eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Porcelain Hotel by JL Asia

48 Mosque Street, Chinatown/T. Bahru, Singapore 059526 (Visa karta)

Boka nu!

Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidan Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från insidan Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Trädgård Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidan Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Lobby Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum
Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum
Område: Chinatown/T. Bahru Antal rum: 138
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,1

från 6722 recensioner

Valuta för pengarna
6,7
Läge
8,7
Personal
6,8
Hotellets Skick/Renlighet
7,5
Bekvämligheter på rummet
7,1
Mat/Middag
5,7
Alla recensioner (6722)
Sortera efter:
Hakan A. Ensamresenär Sweden, den 8 juli 2014
Bra läge

Läge, närhet till tunnelbana och pris
6,3
Min vistelse på Porcelain hotell var ok. Jag uppfattade dock hotellet som något "mörkt", mycket mörka färger. Rummet var inte stort men det framgick vid bokningen. Läget på hotellet är bra, nära Chinatown och tunnelbanan.
Stefan P. Familj med äldre barn Sweden, den 15 mars 2014
Ett väldigt trångt rum med smarta lösningar

snabbt intenet, läget, hyfsat pris
5,3
Personalen var inte speciellt tillmötesgående och egentligen ointresserade av oss som gäster. rummena var väldigt trånga, men de hade gjort sitt bästa för att hitta lösningar
Roger L. Ensamresenär Sweden, den 20 mars 2013
Små rum

rent och snyggt
4,7
Det var de minsta hotellrum jag har bott i.Omöjligt att ha väskan på golvet,svårt att ta sig upp i sängen.Hur två personer skall kunna bo där begriper jag inte
Stig-Bert R. Reste med partner Sweden, den 27 januari 2013
Utmärkt läge men små rum med utmärkt städning

Rent och välstädat
6,7
Läget i Chinatown nära tunnelbanan och sightseeingbussarna gjorde det lätt att uppleva staden. Första kvällen hade vi problem med luftkonditioneringen men det ordnades snabbt då det bara var dåliga batterier i fjärrkontrollen. Personalen var trevlig och tillmötesgående.
Martin L. Reste med partner Sweden, den 11 januari 2013
Bra läge men små rum

Bra utgångsläge i Singapore
6,3
Rummen var väldigt små även om man har valt ett av de större. Vi hade problem med ventilation och varmvatten men rummen var nya och trevliga.
Jonas B. Gruppresenär Sweden, den 15 april 2011
Nytt och ganska fräsch hotell.

centralt läge i singapore det tar ca 20 min att gå ner till fullerton/ raffels, mycket när chinatown mrt mycket bra !
7,7
Helt okej hotell, med små rum trots att vi hade en av de större rummen, Lite trafik ljud ifrån gatan, då fönstren är ganska tunna. Prisvärt med tanke på läget i stan och rummen.
Sefrina T. Reste med partner Indonesia, den 20 januari 2015
it was beyond my expectation

location. i love the neighborhood yet it is so close to the mrt station.
8
At first I was worrying because I read several bad reviews about this hotel right after I made the reservation. But after my stay in porcelain, I must say that I would definitely stay here again if I come to singapore. First, they fulfilled my requests perfectly (I asked for no-smoking and room with windows) I had no trouble while checking in, plus, the staffs are quite friendly & helpful. I booked a standard double room with twin beds. Yeah the room is very small yet everything fits efficiently. The bathroom was okay with a complete toiletries. Air conditioner and wifi were working well and they cleaned my room everyday. The location is also great. Really close to the mrt and have a nice surroundings. Thank you!
Cecilia S. Familj med äldre barn Australia, den 19 januari 2015
Very small room

Nothing
5
Did not stay too long
Teh T. Reste med partner Malaysia, den 19 januari 2015
value for money and convenient

lovely setting, comfortable, foods restaurant every where
7
Lovely setting, upgraded room with reasonable price
Shiueh L. Ensamresenär Singapore, den 19 januari 2015
Comfortable room but has no powerpoint!

The hotel is very near to mrt station. There are lots of local & chinese food to choose from. Tourists can also expect to experience the chinese culture, especially during the Chinsee New Year period.
7,3
The executive room is small but comfortable and clean. There is no window so the room is pitch dark when the lights are switched off. An electric kettle is provided but it is of no use as there is no powerpoint. I'm very sure I combed the entire room but couldn't find one. This is a major fault.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Porcelain Hotel by JL Asia SingaporePorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från insidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - TrädgårdPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - LobbyPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - ReceptionPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Spa

Kundrecensioner - Porcelain Hotel by JL Asia, Singapore

AS-AGWEB-3A02