Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Phuket Graceland Resort & Spa

190 Thaweewong Road, Patong, Phuket, Thailand (Visa på karta)

Boka nu!

Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gästrum Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Trädgård Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gästrum Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pool Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pool Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pool Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pool Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pool Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidan Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidan Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pool Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Utsikt Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Balkong/terrass Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gästrum Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gym Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Faciliteter
Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gästrum Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Faciliteter Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Faciliteter Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pool Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gästrum Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gästrum Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Faciliteter Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gästrum Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gästrum Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gästrum Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gästrum Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gästrum
Område: Patong Antal rum: 600
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

baserat på 709
omdömen

Valuta för pengarna
7,6
Läge
8,4
Personal
7,6
Hotellets Skick/Renlighet
7,9
Bekvämligheter på rummet
7,9
Mat/Middag
7,7
Alla omdömen (709)
Sortera efter:
Andreas A. Familj med småbarn Sweden, den 13 juli 2015
graceland

poolen, läget och lugnet utanför hotellet
7,3
vår vistelse på hotellet var mycket angenämt. Men jag anser inte att ett 5 - stjärnigt hotell är så pass lyhört som detta. Allt prat hörde mer än väl in i rummet och smällande från grannarnas dörrar var fruktansvärt! Tur att ungarna sober som stockar än så länge i alla fall, men värre för en annan som är lättväckt.
Anmäl det här omdömet
Marcus D. Reste med partner Sweden, den 31 mars 2015
Skenet bedrar!

Poolen, Läget, thats it
4,7
Vi bodde i den nya sunwingavdelningen, för att vara 1 år gammalt var det väldigt slitet.. internet fungerade aldrig, även fast vi köpte "uppgraderat" internet...värdelöst. Poolen va så grumlig att man inte kunde se fötterna på botten. dem hade tydligen problem med pumparna, så under 2 veckor fick dem rengöra den varje morgon så då vaknade man av massa pooltekniker som sprang runt o skrek med slangar o hej o hå. dem sista dagarna va poolen underbar.. väldigt bra.. speciellt vi som bodde i rummet med poolaccess.. Frukosten va katastrof. torr äcklig bacon, socker med xtra socker till juice.. ostskivorna tjocka som en iphone.. Jag skulle inte rekomendera detta hotell. jag tror dem flesta 4stjärniga hotellet skulle slå detta hotell.. jag e inte den som klagar men nej detta hotell va inte värt besöket.. titta på ett annat..
Anmäl det här omdömet
Ulf A. Reste med partner Sweden, den 1 mars 2015
Bra hotell

Fantastiskt trevligt hotell med mycket pooler samt bra service. Två frukostrestauranger med stort utbud. Rent och snyggt med trevlig personal
9,3
Mycket bra
Anmäl det här omdömet
Ulf A. Reste med partner Sweden, den 22 februari 2015
Trevligt hotell

Mycket nära stranden ( hotellet håller med strandhandukar), Flera frukostmatsalar samt lungt läge trots ganska centralt i Patong
9
Mycket bra vistelse
Anmäl det här omdömet
Ali R. Familj med äldre barn Sweden, den 23 mars 2012
Tjusigt hotell och trevlig personal" Utmärkt läge

Närhet till stan o strand, allt var perfekt.
10
Kommer säkerligen att boka på samma hotel vid nästa tillfälle.
Tips om att göra på hotellet: Gym o träna,Bada o sola, äta o dricka gott
Anmäl det här omdömet
Alfred B. Reste med partner Switzerland, den 26 februari 2012
Hotel O.K.

nahe am Meer, Zentrumsnahe, grosszügige Zimmer und Umgebung
7
für uns war der Aufenthalt perfekt das Zimmer hätten wir gerne Poolside gehabt ansonst alles O.K.
Tips om att göra på hotellet: gut gelegen, nahe am Meer und im Zentrum
Anmäl det här omdömet
Dimitra P. Familj med småbarn Sweden, den 23 januari 2011
Mysigt hotell nära allt

buféen, personalen tillmötesgående, fin trädgård, fin pool
8,3
dåligt att de byggde precis bakom vårt rum men efter två dagar klagade vi och fick byta rum. vårt nya rum var suveränt. däremot var det väldigt lyhört och allt som grannarna gjorde i rummet bredvid hördes ständigt. inte så bra.
Tips om att göra på hotellet: Ni måste testa på hotellets kvälssbuffé. Billigt och prisvärt. Supergod hummer för inga pengar alls och andra fisk och kötträtter.
Anmäl det här omdömet
Budi M. Familj med äldre barn Indonesia, den 29 juli 2015
Good view located And Pool

Halal Food, Pool , clean
7,7
Nice hotel
Anmäl det här omdömet
Yoyoh Y. Familj med småbarn Indonesia, den 26 juli 2015
Very comfy hotel especially for family with young

location, pool, breakfast
9,3
I'm so satisfied and we going to stay in Graceland again if we come to Phuket
Anmäl det här omdömet
Ivana A. Familj med småbarn Indonesia, den 22 juli 2015
Average hotel

size of the room
5,3
I stayed at Phuket Graceland for 5 nights. In general, we were not very happy with the hotel and the service. the room is old and not well maintained. The service was very disappointing, the staff was not helpful and unfriendly. The housekeeping service cleaned up our room everyday but they never refill the complimentary coffee and tea as well as the pool towel. Sometimes they also forgot to refill the complimentary water. One evening, it was raining cat and dog and we just reached the hotel and need to walk into our room. I went to the front desk, trying to borrow an umbrella. The staff insisted that the hotel already provides umbrella in the room. I totally understand that there are 2 umbrellas in the room, but the problem is we need the umbrella to walk into the room. I told her that I will return it in 5 mins once I sent off my family, which includes toddler. She kept refusing. Giving up, we ran into our room and wet all over. Location wise, it was in the end road of patong beach, so it was not very crowded but a bit far from restaurants. they offer big breakfast but no quality control. It’s definitely not a five star hotel.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Phuket Graceland Resort & Spa PhuketPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GästrumPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - TrädgårdPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GästrumPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - PoolPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - PoolPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - PoolPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - PoolPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - PoolPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - PoolPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - UtsiktPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Balkong/terrassPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GästrumPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GymPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - FaciliteterPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GästrumPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - FaciliteterPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - FaciliteterPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - PoolPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GästrumPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GästrumPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - FaciliteterPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GästrumPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GästrumPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GästrumPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GästrumPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GästrumPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GästrumPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GästrumPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GästrumPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GästrumPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GästrumPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GästrumPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GästrumPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GästrumPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GästrumPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GästrumPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GästrumPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Hotellet från utsidanPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Balkong/terrassPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GästrumPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gästrum

Kundrecensioner - Phuket Graceland Resort & Spa, Phuket

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A05