eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Ramada Pudong Airport Hotel

1100 Qi Hang Road, Airport Pudong, Pudong internationella flygplats (PVG), Shanghai, Kina (Visa karta)

Boka nu!

Ramada Pudong Airport Hotel Shanghai - Hotellet från utsidan Ramada Pudong Airport Hotel Shanghai - Hotellet från utsidan Ramada Pudong Airport Hotel Shanghai - Hotellet från utsidan Ramada Pudong Airport Hotel Shanghai - Entré Ramada Pudong Airport Hotel Shanghai - Restaurang Ramada Pudong Airport Hotel Shanghai - Restaurang Ramada Pudong Airport Hotel Shanghai - Restaurang Ramada Pudong Airport Hotel Shanghai - Restaurang Ramada Pudong Airport Hotel Shanghai - Restaurang Ramada Pudong Airport Hotel Shanghai - Pub/lounge Ramada Pudong Airport Hotel Shanghai - Festvåning Ramada Pudong Airport Hotel Shanghai - Festvåning Ramada Pudong Airport Hotel Shanghai - Mötesrum Ramada Pudong Airport Hotel Shanghai - Festvåning Ramada Pudong Airport Hotel Shanghai - Spa Ramada Pudong Airport Hotel Shanghai - Lobby
Ramada Pudong Airport Hotel Shanghai - Executive Lounge Ramada Pudong Airport Hotel Shanghai - Sport och fritidsaktiviteter Ramada Pudong Airport Hotel Shanghai - Executive Lounge Ramada Pudong Airport Hotel Shanghai - Sport och fritidsaktiviteter Ramada Pudong Airport Hotel Shanghai - Business Center Ramada Pudong Airport Hotel Shanghai - Executive Lounge Ramada Pudong Airport Hotel Shanghai - Executive Lounge Ramada Pudong Airport Hotel Shanghai - Fritidsfaciliteter Ramada Pudong Airport Hotel Shanghai - Sport och fritidsaktiviteter Ramada Pudong Airport Hotel Shanghai - Business Center Ramada Pudong Airport Hotel Shanghai - Executive Lounge Ramada Pudong Airport Hotel Shanghai - Executive Lounge
Område: Pudong internationella flygplats (PVG) Antal rum: 385
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,7

från 626 recensioner

Valuta för pengarna
7,1
Läge
8,7
Personal
7,6
Hotellets Skick/Renlighet
7,9
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
7,1
Alla recensioner (626)
Sortera efter:
Ulrika S. Familj med äldre barn Sweden, den 25 februari 2013
Bra närhet till Pudong Airport

Närhet till flygplatsen, trevlig personal. Helt ok rum
8
Juhani M. Affärsresenär Sweden, den 3 december 2012
Flygplatshotell med rena fräscha rum.

Nära till flygplatsen.
8,3
Perfekt när du har ett tidigt flyg att passa. Busstransport ca var 15 minut.
Dan M. Reste med partner Sweden, den 18 juni 2012
Bra hotel

Nära flygplatsen, fri transport till terminalen
8
läget på ramada hotellet är nära pudong airport, vilket gör att det är perfekt att stanna om man reser tidigt på morgonen med flyget.rummen är bra och hotell restaurangen serverar god mat.det går skyttelbussar till terminalerna som är kostnadsfria.det enda negativa är att personalen som tar hand om väskorna inte är så värst service minded. övrig personal är vänliga och hjälpsamma.
Leung S. Affärsresenär Hong Kong, den 12 augusti 2014
good to stay again next time for business trip pur

nice hotel, nice staff,
7,3
Andrew S. Familj med småbarn United States of America, den 9 augusti 2014
location and that's it

the location the shuttle bus and the buffet
6,3
The rooms are a bit small. However since I only stay here when I'm flying the hotel is good enough. The food is so so and the buffet is over priced. I love the free shuttle bus both ways. However the shuttle bus was too small for everyone to fit.
Peter O. Affärsresenär Australia, den 28 juli 2014
location and shuttle from airport

Staff, bed breakfast
9,7
late arrival at airport, phone call and they collected me by shuttle.
Andrew S. Familj med småbarn United States of America, den 27 juli 2014
location is everything

location shuttle bus and convenience
6,3
The hotel is average but the location is perfect if you are flying. The food is over priced for what there is. The only good thing for the hotel is the free shuttle bus to and from the airport.
James B. Ensamresenär United States of America, den 20 juli 2014
Close to the Airport

Vicinity to the Airport, Size of Room, Shuttle Bus Service
8,3
If you are looking for a place to stay while waiting for a flight out of Pudong Airport, this is a very convenient facility. Clean rooms, good size for the price and a free shuttle bus service.
Asai E. Affärsresenär Singapore, den 15 juli 2014
My 1st stay @ Ramada Pudong Airport Hotel 14 July

1. The room ambience 2. The room color tone 3. The comfy bed
7
The room was great but I was disappointed with the coffee house staff when I called them up the next morning asking for a banana because i was running a high fever and unable to get down to the cafe for breakfast. The lady who answered my phone told me to wait but talked to someone which i could heard clearly the other lady (her superior) was laughing at my request despite I had informed them of my condition. Then the lady just came back with a cold reply " Sorry, my superior said CANNOT!" - a very cold and rude reply instead. The staff need to be trained to show empathy and be more service orientated instead.
Peter H. Affärsresenär Germany, den 12 juli 2014
Hotel near airport to finish business trip

near airport, quiet atmosphere, breakfast
7,7
it was nice

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Ramada Pudong Airport Hotel ShanghaiRamada Pudong Airport Hotel Shanghai - Hotellet från utsidanRamada Pudong Airport Hotel Shanghai - Hotellet från utsidanRamada Pudong Airport Hotel Shanghai - Hotellet från utsidanRamada Pudong Airport Hotel Shanghai - EntréRamada Pudong Airport Hotel Shanghai - RestaurangRamada Pudong Airport Hotel Shanghai - RestaurangRamada Pudong Airport Hotel Shanghai - RestaurangRamada Pudong Airport Hotel Shanghai - RestaurangRamada Pudong Airport Hotel Shanghai - RestaurangRamada Pudong Airport Hotel Shanghai - Pub/loungeRamada Pudong Airport Hotel Shanghai - FestvåningRamada Pudong Airport Hotel Shanghai - FestvåningRamada Pudong Airport Hotel Shanghai - MötesrumRamada Pudong Airport Hotel Shanghai - FestvåningRamada Pudong Airport Hotel Shanghai - SpaRamada Pudong Airport Hotel Shanghai - LobbyRamada Pudong Airport Hotel Shanghai - Executive LoungeRamada Pudong Airport Hotel Shanghai - Sport och fritidsaktiviteterRamada Pudong Airport Hotel Shanghai - Executive LoungeRamada Pudong Airport Hotel Shanghai - Sport och fritidsaktiviteterRamada Pudong Airport Hotel Shanghai - Business CenterRamada Pudong Airport Hotel Shanghai - Executive LoungeRamada Pudong Airport Hotel Shanghai - Executive LoungeRamada Pudong Airport Hotel Shanghai - FritidsfaciliteterRamada Pudong Airport Hotel Shanghai - Sport och fritidsaktiviteterRamada Pudong Airport Hotel Shanghai - Business CenterRamada Pudong Airport Hotel Shanghai - Executive LoungeRamada Pudong Airport Hotel Shanghai - Executive LoungeRamada Pudong Airport Hotel Shanghai - Executive LoungeRamada Pudong Airport Hotel Shanghai - FritidsfaciliteterRamada Pudong Airport Hotel Shanghai - Sport och fritidsaktiviteter

Kundrecensioner - Ramada Pudong Airport Hotel, Shanghai

AS-AGWEB-3C01