eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Plantation Bay Resort & Spa

Marigondon, Mactan Island, Mactan Island, Cebu City, Filippinerna 6015 (Visa karta)

Boka nu!

Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Strand Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Pool Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Fritidsfaciliteter Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Pool Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Pool Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Gästrum Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Barnklubb Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Fritidsfaciliteter Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Badtunna Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Hotellet från utsidan Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Lobby Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Gästrum Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Balkong/terrass Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Fritidsfaciliteter Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Utsikt Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Fritidsfaciliteter
Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Fritidsfaciliteter Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Mat och dryck Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Spa Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Strand Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Utsikt Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Sport och fritidsaktiviteter Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Pool Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Sport och fritidsaktiviteter Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Sport och fritidsaktiviteter Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Sport och fritidsaktiviteter Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Faciliteter Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Strand
Område: Mactan Island Antal rum: 256
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,1

från 141 recensioner

Valuta för pengarna
7,6
Läge
7,4
Personal
8,6
Hotellets Skick/Renlighet
8,6
Bekvämligheter på rummet
8,8
Mat/Middag
7,4
Familj med småbarn (141)
Sortera efter:
Anna L. Familj med småbarn Sweden, den 8 januari 2014
Stort hotell med mycket aktiviteter på hotellområd

Poolen, spat, maten
8,7
Stort hotellområde fina stora pooler, fint spa. Jättegod mat på Italienska restaurnangen. Gratis shuttle till shoppingcentrum. Lite långt till flygplatsen, ca 30-45 min beroende på trafik. Stora hotellrum med både badkar och dusch.
Kristina L. Familj med småbarn Sweden, den 5 februari 2013
Fanstastikt hotell med otroligt poolområde

Pool, faciiliteter
6,7
Plantation Bay är någonting i särklass. Stränderna på Mactan Island är inget vidare, så detta är ett superbra alternativ om man vill få "strandkänsla". Hela området är konstgjort, och väldigt fint gjort. Det finns en riktig strand på området, men den är väldigt liten. Det finns mycket faciliteter på området, såsom att rida häst och vagn, paddla kajak, etc.
Restaurangtips: Den italienska restuarnagen på området var superbra! Baren Savannah är också väl värt ett besök (de hade trubadur varje kväll som vi var där).
Anna B. Familj med småbarn Sweden, den 17 februari 2011
Stort hotell med fantastiskt vackra vyer

pool utanför sin veranda, alla jättetrevliga, skönt med att alla vägrar ta emot dricks
9
fantastiskt god mat överallt underbara pooler de konstgjorda lagunerna var lite algiga när vi var där, men de tömde den o gjorde ren den vår avresedag personalen helt fantastiskt trevlig!
Restaurangtips: Maten ovanför den stora poolen är fantastiskt god!
Joachim W. Familj med småbarn Germany, den 31 maj 2014
Hotel nice for holiday, bad transport.

friendlu stuff, beautifull garden
6,7
all in all ok
Mendel A. Familj med småbarn Philippines, den 31 maj 2014
relaxing

nature friendly, staff friendly
7,7
Raquel R. Familj med småbarn Philippines, den 28 maj 2014
Can't get enough...

Comfort, Relaxing, Service
8
...a must come back for a family vacation holiday!
Johnavel A. Familj med småbarn Philippines, den 26 maj 2014
great and kids had a real fun

nice view, child friendly swimming pool & friendly staff
8,3
Catherine B. Familj med småbarn Philippines, den 9 maj 2014
great staff; excellent customer service

fun activities; superb customer service; surroundings
7,3
My kids and I loved the place. Location is very far from the city but ok because my kids never want to leave the resort. we will come back next summer!
Conrado V. Familj med småbarn Philippines, den 3 maj 2014
Great, relaxing and fun.

pool, food & ambiance.
7,7
we're all having fun but got disappointed on our last day when we discovered that there was a summer promo for local residents where you can get a free night stay if you get a 2 night package. this was not disclosed to us when we made the reservation. Tried arranging for it so we can extend our stay but I was informed at first that there was no more room available. Tried checking again and I finally got a room but I was informed that the promo is only applicable if book directly with Plantation Bay. Tried explaining that we inititially tried to make a direct reservtion but we had a challenge on the schedule. Anyway, we booked through Agoda for we saw an open schedule so we took it but my point was, it was not mentioned not even once. What's more disapponting was when we discovered that they were offering 50% discount in all the restaurants if you use your BDO credit card. I could have saved a lot if they have informed me before I settled everything.
Rechilda R. Familj med småbarn Philippines, den 6 april 2014
Definitely will come back again!

Fun, beach, excitement!
9

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Plantation Bay Resort & Spa Cebu CityPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - StrandPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - PoolPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - FritidsfaciliteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - PoolPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - PoolPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - GästrumPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - BarnklubbPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - FritidsfaciliteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - BadtunnaPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - Hotellet från utsidanPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - LobbyPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - GästrumPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - Balkong/terrassPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - FritidsfaciliteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - UtsiktPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - FritidsfaciliteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - FritidsfaciliteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - Mat och dryckPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - SpaPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - StrandPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - UtsiktPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - Sport och fritidsaktiviteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - PoolPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - Sport och fritidsaktiviteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - Sport och fritidsaktiviteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - Sport och fritidsaktiviteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - FaciliteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - StrandPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - Balkong/terrassPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - Sport och fritidsaktiviteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - Sport och fritidsaktiviteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - GästrumPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - SpaPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - Sport och fritidsaktiviteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - UtsiktPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - UtsiktPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - Sport och fritidsaktiviteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - UtsiktPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - UtsiktPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - Balkong/terrassPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - GymPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - FritidsfaciliteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - GästrumPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - PoolPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - Pool


AS-AGWEB-3A08