Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Phuket Sea Resort

Viset, Rawai, Phuket, Thailand 83130 (Visa på karta)

Boka nu!

tidigare : Maalai Resort
Phuket Sea Resort Phuket - Hotellet från utsidan Phuket Sea Resort Phuket - Gästrum Phuket Sea Resort Phuket - Gästrum Phuket Sea Resort Phuket - Gästrum Phuket Sea Resort Phuket - Gästrum Phuket Sea Resort Phuket - Entré Phuket Sea Resort Phuket - Gästrum Phuket Sea Resort Phuket - Gästrum Phuket Sea Resort Phuket - Hotellet från utsidan Phuket Sea Resort Phuket - Trädgård Phuket Sea Resort Phuket - Gästrum Phuket Sea Resort Phuket - Hotellet från utsidan Phuket Sea Resort Phuket - Hotellet från utsidan Phuket Sea Resort Phuket - Pool Phuket Sea Resort Phuket - Hotellet från utsidan Phuket Sea Resort Phuket - Hotellet från utsidan
Phuket Sea Resort Phuket - Strand Phuket Sea Resort Phuket - Gästrum Phuket Sea Resort Phuket - Gästrum Phuket Sea Resort Phuket - Hotellet från insidan Phuket Sea Resort Phuket - Pool Phuket Sea Resort Phuket - Pool Phuket Sea Resort Phuket - Pool Phuket Sea Resort Phuket - Pool Phuket Sea Resort Phuket - Gästrum Phuket Sea Resort Phuket - Utsikt Phuket Sea Resort Phuket - Gästrum Phuket Sea Resort Phuket - Utsikt
Område: Rawai Antal rum: 69

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

baserat på 184
omdömen

Valuta för pengarna
7,5
Läge
7,5
Personal
7,2
Hotellets Skick/Renlighet
7,7
Bekvämligheter på rummet
7,5
Mat/Middag
6,6
Alla omdömen (184)
Sortera efter:
Peter H. Reste med partner Sweden, den 17 april 2015
Rawai

Närheten till allt
7
Bra som vanligt
Eva J. Ensamresenär Sweden, den 17 april 2015
Underbart

Rent, bra frukost, rena handdukar och vatten varje dag
8,7
Kanon!
Camilla A. Reste med partner Sweden, den 19 mars 2015
Härliga poolerm rummen där låg perfekt

poolen, läget på vårat rum, baren
7,7
Våran vistelse var bra, dock kan man önska sig bättre påfyllt på frukostbuffen. Ost kunde man ju ha haft för oss som inte äter varmt till frukost. Maten vi åt i baren var myckrt bra.
Hans A. Reste med partner Sweden, den 22 mars 2014
mycket avkopplande, trevligt med pool utanför rumm

läget,frukosten,atmonsfären
8
mycket trevlig
Per L. Reste med partner Sweden, den 6 januari 2013
Bra standard

Bra rum med gott om plats! Lagom mycket folk.
7,7
Trevlig personal som hjälpte oss med alla frågor vi hade, de beställde taxi mm. Vi hade dock ingen belysning på rummet men vi sa till i receptionen och det fixade sig snart.
Britt A. Reste med partner Thailand, den 7 november 2011
Trevligt hotell med hjälpsam personal

Rummen är trevliga och ljusa med bra läslampor
7,7
Hotellet ligger mycket bra till. Korta avstånd till fina restauranger och mycket nära strandpromenaden. Det finns två stora pooler. Rummen ligger i anslutning till en pool, jättemysigt
Mats O. Reste med partner Sweden, den 26 december 2010
Bra läge. Fin pool med jacuzzi. Bra personal.

Bra läge. Pool med jacuzzi precis utanför rummet.
7,3
Ett prisvärt hotell med bra läge nära restauranger. Lugnt, perfekt för de som vill koppla av några dagar. Poolen med jacuzzi bara ett par meter ifrån rummets uteplats, perfekt! Stranden tyvärr inte så bra vid hotellet utan man fick ta sig 5-10 min iväg med taxi eller moped, men då fanns det fina stränder.
James G. Reste med partner Australia, den 12 juni 2015
Disappointment v rating

Location , pools
4,7
Tired and shabby this is a pity 'cos a great location overrun with cats
Thawidat C. Familj med äldre barn Thailand, den 18 januari 2015
Phuket Sea Resort
5
No any sincerely ! ์No any sincerely in the hotel service such as I use the tour service from the hotel when the bill come i have to paid extra that it not show in the Brochure and when i check with other tourist they paid more cheaper than me and when i come back from the tour and check with the hotel about this they said it not their mistake and because they never contact about this tour agency that why they don't know about the price from other hotel and they don't do anything for me so i have to paid much more than other (other tourist paid 6,000 Baht but i paid 11,000 Baht)
Joseph G. Reste med partner Australia, den 15 januari 2015
Reasonable

Big clean rooms, well located in Rawai, good wifi.
7
The resort is nice, rooms were poolside with sun loungers. 2 large pools were in need of some cleaning but were still usable. There is a free 1 way shuttle bus to the local beach several times each day. On the day we arrived a coach load of approx 50 people arrived which was absolutely fine until Buffet breakfast time where the kitchen staff couldn't keep up meaning there wasn't actually any food to eat for a while.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Phuket Sea Resort PhuketPhuket Sea Resort Phuket - Hotellet från utsidanPhuket Sea Resort Phuket - GästrumPhuket Sea Resort Phuket - GästrumPhuket Sea Resort Phuket - GästrumPhuket Sea Resort Phuket - GästrumPhuket Sea Resort Phuket - EntréPhuket Sea Resort Phuket - GästrumPhuket Sea Resort Phuket - GästrumPhuket Sea Resort Phuket - Hotellet från utsidanPhuket Sea Resort Phuket - TrädgårdPhuket Sea Resort Phuket - GästrumPhuket Sea Resort Phuket - Hotellet från utsidanPhuket Sea Resort Phuket - Hotellet från utsidanPhuket Sea Resort Phuket - PoolPhuket Sea Resort Phuket - Hotellet från utsidanPhuket Sea Resort Phuket - Hotellet från utsidanPhuket Sea Resort Phuket - StrandPhuket Sea Resort Phuket - GästrumPhuket Sea Resort Phuket - GästrumPhuket Sea Resort Phuket - Hotellet från insidanPhuket Sea Resort Phuket - PoolPhuket Sea Resort Phuket - PoolPhuket Sea Resort Phuket - PoolPhuket Sea Resort Phuket - PoolPhuket Sea Resort Phuket - GästrumPhuket Sea Resort Phuket - UtsiktPhuket Sea Resort Phuket - GästrumPhuket Sea Resort Phuket - UtsiktPhuket Sea Resort Phuket - GästrumPhuket Sea Resort Phuket - GästrumPhuket Sea Resort Phuket - EntréPhuket Sea Resort Phuket - Hotellet från utsidanPhuket Sea Resort Phuket - TrädgårdPhuket Sea Resort Phuket - LobbyPhuket Sea Resort Phuket - ReceptionPhuket Sea Resort Phuket - LobbyPhuket Sea Resort Phuket - FritidsfaciliteterPhuket Sea Resort Phuket - FritidsfaciliteterPhuket Sea Resort Phuket - FaciliteterPhuket Sea Resort Phuket - Mat och dryckPhuket Sea Resort Phuket - RestaurangPhuket Sea Resort Phuket - RestaurangPhuket Sea Resort Phuket - StrandPhuket Sea Resort Phuket - GästrumPhuket Sea Resort Phuket - GästrumPhuket Sea Resort Phuket - Gästrum

Kundrecensioner - Phuket Sea Resort, Phuket

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

SG-AGWEB-6A05