Tillbaka till hotellinfo

Utmärkt 8,2
baserat på 141 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 141 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,2
  • Faciliteter 8,6
  • Läge 9,2
  • Bekvämligheter på rummet 8,1
  • Personal 8,4
  • Valuta för pengarna 7,6
  • Mat/Middag 7,7

Maiken J. från Sverige
Ensamresenär
Bodde en natt i juni 2015
Underbart
D ligger nära till d mesta, trevlig personal och sköna sängar
Super bra
Recenserad 12 juni 2015

Robin H. från Sverige
Reste med partner
Bodde en natt i augusti 2014
Irland
Frukosten , rummet, läget
Recenserad 11 september 2014

tomas A. från Sverige
Affärsresenär
Bodde i 3 nätter i juli 2014
Mycket bra läge frukost allt många plus.
Läget frukosten personalen
Mycket bra rent och mycket trevlig personal. Läget perfekt nära till allt
Recenserad 09 juli 2014

Jan W. från Sverige
Reste med partner
Bodde en natt i november 2013
Avkopplande
Läget, standarden, personalen
Recenserad 12 november 2013

mikael E. från Sverige
Familj med småbarn
Bodde i 3 nätter i augusti 2013
Ok hotell med bra centralt läge, promenadavstånd.
Centrala läget, god frukost, p möjlighet
Negativt: mycket dålig service vid frukostbuffen vad gäller dukning/avdukning. TV: n ( tjocktv) var för liten i förhållande till titt avståndet. Positivt: Bra läge och tillmötesgående vid in och ut checkning.
Recenserad 11 augusti 2013

Andreas G. från Sverige
Affärsresenär
Bodde i 2 nätter i april 2013
Stort välskött hotell med trevlig SkyBar
Läget, SATS-gymmet med pol och bastu samt närheten till centralstationen.
Vistelsen var bra. Jag tycker att de skulle kunna bättra på frukosten något. Hotellet har ett samarbete med SATS-gym som i detta fallet har en trevlig relaxavdelning med pool och bastu.
Recenserad 04 juni 2013

Sven-Otto G. från Sverige
Affärsresenär
Bodde en natt i november 2012
Bra hotell
Bra läge trevliga rum och bra betjäning
Ett trevligt hotell med bra läge. Rummen är stora och ljusa. Betjäningen bra, frukosten bra och som helhet en positiv upplevelse
Recenserad 19 november 2012

Magnus H. från Sverige
Reste med partner
Bodde en natt i augusti 2012
Utmärkt läge men slitna rum
Läget var bra, fina restaurang. Frukost var ok, inget speciellt.
Bra läge och parkering service var toppen och funkade klockrent. Stort fint entre och fin restaurang och bar nere. Gymet var väldigt fint och SPA likaså. Personalen var mycket trevliga och vänliga samt även mycket serviceinriktade. Rummen var dock lite väl gamla och slitna. Möblerna var sneda och dörren in till rummet var svårt att öppna. Var liten besvikelse att det inte var så fräscht inne på rummen och dörren var trasig. Vi bodde endast en natt och orkade inte bry oss så mycket.
Recenserad 10 september 2012

Salinee A. från Sverige
Ensamresenär
Bodde en natt i juni 2012
Utmärk läget men lite små rum
Fint rum med modern inredning, trevlig personal, hotel läget är mycket central
Trevlig personal, rummet lite små i standard rum men trevlig inredning och hotells läget är mycket central
Recenserad 08 september 2012

Stefan B. från Sverige
Affärsresenär
Bodde en natt i maj 2012
Mycket revligt och bra omhändertagande
Rummen!
Vi trivdes mycket bra och jag rekommenderar det varmt.
Recenserad 31 maj 2012