Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Presidente Hotel

355 Avenida da Amizade, Macao City, Macao (Visa på karta)

Boka nu!

Presidente Hotel Macao - Lobby Presidente Hotel Macao - Pub/lounge Presidente Hotel Macao - Reception Presidente Hotel Macao - Café Presidente Hotel Macao - Restaurang Presidente Hotel Macao - Gästrum Presidente Hotel Macao - Gästrum Presidente Hotel Macao - Gästrum Presidente Hotel Macao - Lobby Presidente Hotel Macao - Hotellet från utsidan Presidente Hotel Macao - Gästrum Presidente Hotel Macao - Gästrum Presidente Hotel Macao - Gästrum Presidente Hotel Macao - Gästrum Presidente Hotel Macao - Gästrum Presidente Hotel Macao - Gästrum
Presidente Hotel Macao - Gästrum Presidente Hotel Macao - Sevärdheter i närheten Presidente Hotel Macao - Sevärdheter i närheten Presidente Hotel Macao - Sevärdheter i närheten Presidente Hotel Macao - Sevärdheter i närheten Presidente Hotel Macao - Sevärdheter i närheten Presidente Hotel Macao - Svit Presidente Hotel Macao - Gästrum Presidente Hotel Macao - Gästrum Presidente Hotel Macao - Gästrum Presidente Hotel Macao - Café Presidente Hotel Macao - Gästrum
Område: Macao City Antal rum: 212

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,4

baserat på 2016 omdömen

4 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,4
Läge
8,6
Personal
7,2
Hotellets Skick/Renlighet
7,3
Bekvämligheter på rummet
7,2
Mat/Middag
6,3
Alla omdömen (2016)
Sortera efter:
Jakob S. Gruppresenär Sweden, den 1 maj 2011
Slitet hotel med fina rum

Stora sängar, bra rum som kändes lyxiga
5,7
Det var svårt att hitta bussen som tog oss dit från båten. Sedan var inte rummet färdigt men väl incheckade så finns det inte mkt att annmärka på. Stort och placerat med fin utsikt över de andra kasionorna så trivs man.
Anmäl det här omdömet
Andreas J. Ensamresenär Sweden, den 26 april 2011
Centralt läge

Närhet, trevlig personal
7
ett bra hotell, billigare än de stora komersiella hotellen i närheten. synd att det är prostituerade i lobbyn, annars var vistelsen mycket trevlig.
Anmäl det här omdömet
Andreas J. Ensamresenär Sweden, den 10 april 2011
Fint hotell, omtänksam personal

Centralt
8
Fint rum med bra sängar, hotellet ligger bra till om du vill ha nära till casino. Personalen är mycket tillmötesgående och jag trivdes på detta hotell!
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Wynn ligger mitt över gatan, de har en bra sushirestaurang OKADA och en bra italienare
Anmäl det här omdömet
Nikolaos K. Ensamresenär Greece, den 28 september 2009
positivt överaskad

Utmärkt läge, bra personal, gratis Internet via kabel på rummet, rent.
8,3
Om ni är här för att spela ligger det här hotellet utmärkt. Mittemot ligger Wynns, bakom Wynns MGM. 5 min promenad till Grand Lisboa. Om ni spelar onlinepoker så funkade rummets Internet utmärkt på FTP, gick inte att spela på PS, Microgambingnätverket ibland. Internet fungerade bra så varför man blev disconnected på PS och Microgambingnätverket förstod jag inte alls, jag var här 2 dygn och provade alla möjliga tider. Sevärdheter inom promenadavstånd. Fanns flera restauranger runt hotellet med billiga priser och god mat. Frukosten duger men inte mer.
Restaurangtips: Prova nån av Kinakrogarna runt hotellet, se bara till att menyn finns på engelska också. Jag köpte biff med grönsaker och ris, 66cl öl, detta gick på 50 eller 60 HKD, billigt för att vara Macau.
Anmäl det här omdömet
Volodymyr N. Reste med partner Ukraine, den 27 januari 2016
Bad place to stay, even for just sleeping at.

Location, view
4
Overall experience is bad, this hotel even barely fits option "for sleeping only". Breakfast was terrible, for 80MOPS(10$) you will get exactly: a small glass of juice, a cup of tea/coffee, 2 eggs, 2 small Chinese sausages, a piece of bread/croissant, slice of tomato. Stuff is not assisting in any issues and lies into your face, trying to get rid off you and don't disturb them. No heaters, which makes a very cold place to stay during cold days. All furniture is damaged and old, has quite old and dirty dusty carpets as the floor surface. No fridge. No safe. Very old and quite dirty digital equipment. Rooms overall need renovations and appropriate cleaning.
Anmäl det här omdömet
Chan K. Affärsresenär Hong Kong, den 11 december 2015
very poor service

never come again for this old hotel,
6
I even stayed only a few hours, and left this hotel, I do not know why i selected this hotel, very dirty, the bathroom without you can use for it.
Anmäl det här omdömet
Paris G. Ensamresenär Sweden, den 24 oktober 2015
Great location, but nothing more!

Location thats it...
5,3
Smelly, unclean, Their so called pool Isin another hotell...lady boys surronding The hotell...
Anmäl det här omdömet
Alice C. Ensamresenär Hong Kong, den 23 augusti 2015
convenient place

convenient place
7
Anmäl det här omdömet
Sungkook K. Affärsresenär South Korea, den 2 juni 2015
Rude male staff at front and very dirty old room.

Presidente Hotel
4,7
It was terrible! I arrived 1:30 in the morning but paid for full day room fee however, Rude & unwilling to help gattitude fat man at front desk gave room with TV is out of order hiar drier is broken
Anmäl det här omdömet
Kelly L. Reste med partner Malaysia, den 25 maj 2015
Convenient & clean hotel

Clean, convenience & value for money
8,3
Everything is good!
Anmäl det här omdömet
1 - 4 av 4 omdömen
 

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Presidente Hotel MacaoPresidente Hotel Macao - LobbyPresidente Hotel Macao - Pub/loungePresidente Hotel Macao - ReceptionPresidente Hotel Macao - CaféPresidente Hotel Macao - RestaurangPresidente Hotel Macao - GästrumPresidente Hotel Macao - GästrumPresidente Hotel Macao - GästrumPresidente Hotel Macao - LobbyPresidente Hotel Macao - Hotellet från utsidanPresidente Hotel Macao - GästrumPresidente Hotel Macao - GästrumPresidente Hotel Macao - GästrumPresidente Hotel Macao - GästrumPresidente Hotel Macao - GästrumPresidente Hotel Macao - GästrumPresidente Hotel Macao - GästrumPresidente Hotel Macao - Sevärdheter i närhetenPresidente Hotel Macao - Sevärdheter i närhetenPresidente Hotel Macao - Sevärdheter i närhetenPresidente Hotel Macao - Sevärdheter i närhetenPresidente Hotel Macao - Sevärdheter i närhetenPresidente Hotel Macao - SvitPresidente Hotel Macao - GästrumPresidente Hotel Macao - GästrumPresidente Hotel Macao - GästrumPresidente Hotel Macao - CaféPresidente Hotel Macao - GästrumPresidente Hotel Macao - GästrumPresidente Hotel Macao - BadrumPresidente Hotel Macao - BadrumPresidente Hotel Macao - GästrumPresidente Hotel Macao - GästrumPresidente Hotel Macao - GästrumPresidente Hotel Macao - BadrumPresidente Hotel Macao - SvitPresidente Hotel Macao - GästrumPresidente Hotel Macao - LobbyPresidente Hotel Macao - SvitPresidente Hotel Macao - SvitPresidente Hotel Macao - BadrumPresidente Hotel Macao - GästrumPresidente Hotel Macao - LobbyPresidente Hotel Macao - GästrumPresidente Hotel Macao - SvitPresidente Hotel Macao - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A01