Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Phuket Sea Resort

Viset, Rawai, Phuket, Thailand 83130 (Visa på karta)

Boka nu!

tidigare : Maalai Resort
Phuket Sea Resort Phuket - Hotellet från utsidan Phuket Sea Resort Phuket - Gästrum Phuket Sea Resort Phuket - Gästrum Phuket Sea Resort Phuket - Trädgård Phuket Sea Resort Phuket - Gästrum Phuket Sea Resort Phuket - Gästrum Phuket Sea Resort Phuket - Pool Phuket Sea Resort Phuket - Utsikt Phuket Sea Resort Phuket - Gästrum Phuket Sea Resort Phuket - Utsikt Phuket Sea Resort Phuket - Gästrum Phuket Sea Resort Phuket - Gästrum Phuket Sea Resort Phuket - Entré Phuket Sea Resort Phuket - Trädgård Phuket Sea Resort Phuket - Lobby Phuket Sea Resort Phuket - Lobby
Phuket Sea Resort Phuket - Fritidsfaciliteter Phuket Sea Resort Phuket - Fritidsfaciliteter Phuket Sea Resort Phuket - Faciliteter Phuket Sea Resort Phuket - Mat och dryck Phuket Sea Resort Phuket - Restaurang Phuket Sea Resort Phuket - Strand Phuket Sea Resort Phuket - Gästrum Phuket Sea Resort Phuket - Gästrum Phuket Sea Resort Phuket - Gästrum
Område: Rawai Antal rum: 69

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

baserat på 188
omdömen

Valuta för pengarna
7,5
Läge
7,5
Personal
7,2
Hotellets Skick/Renlighet
7,6
Bekvämligheter på rummet
7,5
Mat/Middag
6,6
Alla omdömen (188)
Sortera efter:
Peter H. Reste med partner Sweden, den 17 april 2015
Rawai

Närheten till allt
7
Bra som vanligt
Anmäl det här omdömet
Eva J. Ensamresenär Sweden, den 17 april 2015
Underbart

Rent, bra frukost, rena handdukar och vatten varje dag
8,7
Kanon!
Anmäl det här omdömet
Camilla A. Reste med partner Sweden, den 19 mars 2015
Härliga poolerm rummen där låg perfekt

poolen, läget på vårat rum, baren
7,7
Våran vistelse var bra, dock kan man önska sig bättre påfyllt på frukostbuffen. Ost kunde man ju ha haft för oss som inte äter varmt till frukost. Maten vi åt i baren var myckrt bra.
Anmäl det här omdömet
Hans A. Reste med partner Sweden, den 22 mars 2014
mycket avkopplande, trevligt med pool utanför rumm

läget,frukosten,atmonsfären
8
mycket trevlig
Anmäl det här omdömet
Per L. Reste med partner Sweden, den 6 januari 2013
Bra standard

Bra rum med gott om plats! Lagom mycket folk.
7,7
Trevlig personal som hjälpte oss med alla frågor vi hade, de beställde taxi mm. Vi hade dock ingen belysning på rummet men vi sa till i receptionen och det fixade sig snart.
Anmäl det här omdömet
Britt A. Reste med partner Thailand, den 7 november 2011
Trevligt hotell med hjälpsam personal

Rummen är trevliga och ljusa med bra läslampor
7,7
Hotellet ligger mycket bra till. Korta avstånd till fina restauranger och mycket nära strandpromenaden. Det finns två stora pooler. Rummen ligger i anslutning till en pool, jättemysigt
Anmäl det här omdömet
Mats O. Reste med partner Sweden, den 26 december 2010
Bra läge. Fin pool med jacuzzi. Bra personal.

Bra läge. Pool med jacuzzi precis utanför rummet.
7,3
Ett prisvärt hotell med bra läge nära restauranger. Lugnt, perfekt för de som vill koppla av några dagar. Poolen med jacuzzi bara ett par meter ifrån rummets uteplats, perfekt! Stranden tyvärr inte så bra vid hotellet utan man fick ta sig 5-10 min iväg med taxi eller moped, men då fanns det fina stränder.
Anmäl det här omdömet
Desmond G. Reste med partner Australia, den 12 juli 2015
Could do better

Size of pool, two of them
4,7
Quite sad that the infrastructure and location is good but let down badly by no attention to detail. Gardens and surrounds need attention. The cleaners do a good job in the rooms yet on the doorstep are two sun loungers with dirty cushions ...a simple wipe down would have done. Breakfasts are very basic and usually cold. The staff are always smiling but seem unable to correct any small issue. However a BIG issue was no WiFi in the rooms as advertised. Only reception was in lobby. We were booked in for 5 days and promised WiFi every day. We booked out early because of no WIFI. The management did refund 75% of the monies we had paid for the absent days. A real pity 'cos we liked the pictures of the hotel and the facilities shown on their brochures
Anmäl det här omdömet
James G. Reste med partner Australia, den 12 juni 2015
Disappointment v rating

Location , pools
4,7
Tired and shabby this is a pity 'cos a great location overrun with cats
Anmäl det här omdömet
Thawidat C. Familj med äldre barn Thailand, den 18 januari 2015
Phuket Sea Resort
5
No any sincerely ! ์No any sincerely in the hotel service such as I use the tour service from the hotel when the bill come i have to paid extra that it not show in the Brochure and when i check with other tourist they paid more cheaper than me and when i come back from the tour and check with the hotel about this they said it not their mistake and because they never contact about this tour agency that why they don't know about the price from other hotel and they don't do anything for me so i have to paid much more than other (other tourist paid 6,000 Baht but i paid 11,000 Baht)
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Phuket Sea Resort PhuketPhuket Sea Resort Phuket - Hotellet från utsidanPhuket Sea Resort Phuket - GästrumPhuket Sea Resort Phuket - GästrumPhuket Sea Resort Phuket - TrädgårdPhuket Sea Resort Phuket - GästrumPhuket Sea Resort Phuket - GästrumPhuket Sea Resort Phuket - PoolPhuket Sea Resort Phuket - UtsiktPhuket Sea Resort Phuket - GästrumPhuket Sea Resort Phuket - UtsiktPhuket Sea Resort Phuket - GästrumPhuket Sea Resort Phuket - GästrumPhuket Sea Resort Phuket - EntréPhuket Sea Resort Phuket - TrädgårdPhuket Sea Resort Phuket - LobbyPhuket Sea Resort Phuket - LobbyPhuket Sea Resort Phuket - FritidsfaciliteterPhuket Sea Resort Phuket - FritidsfaciliteterPhuket Sea Resort Phuket - FaciliteterPhuket Sea Resort Phuket - Mat och dryckPhuket Sea Resort Phuket - RestaurangPhuket Sea Resort Phuket - StrandPhuket Sea Resort Phuket - GästrumPhuket Sea Resort Phuket - GästrumPhuket Sea Resort Phuket - Gästrum

Kundrecensioner - Phuket Sea Resort, Phuket

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C08