Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Phuket Kata Resort

30/9 Kata Road, Kata, Phuket, Thailand 83100

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

baserat på 213 omdömen

7 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,2
Läge
8,6
Personal
7,8
Hotellets Skick/Renlighet
7,9
Bekvämligheter på rummet
7,6
Mat/Middag
6,8
Alla omdömen (213)
Sortera efter:
Johanna O. Ensamresenär Sweden, den 10 april 2016
Mycket bra hotell
5,3
Ett mycket bra hotell, trevlig personal
Hans G. Reste med partner Sweden, den 21 december 2015
OK hotell med närhet till allt!

Centrala läget, 2 poolområden
7
Ok
Monica L. Familj med äldre barn Sweden, den 9 januari 2013
Kata Pool Lagoon har ett perfekt läge i Kata.

En jättefin frukostbufé.
7,7
Jätte mycket mygg. Mycket fint poolområde. Fina men mycket mörka och myggiga rum.
Tips om att göra på hotellet: Utrusta dig med myggspray så att du kan spraya vid dörren så att du inte blir anfallen av mygg på rummet.
Lena B. Reste med partner Sweden, den 23 november 2012
Utmärkt läge, lagom rum

Har varit på detta hotell innan och gillar det.
8,3
Allt var perfekt, bra service, god mat, trevlig personal.
Mikael O. Reste med partner Sweden, den 12 november 2012
Mysig hotell med bra läge i Kata beach

Lugnt hotell med frächa rum,nära till allt i Kata beach
8,3
Ett bra hotell centralt i Kata beach.Fint pool område med rum runt om samt mycket grönt. Finns även rum med acces till pool,vilket jag bodde i. Stort rum,städas varje dag,trevlig personal. Standard frukost,dock ingen annat pålägg än marmelad/sylt. Finns dock varm mat att välja på,så som bacon,potatis, ägg och olika thai rätter. Lugnt hotell,ca 5 min till stranden perfekt för alla typer av resenärer.
Fredrik S. Reste med partner Sweden, den 18 november 2011
Trevligt hotell

kanon med egen nedgång till polen genom balkongdörren
10
trevlig personal, bra frukost och nära till allt man behöver, resturanger, nattliv, stranden, minimarket, shopping, enda minus är att de inte har gratis wifi!!
Tips om shopping: take the yellow tuk tuk with the driver mr Tiger to karon beach if youd like more "advance" shopping. oterwise i suggest you to take right at the main street and walk some blocks away and take right again and visit resturang cafe opra a visit awsome food and music!
Niclas G. Familj med småbarn Sweden, den 14 augusti 2011
prisvärt

läget och priset
6,7
Hotellet var under viss renovering men med tanke på priset och läget så var det OK. Inget hotell som man hänger på från morgon till kväll men man sover och låter barnen bada i det stora poolområet. Då är ett prisvärt alternativ.
Alexey M. Familj med småbarn Russia, den 11 maj 2016
Good place
6
Not the 'first line', but sea is not far and all facilities at hand.
Belinda N. Gruppresenär Australia, den 6 maj 2016
Great location, budget friendly and close to the b
6
We stayed for 8 nights. Our room had 2 single beds so asked to move to a double bed which was no problem.big rooms and the air con works well. Housekeeping staff were very friendly and did a great job. Breakfast was good, had lots of variety from local to western food. Nice and quiet. Beer prices at the pool bar are too expensive. With 8 people we would of sat and drank in the pool but decided not to as it would cost a fortune. We would stay here again
Deanna E. Reste med partner Myanmar, den 22 april 2016
Good value
5,3
Location was great. We had a pool access room that was very comfortable.
1 - 7 av 7 omdömen
Phuket Kata Resort PhuketPhuket Kata Resort Phuket - RestaurangPhuket Kata Resort Phuket - GästrumPhuket Kata Resort Phuket - FritidsfaciliteterPhuket Kata Resort Phuket - PoolPhuket Kata Resort Phuket - PoolPhuket Kata Resort Phuket - RestaurangPhuket Kata Resort Phuket - GästrumPhuket Kata Resort Phuket - RestaurangPhuket Kata Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteterPhuket Kata Resort Phuket - PoolPhuket Kata Resort Phuket - RestaurangPhuket Kata Resort Phuket - RestaurangPhuket Kata Resort Phuket - GästrumPhuket Kata Resort Phuket - GästrumPhuket Kata Resort Phuket - PoolPhuket Kata Resort Phuket - GästrumPhuket Kata Resort Phuket - GästrumPhuket Kata Resort Phuket - GästrumPhuket Kata Resort Phuket - PoolPhuket Kata Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteterPhuket Kata Resort Phuket - FritidsfaciliteterPhuket Kata Resort Phuket - GästrumPhuket Kata Resort Phuket - RestaurangPhuket Kata Resort Phuket - BadrumPhuket Kata Resort Phuket - EntréPhuket Kata Resort Phuket - ReceptionPhuket Kata Resort Phuket - PoolPhuket Kata Resort Phuket - GästrumPhuket Kata Resort Phuket - EntréPhuket Kata Resort Phuket - PoolPhuket Kata Resort Phuket - ReceptionPhuket Kata Resort Phuket - ReceptionPhuket Kata Resort Phuket - EntréPhuket Kata Resort Phuket - EntréPhuket Kata Resort Phuket - ReceptionPhuket Kata Resort Phuket - GästrumPhuket Kata Resort Phuket - GästrumPhuket Kata Resort Phuket - GästrumPhuket Kata Resort Phuket - Mat och dryckPhuket Kata Resort Phuket - GästrumPhuket Kata Resort Phuket - GästrumPhuket Kata Resort Phuket - GästrumPhuket Kata Resort Phuket - GästrumPhuket Kata Resort Phuket - ReceptionPhuket Kata Resort Phuket - PoolPhuket Kata Resort Phuket - PoolPhuket Kata Resort Phuket - Entré


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C02