Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Phunawa Resort

16/1 Patak Road Soi 24, Karon, Phuket, Thailand 83110 (Visa på karta)

Boka nu!

Phunawa Resort Phuket - Pool Phunawa Resort Phuket - Pool Phunawa Resort Phuket - Pool Phunawa Resort Phuket - Hotellet från utsidan Phunawa Resort Phuket - Balkong/terrass Phunawa Resort Phuket - Gästrum Phunawa Resort Phuket - Gästrum Phunawa Resort Phuket - Gästrum Phunawa Resort Phuket - Gästrum Phunawa Resort Phuket - Gästrum Phunawa Resort Phuket - Gästrum Phunawa Resort Phuket - Gästrum Phunawa Resort Phuket - Gästrum Phunawa Resort Phuket - Gästrum Phunawa Resort Phuket - Gästrum Phunawa Resort Phuket - Gästrum
Phunawa Resort Phuket - Gästrum Phunawa Resort Phuket - Gästrum Phunawa Resort Phuket - Gästrum Phunawa Resort Phuket - Gästrum Phunawa Resort Phuket - Gästrum Phunawa Resort Phuket - Gästrum Phunawa Resort Phuket - Gästrum Phunawa Resort Phuket - Gästrum Phunawa Resort Phuket - Gästrum Phunawa Resort Phuket - Gästrum Phunawa Resort Phuket - Gästrum Phunawa Resort Phuket - Gästrum
Område: Karon Antal rum: 47
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

baserat på 329
omdömen

Valuta för pengarna
8,7
Läge
6,9
Personal
8,8
Hotellets Skick/Renlighet
8,8
Bekvämligheter på rummet
8,8
Mat/Middag
7,7
Alla omdömen (329)
Sortera efter:
Richard E. Familj med äldre barn Sweden, den 17 mars 2013
Rent och fräscht

Frukosten,rent och snyggt
8,7
Har bara gott att säga om detta.
Anmäl det här omdömet
Janne N. Familj med äldre barn Sweden, den 23 oktober 2012
Trevligt och rent hotell med trevliga rum.

Se ovan
8,3
Det är ett bra hotell med mycket trevlig och hjälpsam personal.Rummen är mycket bra när man är fyra personer(två sovrum), rymliga och ljusa.Hotellområdet är rent och välskött.Lugnt och skönt(inte nära någon stor väg.Poolen passar större barn.Solstolar vid poolen hade varit bra om man har mindre barn, dock finns det en solterass.Bra med bussen till stranden varje dag.
Anmäl det här omdömet
Paula J. Gruppresenär Sweden, den 7 mars 2012
Lyxigt hotell i lugnt område i Karon

Fina sviter med det lilla extra
9
Vi bodde i en av deras 6 sviter och blev positivt överraskade. Alla bekvämligheter finns och det känns som att vara "hemma". Trevlig och hjälpsam personal. Fint poolområde. Lugnt område dock går gratis bussen till stranden endast engång / dag.. Att ta en egen taxi/tuktuk kostar ca 200 baht beroende på om man åker till karon lr kata beach.
Anmäl det här omdömet
Jimmy T. Reste med partner Sweden, den 24 januari 2012
Valdigt fina rum

Fina rum, rent och fracht hotell!
9
vi hade en jatte bra vistelse pa detta hotell. rummen var stora, rena och frascha. fruskoten var bra. det tog 10 minuter att ga ner till stranden och restaurangerna, vilket inte var nagra problem. men ar man bekvam av sig skall man nog bo lite narmare! men vi kan verkligen rekommendera detta hotell.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: baturflykt till phi phi lae (maya bay) och ovriga sma oar runtomkring.
Anmäl det här omdömet
Linda B. Reste med partner Sweden, den 9 december 2011
Fräscht hotell eller lägenhet kanske snarare!

Kom dit när hotellet var 3 dagar gammalt!! Trevligt bemötande när vi checkade in. Trevlig miljö med mysig poolområde.
8,3
Enorma ytor på rummet kanske ska kalla det lägenhet !!! Läget lite "off" från stranden och shopping ca m 15 min promenad. Lugnt område med trevlig och vaken personal. kommer gärna tillbaka !!!
Anmäl det här omdömet
Bobby F. Familj med äldre barn Philippines, den 14 augusti 2015
Comfort and Peace.

Comfort, cleanliness, peace.
8
Our stay in Phunawa Resort was a very good one. We were pleased with the accommodation. My kids enjoyed the facilities especially the swimming pool. We had a very comfortable and peaceful stay. The staff attended to our requests quickly and politely.
Anmäl det här omdömet
Raza R. Gruppresenär Pakistan, den 31 juli 2015
Pukhet 2015

The rooms were big clean and in very good condition
9,3
The staff was very nice and friendly, The room/suit was very spacious. The house keeping and room service speed were really good. The view from the rooms was beautiful, the facilities were more than enough, a nice Kitchennet, spacious bathrooms. We got an upgrade to the grand suite and everything exceeded my expectations during my stay. It had a private roof top with a huge jacuzzi a nice sitting area under a gazebo with amazing plants all around. Just the food can be better. The spa was ok very basic but good nice and clean. As a 4 star establishment the place exceeded my expectations in many ways.
Anmäl det här omdömet
Paul E. Familj med äldre barn Australia, den 9 juli 2015
Home away from home :-)

Fantastic localition , Beautiful room's , AMAZING STAFF
9,7
Anmäl det här omdömet
Shavin C. Reste med partner Malaysia, den 14 juni 2015
The Best as Always

The People
10
Anmäl det här omdömet
Abdul R. Reste med partner Singapore, den 13 maj 2015
Perfect

clean/nice pool/kitchen
10
perfect..good resort..clean..location not a prob cos we drive..cool place..mountain view..sea view..nawa suite..nice
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Phunawa Resort PhuketPhunawa Resort Phuket - PoolPhunawa Resort Phuket - PoolPhunawa Resort Phuket - PoolPhunawa Resort Phuket - Hotellet från utsidanPhunawa Resort Phuket - Balkong/terrassPhunawa Resort Phuket - GästrumPhunawa Resort Phuket - GästrumPhunawa Resort Phuket - GästrumPhunawa Resort Phuket - GästrumPhunawa Resort Phuket - GästrumPhunawa Resort Phuket - GästrumPhunawa Resort Phuket - GästrumPhunawa Resort Phuket - GästrumPhunawa Resort Phuket - GästrumPhunawa Resort Phuket - GästrumPhunawa Resort Phuket - GästrumPhunawa Resort Phuket - GästrumPhunawa Resort Phuket - GästrumPhunawa Resort Phuket - GästrumPhunawa Resort Phuket - GästrumPhunawa Resort Phuket - GästrumPhunawa Resort Phuket - GästrumPhunawa Resort Phuket - GästrumPhunawa Resort Phuket - GästrumPhunawa Resort Phuket - GästrumPhunawa Resort Phuket - GästrumPhunawa Resort Phuket - GästrumPhunawa Resort Phuket - GästrumPhunawa Resort Phuket - GästrumPhunawa Resort Phuket - GästrumPhunawa Resort Phuket - GästrumPhunawa Resort Phuket - GästrumPhunawa Resort Phuket - RestaurangPhunawa Resort Phuket - GästrumPhunawa Resort Phuket - Hotellet från utsidanPhunawa Resort Phuket - GästrumPhunawa Resort Phuket - Hotellet från utsidanPhunawa Resort Phuket - Hotellet från utsidanPhunawa Resort Phuket - Hotellet från utsidanPhunawa Resort Phuket - RestaurangPhunawa Resort Phuket - OmgivningarPhunawa Resort Phuket - GästrumPhunawa Resort Phuket - PoolPhunawa Resort Phuket - PoolPhunawa Resort Phuket - RestaurangPhunawa Resort Phuket - OmgivningarPhunawa Resort Phuket - PoolPhunawa Resort Phuket - PoolPhunawa Resort Phuket - PoolPhunawa Resort Phuket - PoolPhunawa Resort Phuket - RestaurangPhunawa Resort Phuket - PoolPhunawa Resort Phuket - GästrumPhunawa Resort Phuket - GästrumPhunawa Resort Phuket - Gästrum

Kundrecensioner - Phunawa Resort, Phuket

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B06