eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Prudential Hotel

222 Nathan Road, Kowloon , Jordan, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Prudential Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Prudential Hotel Hong Kong - Entré Prudential Hotel Hong Kong - Lobby Prudential Hotel Hong Kong - Gästrum Prudential Hotel Hong Kong - Gästrum Prudential Hotel Hong Kong - Gästrum Prudential Hotel Hong Kong - Gästrum Prudential Hotel Hong Kong - Gästrum Prudential Hotel Hong Kong - Gästrum Prudential Hotel Hong Kong - Gästrum Prudential Hotel Hong Kong - Gästrum Prudential Hotel Hong Kong - Gästrum Prudential Hotel Hong Kong - Gästrum Prudential Hotel Hong Kong - Svit Prudential Hotel Hong Kong - Svit Prudential Hotel Hong Kong - Badrum
Prudential Hotel Hong Kong - Restaurang Prudential Hotel Hong Kong - Restaurang Prudential Hotel Hong Kong - Restaurang Prudential Hotel Hong Kong - Restaurang Prudential Hotel Hong Kong - Restaurang Prudential Hotel Hong Kong - Pool Prudential Hotel Hong Kong - Pool Prudential Hotel Hong Kong - Gym Prudential Hotel Hong Kong - Business Center Prudential Hotel Hong Kong - Mötesrum Prudential Hotel Hong Kong - Festvåning Prudential Hotel Hong Kong - Festvåning
Område: Jordan Antal rum: 432

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

från 4504 recensioner

Valuta för pengarna
7,5
Läge
9,0
Personal
7,6
Hotellets Skick/Renlighet
7,9
Bekvämligheter på rummet
7,7
Mat/Middag
6,9
Alla omdömen (4504)
Sortera efter:
Richard J. Affärsresenär Sweden, den 16 september 2014
rök rum

läget, rent, servicemided
6,7
Tyvärr fått ett ej röksanerat rum. Borde ha frågan vid incheckingen om det var OK.
Cidney L. Ensamresenär Sweden, den 20 mars 2012
Utmärkt läge

Bra läge, intill tunnelbanan
7
Det var ett väldigt bra pris för hotellet. Väldigt bra läge till det mesta. Hotellet ligger intill MRT Jordan och det är väldigt smidigt att ta sig runt. Däremot är det nog ett ganska gammalt hotell och det märktes i rummet. Väldigt fin lobby men tyckte inte att det var strandard av ett 4-sjärnigt rum. I stort sett var hotellet bra med bra service men hade varit ännu bättre om rummen var fräschare.
Angelika E. Reste med partner Sweden, den 20 april 2011
Ligger bra till.

Ligger bra till. Prisvärt. Pool på taket.
7
Ligger vid Jordan station, gångavstånd till Kowloon park. Hotellet ligger i en shoppinggalleria i anslutning till hotellet. Rummen har några år på nacken men är ändå inte väldigt slitna. För tillfället håller man på bygger om, bland annat reception och restaurang/bar mm. Möjligt att de komemr fräscha upp rummen.
Tips om shopping: Kowloon har tidigare varit "dark side" men det senaste åren har det hänt väldigt mycket i främst södra Kowloon. Flera stora och trevliga shoppinggallerior och nöjesutbudet har blivit större och mer tilltalande för västerländska turister.
Patrick O. Reste med partner Sweden, den 27 februari 2011
Trevligt!

Läget!
9
Bokade ett Deluxe rum men vid ankomsten blev vi uppgraderade till en svit då hotellet var överbokat. Sviten var fin men ganska liten, 2 våningar med säng på övervåningen. Kuddarna av syntet fyllning var inte så sköna. Min partner blev glad då rummet hade en balkong han kunde röka på. Receptionen hade kö hela tiden och var under ombyggnad. Trevlig personal på restaurangen.
Niklas J. Affärsresenär Sweden, den 5 november 2009
Prudential Hog kong

Bra läge nära till Mtr och shopping
7,3
Vi bodde på hotellet två nätter för att utforska hong kong och även shoppa, hotellet ligger utmärkt till för dessa ändamål. Nära till Mtr och shopping på Nathan road och även gångavstånd till Ladies market och tempelstreet. Helt ok rum och personal dock ej jättetrevliga i receptionen. Bra och enkel in och ut checkning. Dock är poolen på taket inte mycket att hänga i julgranen, riktigt liten och tråkig. Sköna sängar och helt ok storlek på rummet (för att vara i hong kong). Bra städning och rent och fitn på hotellet och rummen.
Tips om shopping: Hela Nathan road kryllar av affärer och shoppingcenter
Fredric A. Affärsresenär Sweden, den 30 oktober 2009
Bäst hittills i Hong Kong

Centralt, MTR i huset, vänlig och hjälpsam personal, rent snyggt, proffessionellt.
9
Vänlig och proffessionell personal. Hjälpsamma och snabba killar och tjejer. Rent och snyggt. MTR i huset är ett plus. Allt finns inom 5 miuters promenadavstånd. Här finns inget mer att önska, möjligen en roligare bar i hotellet att runda av kvällen i... Rummen är rena, fräscha och trevliga. Tysta är de också. Det fanns en imponerande anordning för att garantrat slippa solljuset på morgonen. Stora skivor som fungerar som ridå/gardiner som täcker hela det stora fönstret. Fiffigt och nyttigt. Conciergen i markplan är proffsig och pålitrlig. Jag skall garanterat återkomma igen.
Restaurangtips: Gatan ner en liten bit, sedan vänster efter katolska kyrkan. efter Ben & Jerrys, upp för trappan, trevlig restauranggata.
Basim T. Affärsresenär Sweden, den 27 september 2009
super bra

mitt i centrum. rent och fresch,mitt i centrum,man får bra information om stan mm,
7,7
lokation är toppen,tunnelbana är bara några meter från hotellet många fina resturanger runt om.personalen var mycket hjälpsamma och kunniga.rumservic var jättebra och snabba. pollen var inte så stor men det räkte väl ,tränings sal var bra och passar till olika typer av träning. man får säga att det är verkligen prisvärd. dessutom får man en bra pris när man besällar hotellet från Agoda på internet.
Tips om shopping: bäste stället, åk till china/chinzen där gör du din bäste shopping det tar ca en timme från hotel visum kan du får från gränsen.
Ryan H. Affärsresenär Australia, den 26 mars 2015
title

Location, price, friendlyness
7
Fann A. Reste med partner Singapore, den 24 mars 2015
Fantastic location!

Location, accessibility, competitive pricing
8,7
Am a satisfied visitor, I had booked a 3night's stay over at the Prudential Hotel during the off-peak period. The room was much bigger than I had expected, very very satisfied in comparison to other hotels I stayed at that were about 30% smaller, and so much further from their nearest MTR stations for the same price!! Location wise, it is fantastic, right smack along Nathan Road, tourists can choose to walk upwards or down to Mongkok or TST. I recommend walking only when its cooling as there's much to see on the main street. Also,I recommend one to take Exit D instead of E to reach the hotel, there's lots of walking to reach the Hotel, from the MTR into the building with escalators unless you don't mind climbing those escalators (non-operational) late at night. Strangely, we were only given 2 bottles of water on the first day, I had to call in and ask for another 2 bottles the next day since the first 2 had already been consumed in day 1. Apparently a minute thing such as water was not covered for my stay as the Agoda offer price I paid is not included. LOL. I'm still in disbelief. Its just water. Its essential! Toilet is nice and clean, shower comes in hot and cold water taps and all the basic toiletries provided. Wifi is only complimentary in the 2nd floor (Lobby), alittle troublesome in my opinion. The best is to buy your own tourist card for about KHD$60-$80 from any 7-eleven outlet and use endlessly. As for food, I've not tried their in-house restaurant. I would suggest everyone to simply eat out and try everything you see in their walk in diners and street snacks.
Yeo H. Ensamresenär Singapore, den 24 mars 2015
expensive hotel

the location, hotel ambience and
8,3
Hotel room looks and feels good... except the toilet shower curtain has a peculiar smell. Location as well accessible!

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Prudential Hotel Hong KongPrudential Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanPrudential Hotel Hong Kong - EntréPrudential Hotel Hong Kong - LobbyPrudential Hotel Hong Kong - GästrumPrudential Hotel Hong Kong - GästrumPrudential Hotel Hong Kong - GästrumPrudential Hotel Hong Kong - GästrumPrudential Hotel Hong Kong - GästrumPrudential Hotel Hong Kong - GästrumPrudential Hotel Hong Kong - GästrumPrudential Hotel Hong Kong - GästrumPrudential Hotel Hong Kong - GästrumPrudential Hotel Hong Kong - GästrumPrudential Hotel Hong Kong - SvitPrudential Hotel Hong Kong - SvitPrudential Hotel Hong Kong - BadrumPrudential Hotel Hong Kong - RestaurangPrudential Hotel Hong Kong - RestaurangPrudential Hotel Hong Kong - RestaurangPrudential Hotel Hong Kong - RestaurangPrudential Hotel Hong Kong - RestaurangPrudential Hotel Hong Kong - PoolPrudential Hotel Hong Kong - PoolPrudential Hotel Hong Kong - GymPrudential Hotel Hong Kong - Business CenterPrudential Hotel Hong Kong - MötesrumPrudential Hotel Hong Kong - FestvåningPrudential Hotel Hong Kong - FestvåningPrudential Hotel Hong Kong - FaciliteterPrudential Hotel Hong Kong - MötesrumPrudential Hotel Hong Kong - BadrumPrudential Hotel Hong Kong - BadrumPrudential Hotel Hong Kong - BadrumPrudential Hotel Hong Kong - SvitPrudential Hotel Hong Kong - FaciliteterPrudential Hotel Hong Kong - FaciliteterPrudential Hotel Hong Kong - PoolPrudential Hotel Hong Kong - MötesrumPrudential Hotel Hong Kong - GästrumPrudential Hotel Hong Kong - BadrumPrudential Hotel Hong Kong - BadrumPrudential Hotel Hong Kong - SvitPrudential Hotel Hong Kong - SvitPrudential Hotel Hong Kong - GästrumPrudential Hotel Hong Kong - GästrumPrudential Hotel Hong Kong - FaciliteterPrudential Hotel Hong Kong - FaciliteterPrudential Hotel Hong Kong - FaciliteterPrudential Hotel Hong Kong - Business CenterPrudential Hotel Hong Kong - Business Center


AS-AGWEB-3B04