eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Porcelain Hotel by JL Asia

48 Mosque Street, Chinatown/T. Bahru, Singapore 059526 (Visa karta)

Boka nu!

Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Entré Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidan Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum
Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidan Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från insidan Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från insidan Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Lobby Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Utsikt Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Omgivningar Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Reception Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från insidan Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidan Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidan Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidan
Område: Chinatown/T. Bahru Antal rum: 138
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,1

från 6358 recensioner

Valuta för pengarna
6,7
Läge
8,7
Personal
6,8
Hotellets Skick/Renlighet
7,5
Bekvämligheter på rummet
7,1
Mat/Middag
5,7
Alla recensioner (6358)
Sortera efter:
Hakan A. Ensamresenär Sweden, den 8 juli 2014
Bra läge

Läge, närhet till tunnelbana och pris
6,3
Min vistelse på Porcelain hotell var ok. Jag uppfattade dock hotellet som något "mörkt", mycket mörka färger. Rummet var inte stort men det framgick vid bokningen. Läget på hotellet är bra, nära Chinatown och tunnelbanan.
Stefan P. Familj med äldre barn Sweden, den 15 mars 2014
Ett väldigt trångt rum med smarta lösningar

snabbt intenet, läget, hyfsat pris
5,3
Personalen var inte speciellt tillmötesgående och egentligen ointresserade av oss som gäster. rummena var väldigt trånga, men de hade gjort sitt bästa för att hitta lösningar
Roger L. Ensamresenär Sweden, den 20 mars 2013
Små rum

rent och snyggt
4,7
Det var de minsta hotellrum jag har bott i.Omöjligt att ha väskan på golvet,svårt att ta sig upp i sängen.Hur två personer skall kunna bo där begriper jag inte
Stig-Bert R. Reste med partner Sweden, den 27 januari 2013
Utmärkt läge men små rum med utmärkt städning

Rent och välstädat
6,7
Läget i Chinatown nära tunnelbanan och sightseeingbussarna gjorde det lätt att uppleva staden. Första kvällen hade vi problem med luftkonditioneringen men det ordnades snabbt då det bara var dåliga batterier i fjärrkontrollen. Personalen var trevlig och tillmötesgående.
Martin L. Reste med partner Sweden, den 11 januari 2013
Bra läge men små rum

Bra utgångsläge i Singapore
6,3
Rummen var väldigt små även om man har valt ett av de större. Vi hade problem med ventilation och varmvatten men rummen var nya och trevliga.
Jonas B. Gruppresenär Sweden, den 15 april 2011
Nytt och ganska fräsch hotell.

centralt läge i singapore det tar ca 20 min att gå ner till fullerton/ raffels, mycket när chinatown mrt mycket bra !
7,7
Helt okej hotell, med små rum trots att vi hade en av de större rummen, Lite trafik ljud ifrån gatan, då fönstren är ganska tunna. Prisvärt med tanke på läget i stan och rummen.
Tingting Z. Reste med partner China, den 16 oktober 2014
Best location

Location
9,7
Jonathan N. Reste med partner New Zealand, den 16 oktober 2014
First Impression

LOCATION TRANSPORT RESTURANTS
9,3
Our stay was excellent as we were arriving into Singapore at 06:00 we booked the hotel the night before an that ment taxi from airport and no waiting for booking in. We were pleased with the room and stayed 1more night a booked a luxury suite on the fourth floor. I recommend this if you want to be close to China town and M R T 3min walk to station.We will stay here again
Geert V. Reste med partner Netherlands, den 15 oktober 2014
qUIET

LOCATION, QUIET, FRIENDLY
7,7
GOOD
Cholavej L. Reste med partner Thailand, den 14 oktober 2014
Value for money you pay

best location, best staff and fit for the price
8
I'm stay in the first floor and it have a loud noise near the wall just like water pump or something everytime till around 1am and can sleep the toilet not very clean the bed have a little hair on it but the location is great the room very tidy but it fit for the price.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Porcelain Hotel by JL Asia SingaporePorcelain Hotel by JL Asia Singapore - EntréPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från insidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från insidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - LobbyPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - UtsiktPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - OmgivningarPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - ReceptionPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från insidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - TrädgårdPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från insidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - LobbyPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum

Kundrecensioner - Porcelain Hotel by JL Asia, Singapore

AS-AGWEB-3B03