Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Porcelain Hotel by JL Asia

48 Mosque Street, Chinatown, Singapore 059526 (Visa på karta)

Boka nu!

Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidan Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från insidan Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Trädgård Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidan Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Lobby Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum
Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum
Område: Chinatown Antal rum: 138
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,1

baserat på 7312
omdömen

Valuta för pengarna
6,7
Läge
8,7
Personal
6,9
Hotellets Skick/Renlighet
7,5
Bekvämligheter på rummet
7,1
Mat/Middag
5,7
Alla omdömen (7312)
Sortera efter:
Hakan A. Ensamresenär Sweden, den 8 juli 2014
Bra läge

Läge, närhet till tunnelbana och pris
6,3
Min vistelse på Porcelain hotell var ok. Jag uppfattade dock hotellet som något "mörkt", mycket mörka färger. Rummet var inte stort men det framgick vid bokningen. Läget på hotellet är bra, nära Chinatown och tunnelbanan.
Stefan P. Familj med äldre barn Sweden, den 15 mars 2014
Ett väldigt trångt rum med smarta lösningar

snabbt intenet, läget, hyfsat pris
5,3
Personalen var inte speciellt tillmötesgående och egentligen ointresserade av oss som gäster. rummena var väldigt trånga, men de hade gjort sitt bästa för att hitta lösningar
Roger L. Ensamresenär Sweden, den 20 mars 2013
Små rum

rent och snyggt
4,7
Det var de minsta hotellrum jag har bott i.Omöjligt att ha väskan på golvet,svårt att ta sig upp i sängen.Hur två personer skall kunna bo där begriper jag inte
Stig-Bert R. Reste med partner Sweden, den 27 januari 2013
Utmärkt läge men små rum med utmärkt städning

Rent och välstädat
6,7
Läget i Chinatown nära tunnelbanan och sightseeingbussarna gjorde det lätt att uppleva staden. Första kvällen hade vi problem med luftkonditioneringen men det ordnades snabbt då det bara var dåliga batterier i fjärrkontrollen. Personalen var trevlig och tillmötesgående.
Martin L. Reste med partner Sweden, den 11 januari 2013
Bra läge men små rum

Bra utgångsläge i Singapore
6,3
Rummen var väldigt små även om man har valt ett av de större. Vi hade problem med ventilation och varmvatten men rummen var nya och trevliga.
Jonas B. Gruppresenär Sweden, den 15 april 2011
Nytt och ganska fräsch hotell.

centralt läge i singapore det tar ca 20 min att gå ner till fullerton/ raffels, mycket när chinatown mrt mycket bra !
7,7
Helt okej hotell, med små rum trots att vi hade en av de större rummen, Lite trafik ljud ifrån gatan, då fönstren är ganska tunna. Prisvärt med tanke på läget i stan och rummen.
Michele L. Ensamresenär Malaysia, den 6 juli 2015
Great hotel

The location of the hotel is convenient
8
I stayed three days there. Everything is great! But there was noise from the roadside that disturbed my bedtime. :(
Jeffrey C. Familj med småbarn Philippines, den 5 juli 2015
Good location.

Location, Location, Location
7,7
location was excellent!
Ubonwan T. Reste med partner Thailand, den 5 juli 2015
valuable for momey

I stayed with my mom in deluxe room for 2 nights. Good location near Chinatown food street, night market and mrt. The room is very clean but it is too small.
7,7
Andrej B. Ensamresenär Slovakia, den 3 juli 2015
Great location, clean, no breakfast, tiny rooms

Location, Cleanliness,
8
near good restaurants, right at the chinatown metro stop, the actual china town really close too, rooms get cleaned every day, they are very small (7-9 sq metres for the cheapest ones) - hotels in singapore is very expensive, the bathroom has a see through glass - only recommend to couples, families or siblinks - not colleagues - there is no way you will not see the other persons bottom in such a small room :)

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Porcelain Hotel by JL Asia SingaporePorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från insidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - TrädgårdPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - LobbyPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - ReceptionPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Spa

Kundrecensioner - Porcelain Hotel by JL Asia, Singapore

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

SG-AGWEB-6B04