eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

PJ Hotel

73-1, Inhyun-dong 2ga, Jung-gu, Myeong-dong / Namsan, Seoul, Sydkorea (Visa karta)

Boka nu!

PJ Hotel Seoul - Gästrum PJ Hotel Seoul - Balkong/terrass PJ Hotel Seoul - Hotellet från insidan PJ Hotel Seoul - Hotellet från insidan PJ Hotel Seoul - Badtunna PJ Hotel Seoul - Lobby PJ Hotel Seoul - Pub/lounge PJ Hotel Seoul - Restaurang PJ Hotel Seoul - Restaurang PJ Hotel Seoul - Gästrum PJ Hotel Seoul - Gästrum PJ Hotel Seoul - Gästrum PJ Hotel Seoul - Gästrum PJ Hotel Seoul - Gästrum PJ Hotel Seoul - Hotellet från utsidan PJ Hotel Seoul - Badrum
PJ Hotel Seoul - Buffé PJ Hotel Seoul - Entré PJ Hotel Seoul - Gästrum PJ Hotel Seoul - Gästrum PJ Hotel Seoul - Gästrum PJ Hotel Seoul - Gästrum PJ Hotel Seoul - Svit PJ Hotel Seoul - Restaurang PJ Hotel Seoul - Festvåning PJ Hotel Seoul - Hotellet från insidan PJ Hotel Seoul - Gästrum PJ Hotel Seoul - Gästrum
Område: Myeong-dong / Namsan Antal rum: 271
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

från 4310 recensioner

Valuta för pengarna
8,3
Läge
7,8
Personal
8,7
Hotellets Skick/Renlighet
8,7
Bekvämligheter på rummet
8,7
Mat/Middag
6,9
Alla recensioner (4310)
Sortera efter:
Soo A. Familj med småbarn Sweden, den 14 maj 2013
bra

Nära till tunnelbanestationer, hotellbussar, balkong
8
Lätt att komma till hotellet med flygbuss. Område precis intill hotellet är inte så rolig (nedgånget och mest affärer för reservdelar) och inte så många restauranger, men shopping område (ungdomligt mode) med restauranger kan nås efter ca 10-15 minuters promenad. Vänlig personal, bra med gratis regelbundna hotellbussar. Bodde i 3 bäddsrum med balkong, skönt att slappa på balkongen emellanåt. Största plus är att den är nära tunnelbanestationer, ligger ca 5 min bort.
Peter J. Reste med partner Sweden, den 20 april 2013
Prisvärt hotell

priset personalen nära till allt
8
grymt hotell, mysigt och billigt, ligger lite i gamla stan så massor av lokala grejer och se utanför hotellet. personalen kan en del engelska och var väldigt trevliga, rummen var okej storlek och sängar sköna. frukostbuffen var toppen, synd dock att ingen bar eller restaurang var öppen på kvällarna. får lätt 4/5 i betyg
Peter J. Reste med partner Sweden, den 20 april 2013
bra hotell nära shopping

läget, personalen och priset
8
toppen hotell med trevlig personal. engelskan va inte den bästa men fungerade utmärkt ändå, och personalen var väldigt tillmötesgående. läget är bra, ligger lite i äldre område men bara nån minut från huvudgatan. rummen generellt brukar vara små så vi var inställda på de men vi blev super nöjda med vårt rum. hittar inget att klaga på utan ett bra hotell till ett bra pris ! :)
Mikael O. Familj med småbarn Sweden, den 17 februari 2013
Prisvärt kvalitetshotell med bra läge

Storlek på rum, sängar, utrustning, kaffemaskinen och läget
8,3
Seuol är en mycket trevlig storstad för sightseeing och shopping. PJ Hotell har ett bra läge när flygbuss, tunnelbana och citycentrum som med sina trevliga och nyrenoverade rum gör vistelsen en njutning. Hela vår familj trivdes på detta hotell. Tyvärr är utbudet av restauranger i hotellets absoluta närhet något begränsad men hotellet ligger ligger som sagt nära staden varför detta inte har någon större betydelse.
Arne J. Reste med partner Sweden, den 23 juli 2012
Bra läge och bra rum

Läget, sängen och priset
8,7
Hotellet ligger nära tre tunnelbanestationer så man tar sig lätt vartsom i princip. Stor skön säng, med bäddmadrass och lakan, vilket ju inte lovemotellen har. Vi hade balkong med utsikt över Seoul tower. Hög trappa upp till lobbyn men väskorna åkte rullband. Flygbussarna ligger också nära. De flesta taxi chaufförer hittade hotellet. Cafe med esprosso i lobbyn.
Maria A. Familj med äldre barn Sweden, den 9 juli 2012
toppen hotell

rumen var jätte bra med balkong rent och fint toppen
6,3
trevlig hotell bra personal och bra bemötande.fin service bra kaffe i caffeterian toppen
Maggie T. Reste med partner Singapore, den 27 augusti 2014
Worth the stay!

PJ Hotel provides shuttle bus which makes my whole trip accessible. Location is fantastic. Hotel room was clean and wit friendly and helpful staff
9,7
Fantastic and wonderful! Will definitely choose to stay in PJ Hotel again for my next visit.
Bruce T. Familj med småbarn Hong Kong, den 26 augusti 2014
nice hotel

location, helpful staff, good price
9
Lye S. Ensamresenär Singapore, den 26 augusti 2014
Rated 5* but looks like 3/4*, old & dirty carpets

Good location, free shuttle bus to major shopping areas, toilet is clean and new.
7
With the price I paid , can't complain much. Location good, very near to metro and shopping areas, best with free shuttle bus.However really can't stand the dirty carpets, both in the public area and in the room. The room provides a PC and toilet is good, new and clean.
Chow S. Familj med småbarn Hong Kong, den 26 augusti 2014
Very comfortable

Nice room and hotel
8,7
Quite good hotel and very nice big room. Ideal for family with kids.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

PJ Hotel SeoulPJ Hotel Seoul - GästrumPJ Hotel Seoul - Balkong/terrassPJ Hotel Seoul - Hotellet från insidanPJ Hotel Seoul - Hotellet från insidanPJ Hotel Seoul - BadtunnaPJ Hotel Seoul - LobbyPJ Hotel Seoul - Pub/loungePJ Hotel Seoul - RestaurangPJ Hotel Seoul - RestaurangPJ Hotel Seoul - GästrumPJ Hotel Seoul - GästrumPJ Hotel Seoul - GästrumPJ Hotel Seoul - GästrumPJ Hotel Seoul - GästrumPJ Hotel Seoul - Hotellet från utsidanPJ Hotel Seoul - BadrumPJ Hotel Seoul - BufféPJ Hotel Seoul - EntréPJ Hotel Seoul - GästrumPJ Hotel Seoul - GästrumPJ Hotel Seoul - GästrumPJ Hotel Seoul - GästrumPJ Hotel Seoul - SvitPJ Hotel Seoul - RestaurangPJ Hotel Seoul - FestvåningPJ Hotel Seoul - Hotellet från insidanPJ Hotel Seoul - GästrumPJ Hotel Seoul - GästrumPJ Hotel Seoul - GästrumPJ Hotel Seoul - LobbyPJ Hotel Seoul - GästrumPJ Hotel Seoul - GästrumPJ Hotel Seoul - GästrumPJ Hotel Seoul - GästrumPJ Hotel Seoul - Gästrum


AS-AGWEB-3A07