Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Pousada Marina Infante Hotel

Avenida Marginal Flor de Lotus, Taipa / Cotai, Macao (Visa på karta)

Boka nu!

Pousada Marina Infante Hotel Macao - Hotellet från utsidan Pousada Marina Infante Hotel Macao - Gästrum Pousada Marina Infante Hotel Macao - Gästrum Pousada Marina Infante Hotel Macao - Badrum Pousada Marina Infante Hotel Macao - Svit Pousada Marina Infante Hotel Macao - Svit Pousada Marina Infante Hotel Macao - Badrum Pousada Marina Infante Hotel Macao - Buffé Pousada Marina Infante Hotel Macao - Gym Pousada Marina Infante Hotel Macao - Hotellet från utsidan Pousada Marina Infante Hotel Macao - Restaurang Pousada Marina Infante Hotel Macao - Pool Pousada Marina Infante Hotel Macao - Hotellet från insidan Pousada Marina Infante Hotel Macao - Gästrum Pousada Marina Infante Hotel Macao - Svit Pousada Marina Infante Hotel Macao - Badrum
Pousada Marina Infante Hotel Macao - Svit Pousada Marina Infante Hotel Macao - Restaurang Pousada Marina Infante Hotel Macao - Svit Pousada Marina Infante Hotel Macao - Reception Pousada Marina Infante Hotel Macao - Gästrum Pousada Marina Infante Hotel Macao - Hotellet från utsidan Pousada Marina Infante Hotel Macao - Gästrum Pousada Marina Infante Hotel Macao - Gästrum Pousada Marina Infante Hotel Macao - Badrum Pousada Marina Infante Hotel Macao - Restaurang Pousada Marina Infante Hotel Macao - Lobby Pousada Marina Infante Hotel Macao - Entré
Område: Taipa / Cotai Antal rum: 312

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,2

baserat på 1627
omdömen

Valuta för pengarna
7,5
Läge
7,2
Personal
7,2
Hotellets Skick/Renlighet
7,5
Bekvämligheter på rummet
7,4
Mat/Middag
6,5
Alla omdömen (1627)
Sortera efter:
Peter S. Reste med partner Sweden, den 17 december 2014
Valuta för pengarna

Närheten till flyglatsen, rent rum, bra WiFi
7,3
Vi stannade en natt för att flyga vidare, väldigt smidigt med 5-10 minuters taxiresa till flygplatsen. Hotellet höll bra standard för sitt pris i jämförelse med liknande alternativ. Ligger precis bredvid Galaxy Hotel med galleria, casino och gratis transferbussar till olika platser i Macau.
Philip A. Gruppresenär Sweden, den 26 september 2011
Bra Hotell, med trevlig personal och god mat

Gillade rummen samt städningen på rummen, fick en gratis upgradering
8,3
Var overall en väldigt trevlig upplevelse, hotellet ligger inte så centralt som man kanske kan tro, men bara man går 100 meter så är man vid galaxy oh därifrån går det en massa bussar till olika casino
Tips om nattklubbar: Cubic på city of dreams
Ngan C. Reste med partner Malaysia, den 21 april 2015
Good location big room

Good location big room
6,7
No free shutter bus to airport , reasonable price, good place, big room, the breakfast is the same food everyday - not delicious
Kim C. Reste med partner Malaysia, den 20 april 2015
no value to buy
3
nothing is best. is far to galaxy and venetian, coz road for crossing all close, need walk around just can reach. go galaxy need 20min. staff for check in is bad service, even in front me just 1 customer I still need wait for 30min for check in. and I request in my booking for non smoking room, they are giving me smoking room, all night smell with smoke. and call for booking shutter bus, they say no called book, must came down reception, and saying 5min will depart, when I direct going down. they saying bus is depart. ask me walk to my destination.
Tze H. Gruppresenär Malaysia, den 14 mars 2015
good location

location,helpful staff, clean room
9,7
Arman M. Ensamresenär Russia, den 4 mars 2015
Again GOOD Pousada!!!

Clean, good staff, good breakfast
10
I am in this hotel many times. Clean hotel with good staff and breakfast. Very good 4 star hotel, is near Galaxy and Venetian. Will come again
Arman M. Ensamresenär Russia, den 3 mars 2015
Very Good and clean Hotel

Clean, breakfast and helpy staff
10
Many time in this hotel, clean and good breakfast. When you bok with agoda, mini bar is also free to use, beer and others. Have shuttle buse. This hotel is near Galaxy and Venetian.
Soai A. Reste med partner Hong Kong, den 24 januari 2015
Is value for the money

Convenient place, some improvemennt for the breakfast
6,3
Is Ok for us. The bus suttle is very useful and convenient.
Hussain M. Gruppresenär India, den 4 januari 2015
Decent Hotel with a good location

comfort, location, price
7,3
Hussain M. Gruppresenär India, den 3 januari 2015
Decent Hotel with a good Location

Location, price, comfort.
8

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Pousada Marina Infante Hotel MacaoPousada Marina Infante Hotel Macao - Hotellet från utsidanPousada Marina Infante Hotel Macao - GästrumPousada Marina Infante Hotel Macao - GästrumPousada Marina Infante Hotel Macao - BadrumPousada Marina Infante Hotel Macao - SvitPousada Marina Infante Hotel Macao - SvitPousada Marina Infante Hotel Macao - BadrumPousada Marina Infante Hotel Macao - BufféPousada Marina Infante Hotel Macao - GymPousada Marina Infante Hotel Macao - Hotellet från utsidanPousada Marina Infante Hotel Macao - RestaurangPousada Marina Infante Hotel Macao - PoolPousada Marina Infante Hotel Macao - Hotellet från insidanPousada Marina Infante Hotel Macao - GästrumPousada Marina Infante Hotel Macao - SvitPousada Marina Infante Hotel Macao - BadrumPousada Marina Infante Hotel Macao - SvitPousada Marina Infante Hotel Macao - RestaurangPousada Marina Infante Hotel Macao - SvitPousada Marina Infante Hotel Macao - ReceptionPousada Marina Infante Hotel Macao - GästrumPousada Marina Infante Hotel Macao - Hotellet från utsidanPousada Marina Infante Hotel Macao - GästrumPousada Marina Infante Hotel Macao - GästrumPousada Marina Infante Hotel Macao - BadrumPousada Marina Infante Hotel Macao - RestaurangPousada Marina Infante Hotel Macao - LobbyPousada Marina Infante Hotel Macao - Entré


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B06