eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Plantation Bay Resort & Spa

Marigondon, Mactan Island, Mactan Island, Cebu City, Filippinerna 6015 (Visa karta)

Boka nu!

Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Strand Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Pool Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Fritidsfaciliteter Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Pool Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Pool Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Gästrum Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Barnklubb Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Fritidsfaciliteter Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Badtunna Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Hotellet från utsidan Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Lobby Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Gästrum Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Balkong/terrass Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Fritidsfaciliteter Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Utsikt Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Fritidsfaciliteter
Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Fritidsfaciliteter Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Mat och dryck Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Spa Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Strand Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Utsikt Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Sport och fritidsaktiviteter Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Pool Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Sport och fritidsaktiviteter Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Sport och fritidsaktiviteter Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Sport och fritidsaktiviteter Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Faciliteter Plantation Bay Resort & Spa Cebu City - Strand
Område: Mactan Island Antal rum: 256
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

8,0

från 699 recensioner

Valuta för pengarna
7,7
Läge
7,3
Personal
8,6
Hotellets Skick/Renlighet
8,6
Bekvämligheter på rummet
8,7
Mat/Middag
7,4
Alla recensioner (699)
Sortera efter:
Anna L. Familj med småbarn Sweden, den 8 januari 2014
Stort hotell med mycket aktiviteter på hotellområd

Poolen, spat, maten
8,7
Stort hotellområde fina stora pooler, fint spa. Jättegod mat på Italienska restaurnangen. Gratis shuttle till shoppingcentrum. Lite långt till flygplatsen, ca 30-45 min beroende på trafik. Stora hotellrum med både badkar och dusch.
Milan S. Reste med partner Sweden, den 11 december 2013
Fantastiskt

Bra service, god mat, fina pooler
9,3
Fantastiskt, jag kommer att återvända till det här hotellet.
Kristina L. Familj med småbarn Sweden, den 5 februari 2013
Fanstastikt hotell med otroligt poolområde

Pool, faciiliteter
6,7
Plantation Bay är någonting i särklass. Stränderna på Mactan Island är inget vidare, så detta är ett superbra alternativ om man vill få "strandkänsla". Hela området är konstgjort, och väldigt fint gjort. Det finns en riktig strand på området, men den är väldigt liten. Det finns mycket faciliteter på området, såsom att rida häst och vagn, paddla kajak, etc.
Restaurangtips: Den italienska restuarnagen på området var superbra! Baren Savannah är också väl värt ett besök (de hade trubadur varje kväll som vi var där).
Anna B. Familj med småbarn Sweden, den 17 februari 2011
Stort hotell med fantastiskt vackra vyer

pool utanför sin veranda, alla jättetrevliga, skönt med att alla vägrar ta emot dricks
9
fantastiskt god mat överallt underbara pooler de konstgjorda lagunerna var lite algiga när vi var där, men de tömde den o gjorde ren den vår avresedag personalen helt fantastiskt trevlig!
Restaurangtips: Maten ovanför den stora poolen är fantastiskt god!
Aico M. Familj med äldre barn Philippines, den 25 augusti 2014
Best for R&R

Nice place!
9,7
Excellent!
Mark A. Reste med partner Hong Kong, den 22 augusti 2014
Best place for a relaxing stay in cebu

Nice spacious pool, great restaurants, lovely day tours
9
Veronica S. Familj med småbarn Philippines, den 22 augusti 2014
Happy Camper

Facilities, Dining, Entertainment
8
We are very happy. My children enjoyed it. The place is so serene and relaxing, just the kind that we need to bond after being separated for quite a while. There are so many choices of where we can dine. The place however is quite far out from the city. Thank you.
Andrew F. Reste med partner United Kingdom, den 26 juli 2014
As discussed with manager

Shooting pool friendly staff
7,3
The food requires supervision and not good, as discussed with manager the checking in was painful as discussed entertainment limited and not advertised Not the best 4 star agoda hotel we have stayed in
Rossana D. Familj med äldre barn Philippines, den 22 juli 2014
Wonderful vacation

The friendly staff, good food and relaxing place
8,3
It was a pleasure to stay there, unfortunately the spa was fully booked so we were not able to experience that. Due to the weather, we were not able to do the banana boat but we still had a great time. The staff were all friendly. All in all, we had a wonderful time. It was really relaxing
Korina B. Reste med partner Philippines, den 20 juli 2014
It was amazing!

Awesome resort, great spa and wonderful staff
10
I always have the best time whenever I stay at Plantation Bay. Been here couple times but I keep coming back. This is our happy place.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Plantation Bay Resort & Spa Cebu CityPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - StrandPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - PoolPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - FritidsfaciliteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - PoolPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - PoolPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - GästrumPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - BarnklubbPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - FritidsfaciliteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - BadtunnaPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - Hotellet från utsidanPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - LobbyPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - GästrumPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - Balkong/terrassPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - FritidsfaciliteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - UtsiktPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - FritidsfaciliteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - FritidsfaciliteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - Mat och dryckPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - SpaPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - StrandPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - UtsiktPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - Sport och fritidsaktiviteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - PoolPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - Sport och fritidsaktiviteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - Sport och fritidsaktiviteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - Sport och fritidsaktiviteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - FaciliteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - StrandPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - Balkong/terrassPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - Sport och fritidsaktiviteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - Sport och fritidsaktiviteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - GästrumPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - SpaPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - Sport och fritidsaktiviteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - UtsiktPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - UtsiktPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - Sport och fritidsaktiviteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - UtsiktPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - UtsiktPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - Balkong/terrassPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - GymPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - FritidsfaciliteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - GästrumPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - PoolPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - PoolPlantation Bay Resort & Spa Cebu City - Sport och fritidsaktiviteter


AS-AGWEB-3A03