airport trip.
Jonathan K. Reste med partner Ireland, den 20 juni 2014
Superb, great place ,Air Con is like a freezer box

Air Con Air Con Air Con :,)
10
Week....... . ....................................
Abul M. Familj med småbarn India, den 12 juni 2014
Good, money for worth

1 Beach is nearby 2 Can hire bike 3 Quite n peaceful
7,7
Its good money for worth hotel. Clean n tidy beach is nearby but far from main city of Phuket.
Craig D. Reste med partner Canada, den 10 mars 2014
Close to airport, Perfect for late flight

Close to Airport... Price...
6,3
We had a late flight from Chiang Mai to Phuket and we arrived quite late (after 12am). I had emailed the hotel to let them know we would be in late and they assured me that someone would be there to check us in. Upon arrival all the lights were out, luckily there was a drunk guest who had just arrived at the hotel and he was able to let us in. He tried to get in contact with someone to help us.. After a long day, the last thing we wanted to deal with was this.. After trying to find a phone number or some sort of contact info, we ended up having to wake up a guest sleeping right next to reception and she somehow got in contact with the owners, who finally woke up and gave us a room.. Very unsatisfied with the service, but the next day Pong did set up a transfer to the ferry port. Breakfast was very confusing because there was no actual explanation where it was, very disorganized and cluttered? We were glad to get out of there.. But it did the trick as its close to the airport. I would by no means stay here longer than 1 night, as there are no nearby restaurants or anything.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Pensiri House PhuketPensiri House Phuket - GästrumPensiri House Phuket - GästrumPensiri House Phuket - FaciliteterPensiri House Phuket - GästrumPensiri House Phuket - GästrumPensiri House Phuket - EntréPensiri House Phuket - Sevärdheter i närhetenPensiri House Phuket - FaciliteterPensiri House Phuket - OmgivningarPensiri House Phuket - FritidsfaciliteterPensiri House Phuket - RestaurangPensiri House Phuket - Balkong/terrassPensiri House Phuket - OmgivningarPensiri House Phuket - LobbyPensiri House Phuket - FaciliteterPensiri House Phuket - LobbyPensiri House Phuket - FaciliteterPensiri House Phuket - FaciliteterPensiri House Phuket - BadrumPensiri House Phuket - BadrumPensiri House Phuket - FaciliteterPensiri House Phuket - Hotellet från insidanPensiri House Phuket - FaciliteterPensiri House Phuket - Butiker


AS-AGWEB-3C01