Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites

Boulevard Road, Dubai centrum - Burj Khalifa, Dubai, Förenade Arabemiraten 116566 (Visa på karta)

Boka nu!

Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Balkong/terrass Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Utsikt Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gästrum Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Utsikt Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Kök Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Badrum Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Pool Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gästrum Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Pool Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Utsikt Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Utsikt Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Mötesrum Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gästrum Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Pool Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gästrum Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gästrum
Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Mötesrum Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Lobby Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gästrum Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gästrum Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Badrum Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gästrum Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Mötesrum Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gästrum Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gästrum Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Mötesrum Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gästrum Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gästrum
Område: Dubai centrum - Burj Khalifa Antal rum: 181
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

baserat på 750 omdömen

Valuta för pengarna
7,6
Läge
9,1
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,0
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
6,9
Alla omdömen (750)
Sortera efter:
Gunilla B. Familj med äldre barn Sweden, den 6 september 2014
Perfekt för familj eller vänner. Enastående utsikt

Utsikten, utsikten och den härliga och hjälpsamma personalen i entrén
8,3
Vi bodde med utsikt mot Burj Kalifa och den fantastiska fontänen. ETT MÅSTE! Kan också rekommendera att bo högt upp. Burj Kalifa kunde man inte sluta titta på. Fontänerna gick igång varje halvtimma på kvällen. Det var 5 minuters nummer som hela tiden var olika och efter musik. Makalöst! Glöm inte att boka besök på Burj Kalifa via nätet hemma innan ni åker. Taxi är billigt. Personalen i entrén ordnade snabbt och lätt chaufför för allt vi ville göra, bl.a. sightseeing och besök på Dubai Museum. Hotellets frukost var dyr så vi gick till mataffären, granne med hotellet, och köpte vad vi kände för. Helt suveränt. Trots att lägenheten i vårt fall var för 5 pers. fanns inte bestick för så många. Vi påtalade det direkt men ingen gjorde något åt det.
Thomas B. Familj med äldre barn Sweden, den 9 april 2013
väldigt stora avstånd

personalens bemötande, närheten till dubai mall,
8,3
väldigt trevlig personal, bra med utrymme i rummen, nära till dubai mall och burj kalifa, ville man på utflykter så pratade man med personalen så hjälper dom till med det, köpte man utflykter på andra ställen kunde det bli lite dyrare. rummet kunde ha varit bättre förberett när vi kom, köksutrustningen var sliten. supermarket fanns närma. lätt att få tag på taxi utanför hotellet.....vi var nöjda
Emma B. Reste med partner Sweden, den 12 januari 2013
Fint hotell med trevlig personal

Läge, standard, service
9,7
Vi är supernöjda med vår tid på Ramada. Rummet var perfekt med utsikt mot fontänen, servicen var toppen och speciellt Rashid som tog mycket väl hand om oss!
Samah A. Familj med småbarn Kuwait, den 13 april 2015
Kuwait

Fountain view , design and size and the price of the room
8,7
Very comfortable place to stay for long vacations
Abdulaziz A. Gruppresenär Saudi Arabia, den 5 april 2015
very good

location /clean/ nice sttaf
9
good but the bathroom need fans
Omar A. Familj med småbarn United Arab Emirates, den 1 april 2015
Nice location

location size family
10
Great
Haiza Y. Familj med småbarn Brunei Darussalam, den 31 mars 2015
very nice stay

Location ie very close to Dubai mall and burj khalifa, suite facilities and friendly staff
9
Excellent. Would come back again.
Abdullah A. Reste med partner Saudi Arabia, den 23 mars 2015
Very good

Location
6,7
Very good
Deya A. Reste med partner Jordan, den 11 mars 2015
best location with baddest restorant

location, size of Appartment, friendly staff
7,7
Amazing location. Dont book it with breakfast.. i went for 5 days through agency the offer was with breakfast .. honestly speaking. Baddest breakfast i have ever had. Dirty!! Not clean!! After i finished the 5 days i asked to extend my stay extra 4 days they said we dont have room we can give u only studio with higher rate than the big Appartment. I told them the appartment ready to book on agoda.. they were surprised!! And they told me noway and your booking will be not confirmed. Long story short. I booked through agoda without breakfast and i stayed in the same room. I will go to the same hotel next time in dubai.
Ghazala I. Affärsresenär United Kingdom, den 5 mars 2015
Loud music at 5am !

Location
5
I was woken up by loud music at 5 am on 3 consecutive nights. On each occasion I was told that this was probably the hotels own music system and that they would turn it down . Unfortunately nothing was done .

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites DubaiRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Balkong/terrassRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - UtsiktRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GästrumRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - UtsiktRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - KökRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - BadrumRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - PoolRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GästrumRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - PoolRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - UtsiktRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - UtsiktRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - MötesrumRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GästrumRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - PoolRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GästrumRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GästrumRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - MötesrumRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - LobbyRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GästrumRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GästrumRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - BadrumRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GästrumRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - MötesrumRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GästrumRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GästrumRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - MötesrumRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GästrumRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GästrumRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - LobbyRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GästrumRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GästrumRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GästrumRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GästrumRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Hotellet från insidanRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Hotellet från insidan


AS-AGWEB-3A08