Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Presidente Hotel

355 Avenida da Amizade, Macao City, Macao (Visa på karta)

Boka nu!

Presidente Hotel Macao - Lobby Presidente Hotel Macao - Pub/lounge Presidente Hotel Macao - Reception Presidente Hotel Macao - Café Presidente Hotel Macao - Restaurang Presidente Hotel Macao - Gästrum Presidente Hotel Macao - Gästrum Presidente Hotel Macao - Gästrum Presidente Hotel Macao - Lobby Presidente Hotel Macao - Hotellet från utsidan Presidente Hotel Macao - Gästrum Presidente Hotel Macao - Gästrum Presidente Hotel Macao - Gästrum Presidente Hotel Macao - Gästrum Presidente Hotel Macao - Gästrum Presidente Hotel Macao - Gästrum
Presidente Hotel Macao - Gästrum Presidente Hotel Macao - Sevärdheter i närheten Presidente Hotel Macao - Sevärdheter i närheten Presidente Hotel Macao - Sevärdheter i närheten Presidente Hotel Macao - Sevärdheter i närheten Presidente Hotel Macao - Sevärdheter i närheten
Område: Macao City Antal rum: 212
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,4

baserat på 1993
omdömen

Valuta för pengarna
7,4
Läge
8,6
Personal
7,2
Hotellets Skick/Renlighet
7,3
Bekvämligheter på rummet
7,3
Mat/Middag
6,3
Alla omdömen (1993)
Sortera efter:
Jakob S. Gruppresenär Sweden, den 1 maj 2011
Slitet hotel med fina rum

Stora sängar, bra rum som kändes lyxiga
5,7
Det var svårt att hitta bussen som tog oss dit från båten. Sedan var inte rummet färdigt men väl incheckade så finns det inte mkt att annmärka på. Stort och placerat med fin utsikt över de andra kasionorna så trivs man.
Andreas J. Ensamresenär Sweden, den 26 april 2011
Centralt läge

Närhet, trevlig personal
7
ett bra hotell, billigare än de stora komersiella hotellen i närheten. synd att det är prostituerade i lobbyn, annars var vistelsen mycket trevlig.
Andreas J. Ensamresenär Sweden, den 10 april 2011
Fint hotell, omtänksam personal

Centralt
8
Fint rum med bra sängar, hotellet ligger bra till om du vill ha nära till casino. Personalen är mycket tillmötesgående och jag trivdes på detta hotell!
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Wynn ligger mitt över gatan, de har en bra sushirestaurang OKADA och en bra italienare
Nikolaos K. Ensamresenär Greece, den 28 september 2009
positivt överaskad

Utmärkt läge, bra personal, gratis Internet via kabel på rummet, rent.
8,3
Om ni är här för att spela ligger det här hotellet utmärkt. Mittemot ligger Wynns, bakom Wynns MGM. 5 min promenad till Grand Lisboa. Om ni spelar onlinepoker så funkade rummets Internet utmärkt på FTP, gick inte att spela på PS, Microgambingnätverket ibland. Internet fungerade bra så varför man blev disconnected på PS och Microgambingnätverket förstod jag inte alls, jag var här 2 dygn och provade alla möjliga tider. Sevärdheter inom promenadavstånd. Fanns flera restauranger runt hotellet med billiga priser och god mat. Frukosten duger men inte mer.
Restaurangtips: Prova nån av Kinakrogarna runt hotellet, se bara till att menyn finns på engelska också. Jag köpte biff med grönsaker och ris, 66cl öl, detta gick på 50 eller 60 HKD, billigt för att vara Macau.
Ngan C. Reste med partner Malaysia, den 22 april 2015
Heavy smoke smell room

Good location , bad smell room
6
Location is strategy very good location, the rate is reasonable, the room is small, the comforter is damp, the room is smelly very heavy smoke smell, the staff is friendly and helpful
Emily T. Affärsresenär United States of America, den 28 mars 2015
Dirty, old hotel with terrible service

location
4
Fok W. Reste med partner Singapore, den 13 mars 2015
below average non entertainment type of hotel.

Location
3,7
location is the only advantage of this hotel. Everything in the room is out dated really need to revamp . Only good thing of this hotel is location, walking distance to many entertainment spot and eatery nearby. Not value for the room rate they charge.
Masahiko I. Affärsresenär Japan, den 6 mars 2015
nice location

location. price
7,3
it's located at front of main road. very convenient for shopping or sightseeing. at the back of this hotel, there are so many restaurants so no need looking for any kind of foods. i recommend Presidente hotel
Ennjoong Y. Ensamresenär South Korea, den 22 februari 2015
good location but old hotel.

good location.
5
good location but old hotel. no room heating during winter, room was very dirty and dirty black
Ennjoong Y. Ensamresenär South Korea, den 21 februari 2015
goof location. resonable price

goof location. resonable price
5
goof location. resonable price, old hotel.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Presidente Hotel MacaoPresidente Hotel Macao - LobbyPresidente Hotel Macao - Pub/loungePresidente Hotel Macao - ReceptionPresidente Hotel Macao - CaféPresidente Hotel Macao - RestaurangPresidente Hotel Macao - GästrumPresidente Hotel Macao - GästrumPresidente Hotel Macao - GästrumPresidente Hotel Macao - LobbyPresidente Hotel Macao - Hotellet från utsidanPresidente Hotel Macao - GästrumPresidente Hotel Macao - GästrumPresidente Hotel Macao - GästrumPresidente Hotel Macao - GästrumPresidente Hotel Macao - GästrumPresidente Hotel Macao - GästrumPresidente Hotel Macao - GästrumPresidente Hotel Macao - Sevärdheter i närhetenPresidente Hotel Macao - Sevärdheter i närhetenPresidente Hotel Macao - Sevärdheter i närhetenPresidente Hotel Macao - Sevärdheter i närhetenPresidente Hotel Macao - Sevärdheter i närheten


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B03