eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Prudential Hotel

222 Nathan Road, Kowloon , Jordan, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Prudential Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Prudential Hotel Hong Kong - Entré Prudential Hotel Hong Kong - Lobby Prudential Hotel Hong Kong - Gästrum Prudential Hotel Hong Kong - Gästrum Prudential Hotel Hong Kong - Gästrum Prudential Hotel Hong Kong - Gästrum Prudential Hotel Hong Kong - Gästrum Prudential Hotel Hong Kong - Gästrum Prudential Hotel Hong Kong - Gästrum Prudential Hotel Hong Kong - Gästrum Prudential Hotel Hong Kong - Gästrum Prudential Hotel Hong Kong - Gästrum Prudential Hotel Hong Kong - Gästrum Prudential Hotel Hong Kong - Svit Prudential Hotel Hong Kong - Gästrum
Prudential Hotel Hong Kong - Badrum Prudential Hotel Hong Kong - Pool Prudential Hotel Hong Kong - Pool Prudential Hotel Hong Kong - Pool Prudential Hotel Hong Kong - Gym Prudential Hotel Hong Kong - Gym Prudential Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Prudential Hotel Hong Kong - Fritidsfaciliteter Prudential Hotel Hong Kong - Business Center Prudential Hotel Hong Kong - Mötesrum Prudential Hotel Hong Kong - Mötesrum Prudential Hotel Hong Kong - Mötesrum
Område: Jordan Antal rum: 432

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

från 4020 recensioner

Valuta för pengarna
7,5
Läge
9,0
Personal
7,6
Hotellets Skick/Renlighet
7,9
Bekvämligheter på rummet
7,7
Mat/Middag
6,9
Alla recensioner (4020)
Sortera efter:
Richard J. Affärsresenär Sweden, den 16 september 2014
rök rum

läget, rent, servicemided
6,7
Tyvärr fått ett ej röksanerat rum. Borde ha frågan vid incheckingen om det var OK.
Cidney L. Ensamresenär Sweden, den 20 mars 2012
Utmärkt läge

Bra läge, intill tunnelbanan
7
Det var ett väldigt bra pris för hotellet. Väldigt bra läge till det mesta. Hotellet ligger intill MRT Jordan och det är väldigt smidigt att ta sig runt. Däremot är det nog ett ganska gammalt hotell och det märktes i rummet. Väldigt fin lobby men tyckte inte att det var strandard av ett 4-sjärnigt rum. I stort sett var hotellet bra med bra service men hade varit ännu bättre om rummen var fräschare.
Angelika E. Reste med partner Sweden, den 20 april 2011
Ligger bra till.

Ligger bra till. Prisvärt. Pool på taket.
7
Ligger vid Jordan station, gångavstånd till Kowloon park. Hotellet ligger i en shoppinggalleria i anslutning till hotellet. Rummen har några år på nacken men är ändå inte väldigt slitna. För tillfället håller man på bygger om, bland annat reception och restaurang/bar mm. Möjligt att de komemr fräscha upp rummen.
Tips om shopping: Kowloon har tidigare varit "dark side" men det senaste åren har det hänt väldigt mycket i främst södra Kowloon. Flera stora och trevliga shoppinggallerior och nöjesutbudet har blivit större och mer tilltalande för västerländska turister.
Patrick O. Reste med partner Sweden, den 27 februari 2011
Trevligt!

Läget!
9
Bokade ett Deluxe rum men vid ankomsten blev vi uppgraderade till en svit då hotellet var överbokat. Sviten var fin men ganska liten, 2 våningar med säng på övervåningen. Kuddarna av syntet fyllning var inte så sköna. Min partner blev glad då rummet hade en balkong han kunde röka på. Receptionen hade kö hela tiden och var under ombyggnad. Trevlig personal på restaurangen.
Niklas J. Affärsresenär Sweden, den 5 november 2009
Prudential Hog kong

Bra läge nära till Mtr och shopping
7,3
Vi bodde på hotellet två nätter för att utforska hong kong och även shoppa, hotellet ligger utmärkt till för dessa ändamål. Nära till Mtr och shopping på Nathan road och även gångavstånd till Ladies market och tempelstreet. Helt ok rum och personal dock ej jättetrevliga i receptionen. Bra och enkel in och ut checkning. Dock är poolen på taket inte mycket att hänga i julgranen, riktigt liten och tråkig. Sköna sängar och helt ok storlek på rummet (för att vara i hong kong). Bra städning och rent och fitn på hotellet och rummen.
Tips om shopping: Hela Nathan road kryllar av affärer och shoppingcenter
Fredric A. Affärsresenär Sweden, den 30 oktober 2009
Bäst hittills i Hong Kong

Centralt, MTR i huset, vänlig och hjälpsam personal, rent snyggt, proffessionellt.
9
Vänlig och proffessionell personal. Hjälpsamma och snabba killar och tjejer. Rent och snyggt. MTR i huset är ett plus. Allt finns inom 5 miuters promenadavstånd. Här finns inget mer att önska, möjligen en roligare bar i hotellet att runda av kvällen i... Rummen är rena, fräscha och trevliga. Tysta är de också. Det fanns en imponerande anordning för att garantrat slippa solljuset på morgonen. Stora skivor som fungerar som ridå/gardiner som täcker hela det stora fönstret. Fiffigt och nyttigt. Conciergen i markplan är proffsig och pålitrlig. Jag skall garanterat återkomma igen.
Restaurangtips: Gatan ner en liten bit, sedan vänster efter katolska kyrkan. efter Ben & Jerrys, upp för trappan, trevlig restauranggata.
Basim T. Affärsresenär Sweden, den 27 september 2009
super bra

mitt i centrum. rent och fresch,mitt i centrum,man får bra information om stan mm,
7,7
lokation är toppen,tunnelbana är bara några meter från hotellet många fina resturanger runt om.personalen var mycket hjälpsamma och kunniga.rumservic var jättebra och snabba. pollen var inte så stor men det räkte väl ,tränings sal var bra och passar till olika typer av träning. man får säga att det är verkligen prisvärd. dessutom får man en bra pris när man besällar hotellet från Agoda på internet.
Tips om shopping: bäste stället, åk till china/chinzen där gör du din bäste shopping det tar ca en timme från hotel visum kan du får från gränsen.
Lee T. Familj med äldre barn Singapore, den 14 september 2014
Good Location

Large rooms, free wifi, location
7,7
Good. Location and convenience with mrt station beside the hotel.
Karen H. Familj med småbarn Singapore, den 14 september 2014
They gave us early check in at 10am

Location N comfort
8,7
Nice stay Accommodating and comfortable
Kok S. Affärsresenär Singapore, den 12 september 2014
Mr

right in the shopping district
8
Good stay, clean room, decent room size for a HK hotel.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Prudential Hotel Hong KongPrudential Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanPrudential Hotel Hong Kong - EntréPrudential Hotel Hong Kong - LobbyPrudential Hotel Hong Kong - GästrumPrudential Hotel Hong Kong - GästrumPrudential Hotel Hong Kong - GästrumPrudential Hotel Hong Kong - GästrumPrudential Hotel Hong Kong - GästrumPrudential Hotel Hong Kong - GästrumPrudential Hotel Hong Kong - GästrumPrudential Hotel Hong Kong - GästrumPrudential Hotel Hong Kong - GästrumPrudential Hotel Hong Kong - GästrumPrudential Hotel Hong Kong - GästrumPrudential Hotel Hong Kong - SvitPrudential Hotel Hong Kong - GästrumPrudential Hotel Hong Kong - BadrumPrudential Hotel Hong Kong - PoolPrudential Hotel Hong Kong - PoolPrudential Hotel Hong Kong - PoolPrudential Hotel Hong Kong - GymPrudential Hotel Hong Kong - GymPrudential Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanPrudential Hotel Hong Kong - FritidsfaciliteterPrudential Hotel Hong Kong - Business CenterPrudential Hotel Hong Kong - MötesrumPrudential Hotel Hong Kong - MötesrumPrudential Hotel Hong Kong - MötesrumPrudential Hotel Hong Kong - MötesrumPrudential Hotel Hong Kong - FestvåningPrudential Hotel Hong Kong - FestvåningPrudential Hotel Hong Kong - Badrum


AS-AGWEB-3A03