eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Ranyatavi Resort Natai

32/7 Moo 5, Natai Beach, Kok Kloy, Takuatung, Khok Kloy, Phuket, Thailand 82140 (Visa på karta)

Boka nu!

tidigare : Ranyatavi Resort
Ranyatavi Resort Natai Phuket - Restaurang Ranyatavi Resort Natai Phuket - Restaurang Ranyatavi Resort Natai Phuket - Hotellet från insidan Ranyatavi Resort Natai Phuket - Restaurang Ranyatavi Resort Natai Phuket - Gästrum Ranyatavi Resort Natai Phuket - Gästrum Ranyatavi Resort Natai Phuket - Gästrum Ranyatavi Resort Natai Phuket - Gästrum Ranyatavi Resort Natai Phuket - Gästrum Ranyatavi Resort Natai Phuket - Gästrum Ranyatavi Resort Natai Phuket - Gästrum Ranyatavi Resort Natai Phuket - Gästrum Ranyatavi Resort Natai Phuket - Badrum Ranyatavi Resort Natai Phuket - Badrum Ranyatavi Resort Natai Phuket - Pool Ranyatavi Resort Natai Phuket - Pool
Ranyatavi Resort Natai Phuket - Pool Ranyatavi Resort Natai Phuket - Pool Ranyatavi Resort Natai Phuket - Spa Ranyatavi Resort Natai Phuket - Gym Ranyatavi Resort Natai Phuket - Mötesrum Ranyatavi Resort Natai Phuket - Mötesrum Ranyatavi Resort Natai Phuket - Lobby Ranyatavi Resort Natai Phuket - Hotellet från insidan Ranyatavi Resort Natai Phuket - Pub/lounge Ranyatavi Resort Natai Phuket - Utsikt Ranyatavi Resort Natai Phuket - Strand Ranyatavi Resort Natai Phuket - Strand
Område: Khok Kloy Antal rum: 60

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,2

baserat på 160 omdömen

Valuta för pengarna
7,5
Läge
7,6
Personal
7,0
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,2
Mat/Middag
6,2
Alla omdömen (160)
Sortera efter:
Per O. Reste med partner Sweden, den 29 april 2014
Lugnt avkopplande och strandnära

närheten till stranden och lugn miljö bra personal
8
avkoppling i en uderbar miljö och ett härlig badstrand (40km lång)
David K. Gruppresenär Sweden, den 24 januari 2013
Kanonfint hotell med kanon personal!

Poolen, stranden,personalen!
8
För dom kronorna per natt så va det rena klippet. När vi va där så va vi nästan ensamma så det gjorde det ju inte sämre. Kanonfint hotell med alla tänkbara bekvämligheter. Poolen aligger 50m från havet med den privata välskötta stranden och även en bar naturligtvis. Vill man ta det lite lungt så e det kanon!
Gabriel B. Reste med partner Switzerland, den 8 maj 2011
une bonne adresse

emplacement
8
Cet hôtel conviendra parfaitement aux personnes désireuses de passer quelques jours dans un endroit tranquille au bord d'une belle plage Le personnel est très intentionné et souriant. Nombres de chambres ont une vue imprenable sur la mer et offres tous le confort nécessaires. Le petit déjeuner est bien fourni et la grande piscine vous fera vous sentir vraiment en vacances. c'est définitivement la bonne adresse dans le coin
Lena E. Reste med partner Sweden, den 22 mars 2010
Paradiset

Vill man ha lugn och ro, och ha tillgång till både pool och med långa sandstränder alldeles nära så är Ranyatavi ett riktigt paradisställe..Väldigt trevlig personal, tillgång till internet, gym, lokalmarknad 2 ggr i veckan. Gratis solstolar med sköna dynor..
8,7
Ett ställe som man verkligen kan koppla av på, inte lika mycket turister som på andra ställen, här har man chansen att gå alldeles ensam på de långa fina sandstränderna. Frächa hotellrum både i hotellet och närmare stränderna. Trevlig och hjälpsam personal som gjorde allt för att man skulle trivas. God mat och frukost. Vill man ha lite liv och rörelse så kan man antingen hyra bil till Kao Lak, eller gå på lokalmarknaden som är precis bredvid två gånger i veckan.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Den lokala marknaden som är 2 gånger i veckan bredvid hotellet är en upplevelse som man inte bör missa, här kan man smaka på många av deras delikatesser till en väldig billig peng.
Lena E. Reste med partner Sweden, den 22 mars 2010
lugn och ro....härligt

Vill man ha lugn och ro, och ha tillgång till både pool och med långa sandstränder alldeles nära så är Ranyatavi ett riktigt paradisställe..Väldigt trevlig personal, tillgång till internet, gym, lokalmarknad 2 ggr i veckan. Gratis solstolar med sköna dynor..
9
Ett ställe som man verkligen kan koppla av på, inte lika mycket turister som på andra ställen, här har man chansen att gå alldeles ensam på de långa fina sandstränderna. Frächa hotellrum både i hotellet och närmare stränderna. Trevlig och hjälpsam personal som gjorde allt för att man skulle trivas. God mat och frukost. Vill man ha lite liv och rörelse så kan man antingen hyra bil till Kao Lak, eller gå på lokalmarknaden som är precis bredvid två gånger i veckan.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Den lokala marknaden som är 2 gånger i veckan bredvid hotellet är en upplevelse som man inte bör missa, här kan man smaka på många av deras delikatesser till en väldig billig peng.
Per K. Reste med partner Sweden, den 23 februari 2010
Fridfull oas!

Bilderna ljuger inte, detta är en underbar spa anläggning om man inte mår dåligt av tystnad. Det enda som hörs är fågelsång och vågornas brus när dom slår mot stranden. Vi betalade ca 450kr för ett dubbelrum och fick rum 231 med en vacker havsutsikt över palmerna. Diskret och mycket bra service. Standen är öde, med bara privatbostäder som grannar. Kristalklart vatten, ren strand och pool. Vackra rum med bra städning.
9,7
Vid rätt pris är detta ett fynd. För den som står ut med tystnad och vill njuta av en vacker och rogivande semester. Skulle kunna rekommendera detta ställe till alla.
Daniel E. Familj med småbarn Sweden, den 8 januari 2010
Lugn paradisresort som kostar

- Lugnt och Vackert - Mkt nära till otroligt fin helt tom lång strand (som mjöl) - Fina pooler för vuxna - Gratis Wireless på rummet (om du tar med laptop) - Mycket bra mat på restaurangen
9
När vi var där var det endast en familj till som bodde där så det var mycket lugnt. Hotellet var inte byggt för barnfamiljer och det var besvärligt att frakta barnvagnen mellan alla nivåskillnader. Hotellet och hotellområdet var mycket välskött och fint.
Tips om shopping: Skaffa kontakt med lokal taxi så att ni slipper hotellets dyra transporter.
Sandy A. Reste med partner Australia, den 9 februari 2015
A good escape with lovely ambiance

Mr Sunchet - Service was anticipated, very personal and exceptional. Quiet relaxing atmosphere. Magic sunsets
7,3
Went to attend a wedding near by, and have a little break. We had a most relaxing time. Mr Sunchet - Service was anticipated, very personal and exceptional. Quiet relaxing ambiance Magic sunsets. Location like a number of resorts in the north, are away from things a local driver, Mr Rich was obliging (a great find),
Ben Z. Gruppresenär Israel, den 5 februari 2015
Not happy

The pool
4
Rock hard beds, and no food around at all... The food at the resort is very expensive... And the cot that my baby was in broke, and when I wanted to talk to the manager, they never let me see him, and they just swept it under the rug!!!
Neomi A. Familj med småbarn Australia, den 5 februari 2015
never stay here save ur money
2,3
this was the worst experience we have ever had staying overseas and we travel a lot. we were given a baby cott for our son which collapse whilst he was sleeping in side. when asking the staff for help no one helped me with anything . after an hour we return to complain again and the staff were extremely unhelpful and rude. we were travel in a group with 5 couple who all had planned on staying there a week however after the first night we all checked out. save your money and time!!

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Ranyatavi Resort Natai PhuketRanyatavi Resort Natai Phuket - RestaurangRanyatavi Resort Natai Phuket - RestaurangRanyatavi Resort Natai Phuket - Hotellet från insidanRanyatavi Resort Natai Phuket - RestaurangRanyatavi Resort Natai Phuket - GästrumRanyatavi Resort Natai Phuket - GästrumRanyatavi Resort Natai Phuket - GästrumRanyatavi Resort Natai Phuket - GästrumRanyatavi Resort Natai Phuket - GästrumRanyatavi Resort Natai Phuket - GästrumRanyatavi Resort Natai Phuket - GästrumRanyatavi Resort Natai Phuket - GästrumRanyatavi Resort Natai Phuket - BadrumRanyatavi Resort Natai Phuket - BadrumRanyatavi Resort Natai Phuket - PoolRanyatavi Resort Natai Phuket - PoolRanyatavi Resort Natai Phuket - PoolRanyatavi Resort Natai Phuket - PoolRanyatavi Resort Natai Phuket - SpaRanyatavi Resort Natai Phuket - GymRanyatavi Resort Natai Phuket - MötesrumRanyatavi Resort Natai Phuket - MötesrumRanyatavi Resort Natai Phuket - LobbyRanyatavi Resort Natai Phuket - Hotellet från insidanRanyatavi Resort Natai Phuket - Pub/loungeRanyatavi Resort Natai Phuket - UtsiktRanyatavi Resort Natai Phuket - StrandRanyatavi Resort Natai Phuket - StrandRanyatavi Resort Natai Phuket - StrandRanyatavi Resort Natai Phuket - StrandRanyatavi Resort Natai Phuket - PoolRanyatavi Resort Natai Phuket - MötesrumRanyatavi Resort Natai Phuket - PoolRanyatavi Resort Natai Phuket - Hotellet från insidan


AS-AGWEB-3A05