Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Rayaburi Hotel Patong

3/8 Sawatdirak Road, Patong, Phuket, Thailand 83150

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

baserat på 3124 omdömen

27 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,9
Läge
8,6
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
8,0
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
6,9
Alla omdömen (3124)
Sortera efter:
Amanda L. Gruppresenär Sweden, den 4 december 2012
Nära allt

100 m från stranden, nära till allt
8
Skönt att det är nära stranden. Trevlig och hjälpsam personal. Lugnt fast det är nära till allt.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Åk ut till Freedom stranden
Anmäl det här omdömet
Hed K. Familj med äldre barn Sweden, den 3 december 2012
Tjusigt hotell

Läget var bra. Nära till stranden och shopping.
6,3
Vi blev inte trevligt bemötta. Tjejen som jobbade var sur. Rummen var trevliga och allt fanns som vi behövde. Frukosten var helt ok. Mycket väsen utanför på natten. Så det var svårt att sova. Ena delen av hotellet var ganska nytt. Vi fick bo på den nya delen och våra barn på den äldre delen.
Anmäl det här omdömet
Thomas R. Reste med partner Sweden, den 25 mars 2012
Bra hotell,bekvämt avstånd till strand

Fina rum
8,7
Trevlig restaurang med bra mat.Tre minuters gång till stranden.
Anmäl det här omdömet
Deyar M. Reste med partner Sweden, den 24 mars 2012
Besviken, orent rum

nära till stranden
3,7
allmänt mycket missnöjd med detta hotell, rum och lagom stor,kom till rummet, det fanns hår på golvet och papper och damm, ingen bra dusch. sängen var hård och jag sov dåligt, minus på frukosten som var mycket snål med utbudet, ingen bra påfyllning, positiv hjälpsam som var ok på engelska. Tips är på pizza på samma gata som bakar i stenugn med trä, super god.
Anmäl det här omdömet
Thomas R. Reste med partner Sweden, den 21 mars 2012
Fint hotell

Snyggt och rent
8,7
Hotell med bra läge och trevliga rum. Managern i lobbyn kunde inte lösa de minsta problem.
Anmäl det här omdömet
Mons B. Reste med partner Sweden, den 20 februari 2012
Litet trevligt hotell

Bra läge
7,7
ett nytt litet fräscht hotell mitt i centrala patong. pool saknades men det fanns en fin bubbelpool på taket med sköna stolar. rummen var fina med en liten balkong. kort promenad till stranden.
Anmäl det här omdömet
Andreas V. Reste med partner Sweden, den 10 februari 2012
Utmärkt läge med fina rum och bra frukost!

Bra läge till strand, några 100 m avstånd från Banglaroad. Inget ovsäen i hotell.
8,3
personalen var hjälpsamma. vi fick byta rum direkt då vi först fick ett rum med fönster mot en vägg. fina rum och badrum. bra frukost. närhet till både strand, uteliv och shopping. bra frukost! inget att klaga över.
Tips om att göra på hotellet: på taket finns det en jaccuzzi som är härlig att hoppa ner i efter en dag på stranden. den finns både i kall och varm variant. mysiga solstolsmöbler där man kan slappa 2 personer. gratis wifi på rummet!
Anmäl det här omdömet
Emmeline L. Reste med partner Sweden, den 6 februari 2012
Okey rum men dålig service

Läget
5
Rummet va väldigt fint och frächt och läget är perfekt om man är ute efter shopping men det va nog det ända som va bra med detta hotellet. Personalen va inte det minsta intresserad av att hjälpa till och dom hälsade knappt när man kom in i entren. Polen som fanns på hotellet bredvid va liten och ofräch. Fanns bara 3 solsängar vid sidan av med så man fick ligga på marken om man ville vara vid polen. Tur att det va nära till stranden istället. Fanns inte strandhandukar till alla så vi fick ta våra duschhandukar i stället vilka va väldigt små och inget vidare bra att ha på stranden. Bokade och betalade taxi genom hotellet dagen innan avfärd och när vi kom dagen efter så ville dom ha betalt för taxin igen. Som tur va hade vi kvar kviteringen. Inte ett hotell jag hade valt att bo på igen.
Anmäl det här omdömet
Sofia J. Familj med småbarn Sweden, den 6 januari 2012
Bra läge med mycket tråkig Pool

Trevlig Frukost
6
Läget är bra på Patong Beach men vårt rum i anexet var helt instängt med minimalt fönster helt utan utsikkt TRÅKIGT Polen vr minimal på taket utan bar eller andra bekvämligheter Frukosten som var i huvudbygnaden var dock av bra kvalite´
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Åk till Lam Sinf Beach en mycket fräch strand norr om Patong
Anmäl det här omdömet
Helena M. Reste med partner Sweden, den 2 december 2011
Bra läge med trevligt rum

Läget och frukosten
6,7
Ett trevligt hotell för hyfsad summa i centrala Patong när man inte vill bo mitt i "smeten" utan ha möjlighet att sova på nätterna. Frukosten, som hade relativt begränsat utbud, var trots detta utmärkt då man kunde beställa det mesta man ville av kocken som gladeligen gjorde oordning Din mat. Trevlig frukostpersonal och mysigt omgivning att äta i. Poolen som det pratades om hittade aldrig vi, inte heller andra resenärer som vi pratade med, och ville man ha en strandhandduk fick man betala 100 B per styck varje dag (nästan höjden av snålhet.....) Städningen över de synliga ytorna var bra, vi rekommenderar dock inte att titta under sängen eller andra ställen som ej är direkt synliga då dessa ej städas. Utbyte av glasen gjordes ej. På det stora nöjda med vår vistelse!
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Ta lokalbussen på huvudgatan, behöver ej gå bort till busshållplatsen längst bort på stranden, och vinka in den på gatan. Ta en tur till Phuket stad om Ni inte varit där och strosa på marknaden eller ät på det betydligt billigare KFC och Swensen's.
Anmäl det här omdömet
Föregående sida 11 - 20 av 27 omdömen
Rayaburi Hotel Patong PhuketRayaburi Hotel Patong Phuket - FritidsfaciliteterRayaburi Hotel Patong Phuket - SvitRayaburi Hotel Patong Phuket - SvitRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - Hotellet från utsidanRayaburi Hotel Patong Phuket - FaciliteterRayaburi Hotel Patong Phuket - FaciliteterRayaburi Hotel Patong Phuket - FaciliteterRayaburi Hotel Patong Phuket - TrädgårdRayaburi Hotel Patong Phuket - TrädgårdRayaburi Hotel Patong Phuket - RestaurangRayaburi Hotel Patong Phuket - TrädgårdRayaburi Hotel Patong Phuket - RestaurangRayaburi Hotel Patong Phuket - FaciliteterRayaburi Hotel Patong Phuket - FaciliteterRayaburi Hotel Patong Phuket - LobbyRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - GästrumRayaburi Hotel Patong Phuket - BadrumRayaburi Hotel Patong Phuket - BadrumRayaburi Hotel Patong Phuket - Badrum


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B01