Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Ramada Hotel Berlin Mitte

Chausseestreet 118-120., Mitte, Berlin, Tyskland 10115 (Visa på karta)

Boka nu!

Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Hotellet från insidan Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Mötesrum Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Restaurang Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Restaurang Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gästrum Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gästrum Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Buffé Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Reception Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gästrum Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gästrum Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gästrum Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gästrum Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gästrum Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Badrum Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gästrum Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gästrum
Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gästrum Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gästrum Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gästrum Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gästrum Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gästrum Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Badrum Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Spa Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Pub/lounge Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Entré
Område: Mitte Antal rum: 145

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

baserat på 51 omdömen

2 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,7
Läge
8,2
Personal
7,9
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,0
Mat/Middag
7,0
Alla omdömen (51)
Sortera efter:
Peter O. Reste med partner Sweden, den 5 maj 2013
Bra läge, nära centrum

Läget, kommunikationern och personalena
8
Anmäl det här omdömet
Evelina E. Gruppresenär Sweden, den 23 maj 2010
Rent och snyggt

Ett bra hotell när man är på genomresa.Snyggt, modernt badrum till ett i övrigt godkännt rum. Kan helt klart bo här igen. Lätt att hitta restauranger i närområdet och bra kommunikationer med bla spårvagn och tunnelbana.
6
Vi var nöjda med vår natt på hotellet även om sängen var för smal, frukost inte ingick och det var en bit att gå till själva centrum. Det var ett bra medelklasshotell som vi kan tänka oss att bo på igen. Området verkade lugnt och det gick på 10 minuter att ta sig hit med sparvagn från Alexanderplats. Dessutom fanns det ett godkännt utbud av restauranger omkring hotellet.
Anmäl det här omdömet
Ashik M. Familj med äldre barn India, den 26 december 2015
Good clean comfortable hotel

Cleaning location parking
8,3
Anmäl det här omdömet
An H. Gruppresenär Norway, den 26 oktober 2015
Scam, tried to charge 600 euro extra.
2
Worst experience ever, try to scam when i payed 850 euro for 4 days, when we checked out they demanding 600 euro in cleaning expences. And they threatned with calling the police, i told them to call the police and they said they dont have the time to show up. The reason for extra cleaning expences they said we didnt fix our beds. They said its not the cleaning personal responsibility.
Anmäl det här omdömet
David M. Familj med äldre barn United States of America, den 27 september 2015
Couple nights in Berlin

Location, location, location! It's right next to 2 different team stops and the U-bahn. It is right next to a grocery store. Only minutes walking to a ton of good restaurants and close to Brandenburg
9
The hotel was quite comfy and accommodated the 4 of us in one room pretty well. The location was fantastic for sight seeing and dining. It was a bit far if you are in Berlin to go to the club scene. The only thing we didn't do was eat in the hotel so I can't review the food here so I left it neutral at a 3. Otherwise I would definitely stay here again!
Anmäl det här omdömet
Perla A. Familj med äldre barn Israel, den 1 september 2015
enjoed staying

a very good location, wide and clean room, nice staff
8,7
we enjoed our stay. we stayed for 7 nights and every day came back at noon to a clean room. it was clise to a lot of main attractions by walk.
Anmäl det här omdömet
Pei A. Gruppresenär United Kingdom, den 30 augusti 2015
Ramada Mitte Berlin Rating

Good location, big rooms, clean
8,3
Anmäl det här omdömet
Kwong Y. Gruppresenär Hong Kong, den 1 augusti 2015
An excellent hotel

Location, cleanliness and reasonable room price
10
It was really an excellent hotel for us in our Berlin trip. It just a 5 minutes walk to the subway. And the staff were very nice and polite.
Anmäl det här omdömet
Joern W. Reste med partner Germany, den 2 januari 2015
Not a good value for money

Location was good
6
Anmäl det här omdömet
David T. Reste med partner United Kingdom, den 29 december 2014
Decent Hotel

Breakfast, Location, Facilities
6,3
Enjoyed our stay at the Ramada Hotel, the room was well equipped and the breakfast was excellent. Location was fine - We were able to walk to the major attractions.
Anmäl det här omdömet
1 - 2 av 2 omdömen
 

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Hotellet från utsidanRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Hotellet från insidanRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - MötesrumRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - RestaurangRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - RestaurangRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - GästrumRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - GästrumRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - BufféRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - ReceptionRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - GästrumRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - GästrumRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - GästrumRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - GästrumRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - GästrumRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - BadrumRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - GästrumRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - GästrumRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - GästrumRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - GästrumRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - GästrumRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - GästrumRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - GästrumRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - BadrumRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - SpaRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Pub/loungeRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Entré


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B02