Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Quo Vadis Dive Resort

Panagsama Beach, Moalboal, Cebu City, Filippinerna 6032 (Visa på karta)

Boka nu!

tidigare : Quo Vadis Beach Resort
Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Gästrum Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Sport och fritidsaktiviteter Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Badrum Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Gästrum Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Omgivningar Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Butiker Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Omgivningar Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Pub/lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Reception Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Butiker Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Omgivningar Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Butiker Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Restaurang Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Sport och fritidsaktiviteter Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Sevärdheter i närheten Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Restaurang
Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Sevärdheter i närheten Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Sport och fritidsaktiviteter Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Faciliteter Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Sport och fritidsaktiviteter Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Hotellet från utsidan Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Gästrum Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Hotellet från utsidan Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Hotellet från utsidan Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Omgivningar Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Sport och fritidsaktiviteter Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Fritidsfaciliteter Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Reception
Område: Moalboal Antal rum: 25

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

baserat på 482
omdömen

Valuta för pengarna
7,7
Läge
7,9
Personal
7,6
Hotellets Skick/Renlighet
7,6
Bekvämligheter på rummet
7,6
Mat/Middag
7,0
Alla omdömen (482)
Sortera efter:
Andreas G. Reste med partner Sweden, den 31 mars 2013
vacker omgivning

fint hav, rent rum, pool
7,3
Kent E. Reste med partner Sweden, den 10 januari 2013
Litet gemytligt hotell med bra dyk och snorkling.

Nära stranden, dykmöjligheter, poolen
6,7
Lite avsides från tätort och få möjligheter till shopping. Ca 3 timmars bilfärd från Cebu's flygplats. Helt underbara dykvatten som kan nås endast 30m från stranden. Utmärkt för både nybörjaren och den erfarne dykaren. Stranden inbjuder dock inte till sol och bad
Helena R. Reste med partner Sweden, den 25 december 2012
Resortliknande boende med mkt barnfamiljer

Bra läge, trevliga rum
7
Mkt barnfamiljer när vi bodde här. Området nedanför boendet innehåller en del barer och helt ok restauranger som har öppet till typ 03. White Beach är bra badplats, tur till vattenfallen rekommenderas men allt kostar så tag med småpengar. Tag även en guide och gå till de övriga, bakomliggande fallen för att få ut mer av besöket. Planet action rekommenderas inte då de tar överpriser, fråga istället lokala guider vis ex vattenfallen och du vill köra canyoing-turer.
Tips: Det finns en atm i byn men där kan pengarna ta slut så tag med pengar istället :)
Kwan Y. Ensamresenär Australia, den 29 juni 2015
good for vacation

the service is quite good, and the environment is suited for vacation, and the service of diving is good
7,7
Ann J. Reste med partner Philippines, den 14 juni 2015
We love it

Clean, quiet and location
9,3
We love the place. We enjoy staying here. Good thing is not near on the bar/party area. My husband and I like relaxing place. we like the food.
Vanessa S. Reste med partner Philippines, den 12 juni 2015
Both good and bad

Very near the coastline, beach is accessible, they let us borrow life vests for free while some of the snorkeling gears cam be rented for very cheap price
8,3
Enjoyed it as it is very close to the sea. Room was okay, however at night insects can come inside though doors and windows were already shut. Bad experience was with the comfort room. It has an awful smell all throughout our stay, plus the water supply was not really good thag we opted to take a shower outside by the poolside.
Matthew F. Ensamresenär United States of America, den 21 maj 2015
Good for diving. That's the only reason to stay.

Diving, location, decent service
6,7
Meh
Wong M. Reste med partner Malaysia, den 19 maj 2015
Value for money

Clean,
6,3
We book a room with fan. It is very hot at night,change to air cond room in the end, just for sleeping. Maybe due to the hot weather. The room is clean n valuable. Worth for it.
Emma K. Ensamresenär United Kingdom, den 10 maj 2015
Lovely little dive resort

Dive shop, location and views of the sea, relaxation
8,3
We loved it here! We are backpackers so it was over our budget and we only stayed for 1 night but we came back everyday to use the pool and go diving! Our room was fully Booked so we were upgraded for free to a bungalow with sea views, air con, a tv and a minibar! It was a little piece of luxury for us for one night!
Crisanto B. Gruppresenär Philippines, den 10 maj 2015
Nice stay at this resort

Nice and spacious rooms, nice pool, fantastic view of the sea
7,3

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Quo Vadis Dive Resort Cebu CityQuo Vadis Dive Resort Cebu City - GästrumQuo Vadis Dive Resort Cebu City - Sport och fritidsaktiviteterQuo Vadis Dive Resort Cebu City - BadrumQuo Vadis Dive Resort Cebu City - GästrumQuo Vadis Dive Resort Cebu City - OmgivningarQuo Vadis Dive Resort Cebu City - ButikerQuo Vadis Dive Resort Cebu City - OmgivningarQuo Vadis Dive Resort Cebu City - Pub/loungeQuo Vadis Dive Resort Cebu City - ReceptionQuo Vadis Dive Resort Cebu City - ButikerQuo Vadis Dive Resort Cebu City - OmgivningarQuo Vadis Dive Resort Cebu City - ButikerQuo Vadis Dive Resort Cebu City - RestaurangQuo Vadis Dive Resort Cebu City - Sport och fritidsaktiviteterQuo Vadis Dive Resort Cebu City - Sevärdheter i närhetenQuo Vadis Dive Resort Cebu City - RestaurangQuo Vadis Dive Resort Cebu City - Sevärdheter i närhetenQuo Vadis Dive Resort Cebu City - Sport och fritidsaktiviteterQuo Vadis Dive Resort Cebu City - FaciliteterQuo Vadis Dive Resort Cebu City - Sport och fritidsaktiviteterQuo Vadis Dive Resort Cebu City - Hotellet från utsidanQuo Vadis Dive Resort Cebu City - GästrumQuo Vadis Dive Resort Cebu City - Hotellet från utsidanQuo Vadis Dive Resort Cebu City - Hotellet från utsidanQuo Vadis Dive Resort Cebu City - OmgivningarQuo Vadis Dive Resort Cebu City - Sport och fritidsaktiviteterQuo Vadis Dive Resort Cebu City - FritidsfaciliteterQuo Vadis Dive Resort Cebu City - ReceptionQuo Vadis Dive Resort Cebu City - FritidsfaciliteterQuo Vadis Dive Resort Cebu City - Hotellet från utsidanQuo Vadis Dive Resort Cebu City - OmgivningarQuo Vadis Dive Resort Cebu City - Sport och fritidsaktiviteterQuo Vadis Dive Resort Cebu City - Hotellet från utsidanQuo Vadis Dive Resort Cebu City - Hotellet från utsidanQuo Vadis Dive Resort Cebu City - RestaurangQuo Vadis Dive Resort Cebu City - RestaurangQuo Vadis Dive Resort Cebu City - UtsiktQuo Vadis Dive Resort Cebu City - PoolQuo Vadis Dive Resort Cebu City - PoolQuo Vadis Dive Resort Cebu City - PoolQuo Vadis Dive Resort Cebu City - Pub/loungeQuo Vadis Dive Resort Cebu City - LobbyQuo Vadis Dive Resort Cebu City - UtsiktQuo Vadis Dive Resort Cebu City - OmgivningarQuo Vadis Dive Resort Cebu City - OmgivningarQuo Vadis Dive Resort Cebu City - OmgivningarQuo Vadis Dive Resort Cebu City - OmgivningarQuo Vadis Dive Resort Cebu City - OmgivningarQuo Vadis Dive Resort Cebu City - OmgivningarQuo Vadis Dive Resort Cebu City - OmgivningarQuo Vadis Dive Resort Cebu City - LobbyQuo Vadis Dive Resort Cebu City - FritidsfaciliteterQuo Vadis Dive Resort Cebu City - Pub/lounge

Kundrecensioner - Quo Vadis Dive Resort, Cebu City

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B07