Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Phuket Kata Resort

30/9 Kata Road, Kata, Phuket, Thailand 83100

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

baserat på 192 omdömen

6 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,2
Läge
8,6
Personal
7,9
Hotellets Skick/Renlighet
7,9
Bekvämligheter på rummet
7,6
Mat/Middag
6,8
Alla omdömen (192)
Sortera efter:
Hans G. Reste med partner Sweden, den 21 december 2015
OK hotell med närhet till allt!

Centrala läget, 2 poolområden
7
Ok
Anmäl det här omdömet
Monica L. Familj med äldre barn Sweden, den 9 januari 2013
Kata Pool Lagoon har ett perfekt läge i Kata.

En jättefin frukostbufé.
7,7
Jätte mycket mygg. Mycket fint poolområde. Fina men mycket mörka och myggiga rum.
Tips om att göra på hotellet: Utrusta dig med myggspray så att du kan spraya vid dörren så att du inte blir anfallen av mygg på rummet.
Anmäl det här omdömet
Lena B. Reste med partner Sweden, den 23 november 2012
Utmärkt läge, lagom rum

Har varit på detta hotell innan och gillar det.
8,3
Allt var perfekt, bra service, god mat, trevlig personal.
Anmäl det här omdömet
Mikael O. Reste med partner Sweden, den 12 november 2012
Mysig hotell med bra läge i Kata beach

Lugnt hotell med frächa rum,nära till allt i Kata beach
8,3
Ett bra hotell centralt i Kata beach.Fint pool område med rum runt om samt mycket grönt. Finns även rum med acces till pool,vilket jag bodde i. Stort rum,städas varje dag,trevlig personal. Standard frukost,dock ingen annat pålägg än marmelad/sylt. Finns dock varm mat att välja på,så som bacon,potatis, ägg och olika thai rätter. Lugnt hotell,ca 5 min till stranden perfekt för alla typer av resenärer.
Anmäl det här omdömet
Fredrik S. Reste med partner Sweden, den 18 november 2011
Trevligt hotell

kanon med egen nedgång till polen genom balkongdörren
10
trevlig personal, bra frukost och nära till allt man behöver, resturanger, nattliv, stranden, minimarket, shopping, enda minus är att de inte har gratis wifi!!
Tips om shopping: take the yellow tuk tuk with the driver mr Tiger to karon beach if youd like more "advance" shopping. oterwise i suggest you to take right at the main street and walk some blocks away and take right again and visit resturang cafe opra a visit awsome food and music!
Anmäl det här omdömet
Niclas G. Familj med småbarn Sweden, den 14 augusti 2011
prisvärt

läget och priset
6,7
Hotellet var under viss renovering men med tanke på priset och läget så var det OK. Inget hotell som man hänger på från morgon till kväll men man sover och låter barnen bada i det stora poolområet. Då är ett prisvärt alternativ.
Anmäl det här omdömet
Janelle L. Familj med småbarn Australia, den 17 oktober 2015
Good value great position

Location , pool , cleanliness
4,7
Great stay , breakfast good , pool great , rooms comfortable , small note mosquitoes get under door , if they bother you , best to block or use burn in sense
Anmäl det här omdömet
Daniel D. Ensamresenär Switzerland, den 13 oktober 2015
Quiet Stay, but old place

Pool, location, Stuff
6,3
It was so so la la, first have to fight i get a good room with a good aircon and not noise, but then was ok, stay queit and without problems
Anmäl det här omdömet
Eik S. Familj med äldre barn Malaysia, den 26 september 2015
The hotel is good, comfortable & value for money

The hotel is clean, convenient and quiet. Near to kata beach and
9,7
It very good. The environment there is clean and quiet. Room is comfortable. It's near by the kata beach about 200 meters away. The room is near by the poolside and the swimming pool is clean. My children love it very much.
Anmäl det här omdömet
Wu S. Affärsresenär China, den 30 augusti 2015
Back up battery

Convenience; clean and quiet
7,7
Overall is good Except the power cut off night That night on duty the receptionist should take the customer services course Rude and impolite I was asking her the situation, she said is under her control, just want to know anyone to fix the problem, I told her. Very hot inside the room, she relied every rooms are very hot. The way she express , will upset any customers here.
Anmäl det här omdömet
1 - 6 av 6 omdömen
Phuket Kata Resort PhuketPhuket Kata Resort Phuket - RestaurangPhuket Kata Resort Phuket - GästrumPhuket Kata Resort Phuket - FritidsfaciliteterPhuket Kata Resort Phuket - PoolPhuket Kata Resort Phuket - PoolPhuket Kata Resort Phuket - RestaurangPhuket Kata Resort Phuket - GästrumPhuket Kata Resort Phuket - RestaurangPhuket Kata Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteterPhuket Kata Resort Phuket - PoolPhuket Kata Resort Phuket - RestaurangPhuket Kata Resort Phuket - RestaurangPhuket Kata Resort Phuket - GästrumPhuket Kata Resort Phuket - GästrumPhuket Kata Resort Phuket - PoolPhuket Kata Resort Phuket - GästrumPhuket Kata Resort Phuket - GästrumPhuket Kata Resort Phuket - GästrumPhuket Kata Resort Phuket - PoolPhuket Kata Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteterPhuket Kata Resort Phuket - FritidsfaciliteterPhuket Kata Resort Phuket - GästrumPhuket Kata Resort Phuket - RestaurangPhuket Kata Resort Phuket - BadrumPhuket Kata Resort Phuket - EntréPhuket Kata Resort Phuket - ReceptionPhuket Kata Resort Phuket - PoolPhuket Kata Resort Phuket - GästrumPhuket Kata Resort Phuket - EntréPhuket Kata Resort Phuket - PoolPhuket Kata Resort Phuket - ReceptionPhuket Kata Resort Phuket - ReceptionPhuket Kata Resort Phuket - EntréPhuket Kata Resort Phuket - EntréPhuket Kata Resort Phuket - ReceptionPhuket Kata Resort Phuket - GästrumPhuket Kata Resort Phuket - GästrumPhuket Kata Resort Phuket - GästrumPhuket Kata Resort Phuket - Mat och dryckPhuket Kata Resort Phuket - GästrumPhuket Kata Resort Phuket - GästrumPhuket Kata Resort Phuket - GästrumPhuket Kata Resort Phuket - GästrumPhuket Kata Resort Phuket - ReceptionPhuket Kata Resort Phuket - PoolPhuket Kata Resort Phuket - PoolPhuket Kata Resort Phuket - Entré


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C04