Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Plantation Bay Resort & Spa

Marigondon, Mactan Island, Mactan Island, Cebu, Filippinerna 6015

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

baserat på 994 omdömen

4 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,9
Läge
7,4
Personal
8,8
Hotellets Skick/Renlighet
8,7
Bekvämligheter på rummet
8,8
Mat/Middag
7,6
Alla omdömen (994)
Sortera efter:
Anna L. Familj med småbarn Sweden, den 8 januari 2014
Stort hotell med mycket aktiviteter på hotellområd

Poolen, spat, maten
8,7
Stort hotellområde fina stora pooler, fint spa. Jättegod mat på Italienska restaurnangen. Gratis shuttle till shoppingcentrum. Lite långt till flygplatsen, ca 30-45 min beroende på trafik. Stora hotellrum med både badkar och dusch.
Milan S. Reste med partner Sweden, den 11 december 2013
Fantastiskt

Bra service, god mat, fina pooler
9,3
Fantastiskt, jag kommer att återvända till det här hotellet.
Kristina L. Familj med småbarn Sweden, den 5 februari 2013
Fanstastikt hotell med otroligt poolområde

Pool, faciiliteter
6,7
Plantation Bay är någonting i särklass. Stränderna på Mactan Island är inget vidare, så detta är ett superbra alternativ om man vill få "strandkänsla". Hela området är konstgjort, och väldigt fint gjort. Det finns en riktig strand på området, men den är väldigt liten. Det finns mycket faciliteter på området, såsom att rida häst och vagn, paddla kajak, etc.
Restaurangtips: Den italienska restuarnagen på området var superbra! Baren Savannah är också väl värt ett besök (de hade trubadur varje kväll som vi var där).
Anna B. Familj med småbarn Sweden, den 17 februari 2011
Stort hotell med fantastiskt vackra vyer

pool utanför sin veranda, alla jättetrevliga, skönt med att alla vägrar ta emot dricks
9
fantastiskt god mat överallt underbara pooler de konstgjorda lagunerna var lite algiga när vi var där, men de tömde den o gjorde ren den vår avresedag personalen helt fantastiskt trevlig!
Restaurangtips: Maten ovanför den stora poolen är fantastiskt god!
Raquel D. Familj med småbarn Philippines, den 21 maj 2016
Great
5,7
Nice staff
Patrick D. Reste med partner Philippines, den 18 maj 2016
Awesome
6,3
Amazing resort
Ma A. Reste med partner Philippines, den 17 maj 2016
clean & nice place
6,3
Very relaxing place... Nice staff and great foods...
Irish M. Reste med partner Philippines, den 17 maj 2016
Good place to relax
4,3
Highly recommended amenities. You'll have the option for fresh water or salt water pool or you can just jump in to the beach. Great experience too to have a bar in the middle of the pool. One flaw is you can't bring in food and drinks in the room and there's like 3-4 restaurants only you can choose from and it's kind of expensive. Also, we got disappointed with one of the staffs at Kilimanjaru. We decided to eat here for breakfast since it's the only one open during that time. I got up to get more food while my partner was left at the table. When I got back, my partner informed me that she got pissed off because when the waitress took the used plates we've set aside, it was on a stomped manner. It was really awful and it's not a good customer experience. A smile could have been better even if there's no tip policy.
Michael Z. Gruppresenär Philippines, den 16 maj 2016
GREAT location
6,7
good value, excellent service
Gerelean M. Familj med äldre barn Philippines, den 15 maj 2016
Awesome R&R
6,7
The best rest and relaxation, the best staff, the best food! My stay at Plantation Bay is just beyond awesome!
1 - 4 av 4 omdömen
Plantation Bay Resort & Spa CebuPlantation Bay Resort & Spa Cebu - FritidsfaciliteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu - GästrumPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PoolPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport och fritidsaktiviteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu - FritidsfaciliteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu - FaciliteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport och fritidsaktiviteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport och fritidsaktiviteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport och fritidsaktiviteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu - FaciliteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu - LobbyPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport och fritidsaktiviteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport och fritidsaktiviteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport och fritidsaktiviteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu - LekplatsPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport och fritidsaktiviteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport och fritidsaktiviteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SpaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SpaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - FritidsfaciliteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu - FritidsfaciliteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PoolPlantation Bay Resort & Spa Cebu - UtsiktPlantation Bay Resort & Spa Cebu - UtsiktPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport och fritidsaktiviteterPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SpaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Mat och dryckPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Mat och dryckPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Restaurang


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B05