Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Quo Vadis Dive Resort

Panagsama Beach, Moalboal, Moalboal, Filippinerna 6032 (Visa på karta)

Boka nu!

tidigare : Quo Vadis Beach Resort
Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Gästrum Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport och fritidsaktiviteter Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Badrum Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Gästrum Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Omgivningar Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Butiker Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Omgivningar Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Pub/lounge Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Reception Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Butiker Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Omgivningar Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Butiker Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Restaurang Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport och fritidsaktiviteter Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sevärdheter i närheten Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Restaurang
Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sevärdheter i närheten Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport och fritidsaktiviteter Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Faciliteter Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport och fritidsaktiviteter Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotellet från utsidan Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Gästrum Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotellet från utsidan Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotellet från utsidan Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Omgivningar Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport och fritidsaktiviteter Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Fritidsfaciliteter Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Reception
Område: Moalboal Antal rum: 25

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

baserat på 488
omdömen

Valuta för pengarna
7,7
Läge
7,9
Personal
7,5
Hotellets Skick/Renlighet
7,6
Bekvämligheter på rummet
7,5
Mat/Middag
7,0
Alla omdömen (488)
Sortera efter:
Andreas G. Reste med partner Sweden, den 31 mars 2013
vacker omgivning

fint hav, rent rum, pool
7,3
Anmäl det här omdömet
Kent E. Reste med partner Sweden, den 10 januari 2013
Litet gemytligt hotell med bra dyk och snorkling.

Nära stranden, dykmöjligheter, poolen
6,7
Lite avsides från tätort och få möjligheter till shopping. Ca 3 timmars bilfärd från Cebu's flygplats. Helt underbara dykvatten som kan nås endast 30m från stranden. Utmärkt för både nybörjaren och den erfarne dykaren. Stranden inbjuder dock inte till sol och bad
Anmäl det här omdömet
Helena R. Reste med partner Sweden, den 25 december 2012
Resortliknande boende med mkt barnfamiljer

Bra läge, trevliga rum
7
Mkt barnfamiljer när vi bodde här. Området nedanför boendet innehåller en del barer och helt ok restauranger som har öppet till typ 03. White Beach är bra badplats, tur till vattenfallen rekommenderas men allt kostar så tag med småpengar. Tag även en guide och gå till de övriga, bakomliggande fallen för att få ut mer av besöket. Planet action rekommenderas inte då de tar överpriser, fråga istället lokala guider vis ex vattenfallen och du vill köra canyoing-turer.
Tips: Det finns en atm i byn men där kan pengarna ta slut så tag med pengar istället :)
Anmäl det här omdömet
Sigrid S. Ensamresenär Netherlands, den 14 juli 2015
Perfect stay if you want to dive!

The staff is super friendly And helpfull, you can choose from a large amount of European food if you would like. The gardenview room are big. And good price
8
I had a wonderfull stay! I did divingclass instructor is the best! Everything is well organized. And the gear is good! The house reef is wonderful. Even though the visibility was not good. I would definitely go there again!!
Anmäl det här omdömet
Mohamed R. Ensamresenär United States of America, den 11 juli 2015
Fair

Location - cleanliness - security
5,7
Anmäl det här omdömet
Mary G. Reste med partner Philippines, den 9 juli 2015
Great Place for those who love To DIVE

Clean, nice staff and a relaxing place
8,7
We thank the receptionist 'coz they upgraded us to a superior room... It was our last stay in Moalboal and we really enjoyed it..thanks a lot!!!
Anmäl det här omdömet
Kwan Y. Ensamresenär Australia, den 29 juni 2015
good for vacation

the service is quite good, and the environment is suited for vacation, and the service of diving is good
7,7
Anmäl det här omdömet
Ann J. Reste med partner Philippines, den 14 juni 2015
We love it

Clean, quiet and location
9,3
We love the place. We enjoy staying here. Good thing is not near on the bar/party area. My husband and I like relaxing place. we like the food.
Anmäl det här omdömet
Vanessa S. Reste med partner Philippines, den 12 juni 2015
Both good and bad

Very near the coastline, beach is accessible, they let us borrow life vests for free while some of the snorkeling gears cam be rented for very cheap price
8,3
Enjoyed it as it is very close to the sea. Room was okay, however at night insects can come inside though doors and windows were already shut. Bad experience was with the comfort room. It has an awful smell all throughout our stay, plus the water supply was not really good thag we opted to take a shower outside by the poolside.
Anmäl det här omdömet
Matthew F. Ensamresenär United States of America, den 21 maj 2015
Good for diving. That's the only reason to stay.

Diving, location, decent service
6,7
Meh
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Quo Vadis Dive Resort MoalboalQuo Vadis Dive Resort Moalboal - GästrumQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport och fritidsaktiviteterQuo Vadis Dive Resort Moalboal - BadrumQuo Vadis Dive Resort Moalboal - GästrumQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgivningarQuo Vadis Dive Resort Moalboal - ButikerQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgivningarQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pub/loungeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - ReceptionQuo Vadis Dive Resort Moalboal - ButikerQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgivningarQuo Vadis Dive Resort Moalboal - ButikerQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestaurangQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport och fritidsaktiviteterQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sevärdheter i närhetenQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestaurangQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sevärdheter i närhetenQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport och fritidsaktiviteterQuo Vadis Dive Resort Moalboal - FaciliteterQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport och fritidsaktiviteterQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotellet från utsidanQuo Vadis Dive Resort Moalboal - GästrumQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotellet från utsidanQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotellet från utsidanQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgivningarQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport och fritidsaktiviteterQuo Vadis Dive Resort Moalboal - FritidsfaciliteterQuo Vadis Dive Resort Moalboal - ReceptionQuo Vadis Dive Resort Moalboal - FritidsfaciliteterQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotellet från utsidanQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgivningarQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport och fritidsaktiviteterQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotellet från utsidanQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotellet från utsidanQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestaurangQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestaurangQuo Vadis Dive Resort Moalboal - UtsiktQuo Vadis Dive Resort Moalboal - PoolQuo Vadis Dive Resort Moalboal - PoolQuo Vadis Dive Resort Moalboal - PoolQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pub/loungeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - LobbyQuo Vadis Dive Resort Moalboal - UtsiktQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgivningarQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgivningarQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgivningarQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgivningarQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgivningarQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgivningarQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgivningarQuo Vadis Dive Resort Moalboal - LobbyQuo Vadis Dive Resort Moalboal - FritidsfaciliteterQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pub/lounge

Kundrecensioner - Quo Vadis Dive Resort, Moalboal

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A04