Tillbaka till hotellinfo

2015
Utmärkt 8,5
baserat på 5998 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 5998 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,7
  • Faciliteter 7,9
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,5
  • Personal 8,6
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 7,6
Sortera efter

Ingela G.
Sverige
20 januari 2013
Fint hotell där servicen var perfekt
personalen var mycket serviceminded
Ett hotell medbra läge nära ett större shoppingcenter. Fint poolområde på hotellet och rent och snyggt överallt. Personalen var hjälpsam och trevlig och gjorde sitt bästa för gästernas trivsel. Tyckte dock att priset för frukostbuffén var i dyrast laget för vad som erbjöds.

Ingela G.
Sverige
11 januari 2013
Fint hotell med bra shoppingläge
Rent och fint, bra poolområde och nära stort shoppingcenter
Vi hade ett bra rum med balkong. Personalen var trevlig och hjälpsam och allt var rent och fräscht. Tyckte dock att restaurangen inte hade så bra meny. Frukosten var i dyraste laget. Eftersom detta hotell ligger så nära Ayla center med bra restauranger och shopping så åt vi middagen där. Säkerheten på hotellet är verkligen bra. Totalt sett nöjda med hotellet.

Fredrik W.
Sverige
02 januari 2013
Bra hotell med hög standard
Fräscht hotell med trevlig personal och med bra frukost
Allt fungerade bra. Bra mottagande. Poolen var inte så stor men den var fräsch.

EFREN N.
Filippinerna
23 augusti 2016
The best in the category
Quest hotel is our second home when we are in Cebu. We would not be a regular client if this hotel is not the best in value for money.

Lea T.
Australien
23 augusti 2016
Pool was closed without notice
normally a good place to stay, but this time the pool was closed without notice for the week.

JUANCHO Y.
Filippinerna
22 augusti 2016
Quest staycation
Staff are very friendly and all smiles. Specially the security guards that you will not hesitate to open your luggage for inspection. Very accomodating when you ask for directions and where to take a ride. Room is big and comfortable.

gerald P.
USA
21 augusti 2016
NICE PLACE
But the food to expensive pool not available

Ignacio F.
Spanien
20 augusti 2016
Best 3* hotel in the city
This is the very unusual case where a 4* hotel choose to call itself a 3*. Believe me, I am married to a Pinoy and I have travelled extensively around the country, this is the best 3* hotel I have never been to in the PH: big room, nice and new furniture, very comfortable bed, clean, great location, kind service, you name it!

Darren T.
Irland
19 augusti 2016
I've already rebooked for next week.
Pros: location, location, location and staff are so friendly. Cons: room service is kind of pricey.

Bruno S.
Schweiz
18 augusti 2016
Central located hotel
This central located hotel (walking distance to Ayala Shopping Mall) has a very friendly staff and a delicious breakfast buffet. I will come againe.