eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Porcelain Hotel by JL Asia

48 Mosque Street, Chinatown/T. Bahru, Singapore 059526 (Visa karta)

Boka nu!

Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidan Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från insidan Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Trädgård Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidan Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Lobby Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum
Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum Porcelain Hotel by JL Asia Singapore - Gästrum
Område: Chinatown/T. Bahru Antal rum: 138
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,1

från 6891 recensioner

Valuta för pengarna
6,7
Läge
8,7
Personal
6,9
Hotellets Skick/Renlighet
7,5
Bekvämligheter på rummet
7,1
Mat/Middag
5,7
Alla omdömen (6891)
Sortera efter:
Hakan A. Ensamresenär Sweden, den 8 juli 2014
Bra läge

Läge, närhet till tunnelbana och pris
6,3
Min vistelse på Porcelain hotell var ok. Jag uppfattade dock hotellet som något "mörkt", mycket mörka färger. Rummet var inte stort men det framgick vid bokningen. Läget på hotellet är bra, nära Chinatown och tunnelbanan.
Stefan P. Familj med äldre barn Sweden, den 15 mars 2014
Ett väldigt trångt rum med smarta lösningar

snabbt intenet, läget, hyfsat pris
5,3
Personalen var inte speciellt tillmötesgående och egentligen ointresserade av oss som gäster. rummena var väldigt trånga, men de hade gjort sitt bästa för att hitta lösningar
Roger L. Ensamresenär Sweden, den 20 mars 2013
Små rum

rent och snyggt
4,7
Det var de minsta hotellrum jag har bott i.Omöjligt att ha väskan på golvet,svårt att ta sig upp i sängen.Hur två personer skall kunna bo där begriper jag inte
Stig-Bert R. Reste med partner Sweden, den 27 januari 2013
Utmärkt läge men små rum med utmärkt städning

Rent och välstädat
6,7
Läget i Chinatown nära tunnelbanan och sightseeingbussarna gjorde det lätt att uppleva staden. Första kvällen hade vi problem med luftkonditioneringen men det ordnades snabbt då det bara var dåliga batterier i fjärrkontrollen. Personalen var trevlig och tillmötesgående.
Martin L. Reste med partner Sweden, den 11 januari 2013
Bra läge men små rum

Bra utgångsläge i Singapore
6,3
Rummen var väldigt små även om man har valt ett av de större. Vi hade problem med ventilation och varmvatten men rummen var nya och trevliga.
Jonas B. Gruppresenär Sweden, den 15 april 2011
Nytt och ganska fräsch hotell.

centralt läge i singapore det tar ca 20 min att gå ner till fullerton/ raffels, mycket när chinatown mrt mycket bra !
7,7
Helt okej hotell, med små rum trots att vi hade en av de större rummen, Lite trafik ljud ifrån gatan, då fönstren är ganska tunna. Prisvärt med tanke på läget i stan och rummen.
Peter D. Affärsresenär Canada, den 4 mars 2015
Nicely decorated building but Shoebox in Chinatown

1.) Location to Chinatown, and Riverside (walking distance), 2.) Competent check-in Staff, one exceptional, 3.) Bathroom
6,7
Along the lines of the upper-range of the large SIN hotel chains FRAGRANCE and HOTEL 81. A bit pricier due location, and room was advertised at 10 sq-m. Bathroom was the highlight. Bed so-so, literally touched three walls. Window old, heritage is nice, but old designs don't insulate sounds on a drinken backpacker area at 2am.
Muhammad N. Reste med partner Singapore, den 1 mars 2015
good stay

non hassle, cosy, clean
8
Kim H. Reste med partner Malaysia, den 1 mars 2015
Pros & cons

1. Location 2. Comfy bed 3.Super fast check-in
6
This hotel has some pros & cons Pro: 1) super location - 5min walk away from MRT / pagoda st 2) great Chinese food just outside the hotel with reasonable prices 3) fast check in 4) very comfy bed 5) slightly larger bathroom with rain shower Cons: 1) too compact a size - because they gave more space to the bathroom hence when you open your suitcase there's hardly room to walk at all 2) a bit too dim all thoughout the hotel 3) too much noise from the street - lots of Pinoys chatting until wee hours of the morning and garbage collection seems to go on for several hours. I had my earplugs on the 1st nite so it was fine but I forgot to wear them on the 2nd nite and it was noisy all the way through 3-4am I think 4) the bath can be a bit of a see through so if you're staying with a friend it maybe inconvenient 5) no breakfast served but then ample food in Chinatown You will love this hotel for its location. I think it is better than Bugis. I can forgive the small room but the noise from the streets really sucks. I think it's the same for all the hotels in Chinatown at least ....
Sunguk M. Affärsresenär South Korea, den 1 mars 2015
Good

Clean, modern, good location
8,3
Very good

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Porcelain Hotel by JL Asia SingaporePorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från insidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - TrädgårdPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - LobbyPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - ReceptionPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Hotellet från utsidanPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - GästrumPorcelain Hotel by JL Asia Singapore - Spa

Kundrecensioner - Porcelain Hotel by JL Asia, Singapore

AS-AGWEB-3B04