eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Prince Palace Hotel

488/800 Bo Bae Tower, Damrongrak Road Klong Mahanak, Pomprab, Khaosan / Stora palatset, Bangkok, Thailand (Visa karta)

Boka nu!

Prince Palace Hotel Bangkok - Pool Prince Palace Hotel Bangkok - Fritidsfaciliteter Prince Palace Hotel Bangkok - Kommunikationer Prince Palace Hotel Bangkok - Mötesrum Prince Palace Hotel Bangkok - Pool Prince Palace Hotel Bangkok - Restaurang Prince Palace Hotel Bangkok - Hotellet från utsidan Prince Palace Hotel Bangkok - Gym Prince Palace Hotel Bangkok - Spa Prince Palace Hotel Bangkok - Festvåning Prince Palace Hotel Bangkok - Pool Prince Palace Hotel Bangkok - Hotellet från utsidan Prince Palace Hotel Bangkok - Svit Prince Palace Hotel Bangkok - Svit Prince Palace Hotel Bangkok - Gästrum Prince Palace Hotel Bangkok - Restaurang
Prince Palace Hotel Bangkok - Svit Prince Palace Hotel Bangkok - Restaurang Prince Palace Hotel Bangkok - Svit Prince Palace Hotel Bangkok - Restaurang Prince Palace Hotel Bangkok - Svit Prince Palace Hotel Bangkok - Restaurang Prince Palace Hotel Bangkok - Gästrum Prince Palace Hotel Bangkok - Gästrum Prince Palace Hotel Bangkok - Svit Prince Palace Hotel Bangkok - Svit Prince Palace Hotel Bangkok - Svit Prince Palace Hotel Bangkok - Svit
Område: Khaosan / Stora palatset Antal rum: 744

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

från 8640 recensioner

Valuta för pengarna
7,6
Läge
7,1
Personal
7,3
Hotellets Skick/Renlighet
7,4
Bekvämligheter på rummet
7,2
Mat/Middag
7,1
Alla recensioner (8640)
Sortera efter:
Daniel H. Familj med småbarn Sweden, den 3 augusti 2014
Slitet hotell

Stora rum
4,7
Slitet hotell som har blivit ifrån sprunget av konkurenterna, inget gratis wifi, långt att gå inom hotellet till pool/reception/restaurang då det är uppbyggt i olika byggnader. Stora rum men gamla och slitna, hotellet arrangerar stora konferanser så mycket besökare är i hotelelt samtidigt. Välj ett annat hotell
Lars B. Familj med äldre barn Sweden, den 30 juli 2014
Jätte bra hotel. Dyr dricka och mat.

Bra rum. Stort och bra personal
7,7
Allt bra. Det som var sämre var att wi-fi ändats fanns i lobbyn.
Jan I. Familj med äldre barn Sweden, den 5 juli 2014
Hyfsat hotell bra läge nära järnvägshotellet

Läget prisvärt bra frukost
7,3
Rent och snyggt bra läge nära järnvägsstationen bra frukost fin pool Hyfsat pris
Magnus A. Familj med äldre barn Sweden, den 30 juni 2014
Okej hotell. Varken bra eller dåligt.

Mysigt poolområde, nära till MBK och shoping.
5,3
Bodde i A huset, mörka och rätt tråkiga rum, men rena och välstädade.
Jan E. Reste med partner Sweden, den 22 mars 2014
Centralt gratis WiFi borde ingå

Pris Trevlig personal Rena utrymmen
7,7
Bra, men hotellet lever kvar i 80-talet.Renovering i modern stil skulle behövas, nu är det för mörka och för tunga möbler bl.a.
Emma F. Reste med partner Sweden, den 9 mars 2014
Prisvärt! Trevlig personal!

Fin pool, god mat och prisvärt!
6,7
Den var bra! Vi stannade i två nätter o det kändes tillräckligt! :)
Linda J. Familj med småbarn Sweden, den 27 februari 2014
Second time in Bangkok,2nd time at Prince Palace

Läget, sviten, frukostbuffén
9,7
Underbar, detta var skälet att jag åkte dit med familjen igen. Vi hade dessutom en annan familj med oss så vi var 4 vuxna och 8 barn mellan 10 mån-9 år. Jag är nöjd med nästan allt, sämst var väl att de tog betalt för wifi som är typ gratis på alla andra hotell. Jag köpte wifi men vi bodde i tower B och dit sträckte sig inte täckningen, kunde alltså inte surfa på rummet!
Rickard W. Familj med småbarn Sweden, den 26 januari 2014
Bra utsikt på 32 våningen, men inte jättefräscht.

Läget, utsikten, personalen
5,7
Hotellet står 32 våningar högt i Chinatown, lätt att ta sig omkring med tuk-tuk därifrån. Men rummen är inte jättefräscha.
Hanna O. Reste med partner Sweden, den 15 januari 2014
Fruktansvärda rum

Bra hotell frukost
3,7
Fyra sista nätterna i Thailand hade vi här. De va fullt med mögel inne på toan, även i taket i stora rummet.
Po H. Familj med äldre barn Sweden, den 5 januari 2014
bra och prisvärt familjeboende

prisvärt, rymliga rum
7,3
vi hade en rymlig familjesvit med tre separata sovrum och dubbla badrum. inget fritt internet fanns utan kostade orimligt mycket, fungerade dessutom inte i denna del av hotellet.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Prince Palace Hotel BangkokPrince Palace Hotel Bangkok - PoolPrince Palace Hotel Bangkok - FritidsfaciliteterPrince Palace Hotel Bangkok - KommunikationerPrince Palace Hotel Bangkok - MötesrumPrince Palace Hotel Bangkok - PoolPrince Palace Hotel Bangkok - RestaurangPrince Palace Hotel Bangkok - Hotellet från utsidanPrince Palace Hotel Bangkok - GymPrince Palace Hotel Bangkok - SpaPrince Palace Hotel Bangkok - FestvåningPrince Palace Hotel Bangkok - PoolPrince Palace Hotel Bangkok - Hotellet från utsidanPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - GästrumPrince Palace Hotel Bangkok - RestaurangPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - RestaurangPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - RestaurangPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - RestaurangPrince Palace Hotel Bangkok - GästrumPrince Palace Hotel Bangkok - GästrumPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - MötesrumPrince Palace Hotel Bangkok - PoolPrince Palace Hotel Bangkok - LobbyPrince Palace Hotel Bangkok - KartaPrince Palace Hotel Bangkok - KartaPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - SvitPrince Palace Hotel Bangkok - SpaPrince Palace Hotel Bangkok - Sevärdheter i närhetenPrince Palace Hotel Bangkok - Sevärdheter i närhetenPrince Palace Hotel Bangkok - Sevärdheter i närhetenPrince Palace Hotel Bangkok - Sevärdheter i närhetenPrince Palace Hotel Bangkok - Sevärdheter i närhetenPrince Palace Hotel Bangkok - Sevärdheter i närhetenPrince Palace Hotel Bangkok - Sevärdheter i närhetenPrince Palace Hotel Bangkok - Sevärdheter i närhetenPrince Palace Hotel Bangkok - Sevärdheter i närhetenPrince Palace Hotel Bangkok - Sevärdheter i närhetenPrince Palace Hotel Bangkok - Sevärdheter i närhetenPrince Palace Hotel Bangkok - KommunikationerPrince Palace Hotel Bangkok - Sevärdheter i närhetenPrince Palace Hotel Bangkok - KommunikationerPrince Palace Hotel Bangkok - KommunikationerPrince Palace Hotel Bangkok - Hotellet från insidan

Kundrecensioner - Prince Palace Hotel, Bangkok

AS-AGWEB-3A04