Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites

Boulevard Road, Dubai centrum - Burj Khalifa, Dubai, Förenade Arabemiraten 116566 (Visa på karta)

Boka nu!

Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Utsikt Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gästrum Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Utsikt Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Pool Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gästrum Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Pool Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Utsikt Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Mötesrum Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Pool Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gästrum Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gästrum Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Mötesrum Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Lobby Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Badrum Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gästrum Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Mötesrum
Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gästrum Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Mötesrum Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gästrum Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Lobby Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gästrum Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Hotellet från insidan Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Hotellet från insidan Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gästrum Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gästrum
Område: Dubai centrum - Burj Khalifa Antal rum: 181
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

8,0

baserat på 787
omdömen

Valuta för pengarna
7,7
Läge
9,1
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,1
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
6,9
Alla omdömen (787)
Sortera efter:
Gunilla B. Familj med äldre barn Sweden, den 6 september 2014
Perfekt för familj eller vänner. Enastående utsikt

Utsikten, utsikten och den härliga och hjälpsamma personalen i entrén
8,3
Vi bodde med utsikt mot Burj Kalifa och den fantastiska fontänen. ETT MÅSTE! Kan också rekommendera att bo högt upp. Burj Kalifa kunde man inte sluta titta på. Fontänerna gick igång varje halvtimma på kvällen. Det var 5 minuters nummer som hela tiden var olika och efter musik. Makalöst! Glöm inte att boka besök på Burj Kalifa via nätet hemma innan ni åker. Taxi är billigt. Personalen i entrén ordnade snabbt och lätt chaufför för allt vi ville göra, bl.a. sightseeing och besök på Dubai Museum. Hotellets frukost var dyr så vi gick till mataffären, granne med hotellet, och köpte vad vi kände för. Helt suveränt. Trots att lägenheten i vårt fall var för 5 pers. fanns inte bestick för så många. Vi påtalade det direkt men ingen gjorde något åt det.
Anmäl det här omdömet
Thomas B. Familj med äldre barn Sweden, den 9 april 2013
väldigt stora avstånd

personalens bemötande, närheten till dubai mall,
8,3
väldigt trevlig personal, bra med utrymme i rummen, nära till dubai mall och burj kalifa, ville man på utflykter så pratade man med personalen så hjälper dom till med det, köpte man utflykter på andra ställen kunde det bli lite dyrare. rummet kunde ha varit bättre förberett när vi kom, köksutrustningen var sliten. supermarket fanns närma. lätt att få tag på taxi utanför hotellet.....vi var nöjda
Anmäl det här omdömet
Emma B. Reste med partner Sweden, den 12 januari 2013
Fint hotell med trevlig personal

Läge, standard, service
9,7
Vi är supernöjda med vår tid på Ramada. Rummet var perfekt med utsikt mot fontänen, servicen var toppen och speciellt Rashid som tog mycket väl hand om oss!
Anmäl det här omdömet
Kim R. Reste med partner New Zealand, den 9 juli 2015
Best Pick Ever...We are coming back

Location, Cleanliness, Friendly helpful Staff
10
We had a lovely one bedroom suite on the 26fh floor. Everything required for cooking was in the kitchen. The lounge was lovely and spacious and comfy after a hard days sightseeing, and the super king size bed was insanely comfortable. Location couldn't have been better. Our room had the most fantastic view of the light water fountain show which was on every night and the balcony was the perfect place to sit with a drink and relax. We could walk in less than 10 mins over to the Dubai Mall where there was a Waitross also for food shopping. If you do the Big Bus Company they depart from also, so everything was close for which we required. The housecleaning came in every day, no matter how early or late we left our room. They did an impeccable job and left is lovely toiletries and bottled water. We tried the buffet on our first morning as we arrived at 7am and our room was not ready. Fantastic selection of goodies to try and when we had done, the staff had moved our bags to the room already for us. Wifi was fast in the room also which us tourist enjoy. I would defiantly recommend this fantastic accomodation and we will return in the near future.
Anmäl det här omdömet
Kire S. Familj med småbarn Australia, den 9 juli 2015
Great hotel.

The room was great, spacious and clean. view from the balcony overlooking the fountain display. The staff at the Ramada are exceptional, well done to the management team and all staff.
9
Exceptional, would definitely stay there again. The only thing that i would fault is the food at the restaurant. Didn't enjoy the food at all. Biggest asset to this hotel would be the staff they did a great job. Price was great compared to other hotels. Location was great.
Anmäl det här omdömet
Clare S. Familj med småbarn United Kingdom, den 8 juli 2015
Fantastic

Staff were amazing, extremely helpful and friendly and the room was spotless.
9,3
Loved it, we would without a shadow of a doubt stay here again.
Anmäl det här omdömet
Khaleefa S. Familj med småbarn United Arab Emirates, den 7 juli 2015
Amazing hotel

location, very comfort and huge apart
10
Anmäl det här omdömet
Leslie S. Reste med partner Australia, den 7 juli 2015
A wonderful experiince

Staff, rooms, views
9,3
One of the best hotel stays we have enjoyed anywhere in the world
Anmäl det här omdömet
Leanne S. Reste med partner Australia, den 6 juli 2015
Great stay

Comfortable, room size and friendly staff
9,3
Enjoyed our stay at this hotel, very comfortable and clean, staff friendly and helpful. Used hotel transit to airport and driver was very professional and safe.
Anmäl det här omdömet
Joanne F. Ensamresenär Malaysia, den 1 juli 2015
Spacious

Spacious spacious spacious
8,7
Big space, good view at the fountain.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites DubaiRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - UtsiktRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GästrumRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - UtsiktRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - PoolRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GästrumRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - PoolRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - UtsiktRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - MötesrumRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - PoolRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GästrumRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GästrumRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - MötesrumRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - LobbyRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - BadrumRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GästrumRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - MötesrumRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GästrumRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - MötesrumRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GästrumRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - LobbyRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GästrumRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Hotellet från insidanRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Hotellet från insidanRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GästrumRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C08