eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Rayaburi Hotel Patong

3/16 Sawatdirak Rd., Patong, Phuket, Thailand (Visa karta)

Boka nu!

Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gästrum Rayaburi Hotel Patong Phuket - Lobby Rayaburi Hotel Patong Phuket - Trädgård Rayaburi Hotel Patong Phuket - Trädgård Rayaburi Hotel Patong Phuket - Svit Rayaburi Hotel Patong Phuket - Svit Rayaburi Hotel Patong Phuket - Svit Rayaburi Hotel Patong Phuket - Reception Rayaburi Hotel Patong Phuket - Restaurang Rayaburi Hotel Patong Phuket - Hotellet från utsidan Rayaburi Hotel Patong Phuket - Hotellet från insidan Rayaburi Hotel Patong Phuket - Hotellet från insidan Rayaburi Hotel Patong Phuket - Hotellet från insidan Rayaburi Hotel Patong Phuket - Badtunna Rayaburi Hotel Patong Phuket - Hotellet från utsidan Rayaburi Hotel Patong Phuket - Hotellet från utsidan
Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gästrum Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gästrum Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gästrum Rayaburi Hotel Patong Phuket - Fritidsfaciliteter Rayaburi Hotel Patong Phuket - Balkong/terrass Rayaburi Hotel Patong Phuket - Badrum Rayaburi Hotel Patong Phuket - Badrum Rayaburi Hotel Patong Phuket - Badrum Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gästrum Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gästrum Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gästrum Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gästrum
Område: Patong Antal rum: 50
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

från 2723 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
8,7
Personal
7,8
Hotellets Skick/Renlighet
8,0
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
7,0
Alla recensioner (2723)
Sortera efter:
Mons B. Reste med partner Sweden, den 20 februari 2012
Litet trevligt hotell

Bra läge
7,7
ett nytt litet fräscht hotell mitt i centrala patong. pool saknades men det fanns en fin bubbelpool på taket med sköna stolar. rummen var fina med en liten balkong. kort promenad till stranden.
Andreas V. Reste med partner Sweden, den 10 februari 2012
Utmärkt läge med fina rum och bra frukost!

Bra läge till strand, några 100 m avstånd från Banglaroad. Inget ovsäen i hotell.
8,3
personalen var hjälpsamma. vi fick byta rum direkt då vi först fick ett rum med fönster mot en vägg. fina rum och badrum. bra frukost. närhet till både strand, uteliv och shopping. bra frukost! inget att klaga över.
Tips om att göra på hotellet: på taket finns det en jaccuzzi som är härlig att hoppa ner i efter en dag på stranden. den finns både i kall och varm variant. mysiga solstolsmöbler där man kan slappa 2 personer. gratis wifi på rummet!
Emmeline L. Reste med partner Sweden, den 6 februari 2012
Okey rum men dålig service

Läget
5
Rummet va väldigt fint och frächt och läget är perfekt om man är ute efter shopping men det va nog det ända som va bra med detta hotellet. Personalen va inte det minsta intresserad av att hjälpa till och dom hälsade knappt när man kom in i entren. Polen som fanns på hotellet bredvid va liten och ofräch. Fanns bara 3 solsängar vid sidan av med så man fick ligga på marken om man ville vara vid polen. Tur att det va nära till stranden istället. Fanns inte strandhandukar till alla så vi fick ta våra duschhandukar i stället vilka va väldigt små och inget vidare bra att ha på stranden. Bokade och betalade taxi genom hotellet dagen innan avfärd och när vi kom dagen efter så ville dom ha betalt för taxin igen. Som tur va hade vi kvar kviteringen. Inte ett hotell jag hade valt att bo på igen.
Sofia J. Familj med småbarn Sweden, den 6 januari 2012
Bra läge med mycket tråkig Pool

Trevlig Frukost
6
Läget är bra på Patong Beach men vårt rum i anexet var helt instängt med minimalt fönster helt utan utsikkt TRÅKIGT Polen vr minimal på taket utan bar eller andra bekvämligheter Frukosten som var i huvudbygnaden var dock av bra kvalite´
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Åk till Lam Sinf Beach en mycket fräch strand norr om Patong
Helena M. Reste med partner Sweden, den 2 december 2011
Bra läge med trevligt rum

Läget och frukosten
6,7
Ett trevligt hotell för hyfsad summa i centrala Patong när man inte vill bo mitt i "smeten" utan ha möjlighet att sova på nätterna. Frukosten, som hade relativt begränsat utbud, var trots detta utmärkt då man kunde beställa det mesta man ville av kocken som gladeligen gjorde oordning Din mat. Trevlig frukostpersonal och mysigt omgivning att äta i. Poolen som det pratades om hittade aldrig vi, inte heller andra resenärer som vi pratade med, och ville man ha en strandhandduk fick man betala 100 B per styck varje dag (nästan höjden av snålhet.....) Städningen över de synliga ytorna var bra, vi rekommenderar dock inte att titta under sängen eller andra ställen som ej är direkt synliga då dessa ej städas. Utbyte av glasen gjordes ej. På det stora nöjda med vår vistelse!
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Ta lokalbussen på huvudgatan, behöver ej gå bort till busshållplatsen längst bort på stranden, och vinka in den på gatan. Ta en tur till Phuket stad om Ni inte varit där och strosa på marknaden eller ät på det betydligt billigare KFC och Swensen's.
Marko G. Ensamresenär Sweden, den 30 oktober 2011
Nära stranden och trevlig personal

Mycket trevliga och hjälpsamma, fina rum
9
Vi kom lite tidigare till hotellet och allt gick smidigt, byte om och lämnade våra väskor, fick med oss badlakan från hotellet. 5 minuters promenad ned till stranden. När vi kom tillbaka så var väskorna på rummet och det visa runt oss i rummet. Otroligt snyggt skött och fina rum. Vill man bo nära stranden och kända Patongs nattliv som man har visat på exempelvis Packat & klart. Det finns par snabbhandel i anslutning och allt mycket tillgängligt. Måste säga att det var ett fint hotel och det verkar sköta om allt, städat och snyggt.
Restaurangtips: Maten på hoteltet var riktigt bra och prisvärd, är man hungrig så är det ingen ide att springa omkring och få speciellt lägre pris. Ät på hotellet, frukosten önskade jag gärna mer av. Önskade det hade lite bacon och något till, dock varierade det frukosten lite varje dag.
Victor F. Gruppresenär Sweden, den 1 april 2011
Perfekt hotell en bit från Bangla Road

Personalen, Rummen, städningen, jacuzzi
7,7
ett mycket fint hotell, över min förväntad från när jag bokade. rummen va mycket finare och renare än jag hoppats på. ligger ca 300m från bangla road där allt händer men finns shopping längs vägen så det går snabbt att gå dit :) ett hotell jag kommer besöka nästa gång jag är i patong. jacuzzin på taket va min favorit, perfekt att ligga på seneftermiddagen och slappna av inför kvällen. det ända negativa jag har va att ac:n slutade att fungera och det tog 1 hel dag att fixa det. fick sova en natt utan ac.
Tommy L. Gruppresenär Sweden, den 15 april 2010
Bra Hotell

Personal Rummen Läget
8,3
Hotellet har trevlig och hjälpsam personal som gärna hjälper dig med önskemål och frågor. Fräscha och nya rum, detta gäller hotellet som helhet. Massor med tv-kanaler att välja mellan om man vill det. Hotellet ligger bara ett stenkast från stranden och till varje rum får man en "strandväska". Hotellets restaurang är helt ok och det finns även en uteservering som är perfekt för en öl.
Lena N. Ensamresenär Sweden, den 26 december 2009
Rayaburi rum 301

Trevlig och omtänksam personal!
3,7
Hotel rayaburi patong. Jag tycker att hotellet är bra på många sätt,men när det gäller städningen så ger jag minus och tummen ner! Usch! En viktig sak till är ju att personalen på hotellet borde kunna prata bättre engelska,en del kan inte ett ord engelska? När man arbetar på ett hotell så borde det finnas ett krav//utbildning på att man kan prata engelska, det tycker jag är mycket viktigt! Till sist! Rayaburi är i mtt tycke endast ett tre ***stjärnigt hotell ganska överreklamerat på sidorna ute på nätet.
Tips: Longtail boat från patong beach till freedombeach Great!
Andreas B. Ensamresenär Sweden, den 29 augusti 2009
Kannon Hotel

Personal, Frächsheten
10
Rayaburi är ett kanon hotel. Ligger jätte bra grymt fina rum o allt annat. Personalen var jätte trevliga o hjälpsamma. Maten var också jätte bra. Både frukost och vanlig mat. Dock har dom ju ingen pool. Dom har en jacuzzi längst upp på taket vilket är ganska nice, men den tar 40 min att vämra upp.. och man kankse inte vill sitta i en varm jacuzzi i thialand? Men ett jätte bra hotel!

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Rayaburi Hotel Patong PhuketRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - LobbyRayaburi Hotel Patong Phuket - TrädgårdRayaburi Hotel Patong Phuket - TrädgårdRayaburi Hotel Patong Phuket - SvitRayaburi Hotel Patong Phuket - SvitRayaburi Hotel Patong Phuket - SvitRayaburi Hotel Patong Phuket - ReceptionRayaburi Hotel Patong Phuket - RestaurangRayaburi Hotel Patong Phuket - Hotellet från utsidanRayaburi Hotel Patong Phuket - Hotellet från insidanRayaburi Hotel Patong Phuket - Hotellet från insidanRayaburi Hotel Patong Phuket - Hotellet från insidanRayaburi Hotel Patong Phuket - BadtunnaRayaburi Hotel Patong Phuket - Hotellet från utsidanRayaburi Hotel Patong Phuket - Hotellet från utsidanRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - FritidsfaciliteterRayaburi Hotel Patong Phuket - Balkong/terrassRayaburi Hotel Patong Phuket - BadrumRayaburi Hotel Patong Phuket - BadrumRayaburi Hotel Patong Phuket - BadrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - RestaurangRayaburi Hotel Patong Phuket - FritidsfaciliteterRayaburi Hotel Patong Phuket - FritidsfaciliteterRayaburi Hotel Patong Phuket - SvitRayaburi Hotel Patong Phuket - SvitRayaburi Hotel Patong Phuket - Gästrum


AS-AGWEB-3A02