Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Prince Palace Hotel

488/800 Bo Bae Tower, Damrongrak Road Klong Mahanak, Pomprab, Khaosan, Bangkok, Thailand (Visa på karta)

Boka nu!

Prince Palace Hotel Bangkok - Restaurang Prince Palace Hotel Bangkok - Hotellet från utsidan Prince Palace Hotel Bangkok - Gym Prince Palace Hotel Bangkok - Spa Prince Palace Hotel Bangkok - Festvåning Prince Palace Hotel Bangkok - Pool Prince Palace Hotel Bangkok - Hotellet från utsidan Prince Palace Hotel Bangkok - Svit Prince Palace Hotel Bangkok - Svit Prince Palace Hotel Bangkok - Gästrum Prince Palace Hotel Bangkok - Restaurang Prince Palace Hotel Bangkok - Svit Prince Palace Hotel Bangkok - Restaurang Prince Palace Hotel Bangkok - Svit Prince Palace Hotel Bangkok - Restaurang Prince Palace Hotel Bangkok - Svit
Prince Palace Hotel Bangkok - Restaurang Prince Palace Hotel Bangkok - Gästrum Prince Palace Hotel Bangkok - Svit Prince Palace Hotel Bangkok - Svit Prince Palace Hotel Bangkok - Svit Prince Palace Hotel Bangkok - Svit Prince Palace Hotel Bangkok - Pool Prince Palace Hotel Bangkok - Lobby Prince Palace Hotel Bangkok - Svit Prince Palace Hotel Bangkok - Svit Prince Palace Hotel Bangkok - Svit Prince Palace Hotel Bangkok - Svit
Område: Khaosan Antal rum: 744

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

baserat på 9624
omdömen

Valuta för pengarna
7,6
Läge
7,1
Personal
7,3
Hotellets Skick/Renlighet
7,3
Bekvämligheter på rummet
7,2
Mat/Middag
7,0
Alla omdömen (9624)
Sortera efter:
Jan-Erik G. Familj med äldre barn Sweden, den 17 juli 2015
Personalen var det bästa med hotellet.

Personalen var bra,men hotellrummen var slitna . Poolen var ok med tillhörande bar och restaurang. Annars gillar jag inte läget , långt ifrån skytrain men nära koasan road.
5,3
Ok hotell men tråkigt, dålig wi-fi smaklös frukost och slitna rum men trevlig personal. Pool restaurang maten var god men samma priser som Sverige .
Anmäl det här omdömet
Rolf D. Familj med äldre barn Sweden, den 4 juli 2015
Hotell i gamla stan

maten, läget
8
Bra frukost, bra läge, bra valuta för pengarna
Anmäl det här omdömet
Jan S. Familj med äldre barn Finland, den 26 juni 2015
För mycket kineser

Bra frukost,sköna sängar och marknader överallt
6
Efter 2-3 dagar började man förstå hur allt fungerade. Kinesiska turister överallt som gapar och skriker högt
Anmäl det här omdömet
Stefan K. Reste med partner Sweden, den 11 maj 2015
Rekommenderas!

Läget, priset & poolen
8,7
ok!
Anmäl det här omdömet
Stefan K. Reste med partner Sweden, den 4 maj 2015
Ligger långt från allt

Stort bra rum, fina pooler, bra utsikt
5
Ligger väldigt långt från allt, finns inga restauranger i närheten. Man är tvingad att åka taxi eller äta på svindyra restauranger på hotellet som serverar usel mat och dåligt öl
Anmäl det här omdömet
Stefan K. Familj med småbarn Sweden, den 29 april 2015
Helt ok, rekommenderar!

Läget, poolen, priset
8,7
Andra gången jag bor på hotellet, och det säger väl en del :) Helt ok med tanke på priset, lite slitet, men inget som drar ner på betyget..
Anmäl det här omdömet
Stefan B. Familj med småbarn Sweden, den 28 mars 2015
Ok bra nära

Ok bra nära
6,7
Bra
Anmäl det här omdömet
Catharina O. Reste med partner Sweden, den 22 mars 2015
Har nog varit ett tjusigt hotell.

Ganska så bra läge, nära Klongbåtarna och lätt att ta sig till shopping.
5,7
Ett hotell som nog sett sina bästa dagar. Trevligt polimråde. Bodde i C- tornet, bättre standar i A- tornet.
Anmäl det här omdömet
Heidi J. Familj med äldre barn Sweden, den 17 mars 2015
One night in Bangkok

Utsikten
5,3
Priset var bäst, rummet slitet med märklig möblering och trasiga tapeter, samt luktade rök, funkar en natt eller två
Anmäl det här omdömet
Jorgen F. Familj med äldre barn Sweden, den 16 mars 2015
pool och läget var bra

pool, läget
4,7
slitet hotell ffa om du får rum i A-huset, c-huset som vi bott i innan har betydligt bättre standard. bra poolområde finns 2 pooler men tråkigt och smutsigt på betonggolv och solstolar. gymmet är bra men du måste betala extra för det 150 bht. frukosten försämrats sedan vi var där sist för 3 år sedan, mest ris och olika varianter av ris, inga pålägg till bröd förutom marmelad. otroligt hög ljudvolym i matsalen så frukosten ville man ha snabbt överstökad. vi kommer inte att boka detta hotell vid ytterligare besök i staden. kan rekommendera center point hotell i stället.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Prince Palace Hotel BangkokPrince Palace Hotel Bangkok - RestaurangPrince Palace Hotel Bangkok - Hotellet från utsidanPrince Palace Hotel Bangkok - GymPrince Palace Hotel Bangkok - SpaPrince Palace Hotel Bangkok - FestvåningPrince Palace Hotel Bangkok - PoolPrince Palace Hotel Bangkok - Hotellet från utsidanPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - GästrumPrince Palace Hotel Bangkok - RestaurangPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - RestaurangPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - RestaurangPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - RestaurangPrince Palace Hotel Bangkok - GästrumPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - PoolPrince Palace Hotel Bangkok - LobbyPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - Sevärdheter i närhetenPrince Palace Hotel Bangkok - Sevärdheter i närhetenPrince Palace Hotel Bangkok - PoolPrince Palace Hotel Bangkok - Sevärdheter i närhetenPrince Palace Hotel Bangkok - Sevärdheter i närhetenPrince Palace Hotel Bangkok - Sevärdheter i närhetenPrince Palace Hotel Bangkok - KommunikationerPrince Palace Hotel Bangkok - Sevärdheter i närhetenPrince Palace Hotel Bangkok - KommunikationerPrince Palace Hotel Bangkok - Sevärdheter i närhetenPrince Palace Hotel Bangkok - Sevärdheter i närheten

Kundrecensioner - Prince Palace Hotel, Bangkok

AS-AGWEB-3C01