Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Porcelain Hotel by JL Asia

48 Mosque Street, Chinatown, Singapore 059526

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,1

baserat på 7821 omdömen

6 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
6,7
Läge
8,8
Personal
6,9
Hotellets Skick/Renlighet
7,5
Bekvämligheter på rummet
7,0
Mat/Middag
5,7
Alla omdömen (7821)
Sortera efter:
Hakan A. Ensamresenär Sweden, den 8 juli 2014
Bra läge

Läge, närhet till tunnelbana och pris
6,3
Min vistelse på Porcelain hotell var ok. Jag uppfattade dock hotellet som något "mörkt", mycket mörka färger. Rummet var inte stort men det framgick vid bokningen. Läget på hotellet är bra, nära Chinatown och tunnelbanan.
Anmäl det här omdömet
Stefan P. Familj med äldre barn Sweden, den 15 mars 2014
Ett väldigt trångt rum med smarta lösningar

snabbt intenet, läget, hyfsat pris
5,3
Personalen var inte speciellt tillmötesgående och egentligen ointresserade av oss som gäster. rummena var väldigt trånga, men de hade gjort sitt bästa för att hitta lösningar
Anmäl det här omdömet
Roger L. Ensamresenär Sweden, den 20 mars 2013
Små rum

rent och snyggt
4,7
Det var de minsta hotellrum jag har bott i.Omöjligt att ha väskan på golvet,svårt att ta sig upp i sängen.Hur två personer skall kunna bo där begriper jag inte
Anmäl det här omdömet
Stig-Bert R. Reste med partner Sweden, den 27 januari 2013
Utmärkt läge men små rum med utmärkt städning

Rent och välstädat
6,7
Läget i Chinatown nära tunnelbanan och sightseeingbussarna gjorde det lätt att uppleva staden. Första kvällen hade vi problem med luftkonditioneringen men det ordnades snabbt då det bara var dåliga batterier i fjärrkontrollen. Personalen var trevlig och tillmötesgående.
Anmäl det här omdömet
Martin L. Reste med partner Sweden, den 11 januari 2013
Bra läge men små rum

Bra utgångsläge i Singapore
6,3
Rummen var väldigt små även om man har valt ett av de större. Vi hade problem med ventilation och varmvatten men rummen var nya och trevliga.
Anmäl det här omdömet
Jonas B. Gruppresenär Sweden, den 15 april 2011
Nytt och ganska fräsch hotell.

centralt läge i singapore det tar ca 20 min att gå ner till fullerton/ raffels, mycket när chinatown mrt mycket bra !
7,7
Helt okej hotell, med små rum trots att vi hade en av de större rummen, Lite trafik ljud ifrån gatan, då fönstren är ganska tunna. Prisvärt med tanke på läget i stan och rummen.
Anmäl det här omdömet
Tan S. Reste med partner Singapore, den 10 februari 2016
Super Gd Location

Location, convenient, easy access
6,7
Overall is a 1 night stay, but then the bed lining seem to be abit dirty and also the aircon noise is pretty loud while we were in the room. Maybe can improved on the maintenance of aircon and also the bed lining etc.
Anmäl det här omdömet
Thikieumai N. Familj med småbarn Vietnam, den 9 februari 2016
near markets and Malls

near a lot of restaurants ; near MRT Chinatown; Friendly
7
near a lot of restaurants ; near MRT Chinatown; Friendly
Anmäl det här omdömet
Thikieumai N. Familj med småbarn Vietnam, den 7 februari 2016
near markets and Malls

near a lot of restaurants ; near MRT Chinatown; Friendly
7
near a lot of restaurants ; near MRT Chinatown; Friendly Upgraded me from Executive to Premium. tks
Anmäl det här omdömet
Glendon H. Affärsresenär Australia, den 6 februari 2016
Good location, cheap price, tiny tiny room

Location, cleanliness, quiet
6,3
My company only allowed me a cheap hotel, so it isn't like I expected the Taj Mahal. However, the room was tiny, like a broom closet. The fridge did not work. That sucked, in a hot country like Singapore.
Anmäl det här omdömet
1 - 6 av 6 omdömen
Porcelain Hotel by JL Asia SingaporePorcelain Hotel by JL Asia Singapore - TrädgårdPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - LobbyPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - ReceptionPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - SpaPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från insidan


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C05