eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Prince Palace Hotel

488/800 Bo Bae Tower, Damrongrak Road Klong Mahanak, Pomprab, Khaosan / Stora palatset, Bangkok, Thailand (Visa karta)

Boka nu!

Prince Palace Hotel Bangkok - Pool Prince Palace Hotel Bangkok - Fritidsfaciliteter Prince Palace Hotel Bangkok - Kommunikationer Prince Palace Hotel Bangkok - Mötesrum Prince Palace Hotel Bangkok - Pool Prince Palace Hotel Bangkok - Restaurang Prince Palace Hotel Bangkok - Hotellet från utsidan Prince Palace Hotel Bangkok - Gym Prince Palace Hotel Bangkok - Spa Prince Palace Hotel Bangkok - Festvåning Prince Palace Hotel Bangkok - Pool Prince Palace Hotel Bangkok - Hotellet från utsidan Prince Palace Hotel Bangkok - Svit Prince Palace Hotel Bangkok - Svit Prince Palace Hotel Bangkok - Gästrum Prince Palace Hotel Bangkok - Restaurang
Prince Palace Hotel Bangkok - Svit Prince Palace Hotel Bangkok - Restaurang Prince Palace Hotel Bangkok - Svit Prince Palace Hotel Bangkok - Restaurang Prince Palace Hotel Bangkok - Svit Prince Palace Hotel Bangkok - Restaurang Prince Palace Hotel Bangkok - Gästrum Prince Palace Hotel Bangkok - Gästrum Prince Palace Hotel Bangkok - Svit Prince Palace Hotel Bangkok - Svit Prince Palace Hotel Bangkok - Svit Prince Palace Hotel Bangkok - Svit
Område: Khaosan / Stora palatset Antal rum: 744

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

från 9020 recensioner

Valuta för pengarna
7,6
Läge
7,1
Personal
7,3
Hotellets Skick/Renlighet
7,4
Bekvämligheter på rummet
7,2
Mat/Middag
7,1
Alla recensioner (9020)
Sortera efter:
Johan E. Reste med partner Sweden, den 18 januari 2015
Ok hotell

Billigt, bra läge och stort
6
Helt ok hotell för en billig peng. Hotellet har några år på nacken och var säkert jätte fint på 80-90 talet. Väldigt litet poolområde och inte så många solstolar, ser mycket större ut på bilderna.
Wiktor B. Reste med partner Sweden, den 16 januari 2015
Svit utan fritt wifi

Poolen , sushin och renligheten
6,7
Våran vistelse va bra med fin och rejäl pool dock lite kall . Bra sol läge . Stör mig på att dom endast hade fritt wifi i baren/receptionen som va sjukt långsamt . 600bath dygnet för wifi när man har sviten tycker jag är riktigt kasst för ett sånt "lyxhotell". Alla hotell/bungalow vi bott på innan har haft wifi. Allt va dyrt som tex mat och dryck. 75bath för en vatten 👎
Rickard A. Reste med partner Sweden, den 15 januari 2015
Prince palace

Priset servicen och storleken på rummen
7
Det var kort men bra. Skönt med badkar. Priset på resturangena kunde ha vart billigare
Jonas L. Familj med äldre barn Sweden, den 15 januari 2015
Prisvärt!!

Bra läge, trevlig personal och allt som skall finnas på ett hotel, fanns.
8,3
Förvånansvärt billigt för vad man får!
Anna N. Familj med äldre barn Sweden, den 15 januari 2015
Prisvärt

Trevlig personal som gav bra service. Bra och god frukost med stort utbud. Fin pool och miljön runt den.
8,3
Bra vistelse, och bra service. Rummet var bra men äldre inredning. Fin utsikt!
Leif T. Familj med äldre barn Sweden, den 14 januari 2015
cx

cx
9,3
Cx
Margareta C. Familj med äldre barn Sweden, den 13 januari 2015
Hotell med bra läge

Läget, stora familjerum,
8,7
Hotell med toppenläge nära Siam Square. Med antingen flodbåt eller taxi tar man sig snabbt och billigt till de stora köpcentrumen som t ex MBK . Något lite slitna rum men ändå ett väldigt prisvärt hotell. 45 min bilresa till flygplatsen.
Mattias G. Familj med småbarn Sweden, den 12 januari 2015
Uselt wifi, stökig frukostbuffé

poolen, läget, utsikten
5,3
Charlotte S. Familj med äldre barn Sweden, den 11 januari 2015
Shopping i Bangkok

Närhet till shopping, fint pool område, bra storlek på rummen
8
Trevlig o bekvämt med shopping på nära håll. Bra pool att relaxa vid o maten var god. Stökigt vid frukosten men det fanns mycket att välja på.
Helena B. Familj med småbarn Sweden, den 10 januari 2015
Bra valuta för pengarna!

Mycket serviceminded personal. Rymliga och trevliga lägenheter. Bra läge med närhet till allt.
9
Kommer att bo här igen när jag återvänder till Bangkok. Allt var toppen! Synd att det var grymma överpriser i baren.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Prince Palace Hotel BangkokPrince Palace Hotel Bangkok - PoolPrince Palace Hotel Bangkok - FritidsfaciliteterPrince Palace Hotel Bangkok - KommunikationerPrince Palace Hotel Bangkok - MötesrumPrince Palace Hotel Bangkok - PoolPrince Palace Hotel Bangkok - RestaurangPrince Palace Hotel Bangkok - Hotellet från utsidanPrince Palace Hotel Bangkok - GymPrince Palace Hotel Bangkok - SpaPrince Palace Hotel Bangkok - FestvåningPrince Palace Hotel Bangkok - PoolPrince Palace Hotel Bangkok - Hotellet från utsidanPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - GästrumPrince Palace Hotel Bangkok - RestaurangPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - RestaurangPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - RestaurangPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - RestaurangPrince Palace Hotel Bangkok - GästrumPrince Palace Hotel Bangkok - GästrumPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - MötesrumPrince Palace Hotel Bangkok - PoolPrince Palace Hotel Bangkok - LobbyPrince Palace Hotel Bangkok - KartaPrince Palace Hotel Bangkok - KartaPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - SpaPrince Palace Hotel Bangkok - Sevärdheter i närhetenPrince Palace Hotel Bangkok - Sevärdheter i närhetenPrince Palace Hotel Bangkok - Sevärdheter i närhetenPrince Palace Hotel Bangkok - Sevärdheter i närhetenPrince Palace Hotel Bangkok - Sevärdheter i närhetenPrince Palace Hotel Bangkok - Sevärdheter i närhetenPrince Palace Hotel Bangkok - Sevärdheter i närhetenPrince Palace Hotel Bangkok - Sevärdheter i närhetenPrince Palace Hotel Bangkok - Sevärdheter i närhetenPrince Palace Hotel Bangkok - Sevärdheter i närhetenPrince Palace Hotel Bangkok - Sevärdheter i närhetenPrince Palace Hotel Bangkok - KommunikationerPrince Palace Hotel Bangkok - Sevärdheter i närhetenPrince Palace Hotel Bangkok - KommunikationerPrince Palace Hotel Bangkok - KommunikationerPrince Palace Hotel Bangkok - Hotellet från insidan

Kundrecensioner - Prince Palace Hotel, Bangkok

AS-AGWEB-3C07